Minden nap..

Minden nap...

Barcsak mindenki eszlelne, magaban tudna Istent. Tulajdonkeppen ott van O mindig, csak nem mindenki akarja eszrevenni, erezni, tudni Ot.
Kis irasom, ami elso is egyben. Olvasd szeretettel! Bizom benne tetszeni fog, es raismersz e erzesre, meg akkor is ha ekezetek nelkuliek mondataim. Ezenkivul: nemreg kezdtem a spiritualis dolgokban igazan hinni, meglatni a csodat, az Istent, magamat...

Volt e mar olyan erzesed, amikor nem lattad ugyan, nem hallottad, de erezted, hogy igenis ott van veled? Amikor egy igazan szeretetteljes dolog tortenik, amikor meglatsz egy fat, egy viragot, .... es tudod azt, ott van.

A napokban tortent velem: a kozeli palyan, ahol futni szoktam, vegeztem tervezett kilometereimmel, lenyujtottam, "egyedul" voltam, es ugy gondoltam leheveredek par percre a puha fuves palya szelere kicsit megpihenni. Nem volt ugyan huvos, de felhos volt az eg, mar-mar az eso illatat is lehetett erezni. Egyszeruen elveztem a szabadlevego frissesseget, a csondet, a nyugalmat, a letet. Joleso erzes fogott el, a nyugalom erzese, a madarak csicsergese, a szel hangjai.... Nagyszeru volt ott pihenni. Es egyszer a sok felho feloszlott, ici-pici helyet advan a fenylo napsugaraknak, melyek hirtelen simogatni kezdtek boromet, mintha csak barsonnyal vetettek volna be kulso retegemet, es csodas pillanatokat ereztem bensom tajekan. ..konnycseppek az oromtol.....:) Leirhatatlan elmeny!
Azt hiszem ez volt az igazi jelen, amikor ott volt, kuldve nekem ragyogast, vilagossagot, a napsugarak altal... meg teljesebb beket, nyugalmat.
Hiszem, tudom, ez nem abszurd.

Ugy gondolom csakis a csodalatos jelenben tapasztalhatjuk meg Istent, isteni Valonkat, altalunk nyilvanul meg az O szeretete. Isten megnyilvanulasai mi magunk vagyunk.

Szeretettel, Halaval: Fergeteg