Annyian gyertek, hogy ne férjetek el nálunk!

mato buliDrága Barátaim!!!

Eljött az idő... hurrááááááááááááá... ismételten találkozó nálunk! Augusztus 15-16-án nagy evések, ivások és a szeretet 2 napja következik :)))) Nagyon szeretném, ha új, még ismeretlen ismerősök is eljönnének, mert bebizonyosodott, hogy az elmúlt 2 találkozón is voltak olyan kedves barátok, akiket csak ott ismertünk meg! És nagyon jólesett, hogy velünk voltak :)))) Tehát az oldalról, akiket még személyesen nem ismerünk, őket is szeretettel várjuk, természetesen akik pedig voltak már, azoknak kötelező a megjelenésük. (ha ráérnek :)))
Nem szeretnék senkit személyesen kiemelni, de elengedhetetlennek tartom, hogy dobos meditálás nélkül teljen el az időnk, ezért Csaba (aki nem Csabi) külön meghívást kapjon!!! :))) Mindenkinek szüksége van arra az érzésre, amit ők tudnak adni nekünk!!! NAGYON VÁRUNK TITEKET :))

Aki érdeklődni szeretne a továbbiakban az tudja, hogy hol talál, bátran keressetek!!! (Az előző Mato bulis oldalon ott a telcsiszámom, vagy írjatok privátban levelet!)

Millió Matos ölelés :)))))))))))))))))))

HozzászólásokJók a képek kedvesem :)))

A mi kis családi fotó albumunk :))) Remélem megjeleníti a rendszer nektek :) AnikóMilyen jó is volt ez a talink :)

Ismétlés a tudás anyja. Mikor leszünk édesanyái ennek?????? A találkozónk mikor lesz legközelebb?????azt a képet

én is percekig nézegettem :)))
gyönyörűek vagytok Drágáim :)
Szeretettel: Öbike
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága Zolcsiöcsi:)))

Barátom:) Olyan képet csináltál rólunk,hogy valahogy mindig nálam kell lennie, mégha a gépet kell magammal vinnem is mindljárt elkezdem minden hova feltenni:))) Köszönöm kis kan gúnárom, tudod, ezt szeretetből mondom:)))))))
A kedvesemmel együtt repkedünk köszi mindenkinek :)))))))))))))))))))))))))))))

Millió matos ölcsi:)))Zolcsikám:))))

Jövőre Veled ugyanitt:))))))))))))))))

Nélküled már nincs bulizás:)))))))))))))))))

mamamacis ölcsim:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Kedves Mató Maci Család!

Tiszta szívemből köszönöm, hogy újra ebben a fantasztikus társaságban lehettem és tölthettem el ezt a feledhetetlen hétvégét.

Üdv és ZolcsiÖlcsi:))))

Álmodok Egy Világot Magamnak:)))Képek!! :)

........és még több bizonyíték arra,hogy minden milyen csodálatos volt ezen a hétvégén is!! :)
Aki nem hiszi, járjon utána!!! :) :) :)
Köszönöm,hogy részese lehettem! :)

Kati.köszönöm mindenkinek aki

köszönöm mindenkinek aki ott volt a szeretetteli fogadtatást, a mosolyokat, öleléseket, szavakat!
jó volt újra látni mindekit! A.:-)

Köszönök mindent!Bár energiával csordultig töltve,de egy picit szomorú voltam tegnap,mikor el kellett jönnöm a Szeretet tanyájáról.Most,hogy újra nézem a képeket,valami hatalmas boldogság tölti el a szívemet.Ez az élmény mély nyomot hagyott bennem.Örülök hogy megismerhettelek benneteket!Már alig várom a következő talit!Sok puszi és ölelelés! ANINo comment...

... csak nagy-nagy mosoly és ölelés nektek!!!!

Connie, Rebike és Peti (na jó, a Petitől az ölelés csak elméleti :D)nahááát :)

mennyi új és mennyi rég látott ismerős arc :)))))
dejóóó :)
Öbike

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága házigazdáink...

...és mindenki!

Szuper hétvége volt ismét együtt Veletek!
Köszönöm Matonak és Evelionnak a csodás helyszínt, a meghívást, a vendéglátást, és mindenkinek köszönöm, aki ott volt, hogy találkozhattam Veletek!
Mato, a kecskepöri igazán ízletesre sikerült, nagyon jóllaktam tőle. A gombás fasírt is remek volt.
Az értékes, tartalmas beszélgetésekért és a szeretetteli ölelésekért mindenkinek hálás vagyok!

Tudom, hogy várjátok a képeket, fel is raktam, hogy felidézhessétek az emlékeket akik ott voltatok, és akik nem tudtak eljönni, egy kis ízelítőt kaphassanak a hangulatból.

XXXXx
Hááát,

azt hiszem ennel jobb secretbuli-beavatásban nemigen részesülhettünk volna Anyummal!!! Privát taxi Kunbaracsról a Mató-tanyára, szíves fogadtatás, fincsi vegi-fasírt a "fűevőknek", tábortűz, ölelések, hosszú beszélgetések, sok nevetés, új barátok.... szívből köszönjük!!!! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Én külön örülök hogy megismerhettelek titeket személyesen, így most már testben lehetek akármilyen messze, lélekben itt mindig otthon leszek köztetek! Ölellek Titeket!!!!

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Halihó!

Testben még a Hargitán voltam, de lélekben nálatok. Izgatottan olvasom a beszámolókat és nézegetem a képeket. Láttam, János prof is ott volt, az Ő képeit ki tudná feltenni? Rengeteg képet készített az Ery buliján is és a Margit szigeten is.
Hiányoztatok: Dittihű lolli, nagyon profik a

hű lolli, nagyon profik a képeid!!Hello mindenki!

Köszönöm!!!
Kizárólag ezt azt az egy helyet nem néztem meg a térképen azóta se, de esküszöm bárhonnan felismerem, a szeretet útját...
Köszönöm a sok gondoskodást, és törődést már jól vagyok! /Több vizet kell innom.../
Szuper jókat beszélgettünk!
Képek:

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:Csodásak vagytok:))))))))))

Drága Csilla!!!!!!!!!!

Majd bővebben szeretnék én is írni a hétvégéről, de ma már fáradt testem az ágyat kívánja...mi is hazaérkeztünk pesti otthonunkba és ugyan már előszundiztam egy kicsit, mégis alig látok a fáradtságtól...szóval drága Csilla nagy öröm volt, hogy ott voltál köztünk!!!!!!!!! Ahogy mondtam, a 2. Margitszigeti országos talin láttalak, amikor az Édesvíz könyvkiadó igazgatója is jelen volt egy hatalmas tortázáson...azóta nem láttalak szívem, így külön öröm volt Téged ölelni!!!!!!!!!!!! Az én ölelésem nem Matos ölcsi, olyat csak ő tud...viszont Katicca írta, az enyém amolyan mamamacis:)))))))))))))

Nagyon köszönöm a mosogatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A dossziéid pedig nálam vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várom a leveledet, hogyan juttathatom el hozzád!!!!!!!!!!!!

Köszönjük, hogy itt voltál és azt is, hogy leszel is:))))) Amit reggel olvastál sms-t Anditól, megríkatott rendesen...láttam drága Tike is törölgette szemeit...Mato fotelkarfáján ültem és ahogy hátranéztem rá, nos arcán folytak a könnyei...az öröm és boldogság csordult ki onnan belőlünk:)))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Ennyi ölelést csak Gyuszitól szoktam kapni. . . mint MA Matónál!

Drága Mató és Mindenki!

Örömmel tudatom Veletek, szerencsésen hazaértem.

Mint tudjátok, rengeteget tudok és szeretek is beszélni, de most nagyon nehezen találok szavakat arra, ami Mato-secret-poliszban történt.

Engem még így soha senki se ölelt meg, mint Mato, a mi igazi Nagy macink, mert akkora szeretet van benne, hogy aki csak betette a lábát a Mato paradicsomba, azt elkapta -legyen az fiú vagy lány, vagy gyermek- és percekig csak szorította és annyi szeretet jött a szívcsakrájából, hogyaz Atlanti óceánt is felforrósítthatta volna vele.

Bár én nem iszom alkoholt, és a kecskéket sem eszem meg, ha nem muszáj, de a Mato pörköltöt ki nem hagytam volna...

Végre kimosogathattam magamat Nyuszikával, mert az nem köztudott ugyan, de elárulok egy titkot!
Másnál mindig szeretek mosogatni! De azért ne egyetek rá mérges gombát...

Szóval, Matónk párjából, drága Evelionunkból is áradt a szeretet. Olyanok voltatok Ti ketten, mint egy nagy család apja és anyja.
Családban éreztem köztünk magamat.

Imikém, a Te ölelésed már csak HAB volt a tortán!

MInd csodálatos emberek vagytok és VAGYUNK, AKIK OTT VOLTUNK!... Akik pedig csak lélekben voltatok köztünk, TI IS OTT VOLTATOK! ODA GONDOLTUNK TITEKET. . .

Aprópó!
A narancssárga dosszié és a barna jegyzetfüzet az enyém.
Olyan lelkes voltam, hogy csak itthon vettem észre Nyíregyen, hogy az Univerzum közepén, a Mato paraidcsomban hagytam őket. Címet küldöm emailben. Bocs.

Nagyon jó volt Veletek, csupa-csupa szívemberek között!

Új tagunknak írom: H.Andikám, ha olvasod, akkor TUDD!, hogy végtelenül örülök, hogy Mato elérhetősége nem volt kinn az oldalon, az enyém viszont igen, (mert kerestem Matót,) így felvehetted általam velünk a kapcsolatot, és hála Matónak, a csupaszív mackónak, hogy Lajosmizsén vendégeskedhettünk nála, mert tudjátok meg!

LAJOSMIZSÉN MÉG A CSAPBÓL IS ÁSVÁNYVÍZ FOLYIK!
Ez komoly!

Ja és köszönöm, hogy felhívtatok, és segítettek, hogy odataláljunk Mato-secret-poliszba!

Tikénk és Jánosunk ölelése sem akármi, meg kell mondjam!
Most jöttem rá, hogy nem tudok ölelni. Megígérem Nektek, ha Gyuszi hagyja magát, akkor sokat fogok gyakorolni rajta, hogy Kanizsán meglepjelek Benneteket!

Milliárd ölelés! Mostmár akkor sem hagynám ki a Mato bulikat és a többi Secret bulit, hogyha fizetnének érte!

SZERETLEK BENNETEKET!
Csillátok


Ui: És ne feledjétek! TI vagytok saját életetek sugárzó napocskái, senkimás a világon!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Drága mindenki:)))))))))))))))

Drága barátaim!:)))) akik itt lehettek és akik nem:)))
Előszőris szeretnék megosztani veletek ,az elfogadásról felállított elméletet, igaz egy külön bloggot szántam neki, mert ez az enyém, és amit eddig megtanultam tőletek ,és magaménak érzem ,használom is:)))bízm benne,hogy másnak is felkelti az érdeklődését:)))
Úgy gondolom,hogy az én elfogadásom ,a következőként működik . van egy képzeletbeli , /olyan mint egy lőlap/ körökkel rendelkező elfogadási gyürű sor, aki a legközelebb helyezkedik a lelkemhez, az itt áll a tizesben velem . A z után jönnek a 9 s ek 8 a sok stb.
mindenkinek gon dolok egy ilyet, és ha közelebb akarok kerülni valakihez, akkor lépnem kell felé, és őneki is felém , csak így működhet. Tegyük fel ,van egy gyilkos hajlamú ember, tudjuk ő is teremtő:))) szerinte úgy jó ahogy ő él, valószínű az ő 10 es körében csak hasonszőrű emberek állnak:))) ha elindul egy változás felé akkor derül ki,hogy merre megy a körökön, felém, vagy ellenkezőleg:)))
Nagyon szeretném ha értenétek amit itt írok, igazából személyessen elmondani könnyebb lenne, mert lehet hozzátenni ,ha nem tiszta:))
Amiért fontos volt,hogy ezzel vezessem be az írásomat, az, hogy akik itt voltatok nálunk, mindenki nagyon közel áll hozzám:)))
Úgy gondolom,ill tudom, hogy nálam nekem ,8 as tól 10 es ig voltatok,:))) szerintem ha valaki azt mondja,hogy mindenkit egyfprmán szeret, az nem mond igazat! /szerintem:)))/
Nekünk a kedvesemmel nagy örömet szereztetek azzal,hogy itt voltatok:))) MINDEN AMIT TENNÜNK KELLETT A HÉTEN NAGYON MEGÉRTE:))))
Akkora boldogság van a lelkembe,hogy szavakat nem találok rá:))) nem mondok neveket, mert tudjátok ha kihagynék valakit nekem is rosszul esne, de tudom mindenki érzi, mennyire boldog vagyok:))) és ezt természetessen a kedvesem nevében is mondom, mert ezek a találkozók, már nem csak Matos bulik, hanem családi vállalkozások:))))))))))))))))
Én nem szoktam ennyit írni, de fogok mert még annyi mindent szeretnék elmondani nektek:)))))
KÖSZÖNÖM? MINDENKI SZERETEK :)))))))))))))))))))))))

Millió matos ölcsi:)))Juhééééé!

Én is ott voltam!És nagyon jól éreztem magam!
Íme a képes beszámolóm:

Segítséééééééég!Függő lettem!Még ilyen találkozókat!

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettKitüntetés...

Elismerő oklevelet kaptam régi és leendő barátaimtól. Az ok, hogy mind sokkal kedvesebbek velem, mint azt csak reméltem volna... Persze ez csak vicc, jólesik szeretetük kinyilvánítása!!! A dokumentum tanúsága szerint, örökös secretfalvai taxi szolgálatot nyertem... :) :) :)

Mató bácsi meglepett egy maga készítette dísztárggyal. A nagy Magyarországot ábrázoló faragvány, mely gyertyatartóként is funkcionál...Gyönyörű idézettel és köszönetnyilvánítással feliratozva, önmaga, Evelion és Bálint részéről.
Soha nem kaptam még ilyen szép tárgyat, mely ennyi munkaórát és több ember élő szeretetét hordozza magában!!! Talán csak "férfias" tartásom állta útját könnyeimnek...

KÖSZÖNÖM BARÁTAIM!!!

Más.
Számos nagyszerű embert volt alkalmam megismerni, bár nem mindegyiküknek tudtam ezt kifejezni. Bízom benne, máskor lesz alkalmunk több és tartalmasabb időt együtt töltenünk!!!
Szégyenletes módon, fényképészként egyetlen képet sem csináltam... Bízom benne barátaim kitöltik hamarosan ezt az űrt...:) :) :)

SZERETLEK! KÉRLEK BOCSÁSS MEG! SAJNÁLOM! KÖSZÖNÖM!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaVéletlenek márpedig nincsenek:))))))))))

Szomorú voltam amikor a párom azt mondta pénteken,hogy hétvégén dolgoznak és nem jön haza:(((((((
Gondoltam hasznossá teszem magam,hogy eltereljem a gondolataimat nagytakarítást csináltam.Jól elfáradtam,irány a zuhany és leűltem enni.Épp megpihent a fenekem amikor csörög a telefon,meglepődve látom,hogy TIKE hív."Nyuszika van kedved eljönni a Mató bulijára?"Megszólalni is alig tudtam.Mindjárt kattogott az agyam:Tibor nem jött haza,Tikéék hívnak Matóhoz ennek jelzés értéke van.Néhány másodperc habozás után igent mondtam.Azért illendőségből elkérezkedtem a Páromtól:)))))))))
Köszönöm,hogy köztetek lehettem és megismerhettem végre azokat a barátokat akiket erről az oldalról ismerek és még sosem találkoztunk (Csillagvirág kivételével)
Szivesen találkoztam volna még Öbivel,Eryvel .....a teljesség igénye nélkűl.Külön öröm számomra,hogy Secret Adminnal is találkozhattam:)))))))))))
Drága Mató!Köszönöm,hogy veletek lehettem!
Hatalmas ölelésem mindenkinek aki velünk volt és aki nem tudott eljönni.

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Sokat gondoltunk Rátok! Várjuk a többi beszámolót!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Erya törzsőrmester jelenti...

a törzsőrmester jelenti... :-)

szuper volt a hangulat még az "éjféli kommandó" érkezése után is, tábortűz, éneklés, viccmesélés, sőt még éjszakai ping-pong derbi is volt. az isteni laskagombás-babos-kecskepöriről nem is beszélve.
új látogatottsági rekord volt a Mato tanyán, össze se tudtuk számolni annyian voltak (meg olyan gyorsan mozogtak... :))) jaj, nemtudom nemelmondani hogy "nagyon nagyon vártuk már" szlogennel meglepetés készül szeptemberben, de nem akarooooom lelőni a pojént.
mi csak néhány órára ugrottunk be, de jó volt látni az éjfél után még mindig vidám vagyok és az éjfél után már kicsit fáradt vagyok arcokat egyaránt :-) Mato pedig mindig olyan nagy nagy szeretetet teremt maga köré, hogy annak tüzében lenni legalább annyira melengető mint a tábortűz (kivéve amikor rádobtak még egy raklapot mert akkor annyira lángra kapott, hogy nekem már a pofám égett, arról nem is beszélve hogy még a nadrágom is túlforrósodott... :-DDD

szóval aki kihagyta, az nem volt ott. és ez fordítva is igaz!

kárpótlásul azoknak akik nem voltak ott, megjegyeztem egy viccet is tegnap:

A székely és a fia mennek haza a szekéren. Egyszercsak elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Amint mennek tovább megint elrobog mellettük egy fej nélküli motoros.
Odaszól a fiú az apjának:
- Te apa! Nem kéne beljebb húzni a kaszát?

:-DD

a következő esemény a papírkutya akarom mondani papírhajófesztivál lesz, amin a jelekből kiindulva száznál is többen leszünk, mivel össznépi Budapesti Margitszigeti országos és MoMoMo is lesz egyben.

már most előre bocsátom, hogy a hajómat én is vízre bocsátom!

"minek a sok duma,
éljen a vén Duna!"

(ismeretlen szerző)De jó lehetett :)

Mi sajnos nem tudtunk ott lenni ezen a baráti találkozón, de már telefonon kaptam híreket, hogy ez is, mint mindegyik szenzációsra sikeredett. Matoval is beszéltem, és elmondta, hogy több mint 50-en voltak ott :) húúúdejó :)
Szeretettel várjuk a törzsgárda és az újtagok részletes beszámolóját is :)
Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Juhúúú :))

Mi is megyünk...:))))))

3-an is...juhúúú :))

"Ha gondolsz valakire, azonnal ott vagy, ha történik vele valami, azonnal érzed, s ha mélyen szeretsz valakit, kilépsz az időből, s az örökkévalóságot éled tovább."

Müller PéterAkkor jó, mert jövünk!

Szeretnélek megkérni, küldj egy sms-est a 06-30-856-4083 számra, hogy tudjam, hová menjek.

Milliárd ölelés!!! Csillátok

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Még mindig van hely,ha

Még mindig van hely,ha szeretne valaki jönni!! :)

Kati.Teljes Szívvel!

Írj emilt nekem, mert az oldalad nem találom...
Mikor indulnátok?

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:Lollinak! :)

Nálam még van hely az autóban. Velünk tarthatsz ha gondolod. :)
Kati.