Debrecenben mézeskalácsból fonják a kerítést

mézeskalács2008. augusztus 2-3-án (szombat-vasárnap) 10-től 18 óráig a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum udvarán (Debrecen, Péterfia u. 28.) idén először kerül megrendezésre a Mézeskalács Fesztivál. A programban sok-sok érdekesség szerepel, ami a mézhez, illetve a mézeskalácshoz kapcsolódik. Lesz méz és mézből készült termékek vására, kézműves bemutatók, kóstolók, mézes sütemények versenye és

2008. augusztus 3-án vasárnap 16 órától sor kerül Guinness-rekord felállítási kísérletre is.

„Debrecenben mézeskalácsból fonják a kerítést!" – szlogennel. Szeretnénk minél több mézeskalács-szív és egymáshoz fonódó, kart karba öltő emberi test élő láncával a szeretet, a békesség, az egyetértés láncolatával körbevonni a debreceni Nagytemplom és a Déri Múzeum környékét. (Vagyis, a kart karba öltő, kezükben mézeskalácsszívet tartó emberek „fonnák" ezt a valójában jelképes mézeskalács-kerítést. Legalább 5000 ember részvételére számítunk a rekord állítási kísérletben.

Itt lesz lehetőség az ölelkezésre:-)))))))))

Mosolygós szép napot kívánok!

Tiszavirág

HozzászólásokMézeskalács:)

Remélem ott vagytok csajszik:)
Lesz egy picinyke beszámoló?
Olyan jóóóóhohóóó lenne:))))

Köszönöm:)GYÖNYÖRŰ IS, AZ BIZTOS!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Mézeskalács..:-)

Óóóóó...ez biztosan jó dolog lehet, ráadásul mivel Debrecenben éltem 25 évet, a mai napig érdekel minden ami ezzel a gyönyörű cívisvárossal kapcsolatos. Lehetne egy pár fotót is feltenni majd...?Huha..

biztos klassz lesz! Jó ötlet (és szeretem a mézeskalácsot .. :))No! Ott a helyünk!!! Én megyek, az tuti!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *