A macska, aki mindig a talpára esik

cica ugrikAz jutott eszembe nem olyan régen, hogy itt általában olyanok vannak/vagyunk, akik valamilyen problémával küszködnek. Vannak, akik párkapcsolati válságban vannak, vannak, akik önmagukat szeretnék jobban megismerni, megint másokat anyagi gondok nyomasztanak... De - sok más dolgon túl - egy közös mindannyiunkban van: nem hagyjuk magunkat! (hisz azért vagyunk itt), nem hagyjuk, hogy a fejünk az örvénylő víz alá süllyedjen. Egymást (is) segítjük, támogatjuk! Szerintem, aki ide "fetalál", azonnal megérzi a szeretet hatalmas rezgését. S végül... mi mindannyian a talpunkra esünk! Akár a macska. Bármennyire dobál is az Élet, az egyensúlyt megtaláljuk... Győztesek vagyunk! Győztesek a szeretetben. Igen: a szeretet mindent legyőz. Minden nehézség kulcsa ez a rövidke szó: S Z E R E T E T!!!!!! .

HozzászólásokÉbredés drága!

Annyira szeretem a macskákat...
Egészen kicsi korom óta,amikor barátom volt egy naaagy fekete macska.Úgy szerettem.
Azóta is szeretem őket.Fogalmam sincsen miért.
A hasonlat nagyon tetszik.Nemcsak ezért:)

Köszönöm.Szép írás! :)Ébredés! :)))))))

"MINDIG a talpunkra esünk (még akkor is, ha a levegőben azért van egy-két "cukahara" vagy bukfenc...:-)))"

:))))))))))))))) Hát nagyon megmosolyogtam ezt a mondatot :))))))))))Ezt én is érzem és

Ezt én is érzem és egyetértek vele. Nem hagyjuk magunkat. Kitartóak vagyunk. A munkának pedig végül meg lesz a gyümölcse, és a végén mindíg talpra érkezünk!Kedves Ery!

Örülök, hogy tetszik a nevem! Nekem is!:-))) Ezért választottam!:-))) Köszönöm a kedves üzenetet, boldoggá tesz a tudat, hogy egy kicsit én is hozzájárulhattam a Naaagy Pozitív Együttrezgéshez!!!:-)))
Szeretettel:
ÉbredésKedves Admin!

Nagyon jólesett, hogy a rövidke kis blogjegyzetemet érdemesnek találtad "címlapsztorinak". Örülök, ha sokakat megfogott és "ébresztett":-))) Én úgy gondolom a Talpraesés Művészetét kellene tanítani/tanulni mindenkinek!!! Tanulható! E szándékkal írtam ezt a kis "gondolatébresztőt".
Szeretettel:
ÉbredésKedves Ébredés!

Húúúú, már a neved is naggggyon jó, tetszik!
Mindenkinek vannak problémáik, kinek kisebb, kinek nagyobb. Ami az én problémám, az nekem akkor a legfontosabb és a
legnagyobb, hiszen a saját bőrömön érzem. Itt az oldalon ráérzünk egymás érzéseire, segítséget nyújtunk azzal, hogy
fél szavakból is megértjük egymást és egy-egy hozzáfűzött gondolattal segítünk rávezetni őt a helyes útra. Igen, a rezgés,
amit mi táplálunk, mi éltetünk! Én most Neked csak annyit szeretnék üzenni, hogy ehhez a rezgéshez TE most jól hozzájárultál,
nagyon átjött az üzenet, máskor is írj nekünk! Köszönöm!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Erykedves ébredés!

ez annyira szép, amit írtál, hogy feltétlenül ki kellett tennem a címlapra is... köszönöm neked!! és ezt a pozitív szemléletet, ami ebből tükröződik, tanítani kellene :)) legyen nagyon szép napod, és mindenkinek! szeretettel, AdminEzt Nektek (is)...

... köszönhetem, Felebarátom! Hozzád hasonlóan én is úgy gondolom, hogy a másokon való segítés is nagyon fontos. Legalább azzal, hogy biztatok mindenkit (magamat is), hogy MINDIG a talpunkra esünk (még akkor is, ha a levegőben azért van egy-két "cukahara" vagy bukfenc...:-)))
szeretettel: Ébredéssugarzik beloled!

Sugarzik beloled,hogy bizakodsz a joban.Hogy keveset foglalkozol a rosszal es sokat a joval.Igy kell ezt csinalni!
Szeretettel,
felebarat