Megbocsátás

megbocsátásMinden sértődöttséged bumerángszerűen csap vissza rád, és önmagad iránti haraggá alakul, ami átszivárog a felszínen, és becsurog mindennapos életedbe. Ezek az érzelmek elvakíthatják előtted a világban rád váró örömöket.
Ebből az okból kifolyólag mi, angyalok szüntelenül azt tanácsoljuk, hogy bocsáss meg, és engedd el az elmédben és testedben ártalmasan felgyülemlett sértődöttséget. Ez az abszolút méregtelenítés, ami meghozza neked mindazt, ami után kutatsz: több energiát, tisztább összpontosítást, egy nagyszerű koncentrációs képességet, megújult játékosságot, szeretetet, pénzt... amit csak akarsz. A megbocsátás adományai oly gyorsan jönnek létre, amilyen gyorsan a fény beterít egy szobát, amikor felkapcsolnak egy lámpát.
Szeretett Egyetlenünk, túl szigorú vagy önmagadhoz. Azt hiszed, a tökéletesség előfeltétele annak, hogy nagyra értékeljenek, miközben teljes mértékig szerethető vagy akkor is, amikor elbotlasz, tanulsz, fejlődsz, és továbblépsz. Ezért a megbocsátás legfontosabb cselekedetei azok, melyeket befelé irányítasz. Amikor megtanulod, hogy szeretettel kebledre öleld minden darabkádat, a benned rejlő szikra oly fényesen ragyog fel, akár egy fényszóró, meggyógyítván és bevonzván azokat, akiknek hasznukra válik melegséged és bölcsességed.
Engedd ma el az önmagad felé irányuló bosszankodást. Engedj szabadjára mindennemű bűntudatot és önmagadnak tett szemrehányást, és fürdesd meg magad a jól megérdemelt szeretetben.
(angyalok)
csepp

Címkék:

HozzászólásokKedves

Csepp!
Örülök hogy olvashatlak:)Na, csá! Mentem nyaralni! :-))

Óceán

A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.
Az óceánnal kialakított kapcsolatod miatt kaptad ezt a kártyát. Ez egy jel arra nézve, hogy több időt kell eltöltened a tenger mellett, esetleg egy nyaralás vagy otthonléted során. Az angyalok segíteni fognak törekvésedben, amennyiben megengeded nekik. Az óceán levegője és vize inspirál és meggyógyít.
A lap további jelentései: Méregtelenítésképpen végy tengeri sós fürdőt. Igyál több vizet. Teremts kapcsolatot delfinekkel és más tengeri állatokkal. Egyik előző életed az óceánhoz kötődik. Tanulj meg egy vízi sportot, mondjuk, a mély tengeri búvárkodást vagy a vitorlázást.Na, én is húzok egyet! :-))Én is húztam

Én is húztam angyalkártyát ma. Íme, ezt kaptam. Azt tudni kell, hogy éppen most dolgozom az új hivatásom kiteljesítésén. Február elején mondtak fel a munkahelyemen. Egy merőben ellentétes dolgot dolgot csinálok, mint akkor.
Hát ezt kaptam. Egyszerűen megdöbbentő.

Életcél
Életed célja abban rejlik, hogy oly módon szolgálj, hogy általa nagy örömöt okozz önmagadnak és a többieknek. Ne aggódj azon, hogy megtalálod-e a célodat. Ehelyett összpontosíts inkább egy cél szolgálatára, és ezután az fog majd szolgálni téged.
Ez a kártya emlékeztetőül szolgál: nem kell azon kínlódnod, hogy rátalálj életcélodra. Ne aggodalmaskodj azon, hogyan csinálj pénzt egy jelentőségteljes karrier révén. Ne törődj a felmondásokkal vagy egy új munka, illetve állás megkezdésével. Inkább kövesd természetes vágyaid, tehetséged és szenvedélyeid ösvényét, azzal a feltett szándékkal, hogy önmagadnak és másoknak örömöt okozz. Nem kell, hogy meghatározott vagy precízen megállapított életcélod legyen. Ez egy folyamat, nem pedig egy kategória.
A lap további jelentései: Engedd át minden, a pénzzel vagy a karrierrel kapcsolatos gondodat Istennek és az angyaloknak. Jó úton haladsz életcélod felé. Az életcélod felé vezető úton összpontosíts apránként egyik lépésről a másikra, és engedd át a jövővel kapcsolatos félelmeidet az angyaloknak. Amit most teszel, az is életcélod része.