Matek - én így szeretem...

Sziasztok!

Régen jelentkeztem már, mert nagyon el voltam foglalva. Most volt időm írni egy kis szösszenetet. Engem megmosolyogtatott ez a gondolatom, és papírra vetettem. Gondoltam, most megosztom veletek, íme:

Minap elgondolkodtam azon, ha egy-egy témáról megkérdeznek, és lövésem sincsen róla, hogyan is tudnám jól kivágni magamat. Ez azért jutott eszembe, mert a rádióban feltettek egy olyan kérdést, amit ugyan megválaszoltam, de élő adásban nem nagyon van ideje az embernek átgondolni a mondanivalóját, és akár még valami hülyeséget is beszólhat véletlenül. Én is morfondíroztam a válaszon sokáig, le is kevertek. A zene kisegített, míg aztán egy ismerősömtől meg is kaptam a kérdést, egyetlen szó formájában: MATEK.

Mi a francot mondhatnék a matekról? Kegyelem kettessel rugdaltak át minden általános iskolai osztályon. Sokat segített, hogy órán kussoltam és másoltam a szomszédomról. Amennyit sikerült elcsípnem, az mindig jó volt egy elégséges osztályzatra. Később, a középiskolában sem változott a helyzet, ahol hamar kiderült, hogy nem vagyok okosabb, mint egy ötödikes. Valahogy ezen is túljutottam, s rájöttem, sem a realizmus, sem a reál tárgyak nem állnak közel hozzám.

A többit itt elolvashatjátok. :)

Puszi nektek: Shakti

HozzászólásokFurfi, nem biztos, hogy jó,

Furfi, nem biztos, hogy jó, ha magadra vállalod ezt a feladatot, hogy te majd kiidegeled őket. Engem is próbáltak már "behálózni". Nemet mondtam és ennyi. Nem muszáj mindenkinek írni, reagálni. Azzal kell foglalkozni ami érdekel. Inkább magad idegeled ezzel,mert mást úgysem tudsz megváltoztatni szerintem így, itt.Furfi

Kedves Furfi!

Nem érzem azt, hogy ezzel a cikkel bárkit is irritáltam volna.
"Egyik legundorítóbb népség a világon, de amit itt művelnek, az mindennek a teteje."
Persze ez is egy vélemény, de nagyon destruktív. Szerintem. Gondolom a lesújtó vélemény és az építő kritika között van különbség.

Üdv: ShaktiNem baj, majd kiidegelem őket.

Aztán mennek oda, ahová valók. Egyik legundorítóbb népség a világon, de amit itt művelnek, az mindennek a teteje.:D Nem mind ilyen, vannak jó fejek is sokan. :-)

Csak éppen belefutottál a szentek szentséges közösségébe. :-)Pedig én csak töltött csirkéket látok...

jó kövéreket, amelyek más emberek becsapásán híznak.Szia, Furfi! :-)

Na, végre, írhatok Neked. :D
Jó fej vagy, ne hallgass itt az álszentekre, csak a valódi emberekre!
Sok az angyal, de kevés a csirkeszárny. :DJó volna a sok zsozsó, mi?

Hát, Ragyogás, az írásaid alapján én abban is kételkedek, hogy a 8 általánossal rendelkezel, de minimum egy pszichiátriai gondozóra bíználak. Még hogy matekozás :-)Shakti, amióta láttam a Széf című műsorban

pár napja két kedves középkorú, meg egyikük tán kissé korosabb hölgyet, akik csodálatos matematikai számítással nyerték meg a széfben levő Millióikat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azóta egyvégtében ezen agyalok. A vonzás erre nekem is működik:) Bár másra is így tudnám!
Nos, 3 Széfből kellett választaniuk. És kiszámolták, hogy miért azt választották, amiben, mint utólag kiderült, a Milliók voltak:))))
Rá kellene végre állnom reáltárgyként a matekra:)Shakti!:))

Szép is ez a matamatika....:)))))))))