Mire vágyok?

vágyakMostanában sokat gondolkozom azon, hogy mit is kívánjak, mi legyen a vágyam.

Sok ismerősömet figyelem, akik használják a Titkot, vagy akik nem, és sok olyat látok, akiknek valamiért nem működik.
Megpróbáltam meglátni a Titok mélyén rejtező mechanizmust, vagy legalább a látszatát annak, és azt hiszem, valami fontosat találtam.
Az Univerzum nem a tárgyakat és személyeket váltja valóra, hanem a hozzájuk társult érzéseket.

Ha nem tudjuk megkülönböztetni az érzést egyik vagy másik kocsiban ülve (például), akkor valószínűleg az Univerzum sem fogja nekünk biztonsággal szállítani a kívánt autót, mert egyszerűen nem látja, melyikre is vágyunk, hisz az általuk keltett rezgések megegyeznek. Az Univerzum csak azokat a tárgyakat és személyeket tudja garantáltan rendelkezésünkre bocsájtani, amikhez egyedi, meghatározott érzések társulnak.

Sok ismerősöm, és én magam is, a kívánságainknál annyira koncentrálunk magára a tárgyra vagy személyre, hogy elfelejtjük a saját érzéseinket hozzátenni. Csak az marad, hogy "ezt kívánom, meg azt kívánom". És az Univerzum mit tesz? Valóra váltja: azt fogjuk kívánni mindig, és állandóan. Megkapjuk? Nem! Csak kívánjuk.

Ezért olyan fontos a Titok egyik alapja: a képzelet. Elképzelni, átélni magát a tényt, hogy amit kívántam, már meg is van, létrejött, és a birtokomban van. Ha csak a kívánságra koncentrálok, az Univerzum a kívánást fogja létrehozni.

Úgyhogy az utóbbi időben nagyon figyelek arra, hogy bármit is kívánok,

  1. mindig jelenidőben, kijelentő módban tegyem
  2. mindig legyek része az elképzlet helyzetnek, amiben birtoklom vágyaim tárgyát
  3. nem egy bizonyos tárgyat, vagy egy bizonyos személyt kívánok, hanem az érzést, amit ezek birtokában átélhetek
  4. nem azt fogalmazom meg, mire van szükségem, hanem hogy Ki szeretnék lenni abban a helyzetben, amikor megkapom azt a valamit vagy valakit (többek között azért is, mert ha azt mondom, hogy "szükségem van", akkor az Univerzum ezt a szükség érzést fogja valóra váltani)
  5. és soha ne mint megszerzendő dolgot, hanem mint már most a birtokomban levő dolgot képzelem el

Úgy gondolom, ezen pontok követése sokkal erősebbé, pontosabbá és legfőképp kielégítőbbé teszi a kívánságokat. Sokan kívánnak valakit vagy valamit az életükbe, és amikor megkapják, kiderül, hogy nem is olyan, mint amire vágytak, nem tudják átélni azt a valamit, ami miatt "idekívánták", és ez mind a fenti pontok figyelmen kívül hagyásából ered: nem önmaguk állapotát akarták megváltoztatni, hanem a külvilágot. És ahogy a Mátrixban is elhangzik: ne próbáld a kanalat meghajlítani, mert az lehetetlen. Tudd, hogy nincs kanál, és akkor majd Te magad hajlasz.

Címkék:

Hozzászólások:D

Örülök, hogy az "erre járásommal" segítettem. :)

Ezentúl sűrűbben jövök... mert segíteni jóóó! :DKedves mimike!

Soha nincs későn :) Köszönöm, hogy megosztottad ezt a sikertörténetet :)

Bár én is jó rég írtam ezt a bejegyzést, de épp most kellett valaki, aki nekem is visszaadja a hitemet, és az erőmet. Köszönöm, hogy erre jártál :)Lehet egy kicsit későn

Lehet egy kicsit későn reagálok, de én most járok erre! :)

A vizsga kérésemnél én is az érzésre támaszkodtam. :)
Sokszor a felkészülés alatt is gyakran belemerültem a gondolatba - a kívánságba - amint ülök a vizsgáztatókkal szemben és mondom (általában kamu szöveget :D ) a vizsgát, majd megköszönik, és természetesen megkapom az ötöst. :) Sőőőt, tovább megyek, egyik tantárgyamnál még dicséretet is osztottam magamnak! :D Akkor aztán ökölbe vágtam a kezem, hogy " Igen, ez az..."éreztem a hatalmas szívdobbanásom a mellkasomban, a libabört a karomon, és az örömkönnyet a szememben, a megkönnyebbülést, hogy túl vagyok rajta. :D
(És még éreztem a hálát, és azt, hogy iszonyú nagy "mákom" van, hogy még vizsgák előtt megkaptam ezt a lehetőséget, hogy megismerjem a Titkot! )
Fantasztikus érzés volt, néhány nappal később átélni, amikor megkaptam az ötösöket! :D
Még a dicséretet is megkaptam, igaz másik tantárgyból! :DNagyon szépen köszönöm!

Tökéletes iromány!

Pont az alapokat felejtettem el alkalmazni az elmúlt pár hónapban,
és nagyon szépen köszönöm, hogy újra felidézhettem, hogy is teremtünk
igazából, örömmel!Köszönöm...SanTa!

Köszönöm,hogy leírtad és megosztottad velünk ezen sorokat,igazán hasznosak!Elmentettem a kedvenceim közzé,hogy bármikor előtudjam venni,és észben tartsam a Titkot:)))!
Adminnak is köszönet,hogy betette az autos részt..,hasznos és nagy élmény:)))További csodás beteljesüléseket mindenkinek!!!!érzések ??

Igazából annyit szeretnék hozzá tenni a részemről, hogy nekem igazán fele más tapasztalataim vannak.
Nagyon sok rosszat vonzottam már be rossz rendeléssel, ami nagyon jól működik :D:D:D
A lényeg, hogy bevonzottam nagyon jó dolgokat is pedig nagyon paráztam, féltem, rosszul voltam.
Mégis megkaptam. Nem tudom egyértelműen azt állítani, hogy érzés függő a dolog, legalábbis nálam.
Persze igyekszem jól érezni magam :D:D:D Mindig :D

További szép napot!!
Minden vágyatok teljesüljön !!thepianist :-))

"Felpróbálni a jövőt", hozzátenném örömmel. Egyre jobban tetszik ez a kifejezés. Szinte mindegyik pont benne van.
A 4-es pontot pedig külön ki kéne írni nagy betűkkel a falra, minden benne van. Most ezt nagyon köszönöm, nagyon tetszik.

Az a direkt ugrálós nekem nem jött be:-( De a vígjátékok ilyenkor nevetésre hangolnak, úgy könnyebb elfelejtkezni a szorongásokról... Nekem ez a fajta megoldás működik.

De ugrálni jó!kiegészítés

Annyit tennék hozzá, hogy a személlyel kapcsolatos dolgok is működnek. Ha az embernek van egy erős, szeretet alapú vágya valakivel kapcsolatban, amiben Önmagáról is tud pontos képet adni ("2. mindig legyek része az elképzelt helyzetnek, amiben birtoklom vágyaim tárgyát") akkor az bizony bekövetkezhet. Ok, a helyzetet figyelő elmén múlik, hogy hová néz: most a másikkal kapcsolatosan működött, vagy azért, mert magammal kapcsolatosan kívántam, azért működött... nyilván felesleges meghatározni. Ezek úgy is szorosan összefüggnek, már csak azért is, mert mindnyájan Egy vagyunk.:) Ezt azért merem leírni, mert kifejezetten saját példán alapul, hiszen valaki nagyon jót tett velem és sok szeretet kaptam tőle, és én erre - az új helyzetet figyelvén, amibe belekerültem - nagyon erősen azt kívántam, hogy én is ugyanazt adhassam Neki, amit én - úgy gondoltam - h kaptam tőle (Úgy fogalmaztam, hogy felemelem Őt, oda ahová Ő emelt engem). Egyébként a mai napig így gondolom. No és persze a lényeg h ez a vágyam teljesült kis időn belül meg is érkezett a lehetőség, hogy újabb nagyszerű élményekkel gazdagodjon mind az Ő, mind az én életem, tehát Ő is megkapta a magáét!:) Bár már leírtam, de azzal zárnám, hogy a kettes pontban levő dolgot nagyon fontosnak tartom.Gondoltam máshol is felteszem

Gondoltam máshol is felteszem a kérdést, érdekelne a többiek véleménye is, bár már tanultam az esetből. Ha ott nem válaszoltak "tömegesen", máshol sem fogja érdekelni a téma, így fölösleges újra feltvetni.Ezt mintha már kérdezted

Ezt mintha már kérdezted volna egy másik fórumban, nem? :)Vizsga

Én is vizsga előtt állok! :) Remélem beválik a tanácsotok. Hetek óta foglalkozom a titokkal, mégis most nehezen tudom alkalmazni. Nem könnyű ezt úgy átélni, hogy közben tanulnom kell rá egész nap, de mindenképpen megpróbálom. Talán képeket nézegetek az egyetemről, s elképzelem, hogy már ott vagyok, már ott tengetem a mindennapjaim. Így bele tudom élni magam, át tudom érezni, milyen jó is ott, milyen jó, hogy felvettek. Ha már egyetemen vagyok, abból adódik, hogy sikerült az emelt szintű szóbeli, s sikeresen felvételt nyertem. Vagy inkább csak az érettségire koncentráljak? Képzeljem el, ahogy kijövök a teremből, kijövök az épületből, megkönnyebbültem és boldog vagyok, mert úgy érzem, nagyon nagyon jól sikerült és biztos, hogy sok pontot kapok rá? Tanácstalan vagyok.Ez a jelenet nekem is nagyon

Ez a jelenet nekem is nagyon tetszett, és alkalmaztam is, mert olyan jó kedvem lett tőle mindig. És mostmár a való életben is pittyegek,
bizony :))
Valóban, az ÉRZÉS a fontos!! Az ÉRZÉS!!
(Ma egy tuti kis audiban ültem, azt hiszem ez tetszene, de még válogatok, míg megtalálom az "EZ AZ!" érzést. Persze, amivel most járok autó, azért is hálás vagyok!:) ;)akkor nézzük meg újra

akkor nézzük meg újra együtt!!!Imádom azt az autós jelenetet

Imádom azt az autós jelenetet :)Kezd el ugrálni örömödben a

Nem az idő a lényeg, hanem az ÉRZÉS! Kezd el ugrálni örömödben a szobában - amikor senki nem lát - és éld át hogy ötösre sikerült! De közben ÉREZD a felhőtlen örömöt ami ezzel jár. Ez semmi más, mint egy egyszerű "színészkedés" de közben elindítod azokat az energiabombákat, melyek kitapossák az utat neked!
Ilyen egyszerű, mégsem csinálják ezt sokan. Pedig a Titok filmben is benne van, emlékeztek amikor Mike Dooley a fotelben eljátszotta az autós jelenetet?zseniális írás. pontosan

zseniális írás. pontosan erről van szó!