Megtaláltam!

szeretlek, siker, megtaláltamSziasztok!

Én megtaláltam a magam útját, hogy hogyan vonzhatom be az életembe azt amit AKAROK.

Kb. két éve kaptam meg Édesanyámtól a The Secret című könyvet, és ott olvastam a filmről, ami nemsokkal később már "végtelenítve" forgott a DVD lejátszómban. El is kezdődött bizonyos változás, de még nem volt az igazi. Olvastam több könyvet, de valamiért nem sikerült gyökeres változást előidéznem. Nem adtam fel és tovább kutattam. Tudtam, hogy találok megoldást... meg is találtam. Először elolvastam Bob Proctor a "Gazdagnak születtél" című könyvét. Elkezdtem alkalmazni az ott található tanácsokat és módszereket. De valami még mindig nem engedett, hogy a vágyott életet kezdhessem el élni. Javultak ugyan a körülményeim, de nem úgy ahogy én akartam. Újra segítséget kértem és kaptam. A segítség ismét egy könyv formájában érkezett meg hozzám - imádok olvasni, és ezt az Univerzum is tudja :) - mégpedig Joe Vitale " a Kulcs" című könyve formájában. Elkezdtem olvasni és a Tisztító technikák között találtam meg azt, amit kerestem.
Az egyiknek a címe " Szeretlek". Lényegében annyi, hogy folyamatosan elkezdtem mondogatni a SZERETLEK szót, és a beígért hatás nem is maradt el. Megmozdult bennem valami, aminek nem tudok igazán nevet adni - talán a béke, boldogság, nyugalom és az elégedettség kifejezések állnak legközelebb ehhez az érzéshez - de azt mondhatom, hogy most már el tudom érni, hogy azt kapjam amit AKAROK. Elkezdtem érezni az őszinte hálát, a feltétel nélküli szeretetet és ami talán a legfontosabb elkezdtem felbontani a kívánságaim útjában lévő akadályokat.
Ott volt például a párkapcsolat. Nem találtam magamnak megfelelő embert. Aki volt...hát az nem igazán volt az elképzelt mesebeli lovag. A dolog mélyére kezdtem hát ásni, hogy megtudjam miért van ez a hiába való keresés (mit csinálok rosszul?; mi akadályoz?; stb.)
Feltettem a kérdéseket és utána végeztem a napi teendőimet. Lefekvés előtt ismét feltettem a kérdéseimet és gondolkoztam. A válasz olyan egyszerű volt, hogy eléggé meglepődtem rajta. A szüleim házassága minden volt, csak ideális nem. Apám ritkán volt otthon, de amikor "néha" hazatalált zengett a ház a folyamatos kritizálásaitól és soha semmi nem volt jó neki. Elváltak. És nekem ez volt a párkapcsolati modell. Attól féltem, hogy én is ilyen ember mellett kötök ki és ezért NEM AKARTAM igazán párkapcsolatban élni. Miután ezt a felszínre hoztam a tudatalattim mélyéről, már képes voltam elhinni, hogy azért, mert a szüleim így éltek, attól nekem nem kell így élnem. Megtaláltam tehát a "probléma" gyökerét, és azzal, hogy már nem rettegek ettől, tudom, hogy megtalálom a számomra legtökéletesebb társat.
Folyamatosan tanulok és hozom felszínre az engem akadályozó emlékeket, tapasztalatokat és azzal, hogy szembenézek velük már nincs hatalmuk felettem.

HozzászólásokÍrok még :)

Köszönöm! Nagyon sok szépet kívánok!Köszönöm!

Szia Melinda79!

Köszönöm az írásodat! Örömmel olvasom, hogy elértem az írásommal a célomat, hogy a kétségeket sikerül enyhítenem másoknál! :) Még egyszer köszönöm!

Sok jót kívánok neked!Szívesen! Írj máskor is!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Köszönöm!

Szia Ery!

Nagyon köszönöm, hogy elolvastad amit írtam és, hogy leírtad a véleményedet. Még egyszer nagyon köszönöm! :)Kedves Ginnyver!

De jó volt olvasni a tapasztalataidat. Így kell ezt csinálni. Ha elmélyedünk benne, akkor mindenkinek azt mutatja meg a Titok, amire a legjobban szüksége van. Te nem sajnáltad rá az időt, hogy felszínre hozd a saját problémádat és időben meg is történik veled az, aminek meg kell történnie. Köszönöm, hogy olvashattalak, erről és hasonló esetekről kell hogy szóljon ez az oldal, miközben tanulunk egymás tapasztalataiból. Most nekem is sokminden eszembe jutott valami, amin el fogok gondolkodni.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!:) GINNYVER

Melinda79

Gratulálok a kitartásodhoz,és elért sikereidhez!Csak így tovább!Nekünk is sok erőt adsz az írásoddal..
Még igazán nekem sem mennek teljesen a dolgok,van mit még tanulnom..,de hiszem menni fog és minden vágyam teljesül..,és mindenazt elérem amit akarok,és folytathatnám a sort..:).További gyönyörű napokat neked!