A mennyország Itt és Most van, egy dolog kell hozzá, hogy önmagad légy!

"N: Tudod mi ezt félreértettük itt, a földön. Úgy értettük, hogy a földi élet a próbatétel és a kínszenvedés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy BEJUTHASSUNK Isten Országába. És mi úgy képzeljük, hogy a halál után juthatunk be oda.

I: Semmilyen úton nem juthatsz be Isten Országába. Ez nem olyan hely, ahová bejuthatsz, vagy ahonnan kikerülhetsz, hanem olyan hely, ahol mindig VAGY. Ez az egyetlen hely, ahol valaha is lehetsz.

N: Pedig néha nem úgy tűnik.

I: Ez azért van mert nem emlékszel rá, hogy ki vagy valójában, és másokat sem a valódi kilétüknek megfelelően kezelsz. Ha így tennél, megtapasztalhatnád a földi mennyországot. Mindenütt és mindig otthon lennél Isten oldalán." (Neale Donald Walsch - Istennel az örökletben)Majd megérted

Előbb utóbb mindenki rájön mindenre, az örökkévalóság elég időt ad erre:)
Nem kell kapkodni, ha vmit nem értesz az nem baj, tapasztalat teszi a mestert.
Ha vki előadja magát az inkább egy álarc, és e mögé kéne belátnod h valójában ki ő, persze ez nem könnyű, hisz mi is álarcokat hordunk nap mint nap.
Előszőr vesd le saját álarcaidat, aztán látni fogod mások álarcait is és nem tudnak majd többé elbújni ezek mögé, mert látni fogod őket önnön valóságukban.

Emlékezz kivagy valójában, merülj el magadban, hagyd kinnt a külvilágot. Sosem lehetsz más, mint aki vagy valójában, hiába is próbálkozol szebb nagyobb sikeresebb lenni, ha az nem te vagy, ez elpazarolt idő, amit tölhetnél azzal is h önmagadra találva megéled a földi mennyországot:)

Hiába győzől bármiben is, ha ez a győzelem nem arról szól h végül önmagad lettél, akkor semmit nem nyertél vele!na ez nekem meghaladja a

na ez nekem meghaladja a képességeimet...mi az hogy elfelejtettem ki voltam???? ha egyáltalán már voltam is valaki valaha. de ha voltam,ma már nem az vagyok...most más vagyok....reinkarnáció??? vagy miről van szó??, nem értem az egészet!!
meg mások kiléte...honnan tudhatnám ő ki vag ymi?? csak úgy kezelhetem ,ahogy előadja magát....nekem ez má' sok!Hát igen :)

Hát igen :)