Kitűző :)))

Drága Mindenki :))

Secret Adminunk javaslatára egy kicsit átterveztem a kitűzőnket, és most már tényleg elérte a végleges formáját. Édes kis mosolygós pofikát kapott a Drága Csodaországunk :))

mosolyogj

Szeptemberben, amikor először beszélgettünk Adminnal és Álommal a MoMoMo beinditásával kapcsolatban szóba került a kitüző is. Megegyeztünk, hogy mivel én az érzelmek embere vagyok, ebben az esetben is figyelembe vesszük a kitüzővel kapcsolatos érzelmeimet.
- Mikor először megterveztem, elkészítettem és hetekig egyedül hordtam, nagyon jó érzés volt, hiszen az emberek felfigyeltek rám, elolvasták és visszamosolyogtak. Akkor csináltam egyre többet, a váci utcai ölelkező társaimnak, és mindig volt nálam két három darab, melyet annak adtam, aki a szemével-szívével-lelkével kérte. Láttam a szemekben, éreztem a kisugárzásokból, hogy nagyon örülnek ennek az AJÁNDÉKNAK.... Boldog voltam, hogy adhattam.... -
Szóval ott tartottam, hogy a két TÁRSAMMAL beszélgettünk a kitüzőről, és megegyeztünk, hogy az ne legyen ÁRU, ne legyen SZÓRÓANYAG, hanem legyen AJÁNDÉK. A Mozgalom AJÁNDÉKA. A befizetett tagdíjak 50 %-ából kitüzőt gyártunk és azt minden MoMoMo TAG egyenlő arányban megkapja. Ezzel is kifejezve hálánkat, hogy a Mosolyogj Mozgalom odaadó tagjai. Tudom és hiszem, hogy akik ott voltak az alakuláson, és a utána jelentkeztek tagnak, MINDENKI átérzi a Mozgalom jelentőségét, hogy mi inditott el hármonkat ezen az UTON....
Köszönöm NEKTEK hogy velünk tartotok...

Szeretettel: Öbike

CsatolmányMéret
kitüző-végleges.jpg70.03 KB


Drágáim :)

Természetesen lehet, az Ölelésnapokon és a szerdai klubnapon mindig van nálam :))))
Szeretettel: öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kitűző

Nagyon szeretnék egy kitűzőt én is! Köszönöm! Ildiko01kitűző

Szeretnék egy kitűzőt rendelni! Remélem lehet!:)Kösziiiiiiiii:))))))))))

Igyekszem utalni:))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Evelinem :)

Én nem szedek be pénzt, jobb oldalt a Tagdíj linknél megtalálod a számlaszámot, de ide is belinkelem:
http://www.thesecret.hu/node/2191
Nagykanizsáról érintőlegesen beszélgettünk, még nem tudom hogy mikorra szervezzük meg, mert az Országos Ölelésnapokat is el kell kezdenünk, de minél előbb ki fogjuk találni, hogy mikor mi legyen. Egyelőre most még nagyon sűrű a program, hál istennek :)
Szeretlek :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Öbi drága:))))))))

Szombaton is lesz nálam pénz, nagyon szívesen odaadnám Neked!!!! Ha rossz az ötlet, akkor a fehérvári clubbotokra elviszem...nekem egyszerűbb lenne, bocsánat értte, meg igazából nem is tudom a számlaszámot!!!! Mond, hogy legyen???

Szeretlek:)))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)köszönöm

Szia Öbike!
Köszönöm a gyors választ. Akkor várok tovább türelmesen.

Puszi:
JucusDrága Jucus60 :)

Azt beszélgettük, hogy csináltatunk kisebb, kerek kitüzőt. Egyelőre még csak páran fizettétek be a tagdíjakat, és várjuk nagy szeretettel a többikét, hogy a gyártást meg tudjuk rendelni :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)kitűző

Sziasztok!
Jómagam augusztus 28-án csatlakoztam a mozgalomhoz, a tagdíjat is utaltam. Mikor kaphatok kitűzőt? Nagyon szeretném már büszkén viselni!
Üdv:
JucusErre gondoltam

A célkitűzéseket és feladatokat az alábbi blogban olvashatjátok:
A MoMoMo céljai és tevékenységei
Ez a link nem jön be.
sitanem értem a kérdést :)

"az a blogbejegyzés, amiben a feladatok vannak leírva" - pontosan mire gondolsz, melyik blogbejegyzés, hol? :)Feladatok

Nem jelenik meg az a blogbejegyzés, amiben a feladatok vannak leírva. Utánanézne valaki, hogy van-e valami gikszer? Köszönöm!
sitaAzt hiszem célegyenesbe érkeztünk...

Már csak 3 nap és MoMoMo...... 10-12-ig és tovább is.
Csak az a kérdés,hogy küldtök-e valami egységes szórólapot hogy tudjunk nyomtatni, mert az embereknek tudni kéne miről is van ott szó.
Szóval egy kis rövidet szerkesszetek és tegyétek fel Boldogságom és Imikém, nagy szükség van rá.
Kitűzőnk annyi talán lesz, hogy akik hozzánk tartoznak jut belől, hoztunk febr. 14.-én.
Nagy - nagy öleléssel: Mártika
Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !Drága Fejacska :)

Természetesen nagyon nagy szeretettel várunk a Mozgalomba :) Bal oldalt, a Mosolyogj Mozgalom alatt vannak felsorolva a MoMoMo-val kapcsolatos információk. a MoMoMo Tagokra katintasz, akkor ott már láthatod hogy mennyien vagyunk. Egyszerüen a hozzászólásba jelentkezzél be, és kérlek, hogy olvasd el az Alapító Okiratot, valamint a célkitüzéseket, feladatokat, és a tagdíjról szóló blogot.
A Mozgalom még bejegyzésre vár, információink szerint hál istennek nagyonsok hasonló szervezet kezdte meg müködését az idén, és a birósági írnokok nem bírják a munkát :)
Hurrá :) ez nagyon jó hír, már mint az, hogy sokan felébredtünk Csipkerózsika álmunkból. És attól hogy még nincs bejegyezve, mi már ezerrel dolgozunk a Drága Magyarország mosolygosabbá tételéért. Most szombaton lesz az I. Országos Ölelés napunk, kérlek szépen, hogy erről is olvasgassál :)
Természetesen Te is kapsz kitüzőt, mint minden MoMoMo tag. Hamarosan meg tudjuk nyitni a bankszámlánkat és arra szeretettel várjuk a tagdíjakat. A tagdíjak 50 %-ából kitüzőt gyártunk, és minden MoMoMo tagnak elküldjük :) hahó Uni kérlek rendezd a sorainkat, mert a drága társak várják már a kitüzőket :)))

Szerető öleléssel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kérdés

Fejacska: Nem olyan régen léptem be hozzátok, sajnos nem is voltam itt sokat, de én mindig mosolygok és hiszek a vonzás törvényében is. Szeretnék momomo tag lenni, kérlek írjátok meg, hol kell jelentkeznem, és kaphatok-e kitűzőt. Valamint, adhatok-e majd másoknak is belőle? Válaszaitokat előre is köszönöm! FejacskaCSODÁLATOS!!!!!!!!!

ÉS MIND KÖZÜL TE VAGY A CSODÁLATOS ÖBIKÉNK, AKI NEM CSAK MEGÁLMODTAD, HANEM EKKORA ENERGIÁVAL ÉS MUNKÁVAL FOLYAMATOSAN DOLGOZOL AZ ÜGYÖN...CSODÁLATRA MÉLTÓ VAGY:))))
Evelyn:):D

Felháborító, hogy nincs szemüveges változat! Ez diszkrimináció! És zöld szemű sincs! Segítség!!!! Elnyomnak!!!!

:D (Viccelek)

'Ez, az én életem...'MOST!

Most tökéletes lett Öbi! Iminek milyen jó szeme van:))))
Tényleg, hova lett a szemüveged Imi?

Szeretettel:
Szildi