Terítéken a hétvégi buli á la MAT'y-O

Ez is elmúlt! Mint minden jó, vagy bármi életünkben.

Kezedetben... péntek du: Kassai Csilla felhívott, hogy én jönnék -e a Mat'yo buliba, mert ő úton van szombaton, és akkor szívesen részt venne benne?
Magam is minden rendezvényre szándékoztam elmenni, erre is, ám voltak " körülményeim", vagyis, nem akarhattam nagyon, hogy engedtem azokat dominálni életembe, és lemaradtam rólatok, csak sóvárogtam a hangulat után :)

Mondom, Jó. Én úgyis menni akarok, menjünk együtt. A megbeszélése és találkozója Pesthez kötötte, és amikor ott végez, eljön ide Rákoskeresztúrra hozzám, felszed minket, ekkorra még hittem benne, hogy párom " körülményei" pozitívan alakulnak :)
Szombat, du.4 óra, negyed 5, / napsütéses szombat délután, /énbennem már buzog a menni akarás tett vágya... közben párom megszülte elhatározását, hogy mégsem jön, majd betoppanó /fél/testvérbátyám ajánlkozott, amit én el is fogadtam, és így útra keltünk, miután K. Cs megérkezett :)
Mi az M5-ös autópályán mentünk, így a tájékozódásom kissé irányt vesztett, és Lajosmizsére beérkezvén Matonk telefonos tájékoztatásán végre megtaláltuk a "májusfaként" szalagokkal színesen feldíszített behajtót, ami mellett pár perce még úgy elsuhantunk, mint a nyílvessző:)

Mato kimotorozott elénk, ez is azt példázza, milyen figyelmes és odaadó házigazda, van mit tanulnom tőle:), majd az összeölelkezős bemutatkozásokon "átesve", mert rengetegen voltunk, ismerkedni kezdtem magam is a helyszínnel.

Első látásra szembe tűnő volt gondos és fáradságos erőfeszítése a házigazdáéknak:) A fogadást pl. Evelion kisfiának "cicás belépője" tette hangulatossá. Előző nap kapott egy édes kiscicust, akinek ő lett immáron gazdája.... és aminek ő remekül eleget is tett, lévén egy nagyon édes kisfiú... állandóan babusgatta a cicát.... jó jelenet volt vasárnap, amikor a cica kipróbálta "szárnyacskáját" és felkúszott a fán keresztül mászva a tetőre, ahonnan gondos / magas növésű férfikéz szedte neki le, mert a kis hamis lemászni még nem tudott:)

Este: mindenki ott volt el jól, ahol jól érezte magát.
Társaságok, kapcsolatok alakultak ki eközben, és a bográcsos kecskepörkölt vacsorán is át lehetett esni:)
amit bevallok derekasan, nem próbáltam ki, miután elmesélte Evelion csillogó szemekkel, hogy ez a kecske, előző nap még mekegett:) Az infó jó szándékához kétség nem férhet:), ám én sem birkát, sem kecskét, sem nyuszit nem ettem meg még Tudatosan:) / ha nem tudtam volna miből készült, biztosan bevállalom....

Zsíros kenyérrel kárpótoltam magam:) Étel és ital rengeteg volt.

Jó ki - át, és megbeszéléseink után esti tábortűz ceremónia vette kezdetét:) Lenyűgöző volt a tűz ropogása, az égő fa pattogása, és a szikrák csillogó elhamvadásának figyelése, hallgatása, majd az égbolt látványának megejtően borzongtató szépsége. A csillagok a fejünk felett annyira ragyogni látszottak, és olyan sok volt, hogy csak na!

Tábortűz... beszélgetés.... viccmesélés... Adminék megérkezése.... éneklés.... egyszóval a " Hogyantudommagamatjólérezni? verzió érzését kezdtem el magamban érezni:), és sikerült hajnali 2-negyed 3 -ig kitartani:) a tűz mellett. / Szúnyog egy darab nem volt!!!! / ez pozitív infó a többi mellett:)

Majd bementem a házba, ahol a többiek széjjelszéledve, aludtak már, vagy aludni készültek, itt- is, ott-is. Találtam egy alvóhelyet magamnak, és édesdeden álomba szenderültem, reggel 7 óráig, amikor vidámkodással egybekötött kacag-óra volt az ébresztő órám:)

Tike és Jani, aki nem TikeJanija, hanem a szakállas, vidám élcelődése volt az alap, amire többek ugyanolyan stilusban reagáltunk:), közben az előző napi tányér-poharakat mosogatta két nagyon aranyos társunk...amit mato házigazdánk igen pozitívan reagált le:) és megkezdődött a vasárnap:)!!!

Nagyon jól alakult és hálás vagyok Csillának, és magamnak, hogy elmentem, mert AMIRŐL LEMARADTAM VOLNA!!!:) ÁÁÁÁÁÁÁÁá! Örülök, és átélem, ahogyan most ezt megírtam az élményeket, és a leckét is megtanultam:) közben. Hogy mit? Az egészséges önzést, pl.
Meg sok mást is, amit majd máskor.
Lényeg, a lényeg, summa-summárum: Egy élmény volt köztetek újfent, drága Teremtő társak, Barátaim, és hálás szívvel köszönöm a házigazdánknak, és nektek is, az együtt töltött csodálatos hétvégét!

HozzászólásokEvelionunk képei:) Istenem! Annyira örülök, hogy BEWA angyal


segítségével, rátaláltam:)

Köszönöm!
IGENT mondtam magamra. :)Hurrá Matónk:) Velocipedes mutatványra vevők vagyunk!

Én meg az Anikó, tudod? Úgy, mint Én, az Ottó, meg a Tót Ottó!

IGENT mondtam magamra. :)Zsul! Közöttünk a helyed!

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:Lajosmizsén jártam:)))

Drága mindenki! Akik nem ismerik alexander barátunkat, nem tudják,hogy ő a régikerékpárok megszállotja, / velocipede/ , nem tudom,hogy jól írtam e, de szerintem tudjátok,hogy miről beszélek.
A következő történt ma velem, mentem vásárólni a városba, amikor látom, egy ilyen kerékpáron valaki artista mutatványokat csinál, akkor jobban odakoncetráltam, látom, Alexander barátunk miveli ezeket a csodadolgotat, azonnal oda motoroztam hozzá a lezárt parkolóba , nagyon örültünk mert már egy éve nem találkoztunk.
Mindenkit ölel, és azt mondta ha lesz megint találkozó, és van valami beton placc, szivessen eljönne és megmutatná "ezeknek a kedves embereknek " a tudományát.
Szeretettel várja a prívát meghívásokat:))))

Millió matos ölcsi:)))Egyszer én is eljutok már

Egyszer én is eljutok már egy ilyen bulisa!:)Köszönöm:)

Nagyon köszönöm, hogy így érezted, jólesett a dícséreted:)))) Igyekeztünk nagyon:))))

Ölellek és várom a következő lehetőséget, amikor találkozhatunk...pl. papírhajóóóóóóóóóóóóóóó:)))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Evelin, nem az én jelenlétem volt az igazán ragyogóó!

Csodálatos te voltál, ahogyan a háziasszony szerepében suhantál ide-oda, senkit nem mulasztva el, nem hagytál ki...:) Istenem! Olyan remekül éreztem magamat ott:)
Köszönöm nektek még egyszer!

IGENT mondtam magamra. :)Mato, drága barátom!

Első lépésem az email volt.... és erre itt elérhetlek:)

A miért! Már sokszor gyakorolom, ezek szerint most elmulasztottam....:) Mert, ha megvan a MIÉRT, megjön a HOGYAN is, ezt megtanultam :)

IGENT mondtam magamra. :)Nyuszika, hát lehet ez kérdés? Még hogy szeretlek e téged?

Természetesen, és nem ez a kérdés az igazi:)
Hanem, hogy mennyire szeretlek. Nagyon, és köszönöm, hogy felhívtad rá figyelmemet!

Személyed olyan, mint a napocska. Üdítően hat nem csak rám:)

IGENT mondtam magamra. :)Ragyogásom:))))))))))))

Boldoggá tett jelenléted!!!!!!!!!!!!! Beragyogta a hétvégénket:)))))))))))))))

Bocsánat érte, hogy elárultam a kecskét...ha ezt tudom, nem mesélek róla semmit...hiszen annyira nagyon finom volt!!!!!!!!!!!!!

Nagyon hatalmas öleléseket küldök!!!!! És imádom búgó hangodat:))))))))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Kedves Ragyogásunk:)))

Sajnos e-mailbe nem tudtam írni neked.
Itt csak annyit írok neked ,amit teszel azt jól teszed, és ne bánd meg soha, hanem keresd meg benne,hogy miért?
Te egy nagyon jó ember vagy szeretünk nagyon:))) Minden jó volt ahogy volt:))) majd írok bővebben priviben:)))))))))))

Millió matos ölcsi:)))Drága Ragyogás!

Húúúúú!!!Megkönnyebűltem,hogy nem szereted a nyuszit.De remélem azért engem szeretsz:)))))))

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"