Idővel minden a helyére kerül

milliárdos hajléktalanMilliárdos vagyont örökölt két budapesti hajléktalan. Tegnap találtam a cikket és nagyon jó volt olvasni. Végre olyan helyre került pénz, ahol nagyon nagy szükség van rá. Legyen nagyon boldog karácsonyuk és tudjanak vigyázni magukra és a vagyonukra is!

"Ezermilliárdos szerencse szakadt két budapesti hajléktalan nyakába. A Peládi fivérek eddig minden vagyon nélkül egy városszéli barlangban laktak, az életük minden bizonnyal gyökeres fordulatot vesz az örökség miatt.
Két magyar hajléktalan férfi a várományosa annak a 4,4 milliárd eurót - több mint 1100 milliárd forintot - érő vagyonnak, amit egy korábban a dél-német Baden-Württemberg tartományban élő, és nemrég meghalt hölgy, a fivérek anyai nagyanyja hagyott hátra.
A hölgy nevét az esetleges ügyeskedők miatt nem hozzák nyilvánosságra, de a vagyon kezelésén őrködő ügyvédek szerint minden bizonnyal a Budapesten élő hajléktalan fivérek Peládi Zsolt és Peládi Géza a hatalmas summa örökösei - írja a Weekly World News.

A fivérekre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy önkéntese, Császár Gyula talált rá, miután a német ügyvédek felkérték az unokák felkutatására. A szeretetszolgálat és a testvérpár most az édesanya születési anyakönyvi kivonatát kutatja, hogy bizonyítható legyen a rokonság az unokák és a nagymama között.

A fivérek édesanyjukat rég nem látták, és annyit mondtak róla, tudták, hogy az anyukájuk gazdag családból származik, azonban nehéz volt vele kijönni, és mindig is rideg volt vele a kapcsolatuk, később az anyuka pedig el is hagyta őket.

A várható gazdagságról azt nyilatkozták a testvérek, biztosak benne, hogy meg fog változni az életük, azonban a szoros kapcsolat ezután is meg fog maradni köztük, a vagyont pedig meg fogják osztani az Egyesült Államokban élő nővérükkel. A fivérek legfőbb vágya, mindössze annyi, hogy ezentúl normális életet élhessenek egy-egy szerető párral az oldalukon."

Andi
http://penzugyi-megoldasok,shp.hu

"Egy hiba nem hiba. Egy sikerteleség nem sikertelenség, hanem egy félresikerült siker, amiből megtanulhatod, hogy hogyan nem sikerül. Tehát egy részsiker, ami a folytatásra ösztönöz."

HozzászólásokReménykedem...

Reménykedem hogy jól és hasznosan tudják majd felhasználni azt a hatalmas összeget.
Drukkolok nekik.nem semmi...

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. " (Muhammad Ali):D

Most láttam a hétvégén vera sityilova örökség című filmjét...egy ágról szakadt vagyont örököl. Jó kis retró cseh film.
Szétröhögtem magam rajta.

lollipop
www.eveart.gportal.huNagy kérdések...

.... hogy a nagymama miért hagyta az unokáit így élni. Vagy tudott-e a sorsukról. Az is kérdés mi van az anyával...
Egy biztos: ennek a két embernek nem lesz könnyű dolga ezután. Fel tudják egyáltalán fogni mekkora összegről van szó? Egy átlagembernek ezer milliárd...mégha tudjuk is, hogy mennyi... belegondolni is sok....
Azt sem értem, hogy miért tették közzé a fényképüket. Talán nem kellett volna. A biztonságuk érdekében. Szurkolok Nekik, hogy ez az örökség boldogságot hozzon és ne tragédiát.

Andi

"Egy hiba nem hiba. Egy sikerteleség nem sikertelenség, hanem egy félresikerült siker, amiből megtanulhatod, hogy hogyan nem sikerül. Tehát egy részsiker, ami a folytatásra ösztönöz."Ezt nagyon jó volt olvasni

Ezt nagyon jó volt olvasni :) Szinte mesebeli:)Én egyet nem értek csak...

Ez vajon végrendelet volt? Ugyanis ha él az anyjuk, akkor ő a következő legközelebbi rokon, aki örökölhet...mert az említett nagymama után az egyenes ági leszármazott, vagyis a fiúk anyukája az örökös...szerintem. Mindenesetre aranyos cikk:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:):D

Olvastam én is ezt a cikket:)
:))))))))))))))))))))

csak azon gondolkoztam, hogy a nagymama még élt mért nem kereste az unokáit és miért nem segítette őket?

"Go Jolly" - „Haladj vidáman előre!”

Sant Darshan Singh Ji MaharajSzép érzéseket ad cikked.

Áldom az égieket, hogy ilyen szerencsésen megoldották két lélek további szenvedésének enyhítését.