miért?

Furcsa dolgok történnek velem,egyre több és több olyan nővel ismerkedek meg akik éppen
számomra szimpatikusak,és megkedvelem öket és látszolag ők is engem,és mégsem fejlödik
tovább semerre sem a kapcsolat.Bevonzom magamhoz és utánna abba marad az egész,
valami megakad a vonzás törvényében,amit nem értek.Olyan ez mintha fel-le kapcsolnám a villanyt
feleslegesen....
Érdekes hogy az életem más területein is hasonlokat tapasztalok,csak sokkal árnyaltabban.
Talán hamarosan meg is értem,hogy miért.....

Címkék:

HozzászólásokDetto!!!

szinte ugyan ezen megyek én is keresztül. Gondoltam arra, hogy a nem elég erős hit okozza. Így utólag viszagondolva ez fennállt másfél hónappal ezelőttig, mert nehéz időszakban voltam. Viszont azóta minőségi változás ment végbe bennem is, de az események mégsem követik olyan mértében a dolgokat, mint ahogy a hit és harmónia visszaéllt bennem. Aztán lehet csak kell még egy kis idő. :)...

szerintem csak idő kérdése, hogy valaki megtölti az "ürességet" úgy, hogy észre sem veszed...Hát, ne védekezz az érzések ellen, Csillagom! :D

Sokkal jobb magadba engedni mindent, mint nem élni, akkor is, ha először lehet, hogy tanulni kell belőle, és nagyon fáj. :-)
Engedd be a másikat teljesen!
Aztán majd, ahogy Monicas is írta, jön az "igazi", akit már nyitottan várhatsz. :-)
Csak élj, és engedj be mindenkit, azt is, aki bánt!
Érezz, és ne gondolkodj, ha megnyílsz, akkor már az üres edény befogad. Persze, itt most mindenféle kapcsolatra gondolok, nem csak társkapcsolatra. :-)
Figyelj másokra teljes lényeddel, és az üresség megtelik érzelemmel! :-)
"Víz Királynője: Befogadás
A befogadás a víz és az emóciók női, befogadó minőségét képviseli. Az alak teljesen a vízbe merül, karjai a befogadást jelképezvén a magasba nyúlnak. Ennek az alaknak nincs feje, így nincs zajos és agresszív elméje sem - ez tökéletes elfogadást tesz lehetővé. Ahogy túlcsordulva megtelítődik, folyamatosan ki is üríti magát, hogy újat fogadhasson be. A nő testéből kiemelkedő lótusz mintázat az univerzum tökéletes harmóniáját fejezi ki, melyet akkor érzékelhetünk, amikor összhangban vagyunk vele.
A Víz Királynője a határtalanság és a hála idejét hozza el. Hálát érez mindenért, amit az élet hoz, elvárások és feltételek nélkül. Sem kötelességtudat, sem jutalom, sem ellenszolgáltatás nem motiválja őt. Most az érzékenység, az intuíció és az együttérzés minőségei ragyognak elő, és ledöntenek minden akadályt, mely elválaszt bennünket egymástól és az univerzumtól.
"Az egyik legalapvetőbb kulcs Isten templomához: a hallgatás képessége. A hallgatás passzivitást jelent. A hallgatás azt jelenti, hogy teljesen elfelejted magadat - csak akkor hallod, amit hallgatsz. Amikor figyelmesen hallgatsz valakit, teljesen elfelejted önmagad. Ha nem tudod elfelejteni önmagad, akkor képtelen vagy hallgatni. Ha túl sok benned az én, akkor csak színleled a hallgatást - de nem hallod a másikat. Talán bólogatsz, néha még azt is mondod, hogy "igen" vagy "nem", de nem hallgatsz. Amikor hallgatsz, egy átjárható passzivitássá, egy befogadó anyaméhhé válsz: femininné válsz. És ahhoz, hogy beérkezz, femininné kell válnod. Agresszív betolakodóként megszállóként nem juthatsz el Istenhez. Csak akkor érhetsz el Istenhez, ha.. vagy inkább az a helyes, ha úgy mondjuk: Isten csak akkor érhet el hozzád, ha befogadóvá, femininné válsz. Amikor jinné, egy merő befogadássá váltál, az ajtó kinyílik. Neked csak várnod kell.
A hallgatás a passzivitás művészete."
(Osho Zen Tarot)igazán köszönöm

Igazán köszönöm mindkettötöknek,de lehet hogy már túl realista vagyok,és már igazából kevésbé
hiszem el hogy az életben egynél többször is,előfordulhatnak különös csodák.Valamint olyan semleges állapotban vagyok
amivel nem tudok mit kezdeni,talán meg kellene tanulnom ezt a helyzetet kezelni,azért hogy
könnyebben haladjak tovább az útamon,és befogadjam a tiszta szeretetet,
és ki is áradjon belőlem.Távol álljon tőlem hogy negativan gondolkodjak,csak nem tudom mivel
magyarázni ezt az ürességet.Meglehet hogy ez egy átmeneti állapot,kiváncsi vagyok
hogy mivé lessz ez bennem....
Hálás vagyok,hogy gondolkodásra és figyelemre késztettetek,mindannyian...Kedves Csillagvándor...

Szerintem:
Még egyik sem volt az igazi.
Jol megértettétek egymást,esetleg még tetszettetek is egymásnak,de ennyi....
Ha eljön az igazi,azt ugyis megérzed...ha belenézel a szemébe,látni,érezni fogod,hogy na!!!Ez az ...Ö az akire vártam....

Ha valamit megkaptál-probáld meg megtartani...ha fontos!
Gondolj rá hogy az a tiéd és megérdemled.
És köszönd meg és légy érte hálás.
Sok sikert neked...Mitől félsz valójában, Csillagvándor? :D

"Szimpatikusak?"
Hát, akkor jók barátnak. :-)
Ki az közülük, aki felkavar, zavarba hoz, végzetesen és iszonytatóan vonz?
Na, ő már jó lesz. :-)igaz

megközelítés kérdése,valoban lehet benne valamiMert taán megérzik azt, hogy

Mert taán megérzik azt, hogy nem igazán őket akarod, hanem csak azt, hogy legyen végre egy kapcsolatod. Ez így felszínes és te sem vagy még kész egy igazi kapcsolatra. Talán. Ha már bevonzottál egyet, összpontosíts csak egyre, ne forgácsold szét a figyelmedet, mert a nők ráéreznek, ha párhuzamban vannak egy (több) másikkal, s ők is könnyen keresnek mást helyetted. Tapasztalat. Sok sikert!köszönöm

köszönöm a bölcs gondolatokat tényleg érdemes ezen elgondolkodnom..Lehet egy megoldás...

Amíg ambivalensek a rezgéseid, egyszerre igen és nem, addig történnek ilyenek. Amit szeretnénk, azt hajlamosak vagyunk egyúttal távol is tartani magunktól! Egyszerűen valamiért azt választjuk, hogy jobb vágyakozni, mint megkapni. Bocsi, nem erőszakolt reklám akar lenni, de pont ezért jó az elengedés kurzusom, mert ezt is kezeli.
Házilag úgy tudod megoldani, hogy a vágyból továbblépsz valamilyen módon a birtoklás-megélés érzésébe. A vágyban még mindig a hiány energiája van meg. Ez az egyik oldal. A másik oldal pedig az, hogy esetleg a megéléshez fűződik valami taszító. Például jó udvarolni, jó dumálni, de ne szuszogjon a fülembe éjszaka, és különben is hogyan kell együtt élni valakivel?!?