Mi lakozik a férfiak fejében?

férfiakAhogy elkezdett foglalkoztatni a férfi lélek működése, egyre gyakrabban jön velem szemben a sok sok gyakori példa is.
Azt már sokszor szétboncoltuk, hogy férfi és nő teljesen másként vágynak dolgokra, de a lényeg mindkettőben ott van. A bizalom. Csakhogy ezt is teljesen másként kezelik önmagukon keresztül.
Azon kívül, hogy tapasztaltam is most egyre többet hallom ismerőseimtől, pontosabban női ismerőseimtől, hogy egy igaz szerelemnek induló kapcsolatban ahol végre biztonságban vannak, végre minden szót elhisznek, egyik pillanatról a másikra kiderül a férfi rejtegetve éli életét. Nem értem miről szólhat ez?! Mire jó ez?! Sokat agyaltam róla hiszen jó magam is boldog kapcsolatban élek, és ha velem történne ez fogalmam sincs mit tennék?
Amit leírok lehet a többségnek nem nagy ügy, de mivel általános „probléma” a nőknek, ezért itt tudakozódók tovább. Hátha itt választ kapok, főleg férfi társaimtól.

A helyzet a következő: Boldog kapcsolat kb. 1 éve. A férfi is sokat csalódott és a nő is, ezért nagy becsben tartják egymás iránti érzelmeiket. Jó viszony, jó beszélgetések, jó programok. Mindenben jól érzik magukat. A szex kiváló, ennél szebb, érzékibb nem is lehetne. Egymásra találtak itt is. Minden bizalom, gyermeki naivitás ott van körülöttük. (Most nagyon leszűkítem a kapcsolatukat) A nő végre boldogan megéli nőiségét hiszen a párja nap mint nap biztosítja erről. Nap mint nap kívánják egymást és nap mint nap ölelkeznek is. De egyszer csak a nő rátalál a neten nézegetett oldalakra. Hát persze, hogy pornó oldalak!

Nos, kérdésem a férfiakhoz szól inkább. Erre valóban szükség van még akkor is, ha őszintén kielégülnek mind testi, mind lelki, mind szellemi viszonylatban is??? Miként működik az agy?
A nő persze összeomlott, mert akkor úgy érezte becsapták. Mert ha egy csak látszólag jó kapcsolatban van, ahol már a szex is csak hébe-hóba, azt mondja oké. De egy ilyen esetben amikor minden porcikájával érezte jól működnek a dolgok, akkor miért? Miről szól ez?

Nekem az a meglátásom, hogy akkor még sincs minden rendben. Gondolom még is csak egy pótcselekvés? Jómagam nő vagyok és tudom, hogy jelen pillanatban ahogy vagyok a kapcsolatomban nem jutna eszembe ilyen oldalakat nézegetni. Gondolom a legtöbb nő így van vele. A férfiak mégis miért?

Tényleg nagyon érdekel, mert pár hete szinte csak ez jön velem szembe.

Címkék:

HozzászólásokKedves Zsul!

Ma újra olvastam írásodat és ma valahogy elgondolkodtam rajta. Nagyon szépen fogalmazol az otthonról és annak belakásáról. Ma érintett meg igazán fogalmazásod. Köszönöm.
Remélem világomat és lakásomat valóban belakhatóan kínálom társamnak, bár minden jel erre mutat.
Szeretem amikor egy férfi megtudja fogalmazni érzelmeit, érzéseit.Köszi h ezt leírtad!

Akkor Te is azon nők sorába tartozol, aki átélheti azt, hogy Te vagy otthon az életedben, s akkor egy férfi lesz az, aki "belakja" (bizonyos minőség után az idézőjel elhagyható) a világodat, lakásodat. Én is lehettem ilyen cipőben, hogy lehettem belakó, és szerintem tök jó érzés... egy teljesen új világba cseppenni mindenféle értelemben.:) S aki szeretetből adja oda kádját, ágyát, Önmagát, hát ebbe "beleilleszkedni", otthonra lelni nem csak mindezekben, de egy női szerető ölelésben... a legjobb a világon.:) Vagy mondjuk úgy, ennél jobbat jelenleg nem tudok.:)Kedves Zsul!

Mivel az érintett nem tud válaszolni így jómagam teszem azt. De mivel én nem Ő vagyok, sajnos válasz nélkül maradsz.
A maszturbálást mint élő, létező cselekvést nagyon jól kifejtetted, és igen, a legtöbb ember végzi is kitartással, nem hiszem, hogy a megrökönyödés ezen a ponton lett volna. Mellesleg nem kapta akció közben, hanem csak a látogatott oldalakat találta meg. S igen, vannak olyan helyzetek amikor pont nem számítasz egy ilyenre. Lehet a kapcsolatuk elején kiderül akkor valóban nem lesz ügy belőle, mert akkor tudod Ő neki ez fontos. Gyanítom azóta ez meg lett beszélve és elsimultak a dolgok. Mert, hogy ami egy hete ügy volt, az már rá hét napra nem az. Azért születnek blogok mert amikor írsz róla akkor fontos, aztán az idő teltével már csak volt fontos, ma már nem.
S ráadásul a véleményünk is mindig változik éppen milyen életvitelt élünk. Épp ki a társunk, tanárunk, szomszédunk, barátunk, stb. Mert ez alapján sokszor változik a véleményünk is.

Mondok egy nem épp témához tartozó példát. Addig mindig nagy pofával hangoztattam, ha olyan igazságtalanságokba ütköztem, hogy pl. ha engem lelki terrorba tartana a pasim, szó nélkül kiraknám a lakásomból. Aztán egyszer úgy hozta az élet, hogy lett egy ilyen szar alak az életembe. Két évet vártam, hogy elhagyja a lakásomat mert Őkegyelme vissza élt az erőfőlényével. Szóval a véleményem azóta megváltozott. Már nem hangoztatom, hogy ki miként oldja meg az ilyen jellegű problémáját.
Ezzel arra akartam utalni, hogy nem mindenki masztizik, nem mindenki élvezi a pornót se közös, se csak a pasim nézi és én elfogadom ezt, nem mindenki orgiázik fűvel fával. Vannak visszafogottabb lányok, fiúk. Pont ezért lett felvetve ez a téma. A férfiak fejében mi lakozik?
De közben ezt már megtudtuk.férfi női dologról általánosságban

A férfi és a nő, két olyan egész Univerzum az Univerzumban, amely ha összeteszi erejének természetét akkor végtelenné válhatnak! Ám amíg valaki a világának valóságának fogadja el a "nemek harca", vagy a "csak a baj van a másik nemmel" élményeket, addig nehezebben fog belépni a csodák birodalmába.
Kiegészítésként: bár kétségkívül külön is érdemes szemlélni a dolgokat, de minden van mindenből mindenben! Férfiban van férfi és nő, befogadó és kiáradó, és a nőben is van férfi és nő, befogadó és kiáradó. Amikor valaki eljut egy pontig a kapcsolataiban, magától ráérezhet arra, hogy bizony sok mindent átélhetett már benne, így feleslegessé válik a kategorizálás, meg egyáltalán annak a kérdésnek a kiélezése, hogy "milyen az ideális nő és férfi". A férfi is átélheti milyen befogadóvá lennie, milyen amikor szinte - bocsánat a fogalmazásért - nőies finomsággal figyeli és szereti a nőt miközben megmarad férfiasnak is.
Jómagam az eddigi tapasztalataim alapján azt a döntést hoztam, hogy nem érdekel a "férfi szerep" meg semmi más, csak az h teljesen teret engedjek magamban a szeretetnek. Az a kívánalmam magammal szemben h én ezen szereteten keresztül cselekedjek. A többit pedig, ha akarom, ha nem mások úgy is megítélik, megmérik.:)
Egyébként milyen érdekes, hogy egy szeretetkapcsolódás milyen sok erőhatásnak van kitéve:
- férfi-női szerep és az arról alkotott gondolatok nyomása
- az "én"-ről gyermekkorból, szülőtől, társadalomtól hozott gondolatok nyomása
- erkölcs és illemtani szabályzatok nyomása (ez valamelyest beletartozik az előző kettőbe mégis külön pontként említem)
- a jó párkapcsolatról alkotott eddigi gondolatok nyomása (ez szintén lehet "hozott anyag" is a saját megélések mellett) (pszichológiailag úgy mondhatnánk, hogy ha létezik jó értelemben vett szülői szerep, meg gyermek szerep, akkor létezik párkapcsolati szerep is)
- a házasságról alkotott gondolatok nyomása
- az együttélésről alkotott gondolatok nyomása
- a jó szexről alkotott gondolatok nyomása
Jól látható, hogy ezek nem minden esetben különválaszthatóak, sokszor egymásba-olvadnak, én mégis ennyire szedtem szét a kérdést. Ez mind - ha nem is mindig érezni - nyomást gyakorol egy párkapcsolatra, és a két illető gondolkodásmódjának összege lesz a meghatározó az adott párkapcsolatban. Ez a nyomás a szerelemteljes pillanatokban ELTŰNIK, de amint visszatér az agy, a szerepeknek való megfelelés, amely valljuk be elkerülhetetlen, mert mégis csak itt vagyunk ebben az élet nevű színdarabban, a nyomás érzete - még ha a felszínen nem is érezni - visszatér.
Ez leírva eléggé bonyolultnak tűnik, de átélve mindez gyorsan és játékosan történik.férfi szó

Nos nekem először az egyik bátyám véleménye jut az eszembe:
"Gyula a napi egy far*k verés (Ezt egybe v külön kell írni?:)) KELL, mert különben megőrülnék." Ami engem illet itt nekem sok gyanúm van: észrevettem h sok nő úgy van ezzel: "ha lesz pasi nem masztizom." A nők mintha azt hinnék, hogy ez csak a pasiléttől függő pótcselekvés, és ez a hitük független attól h mennyit maszturbálnak. Szerintem a maszturbálás egy alapvető dolog, mondjuk úgy, hogy a testi energiák levezetésének egy jó módszere és SEMMI KÖZE a szeretkezés, kefélés, dugás, vagy bárhogyan is nevezzük szintjéhez. Az egyik egyedül végzendő szertartásnak is tekinthető, míg a másik minimum társasjáték.:) Egyedül nem tudsz eggyé olvadni mással. S igen, sajnos túlságosan szögletesen gondolkozunk. Ha vesszük a férfi-női kontaktust, akkor ha leírom h "eggyé olvadás", akkor mindenki valami szeretkezés szerűre meg gyertyákra gondol. Pedig a pozitív energiacserék még akkor is lezajlanak, ha egy 20% alkohol, 40% partydrog befolyásoltság melletti férfi illető közösül a diszkó wc-jében (közben verbális kommunikációja kimerül az "élvezd te ribanc" mondatok ismételgetésében) egy lánnyal, akiben 45% alkohol befolyásoltság van, és széttáncolta magát. S egy csodásat szexelnek a wc-ben. Nem is ismerik egymást, nem neveznék kapcsolódásukat szeretet alapúnak egy kérdőívben sem, és valószínűleg nem találkoznak újra egymással.:) Lehet - nem biztos, de lehet, hogy ez a két illető nem ünnepli úgy egyébként az életet, de attól még egészségesnek ítélik a szexet, és ha az ő életpillanatukat teljes térben, multitérben figyeljük, akkor azt is láthatjuk, hogy ezt jól érzékelték, mert tényleg jót tettek egymással, függetlenül attól, hogy a tálalásnak és a kivitelezésnek milyen a módja. De mint tudjuk ezt hívják úgy a ma társadalmában, hogy "bulizunk".:)
A felvetődő problémára rákanyarodva: lehet nyomozni, és figyelem, egy férfi nem feltétlenül kezeli titoknak a maszturbálást. Azért, mert pl. én napi locsi-fecsi szinten nem osztottam meg a hőn szeretett kedvessel maszturbálási szokásaimat, attól az még nem volt titok! Érdemes lenne nekik egymással beszélni a dologról. Lehet nem kerülhetem el a "hímsoviniszta disznó" matricát, de az az érzésem, hogy eme leánynak is van egy-két olyan jellegű gondolata, ami miatt nem tud túllépni azon, amit talált. Pedig ha nem lennének ezek a gondolatok, most lehet ez a topik sem létezne! Nem baj, fejlődik, megérti a férfi lelket, de figyelem, most egy KONKRÉT FÉRFI LELKET-TESTET-SZELLEMET kell megértenie. Lehet általánosítani, de most fontosabb a konkrét "történet".
Kérdések a lány számára:
- Miért baj, ha egy férfi a csodák mellett maszturbál?
- Miért baj, ha a másiknak van olyan örömforrása is, amely nem feltétlenül tőlem indul, fakad?
Férfi számára (hiába vagyok én is férfi, az én válaszom, az én válaszom, az övé meg az övé):
- Miért maszturbálok, amióta az eszemet, vagy inkább a szerzámomat tudom? (Lehet viccesen hangzik, de akkor is komoly kérdés.)
- Miért maszturbálok amellett is, hogy van egy csodás nő az életemben, akivel nagyon csúcs minden?:)

Csak egy viccre utaltam ezzel. :) De ezek szerint nem ismerted. :) Sebaj.

Én meg csak annyit gondoltam ezzel az egésszel kapcsolatban komolyan, hogy nem lehet általánosítani, hogy a férfiak ilyenek, a nők meg olyanok, mert bármilyen állítás születne az csak az író szemszögéből lenne igaz egyfelől. Másfelől pedig a nők ugyanúgy hülyék, ahogy a férfiak barmok. Csak két néhol ellentétes pólusról beszélünk. A szomorú vagy nem szomorú (szerintem amúgy nem) tény pedig, hogy nem tudnánk egymás nélkül létezni. :)

Egyébként egy picit hagy reagáljak Rózsafára is. Nekem az indiai filozófia lebutított Shiva-Shakti duális rendszere tetszik nagyon. Illetve a megközelítés. Hogy Shiva a semmi, a lehetőség a teremtésre, az örök nyugalom, a változatlanság. Míg Shakti a minden (aki tartalommal tölti meg a semmit), az energia, az örök változékonyság, az, aki mozgásba hozzá Shivát... :) Mert ezt én nagyon találónak érzem. :)Ritocska :))

Olvastam egy jót..

Ha sértegetnek, ne vedd figyelembe.
Ha nem tudod, figyelmen kívül hagyni, múld felül.
Ha nem tudod felül múlni, nevess rajta.
Ha nem tudsz rajta nevetni, akkor valószínűleg van benne valami.

Mivel ide írtad, és nekem címezted, nem hagyhatom figyelmen kívül.
Felül múlni nem akarom, mert úgy gondolom, hogy vissza írhatnék lekicsinylő dolgokat a női agyról, de az nem vinné előbbre a társalgást.
Úgy hogy marad a hahahahahaha.

Kedves rózsafa :)
Köszönöm a válaszodat.Kedves Jani!

Megpróbálom. Úgy értem, hogy ahogy változik a világ. Persze a nőkben is vannak ösztönök ami soha nem változik. Pl. a féltés, gondoskodás, családi fészek melegen tartása és, hogy a másik oldalt se hagyjam ki, a féltékenység, hisztéria, stb.

Szóval a nőknél látványosabb változás látható. Amikor én voltam 20 éves olyan vágyaim voltak, hogy egyszer találok egy olyan férfit akihez hozzá megyek, szülők gyermekeket és boldoggá teszem őket.
A klasszikus. Akkoriban a szexis mást jelentett. Nem dobtuk ki a cicit, abban a korban valóban a kedves, natúr lányok voltak a jelenségek. Azt hiszem talán azért mert mind egyformák voltuk. Frizura, öltözködés, még a sminkünk is egyforma volt a felnőttekéhez hasonlóan. Szóval szelídebb volt a világ, éppen ezért nem is volt ennyire magamutogató mint most.
A mai lányok hirtelen mást akarnak. Vágynak a társra, de gyerekről hallani sem akarnak. 20 évesen biztos nem, talán
35 felé. Sokat dolgoznak, ha van idejük szórakoznak és rengeteg energiát fektetnek abban, hogy szexisek legyenek a mai kor megfelelőjeként. Nem mondom, hogy 20 éve nem voltak ledérek a nők, de talán visszafogottabban éltünk. Emlékszem nekem még elég volt egy szépet pillázni és már kérők hada jelent meg. Na jó, ennyire nem akarok eltérni a lényegtől.
Úgy látom a nők alkalmazkodnak a korhoz. Ezt követeli a társadalom, tanulj mint egy güzü, aztán dolgozz mint állat. Nincs idő romantikázni, nincs idő ismerkedni. Mindenki csak szexel és tovább rohan.
A nőkből eltűnik a család fenntartása. Nem véletlen, hogy engem szinte a 10 évvel fiatalabb férfiak követnek. Nálam van biztonság és már nincs elvárás. Én már lenyugodtam. A mostani huszon lányok meg kergetőznek egy olyan valamivel amire sejtjeikben ott van a vágykép, de érzelmileg nem.
Szóval erre gondoltam. Nagyjából így látom és elnézést kérek mind azoktól akik huszonéves lányok de nem ebbe a kategóriába tartoznak. Természetesen kivétel mindig van.:))

Jani, az köztudott, hogy agyátültetésnél a női agy ára sokkal alacsonyabb, mert azt használták is. :))) De ez csak móka. ;D

Komolyan inkább nem foglalok állást, mert az általánosításhoz vezetne.Hm.. hm.. hm..

Kedves rózsafa :)

Ez így első olvasatra, nagyon érdekesen hangzik, mármint az én fülemnek..

"A férfit az ösztönei hajtják továbbra is, a nőt meg mindig más. A nők talán korral változnak és épp mikor mi erősödik fel univerzálisan."

A nőt mindig más hajtja??????
Nem az ösztön????

Akkor mi????

Komolyan kíváncsivá tettél.. kifejtenéd egy kicsit bővebben.Köszönöm.

Jó olvasni az egyéni véleményeket. Itt is bebizonyosodik, hogy mindenkinek a saját igazsága az igazság.
Nekem az jutott eszembe, hogy azért mert mondjátok a férfiak ilyenek és mi nők ezt fogadjuk el, mert jelentéktelen ügy. Talán az a férfi aki ilyen oldalakat nézeget, egy kicsit a párjára való tekintettel Ő is vissza vehetne. Próbálom előszedni magamból az információkat, mert állítólag előző életeimben többször voltam férfi mint nő. De valahogy olyan mélyen megélem a nőt, hogy nem jönnek az infók. Egy szónak is száz a vége. Szerintem ez örökre így marad. A férfit az ösztönei hajtják továbbra is, a nőt meg mindig más. A nők talán korral változnak és épp mikor mi erősödik fel univerzálisan. Úgy értem, hogy 40 évvel ezelőtt csak férjre és gyerekre vágytak, most karrierre, szórakozásra és ezekre hangolt pasikra.
Tehát a nők igényeik ezek szerint változnak, de a kis ördög zöld szeme folyton velük van. A férfiak maradtak úgy ahogy századokkal előtt élők is voltak. Vagy nem látom jól a dolgot?
Valószínűleg erre is csak egyéni belső magatartás a megoldás. Mi nők ezt hogyan toleráljuk és a férfiak hogyan vesznek vagy nem vesznek vissza ebből.

Jó volt titeket olvasni. Köszike mindenkinek!Szia Humor :)

No úgy látszik télleg nem egy bolygón élünk :D

Minden jót neked a te világodban :)Sziasztok Annustkának "

Sziasztok

Annustkának

" Valószínűsítem, hogy a birtoklási vágy vagy a félelem attól, hogy elveszíthetjük a drágát - ez lehet a hátterében. Aztán, hogy ezeknek a gyökere honnan ered, az már egy másik történet...
Abban is igazad van, hogy ezzel a halálba lehet kergetni a fiúkat..."

- Szerintem ez egyszerűen onnan ered hogy az ember akár férfi akár nő nehezen választja szét a feltétlen szeretetet attól a szeretettől ami félelemből, aggódásból fakad.Engem is majdnem a halálba kergetett egy lány az állandó féltékenységével emiatt,de ismerek olyan srácot aki ugyanezt műveli a barátnőjével,de csakis azért mert elégedetlen magával,és természetesen nekem is rá kellett jönnöm hogy az lány azért volt mellettem mert én is ebben a cipőben jártam,csak nem akartam beismerni.Mindenkinek van vakfoltja az életében amit nem akar látni.

Szia Jani

"Most komolyan én nem láttam még azt, hogy egy aranyos, kedves, csinos lány helyett egy agyon sminkelt cicababára startolt volna rá a férfi társaság, amint megjelenik. (főleg a legtöbbje)"

- Úgy látszik Jani akkor nem egy bolygón élünk.:).Én pedig férfi létemre láttam ilyet ahol a legtöbbje köztük én nálam is beindult a Pavlov reflex:),mert a férfi vizuális és először a külcsínt nézi meg.Természetesen az ízlés korral változik,letisztul de ha így volna ahogy te mondanád akkor nem lenne annyi kedves,rendes,és csinos lány egyedül...

Azzal egyetértek hogy te a két pólust emelted ki,és te a saját tapasztalatodról beszélsz,én pedig az enyémről.Kedves Ritocska :)

No pont itt van az eb elhantolva :))

Mármint a pókhasú, löttyedt pasi is azt gondolja hogy ő úgy ahogy van egy remek fickó.
Ez úgy gondolom a világ legtermészetesebb dolga KELLENE HOGY LEGYEN!!!!!! MINDENKINEK.!!!!

Akár löttyedt akár nem és tudod érdekes volt a megfogalmazásod, hogy amikor az önbizalomért sorban álltak a nők a pasik lenyomták őket..

HÁT EZ AZ... még csak sorba sem kell állni.. és még csak senki el sem veheti, annyi önbizalmat adhat magának amennyit csak akar.. tonnaszámra szedhetné az önbizalom pirulákat..:DDDD

Csak tudod mi a gond???? hogy a köznép, azt gondolja, hogy az önbizalom rossz dolog.

Kedves rózsafa :)

Nem tom mikor láttad és főleg hogy hol, hogy egy agyon sminkelt cicababára hajtottak a pasik????
Nagyon kíváncsi lennék, hogy láttál e ilyen jelenetet "a legtöbb pasi beindul az nagyon sminkelt, mellbedobós bige láttára".
Vagy inkább ez a tévképzet jár szájról szájra a nők között és simán megdumálják magukat és főleg egymást :))
Most komolyan én nem láttam még azt, hogy egy aranyos, kedves, csinos lány helyett egy agyon sminkelt cicababára startolt volna rá a férfi társaság, amint megjelenik. (főleg a legtöbbje)
Ez egy tök nagy tévedés a nők részéről, amihez valamilyen oknál fogva ragaszkodnak, még annak ellenére is, hogy a pasik tizenötezeredszerre mondják, hogy a kedves, aranyos, természetes lányokat találják vonzónak.Mitől férfi egy férfi, és mitől nő egy nő???

Nézetem az erről, hogy annyira tud férfias férfi lenni a férfi, amennyire mellette nő marad a nő.

Javaslom mindenkinek elolvasásra a: ISTEN IS VISEL RÚZST című könyvet. Olyan szépen le van benne a zsidó biblia szerinti /Kabbala/ tanítása alapján minden szempont, érzékletezve a kettősségünket. Kedvesen, érzékletesen:))) Javaslom:)Kedves Merkaba!

Bár kicsit nehezen értelmeztelek azért csak lejött a lényeg.
Arra viszont, hogy mi van a férfi fejében? Írtad a NŐ. Ezt tudjuk mi nők is. Pont az jutott eszembe mennyi a történelemből ismert NAGY férfi halt meg a nő miatt.
Mert ahogy meglátnak egy nekik tetsző nőt, már meg is állt a tudomány, de ahol állni kellett ott valóban álltak. Ez most egy kis kitérő volt részemről, csak eszembe jutott.Szia Bea!

Igazad van, nem kellene, hogy így legyen, de én azt látom magam körül, hogy mégis így van. Nem nagyon ismerek nőt, aki legyintő természetességgel veszi tudomásul , ha a párja mást szemrevételez, áraszt el bókokkal vagy csak a szeme sarkából csekkol (netán vizslat).
Valószínűsítem, hogy a birtoklási vágy vagy a félelem attól, hogy elveszíthetjük a drágát - ez lehet a hátterében. Aztán, hogy ezeknek a gyökere honnan ered, az már egy másik történet...
Abban is igazad van, hogy ezzel a halálba lehet kergetni a fiúkat...

Minden jót Nektek!
MeliHűha + ilyenek :)))

Látom sikerült egy szintén kis kellemes témát boncolgatni , mint békát egy mikroszkóp alatt !:)))) Juj de sok érdekes gondolatot olvashattam itt:))))) És a kérdés szinte el is veszett a férfiak ilyenek a nők meg olyanok eszmecserében :))) ÉS azon elgondolkozott e valaki hogy mitől férfi egy férfi és mitől nő egy nő ????? JAncsibácsi :) jól fogalmazott amikor azt pedzegette , hogy a férfinak a férfi nem feltétlenül kihívás a szexualitás terén , ellenszemben a nőnek egy nő ------ nos minden nőnek megvan a sajár pintyőkéje , azaz az a személy akit éppen egy kellemes parkban való üldögélés során végigmér , és levonja a másik nő külleméről ruháiból, viselkedéséből, sminkjéből éppen azt amit nevezzük így pintyőke lesz belőle a a kritikus nő számára ! És ugye ezért minden nőnek megvan a saját pintyőkéje a másik nő szemében ??? !!! Nos ha bevallják kedves női társaink ha nem , ez hasonlít kicsit a férfiak pornó iránti vágyához ,figyelméhez ! Egy kis viccel éljek / klasszikust idézzek ------- a férfinak az a dolga hogy jó legyen , ami belefér adjunk mindenkinek mert sok van millió .---- a nőknek nem adom hónapról hónapra dédelgetek és csak kevés van , meghagyom ennek mag annak / ---ezeket a szavakat nem én mondtam valami régi kabarés műsor részlete ! De hogy vissza kavarogjunk a fonálhoz , nem szabad általánosítani !!!!!!!!!! HA ezt valaki annak vélte most kövezzen meg :))))))) Jó ne kövezzen meg , és ne ítéljen el , hiszen oka van ennek is gondolom én :)))) Lásd természet , állatok élet és minden ami szaporító szervekkel van ,megáldva mindenhol lezajlik egy kis nő vagyok te meg férfi effektus ! CSak talán azzal a különbséggel , hogy nem társul hozzá az önérdek egó , vagy kivagyiság érzete ?? :))) Cáfoljatok meg , és igazán szerintem , erre olyan sokféle választ lehetne még adni , nézőpontok sokaságából !:)) Én örülök hogy a nők olyanok amilyenek ezért is szeretem őket kombináljanak csak , vásárolgassanak , shoppingoljanak , és közben játtszák azt hogy most én pintyőkébb leszek mint a másik de azt hiszem férfiakért teszik nem??? vagy csak szórakozásból mint mi férfiak a pornófilm nézést ?????!!!!!!!!!! Valljuk be van ez is és van az is , mindíg volt , csak nem agyaltak rajta ennyit :)))))))))) Bár saját életemből is meríthetnék példát , hogy miét is hisztiznek a nők ha egy másikat megölelek , anélkül hogy az járna a fejemben , hogy este szexeljek vele ????????????? Hűha ! inkább menjen mindenki sexelni , vagy csak szimplán örülni egymásnak , és elfogadni azt a tényt hogy mindkét nem olyan amilyen :))))))))
Rózsafa hogy mi lakozik a férfi fejében kérdésedre , a válaszom egy szó a NŐ ! ----és közben ezt a kérdést teszi föl esetleg MI lakozik a nő fejében ??? :)))))))))))) PÁPÁ ölellek benneteket jókedvet mindenkinek had éljenek :)))))))))))))))))))))))) MErkabaKedves János!

A nők önértékelési skálája oly széles mint a férfiaknál. De valahogy úgy alakult ki az idők során, hogy a nő a férfitól függ. A férfi termékenységi, társadalmi, stb. szintjén választott. Sőt több nejűség is volt, van.
A nők legtöbbször a biztonságra hajtanak. Mivel egyre kevesebb van ebből, nyilván fél az elvesztésétől.
Sajnos úgy születünk, hogy belénk van kódolva, mindent kövessünk el a férfi megtartásában. Ezért minden másik nőt potenciális ellenségnek látunk. A mai világban ráadásul olyan női ideál alakult ki, ami egy robotos hétköznapi nőnek igen nehéz elérni. Persze nem is kéne, de azt sugallják az a normális.
Főleg ha azt látod, hogy a férfi oda is van annak látványától. Kialakul egy bizonytalanság és kezdődnek az agytornák.
Nagyjából ez lehet az oka.
Számtalanszor halljuk férfi szájból, hogy az alig sminkelt, kicsit szolidabban szexis nők tetszenek nekik. Ennek ellenére a legtöbb beindul a nagyon sminkelt, mellbedobós nő láttára. Arról ne is beszéljünk, hogy a férfiak a mai napig megengedhetik magunknak, hogy kevesebb ápoltsággal, igényességgel, figyelemmel igen is nagyon szép nő lehessen az oldalán. Míg egy nő folyton figyeli magát, hogy tiszta, divatos, szexis is legyen. De ez annyira összetett. És egyszer Bea írta jól egy hasonló blogban, hogy nem tanítják meg anyáink szeretni saját bennünk élő női Istent.A faszánkó meg a ceruza...

Kedves János!

Faszánkó? (A találat milyensége a szó megfelelő elválasztásától függ... :D Én meg nagyon kreatív vagyok ám! :DDD I <3 Google! ;))

Ceruza? B? 2B? 3B? 8B? HB? Én speciel leginkább a sok HB-set szeretem. :)))) Na és akkor ott van még a színek kavalkádja is!

Egyetértek Melivel, de azért egy kicsit kiegészíteném:
Szerintem némi szerepe lehet az önértékelési problémákban a társadalomnak, a neveltetésnek, a média által sugárzott képeknek és a férfiak nehéz monogámiatűrésének is. ;) Mi nők igyekszünk elérni azt az állapotot emiatt, hogy ne legyen nálunk jobb választás, még, ha ez teljesen kivitelezhetetlen is.

De ezt olyan lények nehezen tudják felfogni, akik "öregedően, kopaszodóan, löttyed, lelógó pocakkal, nadrágból kifigyelő hátsóval és kis, kitört hegyű ceruzával a nadrágban" is képesek azt hinni magukról, hogy ők a legszebbek a világon és egészen pontosan a közepei. Félreértés ne essék ez nem személyeskedés, csak ismerek egy pár ilyet. :)) Kicsit olyan, mintha, amikor a sorban állás volt önbizalomért, akkor a pasik testi főlényükkel előreverekedték volna magukat és mindent bevásároltak volna a nők elől. :)))Szia Meli!

Nem kellene hogy ez legyen.
Illúzióban kergeti magát a nő, ha azt hiszi, a szerelembeesés pillanatától fogva a párja szeme megvakul, és nem lát meg többé más szép nőket.
De akkor is illúzióban ragad, és még tönkre is teheti a szerelmüket, ha azzal bántja magát, hogy ilyenkor őt nem szeretik. Ki lehet ezzel kergetni a világból egy férfit, ördögi kör ez.
A másik ember nem a miénk. Csak annyit lenne jó kérni egymástól, amit a másik önként, örömmel adni tud.
Mi a Kedvesemmel együtt szoktuk nézni a csajokat a strandon...:)Szia Jani!

Szerintem kielégítőt nem tudunk Neked mondani...
Nagyon jól fogalmaztál. Na de, hogy a kérdésedre mi a válasz? Lehetne biztosan sorolni: önbizalomhiány, kishitűség, féltékenység, bizalmatlanság... stb. Ugye megdöbbentő, hogy ezek (legalább valamelyike) folyton bennünk van? Nos, egy szó, mint száz: egész egyszerűen így vagyunk összerakva. Nem élvezetes ez a számunkra sem, de hát, talán ettől is nők vagyunk.
Legalábbis én így látom. Sajnos sokszor tényleg idegesítőek (nyafkák, hisztisek, kukacoskodók:) )tudunk lenni. Ez van.
Üdv. MeliKedves Rózsafa!

Szerintem nem olyan bonyolult ez: A férfiak egyszerűbben kezelik az érzékiséget, nem a szerelem részeként kezelik, hanem annak - ami.
Még a szerelem sem kell hozzá föltétlenül, bár csodás, ha együtt jár a kettő.
Mégis mindig voltak bordélyok, "teaházak" stb. is, és egyáltalán nem csak kielégítetlen férfiak látogatták.
Élsz-halsz a magyaros ételért, de hébe hóba rákívánsz a kínaira.

És ha valakivel tényleg megtalálják az idilli, érzéki, kielégítő, pajzán szeretkezést, az szerintem csak tovább fokozza az étvágyukat.
De hát ez nőknél is van így, egyre egyre több pajzán gondolatot szül bennünk a jó szeretkezés.

Az asztrológiában a szex és a társkapcsolatok háza - két különböző ház, ez engem annak idején, mikor megtudtam, nagyon elgondolkodtatott, és sokat megértettem belőle.
Lehet, ha ezt tovább gondolod, Neked is segít továbblökni a gondolataidat...Ritocska :))

Milyen oldalakat dob ki a laptopod, ha azt ütöd be mondjuk, hogy... nagy faszánkó? :DDDDDDDDD

Nettike :)
Különben az hogy önértékelési problémák miatt kedvetlenednek el a nők a pornó oldalak miatt, nagyon jó meglátás.
Egy mérföldkő annak felismerésében, hogy a gond nem a pasival van, nem azzal amit csinál, hanem azzal ahogyan a nő viszonyul hozzá.

Különben tökre nem értem, hogy miért támad a nőknek önértékelési gondja, ha a párjuk pornót néz??

Én erre lennék kíváncsi.

Nagyjából biztos vagyok benne, hogy ez az ön és általános elégedetlenség a női lélek velejárója.
Az hogy elégedetlen, még akkor is, ha az ég világon semmi oka nincs rá.

Miért??
Miért??
Miért???

Miért érzi magát kevesebbnek egy nő, ha egy pornó sztár a micsodáját mutogatja ország-világ előtt??
Miért értékeli le önmagát egy nagyobb mellű, csinosabb, dögösebb nő látványától???

Mert mondjuk én is látok nálam dögösebb pasit, meg jobbat is, meg talán??!! még cerkája is tekintélyesebb.. :DDDD
De attól én nem leszek kevesebb egy jottányit sem, és azt sem gondolom, hogy a kedvesem kidob, mert mondjuk ő is látta, pláne, ha amúgy jó a kapcsolatunk.

Szóval szívesen hallanék valami kielégítő :) magyarázatot.Most lehet meg fogtok

Most lehet meg fogtok kövezni, de épp most ellenőriztem le a párom összes e-mail címét, közösségi oldalakat, meg mindent.....
Ma elég szorongós napom van (holott jó hírt kaptam: 99%, hogy lesz munkahelyem!!!!:)))....és mégis olyan sírós hangulatom lett...)...

A két nem különbözőségei, és mozgatórugói............Megfigyeltem magamon, hogy akkor szoktam (már kb fél éve nem néztem bele a "személyes" oldalaiba. Tényleg!:) Szóval akkor jön rám ilyen ellenőrzési "kényszer", vagy hogy is nevezzem ezt a felfokozott kíváncsiságot, amikor épp magammal nem vagyok elégedett, vmilyen frusztráltságom van.

Szóval imádnivaló férjem van, jobbat nem is kívánhatnék (hát én teremtettem ugyebár:D:D ;)), és nem is ő a kiváltó oka ennek a kutakodásnak, hanem én magam. :( Rendbe kell tegyem a kis agyam....Kedves Ritocska!

Szerintem addig jó amíg mind két nem foglalkozik a másik nem működésével. Főleg a saját párunkkal. Ha már nem számít semmi mit miért csinál, na az régen rossz.
Persze most nem az elfogadásról beszélek, ha nem a beleszarásról.
A kíváncsiság jó dolog. Mert a kutatásokból és megtapasztalásokból leszünk egyre tájékozottabbak és bölcsebbek is.

Gondolom a férfiaknak is vannak kérdéseik velünk kapcsolatban. Mit miért csinálunk?Kedves Nettike!

A prostituálthoz járás viszont valóban felzaklatóbb történet. De mint ahogy a pornó nézegetésre, nyilván erre is, sőt még több variáció van. Ott már hatalmi játékról is szó lehet.
Lehet otthon - igen szívem, jól van szívem, legyen ahogy te szeretnéd drágám- férfi. Ezért eljár olyan helyre ahol Ő mondja meg mi legyen.
Aztán lehet, hogy a nő kicsit prűdebb és ezért.
De igazán itt is a férfiak tudnak majd elfogadható választ adni. Főleg olyan aki járt vagy jár is ilyen helyre.Kedves Rózsafa!

Engem is nagyon érdekelnek a mozgatórugóik és a különbségek. :) És én köszönöm a témafelvetésed.
A legjobbakat kívánom Neked! :)Nem tudom Ritocska!

Ennyire összetetten nem tudom a történetet. Úgy tudom a sima keresőbe írta be a szót és ott dobta ki a nézett oldalakat. Nem szavakat mint a google, ha nem rendes linkeket. És csak pornót. De persze minden megeshet. Az élet játékai. Mivel használtan vették a gépet, lehet benne maradtak infók. Bár úgy tudom be lehet állítani, hogy csak 10-en napig tárolja. Fogalmam nincs erről.
De reméljük, ha már azt mondta, hogy Ő nem nézegeti, akkor az igazat mondta. Ez már legyen az Ő megoldandó problémájuk. Én igazából a férfi lélek mozgató rugóit kutatom.
Köszönöm, hogy segítesz ebben.Kedves János!

Köszönöm válaszod, azóta itt szomorkodtam, hogy milyen csacska vagyok. :)) Na jó, nem. De be szoktam látni, ha tévedek és, hát most újra csak megláttam, hogy bár nem vagyok matematikus, a kombinációs készségemen is van még mit butítani. :))) Tegnap 2 leckét is kaptam az élettől, hogy a "látszat csal".

Ezt pedig Neked írom Rózsafa: Nekem a google ki szokta írni a legnépszerűbb kereséseket, ha elkezdek begépelni egy szót, pedig a laptopomat csak én használom... Nem lehet, hogy erről volt szó?