A mennyei prófécia

mennyei próféciaKarácsonyra kaptam egy igazán nagyon jó ajándékot. James Redfield: A mennyei prófécia c. könyvét, hát az igazat megvallva nem bírtam letenni a kezemből.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, rám nagyon nagy hatással volt, és már alig várom beszerezzem a folytatást.
Egy kis ismertető a könyvből, talán fel tudom kelteni egyesekben az érdeklődést olvasása iránt.

A Mennyei Felismerések

Az Első Felismerés : A kritikus tömeg

Az Első Felismerés kimondja, hogy az emberi kultúrában spirituális ébredés megy végbe: elérte a kritikus értéket azoknak az embereknek a tömege, akik életüket spirituális fejlődésnek tekintik, olyan utazásnak, amelyet rejtélyes véletlenek irányítanak.

A Második Felismerés: A tág jelen

A Második Felismerés kijelenti, hogy az ébredés egy új, teljesebb világkép kialakulását jelenti, amely átveszi az öt évszázad óta elfogadott, világi jellegű, a túlélésre és a kényelemre összpontosító szemléletet. A technikai fejlődés előtérbe kerülése fontos szakasz volt ugyan, ám miután ráébredtünk a véletlenek fontosságára, nyitottá válunk az ember életének valódi célja, a világ igazi mibenléte iránt.

A Harmadik Felismerés: Az energia

Megtapasztaljuk, hogy nem anyagi jellegű, hanem dinamikus, eleven energiából álló világban élünk. Minden, ami létezik, szent energiamezőből épül fel, amit érzékelni és intuitív módon felfogni is képesek vagyunk. Ezen túlmenően mi, emberek ki is tudjuk vetíteni energiánkat - azáltal, hogy figyelmünket a kapcsolatívánt irányba fordítjuk (ahol a figyelem, ott az energia). Ily módon befolyást gyakorlunk a többi energiarendszerre, és gyakorítja a véletlenek előfordulását életünkben.

A Negyedik Felismerés: Harc a hatalomért

Az emberek sajnos gyakran elszakítják magukat az energia kiapadhatatlan ősforrásától, ezért gyengének és bizonytalannak érzik magukat. Valami módon mégis energiát akarunk nyerni, ezért manipulálni kezdjük a többi ember annak érdekében, hogy figyelmet - és ezáltal energiát - szenteljenek nekünk. Ha sikerül uralmat szereznünk mások fölött, erősebbnek érezzük magunkat, de a többiek meggyengülnek, és esetleg vissza is vágnak. A ritka emberi energiáért folytatott küzdelem az oka az emberek közötti összes konfliktusnak.

Az Ötödik Felismerés: A misztikusok üzenete

A bizonytalanság, az erőszak véget ér, ha megtapasztaljuk a belső, isteni energiaforráshoz fűződő kapcsolatot, amelyről a legkülönbözőbb vallások misztikusai beszéltek. A könnyedség, a lebegés, a szeretet érzése e kapcsolat erősségének fokmérője. Ha ezek a tényezők jelen vannak, a kapcsolat valóságos. Ha nem, akkor a kapcsolat meglétét csak elhitettük magunkkal.

A Hatodik Felismerés: Tisztázni a múltat

Minél tovább marad fenn a kapcsolat, annál tisztábban érezzük meg, amikor vége szakad - általában stressz hatására. Ilyenkor megfigyelhetjük, milyen módszerrel igyekszünk ellopni az energiát másoktól. Ha manipulációinkról önmagunk előtt fellebbentjük a fátylat, a kapcsolat tartósabbá válhat, fölfedezhetjük egyéni növekedésünk útját, spirituális küldetésünket - azt az egyéni, személyes változtatást, amelyet rajtunk kívül más nem hajthat végre a világon.

A Hetedik Felismerés: Bekapcsolódni a folyamatba

Ha felismertük személyes küldetésünket, megszaporodnak életünkben a rejtélyes véletlenek, kapjuk az útmutatást végzetünk felé. Előbb egy kérdés merül fel, majd álmok, ábrándok, intuíciók vezetnek a válaszhoz, amelyet általában szinkronisztikus módon egy másik ember szolgáltat számunkra. Igaz a közkeletű mondás: „Ha a tanítvány készen áll, megjelenik a mester”.

A Nyolcadik Felismerés: Az interperszonális etika

Megszaporíthatjuk az útmutató véletleneket, ha „felemelünk” (energiával töltünk fel) mindenkit, aki belép az életünkbe. Szükség van óvatosságra, nehogy a belső kapcsolat egy szerelmi fellángolás áldozatául essék. A többiek felemelése különösen csoporthelyzetekben hatékony, amikor a csoport minden tagja érzi a többiektől felé áramló energiát. Gyermekek esetében, biztonságuk és belső fejlődésük szempontjából is nagyon fontos ez. Ha mások arcán meglátjuk a szépséget, ezzel fölemelhetjük őket legbölcsebb Énjük szintjére, és növekszik az esélye annak, hogy szinkronisztikus üzenet jut el hozzánk.

A Kilencedik Felismerés: Az új kultúra

Miközben spirituális küldetésünk beteljesítése felé fejlődünk, fennmaradásunk technikai eszközei egyre fejlettebbé válnak, általánossá válik az automatizálás, miközben az emberek a puszta túlélés helyett a szinkronisztikus fejlődésre összpontosítanak. Ez a fejlődés egyre magasabb energiaszintre emeli az embert, míg végül a testünk is spirituális formát ölt, egyesül a mi fizikai világunk dimenziója a túlvilág dimenziójával, a születés és halál körforgása véget ér.

Örömteli olvasást kívánok a könyvhöz mindenkinek akinek fel tudtam kelteni érdeklődését.

Címkék:

HozzászólásokSzia nekem is megvan ez a

Szia nekem is megvan ez a könyv!Jobban szólva a nővéremnek és ajánlotta nekem és most olvasgatom nagyon jó alig birtam letenni csak most abba kellet hagynom de ahogy tudom folytatom!Nagyon jó könyv!Végére értem A mennyei

Végére értem A mennyei látomás-nak is, nekem ez is tetszett. Bár nagyon sokan le akartak beszélni róla, hogy azt ne olvassam el, mert nem jó, de ezt cáfolom, igeni s jó volt. Lassan meg lesz a gyakorlati útmutató is és jöhet a tréning. Be fogok arról is számolni.
Mosollyal teli szép napokat mindenkinek!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaDrága Öbike!

Köszönöm ismertetőd, mostanra ugyan már én is megtudtam, sőt azt is, hogy a soron következő könyv a Tizedik felismerés, ezt még nem szereztem be, de hamarosan tuti meg lesz, a tizenegyedik felismerést pedig a Shambala titka c. könyv írja le, mindegyiket be fogom szerezni. Viszont ami nagyon izgat az a Gyakorlati útmutató, mert abban biztos sok-sok olyan van leírva ami a mindennapi életben alkalmazható.
Azért ezeket a felismeréseket valahol már ismertem, de azért sok mindenre adott választ amire próbáltam megtalálni, vagy napokra gondolkodóba ejtett. Az kimondottan előnyös, hogy kalandos történetbe foglalta be az író a felismeréseket, így könnyebben érthető akár a szkeptikusoknak is. Egyébként most tesztelem. :-) Kölcsönadtam valakinek A mennyei próféciát, aki egyáltalán nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal, és kiváncsi leszek, mit fog megállapítani olvasása után, hmmm - felnyílik a szeme, vagy marad a köd?! Nos elöbb utóbb kiderül. :-)
Az ajánlott írásokat el fogom olvasni, mégegyszer köszönöm Neked.
Mosollyal teli szép napokat kívánok!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaDrága Erricca :)

A tizedik és a tizenegyedik felismerés is már napvilágot látott:

A Tizedik Felismerés: Őrizni a látomást

A Tizedik felismerés által arra eszmélünk rá, hogy az emberek a történelem folyamán mindvégig arra törekedtek, hogy ezt a megélt spiritualitást meghonosítsák itt a földön. Mindannyian feladattal érkezünk ide, és ahogy egyre tudatosabbá válik bennünk ez a felismerés, így egyre pontosabban felidéződik bennünk a születési látomás: az, hogy mit akartunk elérni életünkben. Később felidézhetjük a közös világlátomást is, amely szerint az új kultúra mindannyiunk együttműködése által jön létre. Tudjuk: az a feladatunk, hogy tudatosan, imával őrizzük ezt a látomást.

A Tizenegyedik Felismerés: Az imamezők kiterjesztése

A Tizenegyedik Felismerés arról szól, hogy pontosan miként őrizzük a látomást. Vallási szövegek, versek, a filozófusok művei évszázadok óta beszélnek egy bennünk lévő, szunnyadó képességről, amelynek rejtélyes működése által befolyásolhatjuk, hogy mi történik a jövőben.
Nevezték ezt a képességet a hit erejének, pozitív gondolkodásnak, az ima hatalmának. A tapasztalatok szerint az ima erejét a szándékmezők adják, amelyeket kiterjeszthetünk és meg is erősíthetünk, különösen olyankor, ha másokkal együtt egy közös látomásban egyesítjük erőnket. Ez az az erő, amelynek révén őrizzük a spirituális világ látomását, gyűjtjük az energiát önmagunkban és másokban, hogy ez a látomás valósággá váljék.

A témában az elmúlt másfél évben több beszélgetés is született, gondolom érdemes újra olvasgatni őket, márcsak azért is, mert vannak olyan hozzászólások, amik nagyon értékesek.

Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Zsul!

Igen készült film is bár én azt nem láttam, de amennyire utána tudtam járni, akik a könyvet is olvasták, nem csak a filmet látták, azt mondják közelében sincs a könyvnek. Mindenesetre, ha tehetem kiváncsiságból biztos megnézem a filmet is. Szerintem meg fogod találni, főként ha kérsz egy kis angyali segítséget hozzá.
Mosolygós szép napocskát kívánok!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaDrága Ragyogás !

Drága Ragyogás nagyon hálás vagyok ajánlatodért, lehet, hogy fogok élni vele és akkor mindenképp keresni foglak, de egyenlőre barátnőmmel ott tartunk, hogy neten megrendeljük, és futárszolgálat házhoz hozza, sőt akár 20% kedvezmény is van így, ha neten rendeljük meg. Elvileg 1-2 nap csak a szállítási idő. A linket mindenképp megnézem. Mégegyszer köszönöm Neked, és ha nem jutok esetleg 1-ről a 2-re keresni foglak!
Mosollyal teli szép napokat kívánok! :-)

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaDrága Termető testvérem, Erika!

Ha óhajtod segítek neked, mert megveszem magamnak is, és elküldhetem neked:)

És itt, ezen a linken, megtalálható a kézirat, egy kicsit teljesebb formája, ha veszi a fáradságot valaki, és benéz ide:

A hölgy nagyon szépen be -rendezte a Virtus oldalára a Próféciákat, köszönet neki érte:) Szeretettel: Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Köszönöm Kedves erricca a

Köszönöm Kedves erricca a jókívánságot!
A mennyei próféciáról film is készült, nem? Elvileg meg is kéne h legyen nekünk, de nem találtam sehol...Drága Leila!

Köszönöm az infót csak sajnos ezzel nem tudok élni, ugyanis én elég messze lakom B.pesthez, és csak ritkán utazok fel. Viszont a neten már rákerestem és megfogom rendelni, mert itt Nagykanizsán nem találtam meg, de A mennyei látomást megvettem. :-) Szerintem az én szilveszterem az olvasásával fog telni. Igérem be fogok számolni róla, ha a gyakorlati útmutató után tréningelünk.
Nagyon szép estét kívánok Neked!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaGyakorlati kézikönyv az antiquariumban

Leila

Kedves Erika!

Karácsony előtt a Múzeum körút 29. szám alatt Antiquariumban láttam a Mennyei Prófécia gyakorlati kézikönyvét. Azt nem tudom mennyibe kerül mert nem néztem meg. A Kálvin téri metró megállóhoz van közelebb. A Múzeummal szemközti oldalon.
Majd írd meg milyen volt a tréning.

Szeretettel. RitaKedves Zsul!

Kívánom mindig tudjatok benne maradni ebben az energiában, és le tudjatok győzni bármi féle esetleges negatív energiát ami lehúzhatná ezt.
Mosollyal teli szép napokat kívánok neked és Valinak!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaKedves Leila!

Köszönöm, hogy mindezt leírtad, épp most akarok neki indulni a könyves boltoknak és megpróbálom beszerezni a gyakorlati útnutatót is. Tréning formában is tudjuk alkalmazni, ill átbeszélni, mert az a csoport ahova rendszeresen járok, hasonló gondolkodásuak, és ők is túl vannak A mennyei prófécián. Szerintem örömmel veszik, ha feldobom nekik a labdát és átbeszéljük érzésinket, gondolatainkat a könyvvel kapcsolatban.
Legyen mosollyal teli szép a napod!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaÉn is olvastam

Leila

Én is olvastam a nyáron,Rám is nagy hatással volt, én sem nagyon tudtam letenni.
Számomra sok mindenre magyarázatot adott.
S megjelent a Mennyei Prófécia gyakorlati alkalmazása is. Annak van egy társ szerzője is.
De ezt még én sem olvastam, de egy antikváriumban beleolvastam, és mint a címben is
szerepel azt írja le, hogy hogy lehet a gyakorlatban alkalmazni ezeket a felismeréseket.
Valójában egy tréningnek az eseményeit írja le,amit szerintem valójában tényleg tréning
formájában érdemes megcsinálni.

Szeretettel: LeilaKét csekély élményt

Két csekély élményt tennék ehez hozzá:
2008-ban megtapasztalhattam a szerelem kölcsönösen felemelő érzését! Valiból csak úgy sugárzott a lendület, öröm, és éreztem, hogy jól esett neki h valaki csak úgy szeretettel figyeli Őt, akármit is osszon meg magáról, életéből. Az együtt átélt élethelyzetek, élmények... leírhatatlan...
Az is nehezen foglalható szavakba, hogy milyen érzés volt előszőr átélni azt, hogy sokkal több energiát használok, mint amit megszoktam, és amit valaha is használtam eddig az életben... erre vagyok, amióta ezt tapasztaltam teljesen rákattanva, és szinte érthetetlenül állok az emberiség előtt... miért a szerelem "negatív oldalát" szeretik annyira megművelni? Mintha szeretne az emberiség szenvedni... Az igazság meg ugye az idézőjelben keresendő: a szerelemnek nincsen szenvedős, negatív oldala, csak az elme, EGO szenved.

Csoportos felemelésről: Amint Vali belépett az életembe "magával hozta" a belső boldogság megismerését, megélését, tantrát, secret kört.
Tantra alkalmával tapintható, kézzelfogható formában érzem ezeket az emeléseket, és nagyon szeretem, mert a férfi női jelenlétbe van csomagolva.:) Érdekes élmény volt megtapsztalni, hogy a szeretethez való hozzájutás, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak, sokkal nagyobb, több, mint ahogy azt előszőr megismertem magamnak a világból. A látszat szerint csak akkor kaphatsz szeretet, ha barátnőd van, sőt sokak szemében mindíg kell, hogy legyen, mert presztizs kérdést csinálnak belőle, mint abból h van e mobilod és milyen.:) Elképesztő volt megélni, hogy ismeretlen emberek, akiknek a nevét sem tudom, puszta jelenlétükkel mennyi alap, ha úgy tetszik default szeretetet tudtak adni. Veszélyes lenne ez a szeretet? Azt vettem észre, hogy sokan sokféleképpen elzárkóznak előle, de vannak, akik kalandból megpróbálják és bennemaradnak. Én is bennemaradtam... mert én ilyen kis hapzsoló vagyok.:) Fantasztikus érzés úgy hazamenni az utcán, hogy lebegek a boldogságtól... ez nem az a fajta lebegés, amit egy csodálatos Valival való együttlét ad, de mégis ugyanaz... más az íz, de ugyanaz a hatás.:) Ez kicsit inkább közelít a belső boldogság élményéhez....
A legnagyobb erőnek egyenlőre a szerelem energiáját tartom, amikor "egy pillanatra" képes két ember feltétel nélküli szeretettel egymásra figyelni, és teljesen odaadni önmagukat egymásnak... ez egy olyan hajtóerő, ami nagy kincs, és ha állandósulhat az életben, akkor az maga a csodák csodája.:)
Azonban teljesen világos az is, hogy a belső boldogság, a saját gravitációs tér szükséges a biztosabb létezéshez, hisz akkor már nem csak úgy kóválygunk a létezésben, hanem biztosabbnak érezzük magunkat.
Hát csak ennyi... ezek a kedvenc élményeim, és szeretném ezekberagadva leélni az életem.:)Kedves Zorba!

Az biztos, hogy rám hatással volt és az is biztos, hogy időről-időre újból el fogom olvasni. Sőt már tudom, hogy további könyvek is vannak folytatólagosan, és ezeket most mihamarabb be kell szereznem, hogy tovább tágítsam ismereteim.
Valóban nagyon szép ajándék, nagyon örültem is neki, de hát az igazat megvallva, ha valakinek ilyen barátnője van mint nekem, ki mindenkitől jobban ismer, ő tudja csak igazán mivel lehet igazi örömet szerezni. Telitalálat lett!
Annak is örülök, hogy jó érzéseket keltett benned, hogy felelevenedtek emlékeid.
Mosollyal teli szép napot kívánok!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaKedves Erricca!

Nem csak figyelem felkeltőnek, de emlékeztetőnek is nagyszerű összefoglalásod!!!

KÖSZÖNÖM!

Igazán jó érzés olvasni soraidat és feleleveníteni e régen hallott eszmeiséget... Szép ajándék, mindenkinek!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba