Megbántottam:(

Sziasztok,

a tanácsotokat kérném.
Tegnap vitatkoztunk a párommal, sajnos nem az első eset, de általában jól kezeljük már az ilyen helyzeteket. De tegnap nálam elszakadt a cérna, egy kis piti dolgot nagyon magamra vettem. Otthagytam de nem bírtam lenyugodni. Egy barátnőmnél kötöttem ki zokogva, ahol beszélgettünk, iszogattunk, nem ittam le magam, csak jó kedvem lett, bár hazafele ismét elszomorodtam a barátom miatt, hogy miért kell ennek így lennie? és írtam neki egy nagyon csúnya sms-t, sajnos benne volt az is, hogy meggyűlöltem és remélem soha nem állunk szóba többé.

Reggelre ahogy ez lenni szokott megbántam. Illetve nem ezt kellett volna írnom. Felhívtam, de egyből letette a telefont.
Nem is értem magam, 30hoz közel miért viselkedem úgy, mint egy csitri.
Valami tényleg megszakadt bennem, de ezt nem így kellett volna közölnöm vele.
Sosem voltam ilyen helyzetben, szerintetek mit tegyek?Kommunikáció

Megpróbálom szokásommal ellentétben rövidre fogni a hozzászólásomat (munkanap van, vagy mifene :) )

Szóval egy kapcsolatban alapvető fontosságú szerintem a kommunikáció, méghozzá a tiszta, szeretettől itatott kommunikáció. Ha valami baj van, vagy probléma, mindenféleképp érdemes leülni, megbeszélni, mert ha nem kerül feldolgozásra Bennetek, akkor hibás képzetek fognak hozzá társulni, amik később már valóságként fogják rombolni a kapcsolatot, vagy akár saját magatokat is.
Ha első felindultságotokban valamit mondotok a másiknak, vagy olyan SMS-t írsz, amit később megbánnál, akkor ezt ismerd be magadnak, és a másiknak is. Nem kell, nem szabad büszkeséget játszani egy olyan életben, ahol a saját boldogságunk csak magunkon múlik.
A lelki élet egy nagyon fontos pontja a tudatosság: tudd, mit miért teszel. Lásd, hogy milyen forgatókönyveknek engedelmeskedsz. És lásd meg azt is, melyik szolgálja a jobbulásodat, és melyik gátol. Amelyik gátol, azt ereszd szélnek, amelyik jobbít, azt tartsd meg, és építsd be a tudatos életedbe. Azt írtad, hogy "reggelre, ahogy az lenni szokott"... ezek szerint nem először ragadott el a ló a szélrózsa minden irányába. Talán itt is egy forgatókönyv van, ami tudtodon kívül működik. Érdemes lenne megvizsgálni, honnan, milyen forrásból indul ez a forgatókönyv, hol tanultad ezt a "működést", és mire akarod használni.

Szerintem mindenképp le kéne ülni egymással, és szeretettel, tisztelettel megbeszélni, hogy mi romlott el, mit akartok tenni, mit szeretnétek. Nemrég mentem ki egy kapcsolatból, ahol ez a fajta kommunikáció nem működött. Nem mondom, hogy ha működött volna, akkor még mindig benne lennék, de az biztos, hogy sok tüskével kevesebb lenne mindkettőnkben.Érdekes kérdés....én a

Érdekes kérdés....én a megbeszélés híve vagyok, ha sikerül leülnötök egy asztalhoz, általában senkiben sem marad tüske! Ehhez viszont kompromisszum készség kell.
Sok sikert!Végül

du. visszahívott és elnézést kért, hogy letette, de dolgozott és nem tudott beszélni. Megbeszéltük a dolgot, és kérte igyekezzünk úgy intézni a dolgainkat, hogy egyikünkben se maradjon tüske. És nem tudom, hogy bennem valóban nem maradt-e. Gyanítom igen:(:)

Ha letette a telefont,szerintem várj,ne fuss utána hiszen ő bántott meg Téged.De ha valóban annyira értelmetlen dolgokon vesztetek össze,írj neki egy sms-t és várj.:)Sok sikert!Pitiáner...

érzelmi zsarolás. Vagy vállald be, hogy megbántott, és vonulj el. Különben nem fog komolyan venni, ha magadra veszed a felelősséget helyette. Hamar eljön ennek a játéknak is a böjtje, ha átlát rajta. Megbántódom, utána elutasítlak. Te miért utasítod el a saját gyengeségedet? He?