Miért ...?

Miért vagyunk negatívak? Miért nem tudunk pozitívan gondolkodni? Miért nem tudunk eléggé hinni? Miért esünk vissza sokszor? Miért nem sikerül? Miért .... ?
:(

Címkék:


Szia Husika! Jól vagy? Ne

Szia Husika!
Jól vagy? Ne légy jókl, légy Remekül!!! Én az vagyok!!!! Igen!!! Légy Te is vidám,akkor már ketten vagyunk Vidámak!!! :DHát, igen, vagyunk ezzel páran még így, Neytiri, kedves...

sorstársam. :-)
Mert azt hisszük, mindent nekünk kell megoldani. :-)
Pedig az Uni a legjobbakat teszi, ha hagyjuk. :-)Oks, Ragyogás, bontsunk le minden falat! :D

Akkor őszintén és egyszerűen válaszolsz nekem arra, ha megkérlek, amit nem értek? :-)
Ez a kis beszúrt mondatocska a hozzászólásodba hogy került, és mit jelent? :-)
"És mit olvashatunk szüntelenül ezen a csodálatos teremtő oldalon?
Már megint pénzt kér ez vagy az a tanításért. Kicsoda ő, hogy pénzért, és nem ingyen tanítjon engem?????"
Köszike a kedves fallebontó válaszkát. :-)
Puszka. :-)Origami!

Ez az elengedés dolog ahogy leírtad nagyon nagyon jó!!!

ebbe vagyok legjobban belebonyolódva, vagyis most sok mindenbe és tudom, hogy el kéne engednem és nagyon igyekszem, de így azt sem tudom elengedni, hogy el szeretném engedni a helyzetemet, problémáimat. Tehát az elengedésre fixálok rá. Ha meg sikerül, akkor nem tartós a könnyedség, pár nap után már visszagörcsölök, mert nem változott semmi. Igen, nekem az elengedés és türelem nagy tanulási feladat. Egy jó ideje egy helyben topogok...DDDDDDDDDDDDDDD: Origami. Ez jóóóóó! :)))

Micsoda félreértés lehet most fejedben, az enyémhez hasonlóan:))))

A blog kérdése: MIÉRT?

Az, hogy miért van ma még, tehát MA MÉG a világon túlsúlyban a negatív. Semmi célzás, semmi utalás nem volt bennem:) Egyszerűen a kérdésre igyekeztem válaszolni, megfontoltan. És, hogy félreértettél? Na és?

A szavak lehetnek ablakok, melyek megvilágítják az adott témát, ugyanakkor lehetnek falak is. Átláthatatlanná téve az infót. Bontsuk le a falat, javaslom Ori:))))Ragyogás újra levezette magának is, hogy a pozitív...

dolgok csak pénzért érhetőek el.
Hát, ha ezt gondolod, Ragyogás, nem lehet könnyű az életed. :-)
De persze, ez a Te dolgod. :-)A Pareto elv-ről hallottál valaha, Husika?

Ez a 80/20-as számok arányát taglalja. Miért érdekes ez? A világ: MI VAGYUNK. Egy ember, két ember, sok-sok ember tesszük a világot azzá, ami. 100-ból 80 ember "elvan" ahogy az édesanyja szülte, mondván, minek változzak én má? Jó vagyok így, ahogy vagyok. Akinek kellek, kelljek így, ha meg nem vagyok jó, akkor csá! 100-ból 80-90 ember így gondolkodik.
Ez az EMBERISÉG jelentős hányada, vagyis, akkor a kisugárzott gondolatiság, ami a világban uralkodó, mit gondolsz milyen lehet?

Igen. Negatív. Jól gondolod. A jóért dolgoznunk kell. A pozitív, építő, az előrevívő gondolkodást meg kell tanulnunk.
Ezért fizetni kell legtöbbször, mert ezeket a hasznos dolgokat nem szüli édesanyánk belénk.

És mit olvashatunk szüntelenül ezen a csodálatos teremtő oldalon?
Már megint pénzt kér ez vagy az a tanításért. Kicsoda ő, hogy pénzért, és nem ingyen tanítjon engem?????

A kiskertes hasonlat tetszik még: ha konyhakerted van, nyílván televeteményezed hasznos, a konyhába való növényekkel. Láttál már olyan haszonnövényt amit nem kellett elültetni, megtermett magától? Én nem. Ám a gaz, az terem csak úgy!!!!!!!!!!! A negatív gondolkodás és a gaz azonos párhuzamon helyezkedik el. Ami üres, azt a természet kitölti..... ugyanez igaz elménkkel is. Ha nem válogatjuk meg szavainkat, és előtte nem olvasunk építő könyveket, írásokat, akkor csak a szlenges, durvaság, a negatív szól belőlünk.
Ezért:
" Ügyelnünk kell már a gondolatainkra, mert szavainkká válik.-
Ügyeljünk szavainkra, mert tetteink alapját képezik- tetteink a szokásainkra vannak kihatással- szokásaink meg személyiségünket formálja- Személyiségünk pedig sorsunkat rejti magában. Ez a Talmudból való, és nagyon sok bölcs, okos dolog kerül segítségével az emberiség elméjébe.Milyen érdekes Origami, ez

Milyen érdekes Origami, ez valóban így van :)Hát, ez rendkívül érdekes, Husika. :-)

Ma kihúztam ezt a kártyát. :-)

Elengedés
Azért nem érsz el pozitív eredményeket, mert túl sokat küzdesz a probléma megoldása érdekében. Az elengedés által nyitottá válsz egy csodás megoldás előtt.
A problémákat emberi gondolkodás és tettek okozzák. Ezért nem oldódnak meg további emberi gondolkodás és tettek hatására. Amikor keményen gondolkozunk vagy küzdünk egy krízis megoldása érdekében, akkor a dolgok valójában rosszabbra is fordulhatnak!
Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy hagyd abba az emberi erőlködést. Ne gondolkozz tovább a problémáról, mivel a negatívumokra való koncentráció még több negatív dolgot nyilváníthat meg. Mondd ki, fennhangon vagy magadban: "Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek." Ha megerősíted ezt a kijelentést, akkor az ég képes beavatkozni az érdekedben. Azonnal megkönnyebbülést fogsz érezni, és jóleső érzéssel tölt majd el, hogy meglátod, milyen könnyedén és természetesen oldódik meg a helyzet.

Megerősítés: Most hajlandó vagyok átadni ezt a helyzetet a Teremtőmnek. Amikor elengedem, minden tökéletesen alakul.Husika! Legyen egy

Husika! Legyen egy hála-boldogság-bizonyosság füzeted! Ha valami vicces, vagy jó dolog történik veled, jegyezd fel! Hidd el, sok jó dolog történik velünk nap, mint nap, csak nem figyelünk, vagy ha emlékszünk is rá egy pillanatra, elmúlik, később eszünkbe sem jut. Ha valami jó történik, írd fel! Ha valami valóra vált, amire vágytál, az bizonyosság, hogy jól használod a vonzást!
Néha néha lapozd fel ezt a füzetecskét, ha rossz kedved van, vagy befordultál, és elfelejtett jó dolgaid feleleveníted ezzel a füzettel.
Nekem bejött, csak azért mondom:))
Puszapá és kitartás ;)Szivecske köszi hogy írtál

Szivecske köszi hogy írtál nekem.
Igen, valóban néha úgy érzem hogy rettenetesen gyenge vagyok, és elegem van sok mindenből, ami azt igazolja hogy nincs elég hitem a dolgokhoz.
Igazad van hogy érzékeny vagyok, sőőt, nagyon is. Ez valahol jó, valahol nem :S
A legrosszabb az egészben, hogy én már átéltem azt a csodát hogy érzetem szabad vagyok, boldog vagyok, és megvan mindenem ami kell. Én éreztem ezt évekkel ezelőtt. És annyi csoda történt az életemben akkor, hogy talán megijedtem és azért lettem negatív. Pedig minden álmom abba az érzésbe belekerülni újra, amit akkor ott éreztem :)
Én ma reggel megfogadtam hogy jó napom lesz a mai napon. És jó is volt :)Szia Husika!

Miért is? Én is ezt a kérdést várnám, de nem teszi fel senki. Pedig megvan rá a válaszom. A környezet, az élethelyzet mind- mind befolyásolja
a gondolatainkat, tetteinket. A lényeg neked sincs hited, elég akaratod,mert szerintem te is nagyon érzékeny lélek vagy.
TÉVEDEK? ÍRD MEG. BESZÉLGESSÜNK.
Hogy miért? Hátha sikerül megtalálnunk a választ.