Mennyei Prófécia Felismerései

a mennyei felismerésekA kilenc + 2 felismerés, James Redfield „Mennyei próféciák” c. könyve alapján

1. Az életemben a dolgok nem véletlenül történnek. A személyek és szituációk, amelyek életem során keresztezik az utam üzenetet hordoznak számomra.

2. Tudatosítom, a történések jelentését, értelmét.

3. A világegyetemben minden energiából áll. Ez az energia teremti meg az összes formát és anyagot, amelyet együttesen valóságnak nevezünk. Einstein világított rá, hogy amit mi anyagnak képzelünk az nem más, mint legnagyobb részt üres tér amelyben energiaegységek szaladgálnak. A kvantumfizika pedig azt bizonyította be, hogy a részecskék megfigyelésének ténye, befolyásolja a részecskék „viselkedését”. Az anyagokat alkotó atomok rezegnek. Ezek a rezgések kihatnak egymásra.

4. Ha elzárjuk magunkat az univerzális teremtő (Isteni) energiától, (nem tudjuk elfogadni nem anyagi világ létezését, tehát nincs hitünk) gyakran gyengének, bizonytalannak érezzük magunkat, amit úgy orvosolunk, hogy más emberektől szerzünk energiát úgy, hogy manipuláljuk, vagy uraljuk a többiek figyelmét. Ha önmagunk felé kényszerítjük valakinek a figyelmét partnerünk rovására megemelkedik energiaszintünk. Az energiabitorlás következményeként kibontakozik a hatalmi harc.

5. A világmindenség transzcendens, érzékeken túli, nem anyagi megtapasztalása. Ha intuíciónkkal ráhangolódunk az univerzális energiaforrásra, ez elvezet bennünket ahhoz az állapothoz, ahol a hatalom helyett az alkotásé a főszerep. Minél többen kapcsolódunk rá a spirituális, szellemi energiára, minél többen kapcsolódunk ily módon egymással össze, annál előbb szűnnek meg a hatalmi harcok. A természetből és esztétikai élményekből jövő feltétel nélküli szeretet befogadása, ezzel való feltöltődés és ennek visszaforgatása az időtlenségbe, a Földbe, a mindenségbe az ötödik felismerés célja.

6. Mi magunk nehezítjük saját fejlődésünket azzal, hogy a szülőktől átvett, még gyermekkorban betanult hatalmi drámákat játszunk. A hatalmi drámák célja: energiát nyerni másoktól

7. Képesek vagyunk a tudatos fejlődésre és energiaszintünk maximumon tartására. Az első lépés az energia összegyüjtése, a második életkérdéseink észben tartása, a harmadik pedig, hogy felfedezzük mi a következő feladatunk. Miután tudatosítottuk hatalmi drámáinkat képesek vagyunk intuíciónkkal és álmainkból útmutató üzeneteket kapni. Bekapcsolódunk egy gondolati folyamatba. Az energiagyüjtés módja: 1. összpontosíts a környezetre, vagy egy szép tárgyra. 2. idézd fel emlékezetedben azt az érzést, amikor tele voltál energiával. 3. lélegezz mélyen, tudatosan, kilégzés előtt öt másodpercig tartsd benn a levegőt 4. lélegezd be a körülötted lévő szépséget, míg könnyűvé nem válsz. 5. képzeld el, hogy minden belégzés feltölt. 6. vizsgáld meg, hogy érzéseidben ott van-e a szeretet 7. képzeld el, hogy tested ragyogó fény veszi körül . .

8. A gondolati folyamatot felgyorsíthatjuk és életkérdéseinkre választ kaphatunk a körülöttünk lévő emberektől, eseményektől. Az emberiség evolúciója felgyorsul.

9. Minél inkább ráhangolódunk a szépség és szeretet frekvenciájára annál inkább emelkedik a rezgésszintünk. Ezzel fokozódik érzékelésünk és érzékeljük a nem materiális világot. A félelmen úrrá kell lennünk, mert ennek léte hirtelen leviszi rezgésszintünket.

10. Teljesen magunkévá kell tennünk a kilenc felismerést, hogy a tizediket átélhessük.
Ez mutatja meg, hogy merre tart az emberiség fejlődése. Ezt a felismerést már nem a tisztán fizikai síkon tapasztalhatjuk megh, hanem egy olyan "helyen" amit eddig úgy hívtunk, hogy Túlvilág, és azt hittük, hogy onnan nem lehet visszatérni....

11. Összefoglaló felismerést tapasztalhatunk meg. Megtapasztalhatjuk az imamezőink erejét, azaz, hogy mennyire képesek vagyun megteremteni mindent, amit gondolunk. Ha valamely félelmünk köti le az elménket, akkor az a félelmünk teremtődik meg általa, ezért a spirituális tudatosság útján járva egyre inkább arra kell koncentrálni, hogy e félelmeinket feldolgozzuk, elsősorban ne a külső világban, hanem a belsőben, magunkban keressük azokat a kiindulópontokat, amik miatt olyan hatások érnek minket, amilyenek.
Ahogy fokozatosan egymás után feldolgozzuk a félelmeinket, gátlásainkat, ahogy egyre jobban elfogadjuk saját magunkat saját magunk előtt, egyre inkább nem a félelmeink, hanem pozitív gondolatok kezdik eltölteni lényünket, és ezátal egyre jobb és szebb lehet a világ hiszen egyre jobb és szebb dolgokat teremtünk meg az imamezőinkkel..."

Amen...

És itt a videó, melyet egy másik blogban Tiszavirág ajánlott nekünk:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/154461

És még egy jó cikk: http://www.harmonet.hu/cikk.php?cikkid=1334

Végtelen szeretettel ajánlom MINDENKINEK :)
Örökös Boldogság :)

CsatolmányMéret
mennyei prófécia.jpg137.08 KB
mennyei prófécia1.jpg53.95 KB
mennyei prófécia2.jpg30.72 KB
mennyei prófécia3.jpg22.49 KB


ÖBIke:) megírhattad volna ,ilyen volt a MP találkozó?

És, hogy mikor lesz a következő?MP találkozó :)

Szeretettel értesítelek, hogy egy a Mennyei Próféciákkal foglalkozó csapat vasárnap találkozót tart. Aki olvasta és szeretné alkalmazni is az életében a felismeréseket, várjuk a Margitszigeten.

Időpont: 2010. június 13. vasárnap 16 óra
Helszín: Budapest, Margitsziget, szökőkút melletti nagy fa
Telcsi számom: +36 20 34-900-40

Szeretettel: Öbike :)Alfajaro

Koszonom a kiegeszitest.Tudom,hogy egy magasszinvonalu tudassal rendelkezo, ertelmes elme hozzaszolasa a tied.
Tisztelettel es szeretettel,
felebaratörökös boldogság

köszönöm.nekem erre most szükségem volt.ezt az irásod még sokszor elfogom olvasni.szeretettel ,kateriDrága Öbikém!

Nagyon-nagyon köszönöm.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Orokos boldogsag

Nagyon koszonom,pont ez utan kerestem.
Szeretettel,
felebarat