Matracom története, avagy hálás vagyok neked Zsu335

matracCsak megy, csak megy az autónk. Nyomjuk a gázt éltünk útján. A mi utunk, a mi autónk, a mi célkitűzéseink, a mi kereszteződéseink, kátyúink. A világunk.
Én is nyomtam a gázt, amúgy rendesen. Egyszer csak belehuppantam egy kátyúba. Nagy volt. Kárt szenvedett az autó és a vezető is. Megálltam és tétováztam, vajon tovább menjek-e? És ha megint lesz egy kátyú? És ha nagyobb lesz? Vagy ha

nem lesz, de én úgy látom, hogy van? Persze meggyőztem magamat a folytatásról, s lassan újra egyesbe tettem az autót és elindultam. Rettegtem a vezetéstől, és mindúttalan (de jó magyar szó, a mindenit - mind' úttalan) a visszapillantó tükrökbe nézegettem a kátyút. Minél inkább nézegettem, annál inkább láttam. Hihetetlen, de akárhányszor belenéztem a tükörbe, mindig ott volt a kátyú. Lassan már nem is néztem előre, csak hátra!! A hátra lett az előre. Nem is tudom, hogy maradhattam életben ebben az autóban, hiszen előre szinte már nem is néztem. KÉT ÉVIG VEZETTEM VISSZAPILLANTÓ TÜKÖRBŐL!!!

És most elmondom a szóvirágok értelmét. A tükör a múlt. Történt egy esemény, ami annyira megbántott, megzavart, hogy rettegtem tőle. Féltem, nehogy újból bekövetkezzen. Nem tudtam megbocsájtani. Képtelen voltam, és csak rögeszmésen bámultam a tükröt.

Hála Zsul beírásának (jó időben, jó helyen - micsoda véletlen), kipróbáltam a 3 napos fókuszálós, energiaküldős, LCD-kijelzős módszert (csak én nevezem így). :D
Szóval képzeljétek 2 éves "átkot" és meg nem bocsájtást tudhatok a hátam mögött ezzel a módszerrel. 3 nap alatt elmúlt 2 év szenvedése. Szó szerint majdnem belehaltam a meg nem bocsájtásba. Most meg olyan könnyű vagyok. Olyan laza és boldog. Úristen, olyan jó magunk mögött tudni a multat, és megbocsájtani! Jaj, nagyon megkönnyebbültem. És így felszabadultak természetesen a teremtő energiáim is.

Tegnap megnéztem a Bakancs-listámat. Láttam, hogy már 1 éve benne van egy nagyon jó matrac-kívánság az ágyunkhoz. Lassan 11 éve fekszem ugyanazon a kemény, hátfájdító matracon. Ahogy néztem az árakat, 100-150 ezer Ft-ba simán belekerülnek a jó minőségű matracok. Képzeljétek, aznap még egy IKEA katalógust is kaptam a postaládámba, és abban is matracok voltak. Valahogy éreztem, hogy a Jóisten nem véletlenül "dobta ezt a lapot". Katalógus matraccal? :) Imádom érezni, ahogy közeledik a beteljesülés. Teljesel fel voltam villanyozva. A műhelyünkkel szemben van egy raktár, és képzeljétek, a srácok matracokat pakoltak. Már kb 2 héttel ezelőtt szóltunk nekik, hogy ha elfogadható áron van matrac, akkor beszélhetnénk a vételről. Tegnap átjöttek, hogy kettő leesett a raktárban, pont 90x200-as (az ágyunk 180x200 cm). Micsoda véletlen!! Tényleg volt rajta külsérelmi nyom, gondolom így nem lehet őket eladni! 30 cm vastag, igazi minőségi darabok. NEM FOGADTAK EL ÉRTE PÉNZT!!! Úristen, ingyen, ilyen értékes matracokat kaptunk!! Otthon simán leporoltam őket, semmi bajuk!!!

Már tudom, a megbocsájtás és a hála a legjobb útja a kívánságok teljesülésének! Zsu, köszönöm szépen!!!

HozzászólásokMély bók

Szia IGe!

Köszi a mély bókot! Mivel én nem szoktam ömlöngősen csöpögős lenni, viszont kissé feminista, az vagyok :D, így a lelkemre vettem. :D De már nem vagyok mérges! Pláne így! :D Köszi!

ShaktiKedves Ragyogás!

Nem szeretnék ünneprontó (örömrontó) lenni, de éppen tegnap olvastam egy cikket, : Eladósodásom története címmel, ami több volt mint ijesztő (hogy bármelyikünk -önhibáján kívűl- járhat így)
Kérlek azért nézzenek utánna az ismerőseid, nehogy pár év múlva Ők is meglepődjenek...

http://autofilia.blog.hu/2009/08/27/eladosodasom_tortenete

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netKedves Shakti!

Én is örülök a sikeres teremtésnek, és annak, hogy a bensődet rendbe raktad! Lehet nem véletlen az elírás.:)
puszi

U.i.: Nem lehetne átírni Zsu335-nek mindenhol? Mert hát mégis csak neki jár valójában a dicséret...:)Shakti - Mély bók volt a részemről, csak...

annyira megszoktátok itt ezen az oldalon a csepegősen szirupos stílust, hogy aki egy kicsit rejtjelezi azt, azt már fel sem ismeritek. Egyedül azt írtam le viccesen és kissé kajánkodva, hogy a SZEMÉLYES VARÁZSOD lehetett az oka, ha más nem volt. A matracos pasik nem hiszem, hogy a pasidra gerjednek, ezért emeltelek csak ki téged, bár rá is emlékszem mert írtál többször is róla korábban.

* * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu/ * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.nekem teccik :)

Meg az is hogy túl vagy rajta. nemtom min, de akkor is örülök :)
magamnak is :)))))))
Öbike
A szeretet mindent áthat.....
http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Mosolyogj Magyarország :)Suta vers

Jaj de jó a megbocsájtás,
Jár vele egy csomó áldás,
Harmónia, nyugalom,
Boldog érzés, mondhatom!

:D

ShaktiÉrdekes

Elgondolkodtam, milyen érdekes, hogy a matrac ragadt meg majd' mindenkiben. :D

Bár nagyon örülök neki, a legfontosabb dolog számomra az a lecke volt, hogy TILOS a múlton rágódni és folyton visszapillantani. Mindig előre kell nézni, tudni kell megbocsájtani, és hálásnak lenni azért, ami van. Rengeteget nyertem azzal, hogy elengedtem a bánatomat és a haragomat. Újra 100%-osan tudok bízni, hinni, örülni, élni. Fel vagyok dobva tőle rendesen!

Shaktizsu335

Helyesbítek! Zsu, neked köszönöm a technikát! Valamiért Zsülre emlékeztem, de azért Zsülnek is köszönet, hogy van, mert ma ő is nagyon szép cikket írt ide a szeretetről! :-)

ShaktiIGE

Vannak még olyan emberek, akik ismerik a szót, hogy önzetlenség. Mivel azonban nagyon meglepődtünk (a párom és én - szóval ketten kaptuk a matracokat, ahogy írtam is), így felajánlottuk, ha kell valami szép festmény, vagy hasonló, akkor bátran forduljanak hozzánk! Azt mondták, hogy nem ezért csinálták. Egyszerűen csak van úgy, hogy az ember kap valamit. A lepedőgyűrést a páromal művelem! Hogy a fiúknak mi esett le hálából és ez a válasz kifejezetten sértő és soviniszta. Vagy gusztustalan? Nem is tudom, majd eldöntöm! Még viccnek is szar volt!

ShaktiÉn is hoztam egy VT. mesébe illő történetet

Ma egy meglepetés telefont kaptam! Felhívott egy nagyon régi barátom, és elmesélte az először megrázó történetét, aminek mesebeli vége lett. Amolyan igazi happy and:)

Lehúzó anyagi történéseik folytán nem tudták az autójuk törlesztő részletét fizetni. Tavasz közepe óta folyik a Bankukkal az egyeztetés, végül nem maradt más hátra, mint a Bank lefoglalja az elmaradt 100 akárhány Ezer Ft tartozása miatt az autót, ami egyben munkaeszköz is.

Időpont egyeztetés Pestről a lefoglalást intéző Úrral, aminek eredményeképpen ma el is ment barátomékhoz!!!!!! ÉS!!!

Képzeljétek a lefoglalt autó helyett kap 15 000 Ft-os törlesztő részlettel

egy MÁSIK, Egy sokkal JOBB Állapotú és márkásabb autót!!!!!!!! És e átírást, se semmilyen költséget, semmit nem kell barátomnak fizetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ez a Vonzás, akkor én KÉREEEEEEEEEEEEEEK még belőle!!!!!!!

IGENT mondtam magamra. :)Aztaaa! Shakti! Ez aztán siker történet a javából:)

Ez jó, hogy meg is osztod velünk.

A technikát meg Tike hozta elő, köszönet érte neki:)

IGENT mondtam magamra. :)Drága Shakti!

Most olvastam kicsit utána. A Zsu335 által beírt technikáról van szó???

http://www.thesecret.hu/node/8098

Amennyiben másról , kérlek írd meg! Én csak ezt találtam.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Aztaaa

tök jó, és egyszerre két matrac ingyen és még méretes is. Tényleg nagyon beindultál Te csajsziiii :)
A lányod meg vicces, a párod meg művész :) micsoda család :)))))
Öbike

A szeretet mindent áthat.....
http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Mosolyogj Magyarország :)Drága Shakti!

Szívből gratula a leesett matracokhoz!Imádom a teremtéseid olvasni,remélem a következőkben is megosztod velünk.
Egy kérés:
Nekem is van egy nagy nehéz pakkom,nagyon szeretnék megbocsájtani neki és természetesen magamnak is,ezért légyszi írd le,hogy neked hogyan sikerült.

Millió ölelés!Anett

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépéstEz a történet annyira megmosolyogtatott, hogy még az...

utcán is mosolyogtam rajta. Egy rakat pasi megnézett.
Mondtam, hogy felelősség egymásnak örömet okozni, mert ragadós.
lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.hu
Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok: http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=2630Shakti -és a fiuknak mi esett le hálából ?

Egy megelőző, vagy utólagos lepedőgyűrés, matracpróbával egybekötve? :-)

Nos én az ok és az okozatokat szoktam keresni a megértéshez. Tehát mit tettél, vagy mit reméltek a fiúk hogy tenni fogsz???

* * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu/ * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kedves Shakti!

Ez micsoda? Mi ez a módszer? Légyszíves írd le nekem.
"Hála Zsul beírásának (jó időben, jó helyen - micsoda véletlen), kipróbáltam a 3 napos fókuszálós, energiaküldős, LCD-kijelzős módszert (csak én nevezem így). :D"
Köszi!!!!Drága Shakti!

Tiszta szívemből gratulálok.Egyáltalán nem csodálkozom . A Te teremtéseid mindig sínen vannak.Csak könnyedén , lazán.
Nagyon jó pihenést és kellemes időtöltést kívánok az új matracon!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Leesett, mint Shaktinak a matrac... :D

LoL

Idebiggyesztenétek azt az LCD-és vizualizációt?!

Nagy ölelés!

lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.hu
Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok: http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=2630Dia Bébi!

Hisz Te tudtad/tudod, mi volt a sztori! Úristen, annyira jól érzem most magamat! Sikerült! 2 év után, sikerült! Igazi lecke volt. Holnap ráérek! :D

Shakti:)

Örülök, hogy leraktad a pakkjaid egy jó részét.
És még nem is gratuláltam.. :)
Mikor koccintunk?
D.

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..