Mato buli 2009

Mato buli 2009Drága Barátaim és azok is akikkel személyesen még nem ismerjük egymást!

2009 július 11-12-én az idei szeretetbombám szeretném megkapni a tanyámon. Mindenkit szeretettel várok, a kaját természetesen én készítem, az italokról minenkinek saját magának kell gondoskodnia.

Bárki érdeklődhet telefonon: 0670/613-7482, 0620/553-4638

A buszjáratokról is felvilágosítást tudok adni.
Nem írok semmi programot, mindenki jól fogja magát érezni garantálom. :)))
Mindenkinek Matos ölcsi! :))

Címkék:

HozzászólásokVárunk:)))))

Augusztus 15-16:))))))

Addig gyere Eryhez is:))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)hahaha

Én is ott voltam :DDDDD
Látjátok? hahaha
Drága Mato és Barátaid :-) tényleg nagyon jó buli volt :D
Mikor is lesz a legközelebbi? Ha bokros teendőim engedik, akkor arra is benézek hozzátok! hahaha

KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)Feltöltve mind:))))))))))))))))

Feltöltöttem 84 képet, ebből az utolsó 6 db. Rita barátnőm készítette fotók! Nézegessétek, emlékezzetek....a buli minden perce fantasztikus volt:)))))))))))))

Annyi minden mesélnivalóm lenne azoknak, akik nem voltak ott!!!!!! Az a kis krumpli a véletlen műve!!!!! Tisztogatás közben leesett a földre és amikor felvette Örökmozgó a földről, ilyen mosolygóssá vált magától:))))))))))))))))))

De sok szép csodát éltünk meg ezen a hétvégén:))))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)DRÁGA MINDENKI :)))

Tudjátok, ha valami jót és fontossat akarok mondani, különböző okok miatt nem mindig tudom kimondani, így sem tudom gyorsan leírni amit szeretnék,de van rá időm, nem gond,hogy szüneteket tartok, mert nem mindig látom a billentyűzetet:)) Nekem ez a hétvége nem egy egyszerű baráti összejövetel volt, hanem MINDEN . Annyi jó történt velem ezekben az időkben, vissza kaptam a szerelmemet, és ebben az érzésben mellettem voltatok:)) Nem szeretnék neveket mondani, mert félek,hogy kihagynék valakit:)) Engedjétek meg,hogy egy nevet mégis mondjak, a Csaba barátom aki nem csabi, elhozta hozzán a kedves aranyos családját, amikor megtudtam,hogy bizti jönnek és így együtt, a motoron voltam, és meg kellett állnom, örömömbe:))) Nagyon szeretlek beneteket, aki ott volt és azokat is akik nem, ők majd a másikra jönnek . NAGYON BOLDOG VAGYOK:)))Egy kis ízelítő:))))))))))))))

Drágáim néhány fotót tudtam csak feltölteni, mert lassan indulunk Örökmozgóval Kiskunmajsára a Jonathermál campingbe sátorozni! Akinek arra van éppen útja, szívesen látjuk! Ez egy prananadi tábor, de bárki jöhet egyet strandolni velünk:))))

Itt vannak fotók, még nem olyan sok, de a sátorozás után folytatom!!!!

Ölelésem tiétek:))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Mato Maci :-))

Nem tudom, hogy milyen volt a tavalyi buli, de ez csodálatos volt. János prof. most nem volt velünk, de kb. 25-en lehettünk folyamatos cserélődéssel. Nagyon jól éreztem magam, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!

A búcsúmeditálás (a telefon csörgéssel is) és ölelkezés leírhatatlan érzés volt.
Ahogy Evelion mondta, a Trabikám fél méterrel az út felett suhant velünk haza.
DitiDrága Matókám és Drága Barátaim!

Könnyek között olvasom a beszámolókat.Ezek részben öröm könnyek , mert nagyon boldog vagyok , hogy ilyen jól éreztétek magatokat.Igaz ez másképp nem is lehetne ! Másrészt rettenetesen sajnálom , hogy nem lehettünk ott. Mikor Öbikét hívtam és sorolta ki van ott, úgy éreztem , hogy a szívem mindjárt megszakad.Szinte fizikai fájdalom volt , annyira vágyódtam az ölelésetekre.
Már nagyon várom a következőt, biztos vagyok benne , hogy azt nem fogom kihagyni.

SZERETLEK BENNETEKET!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Istenem mit kaptam ma:)))))))))))))))

Drágáim kedves barátnőm, aki velünk volt a hétvégén, ő Rita és megküldte nekem Gabcili nagy kedvencét...hát most könnyezek rendesen:))))))))))))))

DE szeretlek benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://video.xfree.hu/?n=meskete-csillagvirag|d284641c62f5e03edf75c68f1ff44534

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Mato, drága Mato :)))

Örök hálám Neked amiért megnyílt bennem valami, amit már bezárni nem lehet :))))

Köszönöm, hogy ott lehettem, átélhettem mindent amit csak megélhet egy ember...és a táj, az nekem maga a mennyek, mert ott lehet szabad a lélek....legalábbis az enyém :))

Nagyon-nagyon köszönöm az élményt :))

(A főzelékről nem beszélve, mert valami isteni finom volt...:DDD)

Nagyon köszönöm mindenkinek a fogadtatást....." A gyermeki értelem nem végez összehasonlítást, hanem minden dolgot és minden eseményt egyedinek, egyszerinek és véglegesnek tekint. "Köszönet mindenért:)

Én nagyon köszönöm, hogy ennyien ott voltatok ezen a nem mindennapi bulin!!!!! Sejtettük mi, hogy az évszázad bulija lesz...de nélkületek ez nem lett volna ilyen, amilyen:))))
A szeretetbomba a hétvégén felrobbant...és a detonáció megrezegtette mindőtök lelkét...és vittetek haza belőle:))))
A szeretet a Minden!!!!! Gyógyít és csodákat tesz!!!! És ez így van jól:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Igen, Mato! Ez már csak így van, családban marad.

Gabi először csak azt mondta, hogy ő elfogadja azokat, akiket én szeretek. Most pedig már ő is szeret köztünk lenni. Ennek én is nagyon örülök, mert ezzel mi is sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, hiszen ezeket az érzelmeket át kell élni, amit most már ő is megtesz.
Nagyon köszönjük mégegyszer, folyt.köv. Ráckeve-Somlyószigeten...hamarosan írom a pontos időpontot.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Mato! Nagyon

Drága Mato! Nagyon sajnálom hogy végül úgy alakult, hogy nem voltam ott a hétvégén, pedig úgy terveztem hogy megyek, még előző nap is úgy volt... de nagy örömmel olvasom a beszámolókat és Katicca blogját, hogy mennyire jól sikerült a buli. Örülök hogy jól éreztétek magatokat!!! :))Drága Ery:)

Nagyon köszönünk mindent, külön szeretném megjegyezni,hogy mennyire örülök Gábor barátomnak aki már teljessen közénk tartozik, nagyon szeretjük őt is, nagyon szépek vagytok együtt:))) Természetessen a kis családommal ott leszünk nálatok is, nagyon várjuk:))Drága MATO! Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat.

Nagyon jó házigazda vagy. Az ember nem is kívánhatna magának szeretőbb fogadtatást, mint amit Tőled kaptunk. Fűtöd az embert folyamatosan, mint egy nagy szeretet-kályha és ez táplált bennünket egész este, mert folyamatosan adagoltad.
EVELYN ÉS BÁLINT Nektek külön köszönjük, hogy Matot és persze Titeket is ilyen boldognak láthattunk és mi is részesei lehettünk a boldogságotoknak. Én még álmomban is Veletek voltam. A fogadtatás, a résztvevők, a hangulat, Csaba és családja a dobjával, a tűz, a szeretetlugas, az elérzékenyülések, az ölelések....ez mind-mind sokáig meg fog bennünk maradni.
Olyan jó volt várni a régi barátokat (Öbi, Fóka, Diti, Shakti, Zorba, Andiék, Gabcili) és nagyon jó volt az újakkal (Lollipop, Csaba és családja, Vili, Ervin és Felesége, Leilla, Katicca és a Többiek) megismerkedni és rögtön megfelelő közelségbe kerüni.
Legközelebb nálunk találkozunk Ráckeve-Somlyószigeten!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryACHTUNG-ACHTUNG!

NÁLAM MÉG VAN 3 ÜLŐHELY!!!!!

XII. kerületben vagyok! HM? Tel: 06-30/993-25-93

Szöllősi Györgyi (Shakti)Drága Mató!

Annyira sajnálom, hogy pont erre a hétvégére esett egy halaszthatatlan elfoglaltságom, és nem lehetek veletek, de lélekben ott leszek, és gondolok rátok! Nagyon jó hangulatot, kellemes időjárást és szuper bulit kívánok mindenkinek!
Ezer mosoly és ölelés kíséretében!

4ésFélXEgyszabad ülőhej

Szervusz kedves Mató!
Nagyon köszönöm neked e nagyszerű lehetőséget!Természetesen ott leszek a buliban.Kétszeméjes kis dobozos teherautómban van egy szabad ülőhej.Szigethalomról indulok,Taksony,Dunaharaszti,Alsónémedin keresztül.Ha valakit érdekel,az alábbi számon vagyok elérhető:06702239046
Szívélyes üdvözlettel:VilmosKöszönet

Drága Öbike!
Nagyon szépen köszönöm az információt!Remélem,a buliban személyesen is megismerhetlek!Addig is kívánok neked minden jót,sőt egyre jobbat!
Szívélyes üdvözlettel:Vilmoshalihó :)

Egyik hely elkelt nálunk, de van még egy a Dobozkában :)
Már alig várom, és tök jó lenne, ha Humorgumo is jönne, mert viszek abból a fincsi ánizspáleszből :DDDDDDD
hűűűűű és ha a .......... (itt most egy teremtésemet írtam le láthatatlan tintával :))))))
én már tudom ám, hogy este lesz klassz dolog :) és nagyon remélem hogy Evelinnel ellejthetjük az indiántáncunkat a tábortűznél :DDDD
Ölelés és mosoly: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kirepültek a gyerekek:))))

Lányom a legidősebb és amikor elkezdett dolgozni, vett a családnak, de inkább magának egy digi fotógépet...azt a nagyobbik öccse jól elhagyta, de megígérte, hogy vesz neki helyette újat...megvette...a lányom ugyan elköltözött, de a digigép maradt...a nagyfiam is elköltözött, vitte magával a gépet is...a lányom 2 hete vett magának egy újat...én meg vérszemet kaptam...na, most már én is szeretnék egy saját digigépet!!!!!!!!!

És ma megvettem:)))))))))))))))))))

Úgyhogy drágáim lesz nagyon sok kép a mostani Mato buliról:))))))))))))))))

Amúgy az autósoknak üzenem, hogy amikor jönnek majd már azon az úton, ami Mato tanyájához vezet (busszal Berénybene megállónak hívják), figyeljétek a jobb oldalon az út melletti tanyákat...kitaláltam valamit, amivel egyedivé és felhívóvá válik ez a tanya, hiszen itt az évszázad bulija lesz:))))))))) Színes lesz...észre fogjátok venni!!!!! Na, oda hajtsatok be:))))))))))

Mi annyira izgatottan készülünk, hogy Matoval az elmúlt 2 napban nem sokat aludtunk, mert hajnali 2-ig is msn-en írogattuk egymásnak az ötleteinket, mivel tehetnénk emlékezetessé nektek (is) ezt az idei Mato bulit!

Ölelés mindenkinek:))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Mato bulira...

... megyünk Öbikével, kis piros WagonR+ autóval. Mi lenn is alszunk, szóval, ha valaki akar velünk jönni, nem tudjuk aznap visszahozni, csak amikor mi is jövünk. Pesterzsébetről indulunk, le az 5-ös úton. Két hely még van a Dobozkában. Sok cucc nem fér, mert kicsike a csomagtartó, szóval úgy kalkuláljatok. :)Drága Vilmos :)

Jobb oldalt van egy link: Fényképalbum - MoMoMo és Secret programok, itt találhatóak az összes secretes találkozók fényképei. Matonál három link is van :)

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)2008 Mato buli képei?

Sziasztok!
A tavalyi Mató buli képeit hol találom meg?Kérlek értesítsetek,nagyon kíváncsi vagyok rá!Ezen a bulin én is ott leszek!
Szívélyes üdvözlettel:VilmosDiti, én veled tartok, ahogy megbeszéltük.

Matokám, én repülök sas-zsárnyú Autó csodán hozzátok:) Hozzád kedves, már alig várom, és azt, hogy sorra öleljelek benneteket, kedveseim:)

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.hahóó!!!

Én is ott leszek :D hahaha
KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)Halihó!

Úgy érzem köztetek van a helyem, tehát megyek. Kérdés már csak az, hogy vagy én társulok vkikhez, v. velem tartotok. Délelőtt indulok a Terézvárosból, a körúton, Sorin, majd 5-ösön egészen a Matóig. A csatlakozni vágyókkal a 70/455-2032-es számon tudunk egyeztetni.
Szerintem is nagyon jó buli lesz, gyertek :-))
DittiDrága Ragyogás:))))

Megköszönöm,hogy te is eljösz hozzám a szereteteddel erősited a tali energiáit:))) biztos nem mész el innen szeretet energiák nélkül:))) Bátran hívj ha nem tudsz valamit, a számom itt megtalálhatod:)))Millió ölcsi édes:))Mato, írd meg nekem is privibe a címet, és a busz járatokat:)

Úgy van kedvem nagy ölcsikhez, a "Matos szeretetbomba hatására:)
Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.Ezek a nagy dolgok:)))))

Olyan öröm és boldogság látnom, ahogy felbukkantok és tudom, mindőtöknek "úgy jönnek össze a dolgok", hogy ott lesztek:)))))))

Ezt a bulit nem lehet kihagyni....már most bizton mondhatom/mondhatjuk, hogy ehhez hasonlóban még soha nem volt részetek:))))) Már a készülődés hatalmas energiákat mozgat meg...olyan rezgéseket, amiket ti is már Pesten éreztek:))))) És akkor még mi lesz ott!!!!!!!!!

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Kedveseim!

Úgy alakult, hogy mi nem alszunk ott és valamikor szombaton dél körül érkezünk, DE MEGYÜNK!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery