"Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen?" /Bródy/

Tényleg, mit tehetnék? Most ebben a pillanatban annyit,hogy azt mondom: Tedd szabaddá az energiaáramlás útját!
Ja, és idemásolok egy részletet az Új Mágikus Terápia című könyvemből.

"Tied tehát a választás joga!

Az egészséged, a sikered, a Jóléted, gazdagságod nem más, mint a Tudatalattid meggyőződése.

Nem attól leszel egészséges, sikeres vagy gazdag, hogy ezt ismételgeted: „Egészséges vagyok!”„Gazdag vagyok!” vagy „Sikeres vagyok!” A Vonzás Törvénye – ami a leghatalmasabb törvény – szerint, a hasonló a hasonlót vonzza. Tehát a Világegyetem, nem a szavaidra válaszol, hanem a belőled áradó rezgésre, amelyhez mindig pontosan a rá jellemző érzelmek kapcsolódnak.

Ahhoz, hogy elérd a sikert és a gazdagságot, a siker, a gazdaság és a bőség tudatát kell befogadnod, be kell építened szellemiségedbe.

Miért fontos mégis a szó?
A szó az autószuggesztió eszköze. A szuggesztió az a művelet, amellyel valamilyen elképzelést eljuttatunk valaki elméjébe. A tudatnak egy folyamata, amikor az elképzelést a tudat elfogadja, feldolgozza és valóra váltja. Az autoszuggesztió, vagyis az önszuggesztió azt jelenti, hogy határozott, jól megfogalmazott képzetet sugallsz saját elmédbe.

Ha azzal a tudatos szándékkal teszel kijelentéseket, hogy megkönnyebbülést érezz, elkezd megszűnni benned az ellenállás. De csupán sugallat, szuggesztió révén semmit sem kényszeríthetsz a tudatos elméd ellenére a tudatalattira. Tudatos elméddel képes vagy elhárítani a befolyásolási kísérletet.

Önmagától és önmagában semmilyen szuggesztió nem lehet hatásos, hacsak tudatosan el nem fogadod.

Ha sikerre és Jólétre vágysz, ne azt mondogasd, hogy: „Egészséges vagyok! „Gazdag vagyok!”, „Rengeteg pénzem van!”, „Sikeres vagyok!” Ezzel, lelked mélyén hazudsz magadnak, ha közben tudod, hogy egy lyukas kétfilléres sincs a zsebedben, vagy aggódsz a kifizetetlen számláid miatt, illetve éppen most kaptad meg a szövettani eredményt és kiderült, hogy rákos daganat burjánzik benned. De maga a szó, hogy: „Egészség!”„Gazdagság!”, „Sok pénz!”, „Siker”, ami számodra egy kellemes érzést idéz, az nem okoz az elmédben ellenállást.

Próbáld csak ki! Mondd, hogy: Gazdagság! Mondd ki sokszor!
Mondd, hogy: Siker!
Mondd, hogy: Sok pénz!
Mondd, hogy: Egészség!

Hangosan, nyomatékkal ismételgesd! Milyen érzés? Mit érzel, amikor ezekre gondolsz? Jól érzed magad? Mámorító? Boldogító? Szereted ezt az érzést?
De választhatsz is. Például, azt mondogatod magadnak, hogy:
- Mostantól azt választom, hogy milliomos, gazdag vagy sikeres vagyok.
Vagy azt mondod:
- Úgy döntök, hogy mostantól egészséges vagyok.
Ezekkel a szavakkal vagy mondatokkal kikapcsolhatod az ellenállást, és ráprogramozhatod a tudatalattidat az adott szituáció elfogadására. Indokold meg, és érezd át, hogy miért választod ezt, vagy miért döntesz így! Miért? Mert jó! Nagyon jó ez az érzés! Szereted ezt az érzést! Boldog vagy tőle és megnyugtat, amikor ezt érzed.

Erre kell figyelned! Az érzésre! A jó érzésre! Az egészséges érzelemre!

Hogyan érezhetsz boldogságot magától a szótól, ha körülményeid, jelenlegi helyzeted igencsak lehangoló? Úgy, hogy az elméd azonnal működésbe lép, és ha tudod, hogy mi az, amit valójában akarsz, ha tudod mi a szándékod, ha elképzelted már a végeredményt, ha tudod, hogy a gazdagság, a siker, az egészség, a sok pénz mit jelent számodra, azonnal látni fogod azt a képet. Ilyenkor ne habozz!

Cselekedj! Képzeletedben is cselekedj! Mutasd meg a Mindenségnek, hogy ki vagy! Teremtsd meg magad! Mozgasd az energiát! Az energia mozgatásával hatást gyakorolsz a létre! Minden élet titka, a Mindenség alkímiája az energia mozgatásában rejlik.

Lásd magad előtt, hogy mit és hogyan teszel gazdagon, egészségesen, mintha egy filmet néznél saját elméd mozijában, amiben Te vagy a főszereplő. Lásd magad előtt, éld bele magad ebbe a szerepbe és tudatosítsd magadban, hogy ez a gazdagság, vagy ez az egészség és, hogy ez jó érzés, imádod ezt az érzést, boldog vagy és szabad! Lásd magad előtt, hogy mi történik, amikor sikeres vagy, éld bele magad! Tudatosítsd magadban, hogy ez a siker és, hogy ez jó érzés, mámorítóan jó! Nyugodj meg az elismerés tudatával, hogy meg vagy elégedve magaddal és nagyra becsülöd eredményeidet! Lásd magad előtt, hogy mit teszel azzal a rengeteg pénzzel! Éld bele magad és tudatosítsd magadban, hogy szereted a pénzt, hogy ez jó érzés, nagyon jó! Éld át a megoldás boldogságát, és a megnyugvást, amit azzal érsz el, hogy tudatosítod magadban, hogy ez jó, nagyon jó. Tapasztald meg és élvezd a dicsőséget!

Gondold csak meg! Mit ír a biblia a teremtésről?
„És mondá Isten: Legyen világosság
És látá Isten, hogy jó a világosság”
„…az egybegyűlt vizeket pedig tengernek nevezé. És látá Isten, hogy jó.”
Mind a hat napon örömöt és megnyugvást talál, tudatosítva azt, hogy mit alkotott és, hogy amit alkotott, az jó. Sőt elismeréssel, elégedettséggel és nagyrabecsüléssel megerősíti mindezt:
„És látá Isten, hogy minden a mit teremtett vala, ímé igen jó.”
Kívánhatsz bármit, ha a szándékodra fordított figyelmedet az öröm, a boldogság érzése megnyugvással párosulva kíséri, és ennek tudatában vagy, vágyad beteljesül. Ez egészen biztos.

Mindig tudatosan válaszd meg a gondolataidat, és közben teljesen add át magad érzelmeidnek. Tudatosítsd magadban érzelmeid és gondolataid összhangját! Ez a lényeg! Ezen tartsd a figyelmed! Így óriási erővel fogsz sugározni, és nem fog késlekedni a válasz. Ez az a bizonyos kulcs! Ez a lazítás, a megnyugvás, amikor engeded, hogy az energia áramoljon. Nem kell küzdened! Csak engedd, hogy elragadjon a Jólét érzése, örülj neki, és tudd, hogy ez az.

Ezért van óriási jelentősége annak, hogy szabad legyen szervezetedben az energiaáramlás útja!

Nagyon fontos az ismétlés, mert amíg például a gazdagság, vagy az egészség gondolatát dédelgeted, amíg ezen tartod a figyelmedet, amíg ezen elmélkedsz, bensődben kialakul a gazdagság vagy az egészség érzete, ami bevonzza a gazdagságot az életedbe, tested pedig a gyógyulás útjára lép.

A gazdagságod, a sikered, a Jóléted nem más, mint saját tudatalatti meggyőződésed, vagyis saját magadba vetett megdönthetetlen hited. A remény vagy a puszta kívánság nem elegendő.

A benned zajló folyamatok gyorsan hatást gyakorolnak a külső történésekre. A Tudatalattidban viszont csakis a mindenkor uralkodó érzelmed számára van hely, tehát csak olyan benyomást fogad el, amit tudatosan elhiszel.

Tehát minden azon áll vagy bukik, hogy milyenek az érzelmeid!

Igaz tehát, hogy A Titok titka az egészséges érzelmek. Ez az, ami eldönt mindent! Bármilyen vonalon elért siker, kizárólag egészséges érzelmek, önbizalom birtokában lehetséges."

Az Új Mágikus Terápia módszere ebben segíthet! Tehát: Tied a választás joga!