Mintaoldal

Bob ProctorEZ EGY MINTAOLDAL!

Ezen az oldalon létrehoztunk egy külön aloldalt, mely egy bemutató minta oldal, a trénerek számára. Ennek mintájára, vagy akár teljesen más elrendezésben, szabadon, tetszőleges formában és tartalommal (persze lehetőség szerint maradva a thesecret.hu portál színvilágában és betűstílusában) tudjuk létrehozni minden tréner számára a saját bemutatkozó oldalát.

Lehet nagyobb vagy színes betűket használni tetszés szerint... Persze van dőlt betű és aláhúzás is, ugyanúgy mint külső link is. De most már elég a szöveg, hogy kitöltse a kép melletti jobb oldali részt, úgyhogy jöhet a LÉNYEG!


Ön tréner? Vagy coach?
Szokott tartani előadásokat sikeres életről, virágzó üzletről?

Akkor Önnek a megjelenés szinte kötelező a leglátogatottabb magyar közösségi oldalon, mely a sikeres élettel, az üzleti sikerekkel, a Titokkal foglalkozik!

Több mint tízezer regisztrált felhasználó, és naponta 2800 látogató olvassa ezt a weboldalt, akik naponta 10-15 ezer oldalt tekintenek meg nálunk!Minden, a www.thesecret.hu portállal szerződött tréner, coach saját weboldalon mutatkozhat be, mely:

  • egyedi, könnyen megjegyezhető webcímen érhető el, pl.: www.thesecret.hu/bobproctor
  • a sikeroktatók menüpontból azonnal kattintható, így látogatott
  • a tréner saját oldalára külön link(ek) helyezhető(ek) el, mely az oldal magas Google PR értékének köszönhetően a tréner saját weboldalának erősségét is növeli a Google szemében
  • tetszőleges tartalommal (leírás, táblázatok, képek, videók, hanganyag, stb.) tölthető fel, html formátum használhatóBob Proctor például ezt töltötte volna fel magáról:

Üdvözlöm Önöket! Bob Proctor vagyok, biztosan ismer már engem a Titok c. filmből. Miért mondom ezt? Mert sok millió ember látott engem a filmben világszerte... de inkább nézze meg ezt a videót rólam, melyben szuper gondolatokat osztok meg Önökkel a Titokról.

Fantasztikus vagy inkább fenomenális üzleti lehetőségre bukkantam nemrég Philip Judge és csapata cégében. Negyven éve nem láttam még ilyen nagy növekedés előtt álló céget. Épp ezért néhány hónapja úgy döntöttem, hogy én és csapatom is csatlakozunk ehhez a kihagyhatatlan üzlethez!

Tudom hogy Önnek is fontos az anyagi biztonság, és a passzív jövedelem. Épp ezért arra bíztatom, hogy csatlakozzon Ön is ehhez a nagyszerű lehetőséget kínáló céghez.
Ha Önt is érdekli, akkor kérjen tájékoztatást magyar kollégámtól az admin kukac thesecret pont hu email címen!

Köszönöm hogy rászánta idejét, hogy elolvassa bemutatkozásomat! Hálám jeléül hadd mutassak meg Önnek még egy nagyszerű videót, melyet egy többezer dolláros tréningemen forgattak. És utána még egy meglepetésről is beszámolok itt, a thesecret.hu-s bemutatkozó oldalamon.Jöjjön hát a beígért meglepetés...

Szenzációs hírem van!

Szeretnél részt venni a következő tréningemen?
És nem akarsz messzire utazni?

Akkor most figyelj:

JÖVÖK MAGYARORSZÁGRA OKTÓBERBEN!

Gyere el a budapesti tréningemre októberben!
További részleteket megtudhatsz és jelentkezhetsz az admin kukac thesecret pont hu email címen!

Ne feledd, várak a tréningen!


VISSZA A TRÉNEREKHEZ