Legyél a pénzteremtő, Money Klub tagja

Megálmodtam ezt a Klubot. Már egy ideje be fészkelte be magát nálam ez az álmom, ezzel kelek, ezzel fekszem, hogy a Csini-klubunkhoz hasonlóan, legyen Money, azaz pénzteremtő klubja is teremtő csapatunknak
Javaslat: Érezd jól magad!
Érezd a szabad áramlatokat, amelyek a luxust teremtik meg környezetedben. Egyszerűen, csak szeresd a gazdagság hordozóját a pénzt, vagy manit, lét, suskát, daleszt, szlengül. És ha van teremtő javaslatod, azt írd meg nekünk!
Ötleteket várunk.

Íme, a hét terület, melyet együtt átírunk most, ha akarod a változást:

A Végtelen, a határtalan, amely nem korlátoz semmiben, ha én nem akarom.
Végtelen a pénz, ami a rendelkezésedre áll, mert minden végtelen, és ennek tapasztalásában csak mi korlátozzuk magunkat gondolkodásunkkal. Ezen bármikor változtathatunk.

Megérdemlem, hogy bőséges javakban, gondtalanul élhessem végre életemet. Megérdemled az anyagi bőséget, jár nekem, annyi, amennyit szeretnék, csak úgy!
Bármikor kiléphetek azokból a tudattalan családi és szociális mintákból, melyek mást hitettek el velem.

Kiadhatom magamból ez a gondolatiságom. Írd át magadban az azzal kapcsolatos félelmeidet, hogy egyszer csak elfogy a pénzed.

Van Hozd, hozzuk létre benned azt a belső bizonyosságot, hogy akkor is van pénz, amikor a fizikaiban nem látszik, így mindig lesz!

Sokfelől érkezhet A legtöbbünk csak egy, vagy két módját tudja annak elképzelni, hogy pénzhez jusson, így zárva el magát a többitől. Te most megérkezel abba a kitágult nézőpontba, amely a többi utat is megnyitja, így a pénz végtelen módon meg tud jelenni a tapasztalásodban.
Beengedem életembe a pénzt. Mondogasd gyakran: Beengedem életembe a pénzt.

Beidézek egy levelet: Veress Kriszta: A PILLANAT FÓKUSZÁBAN: A PÉNZ

„A pénz ugyanakkor távolról sem tiszta energia. A pénz olyan energia, amelyet már évezredek óta az emberi gondolkodás és tudatosság irányít…Ma már a pénz magával hurcolja mindazt a félelmet, dühöt, kapzsiságot, amit az egyes emberek éreztek, miközben a pénz áthaladt a kezükön.” (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

Válság van…Nem engedhetem meg…Nem a pénzen kellene, hogy múljon…Hát, ha neked a pénz számít…Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér…Nem oda kéne, hogy menjen, ahol már úgy is van…Ezt az igazságtalanságot, hogy nekik van, nekem meg nincsen…

Be kell, hogy valljam nehéz volt összeszednem ezeket a mondatokat, és ennek örülök, mert azt mutatja, hogy már másként gondolok a pénzre. Milyen érzés elolvasni ezeket a mondatokat? Leírni is nehéz volt őket, és mégis sokszor elmondtuk-elmondjuk őket, vagy hozzájuk hasonlókat. És ezzel folyton megerősítjük a pénzhez tapadó negatív hiedelmeket. És közben szeretnénk, hogy legyen, szeretnénk bőségben élni…Érzed ennek ellentmondását?

„A pénz olyan energia, amelynek szabadon kellene áramlani az életünkben, keresztül a világon. De a félelem gátolja ezt az áramlást…Ha mi, emberi lények, képesek voltunk áthatni a pénzenergiát ezzel a negatív csomaggal, józan feltételezésnek látszik, hogy képesek vagyunk megtisztítani is, és feltölthetjük új, pozitív erővel.” (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

Hatalmadban áll átírni a pénz-történetedet, hatalmadban áll csupa jó gondolattal megtölteni ezt az energiát. Hiszen minden energia! Az energia se nem jó, se nem rossz, csak van! Az ítéleteink, és mindaz, amit hozzákapcsolunk, változtatja az energiát valamilyenné. A bőség van, a pénz van, végtelen. Beengedheted, és ehhez csak annyit kell tenned, hogy mást gondolsz és átírod a pénzhez kapcsolódó érzéseidet!

„Ahogy egyesével elhatározzuk, hogy megváltoztatjuk a pénz energiáját, és a kapzsiság, félelem, hiány és szenvedés helyett a szeretetet, az örömöt, a bőséget és a jóakaratot kapcsoljuk hozzá, saját körülményeink is változni fognak – pozitív irányban…Életünkbe beáramlik a bőség. A pénz egyszerűen ott lesz…És mindez egy egyszerű gondolattal kezdődik: „a pénz:szeretet”. (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

Félelem helyett gondolhatsz szeretettel a pénzre és megjelenik a tapasztalásodban! Gondold végig logikusan! Szeretsz olyan helyen tartózkodni, ahol azt érzed, hogy nem fogadnak szívesen? Ugye nem? Ha választhatsz te is oda mész, ahol örülnek neked. Pontosan ugyanígy van ezzel a pénz is! Ott szeret lenni, ahol örülnek neki!

ÚJ VILÁG születik belőlünk, és azáltal születik, hogy egyre többen felébredünk rezgés-mivoltunkra és ezáltal átírjuk a valóságunkat boldogra. Szeretnék segíteni abban, hogy felismerd rezgés vagy és rezgéseid megváltoztatásával formálod a világodat és annak minden apró részletét. Mindent megváltoztathatsz a rezgéseid átírásával, még az anyagi helyzetedet is!

Kondicionálásunkkal rengeteg gátat helyezünk a pénz útjába. Ennek most legyen vége! Tanuljunk kilépni a kényszeres cselekvésből és akarásból, és a befogadóvá válni.
Élvezem a pénz áramlását életemben, bűntudat és félelmek nélkül. "

Címkék:

HozzászólásokKivel mi történt 2008, -2009.-, től, ezidág?

Jó- rossz is jöhet:) Mivel rossz eredmény nincs, csak a jónak lehet hiánya:)

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán átsegítve,, oly lágyan, mint a tenger hullámainak balzsamos érintése.

Elérkezett a pillanat. Öltöztessük szívünket ünnepi díszbe! Így száll majd igazi boldogság szeretteinkre, s ha sorsunk, Istenünk kegyes hozzánk, miránk is. "

IGENT mondtam magamra. :)Kaica, Leila, Clara üdvözöllek a Klubban benneteket.

Köszönöm! Hogy klubtagjaink vagytok.
És mindenki másnak is köszönöm hogy klubtag és a BARÁTOM:
Áldás minden létezőre! Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Szeretettel köszöntelek a Klubban Kettocske:) Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Drága Zsul! Tudom, hogy mennyire hiányzik,

mégis a legjobb amit most már megtehetsz, hogy megáldod gondolatban és elengeded.
Mert így továbbra is vonzod magadhoz a sikert és ha örömmel teszed a vonzást, tudod, MŰKÖDIK:)
Szeretettel: Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Yehh:) Igen. Igen. És ez így van:)

Imádlak. És szeretm a pénzt. Mert pénzmágnes vagyok.
És barát mágnes is: Vonzom a barátokat, mint mágnes a vasat:)

Igen. Igen. Igen.

! Élni jóóóóóóóóóóóó!:) És én IGENT mondok életemre.Friss áramlatokat kaptam most tőled:)

Köszönöm drága arkanygyalkám neked! Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Ápropó szívessen adás

Ma véletlenül adakozó nap lett.:)
Odalépett hozzám egy fiatalember a Deák térnél, hogy segítsem ki 1500 forinttal, mert, hogy az apja kizárta egy retesszel, hiába van lakáskulcsa, barátnője majd csak reggel kerül elő, mert éjjeli műszakos, vagy mi és hát szállásra kéne még pénz, mert nincs neki annyi, amennyi kell... há' mondom... jó van felváltom a pénzt, ami nálam volt és adok neki... ha nem igaz a történet - amit úgy se tudok meg - engem azzal nem sért, én örülök h adhatok. Felváltás után odaadtam az 1500 forintot majd ő huss már el is szelelt láthatóan örömmel az arcán. Erre fel, még később, mikor értem haza, hazafele rendezgettem a pénzt az úton és ez nagy hiba, sose csináljátok!:) Odalépett hozzám egy lány, aki épp az én utcám sarkán dolgozott (sötétedés után a pillangók nálunk "mindennaposak" a kilencedik kerületben). Szóval én marha-barom rendezgettem a pénzt, nézvén, hogy mennyi is van... miért nem csináltam ezt otthon? Ki érti ezt, mind1 a lényeg az h kiesett valamennyi... Nem láttam, de azt észleltem h kiesett, meg azt is h a lány már hajol előre, és veszi fel. Megkérdeztem mennyi az - ha már odalépett hozzám. Azt mondta á csak egy 200 forintos... Nem akartam belékötni - jobb a békesség, de tudtam, hogy az bizony nem lehetett annyi, hiszen az orrom alatt történt a felváltás... hazamentem, letettem az esti vásárlásról (kenyér egy kis ez, egy kis az), és otthon megnéztem mi maradt.... hát nem a legnagyobb címlet esett ki? De, persze, hogy az! Dühös voltam magamra, hogy hogy lehettem ekkora ökör! Szóval ma így két embernek szereztem örömet!:)
Egyébként pénzt kétszer veszítettem el idióta módon életemben, az egyik ez, ami pont hétfőn történt, a másik pedig még régebben volt... 27 év alatt ez a mérlegem... nem valami kellemes érzés. Ha megfordítom a dolgot akkor persze... az örömlánynak lett egy jó pillanata, hiszen keresett kb. 5 másodperc leforgása alatt 10.000 forintot.Szia Kettocska

szia Kettocska.

minden ingyen letölthető amit keresel az
mp3portal.hu oldalról.

ha nem tudsz eligazodni benne szóljál segítek.
sok sikertDrága Ragyogás! Én is megújítom a tagságomat 2009-re!

Ki nem hagynám!
Én rengeteget kaptam 2008-ban!
Hogy mit tettem érte?
Kértem?
Ráéreztem a meglétére.
Hittem az eljöttében.
Amikor meg lett, szívesen adtam belőle másnak is, megosztottam bárkivel, örültem neki és kértem a következőt!
Tudjátok, minden meg van körülöttünk az UNI-ban csak ki kell tudnunk szakítani belőle a mi részünket.
Merjünk vele élni!
Boldog és gazdag 2009-et Mindannyiunknak!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryMoney

Kedves Arkangyal!

Olvastam a pénzteremtő gondolataidat. Köszi. Nagyon jók. Kitettem a gépemre jó nagy betűkkel, és naponta többször is olvasom. Olyankor arra gondolok, hogy ez már mind megtörtént, és én gazdag vagyok. Végtelenül gazdag. Megvan mindenem amit csak akarok. Ez segít.
Pénzmágnes meditáció, szándékmeditáció (Vonzásfaktor), gazdagság 2. hanganyag. Ezeket hol találom?
Kösz minden segítséget.

KettocskaÉn is ...

Én is csatlakoznék a klubhoz...2009-ben nagy szükségem lesz a teremtésre:)
Csak kérd és megadatik!
Nagy ölelés!
KataSziasztok

Én még új vagyok az oldalon, bár régebben regisztráltam, eddig csak olvasgattam az oldalt. Egy kedves ismerősöm (evelion) hívta fel rá ismét a figyelmemet. :) köszönöm.

Szeretnék én is csatlakozni a Money Klubhoz.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy ajánljam nektek azt az üzleti lehetőséget, melyet kb. 1 hónapja ismertem meg.
Most készült el a honlapom, szívből ajánlom:

Mindenkinek kívánok egészségben, gazdagságban Boldog Új Évet.
Clara

"A legfontosabb, hogy légy önmagad, és bízz magadban... küzdelem nélkül nincs győzelem."Én is csatlakoznék

Leila
Kedves Ragyogás!
Én is szeretnék csatlakozni a klubhoz. Próbálkozom a vonzástörvényével.
Megpróbálom legtöbbszörr jólérezni magam s ezzel emelni a rezgés szintemet, s bevonzzani
a jó dolgokat, van amiben már egész jólműködik. Bízom benne, hogy a pénz területén is
működni fog. Emelett számmisztikával isfoglalkozom, s ezt is próbálom haszniosítani.
Egy tavaly szilveszter utáni írásodat olvasva, úgy érzemTe is jártas vagy a számmisztikában.
Igen a 2008 év az ego éve is volt, s mivel egyszerűsítve 10=1 a függetlenséget, az egyedüllétet
is hozza magával. De a lehetőségek éve is, és még nincs vége, mert mindekinek a születésnapjáig tart. Tehát még vannak lehetőségeink.

Szeretettel: LeilaCsatlakozás

A 2009-es évet ezzel kezdem! Csatlakozom a pénzteremtők klubjához. Újévi fogadalomnak szánom!
Terveim megvalósulása a vonzás törvényének alkalmazásával elfogadom azt a gazdagságot, amit bevonzok magamnak a 2009-es évben, mert megérdemlem.
Minden teremtő társamnak kívánok sikeres Új Évet!

szeretettel: kaicaCsatlakozás

Kedves Mindenki itt a Pénzteremtők klubbjában!
Ha nem veszitek rossznéven, én is csatlakoznék. Hátha ellesek egy- két pénzteremtő trükköt. Rám is rámférne egy kis pénzmag.
Kösz szépenTavalyi évben...

Kulbtag lettem...most megújítom, a következő évre !! Ágicamoney

FORTUNA MOST MELLÉM ÁLL
S PÉNZ GYORSAN RÁMTALÁL

Szeretettel: pindurkamoney, money, money

Hogyan tudsz gyorsan meggazdagodni?
pl.:pénzmágnes meditáció, szándékmeditáció (Vonzásfaktor), gazdagság 2. hanganyag.
Igazából mindegy melyiket csinálod vagy nem csinálod, egy a lényeg. MIBEN HISZEL?
Mint tudjuk, a hit mindenek felett uralkodik. Legyen néked a te hited szerint! A Nyerhetsz c. könyv írója mindent megnyert amire vágyott.Olvasd el! Képes vagy mindenre, amit csak eltudsz hinni.Gondolkodj úgy mint a gazdagok.Érezd és lásd magad gazdagnak.Hidd el hogy megérdemled! BÁRMIT TESZEK, MEGGAZDAGODOM! A PÉNZ GYORSAN, FOLYAMATOSAN ÉS KÖNNYEDÉN ÁRAMLIK HOZZÁM! ÉN GAZDAG VAGYOK! MEGÉRDEMLEM ÉS ELFOGADOM A NAGY JÓLÉTET! BŐSÉGBEN ÉS GAZDAGSÁGBAN ÉLEK!
ÜDV:arkangyalcsatlakozás

Drága Ragyogás!

egy kicsit megkésve de én is szeretnék csatlakozni a klubbhoz. Nagyon nagy bajban vagyok és nagyon jól jönne egy nagyobb összeg. Ha van javaslatotokötletetk a pénz csináláshoz szívesen fogadnám.Drága Ragyogásom!

Jöhet az is aki már megteremtette?:-)))
1 hét alatt fordult meg velem a világ és a pénzenergia áramlik, ezáltal ráadásul csodálatos, segitőkész, a szó jó értelmében agilis embereket is vonzottam be.
Egyszerűen hihetetlen ami velem történik. És ez még csak a kezdet.
Az első úticél: A lányunkkal leszállni Velencében a gépről, galambozni a szent Márk téren, gondolázni, megmutatni neki a Rialtó hidat ahol apukája "meggyűrűzte" anyukáját:-), másnap éjszaka pedig irány Bora-Bora, ahol sok helybeli kisgyerekkel szeretnénk összbarátkoztatni és imádni a fehér homokot, világoskék tengert és a nádfeledes bungallónkat:-)

Gyertek velünk!!!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.huCsatlakoznék!

Eddig olvasgattam és most találtam erre a klubbra!
Segítségül egy meditáció:

Másoljátok be a keresőbe, remélem működik.
Az oldalon reisztrálni kell, lehet hogy csak utána elérhető a meditációk letöltésénél.
Én használom, szuper!

rancsa
"Érzem mi a jó,
tudom mit teszek,
teremtem és elfogadom a változást." Dr.Darnel ChristianÉn is

csatlakoznék!!! Van néhány dolog ,amihez jól jönne némi pénzmagocska,amely aztán idővel bőségesen teremne!!!! :)))))))))))))))

Mindenkinek sikeres vonzást!!!!
MágikaGabandi, Nyuszika, Csuti, legyetek ti is a MONEY-Klubunk tagjai

Mert megérdemeljük mi is a jót.
Ezért hát kijelentem, Nyuszika, Gabandi, és Csutika a Klub tagjai vagytok. Örülök, hogy már ilyen sokan vagyunk.

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük lágyan karol át."
Az élet ÉLET- hát éljed!Kedves Ragyogas:)

Kicsit kesve, de szeretnek en is tagja lenni a klubbnak.
Szerettel GabandiRagyogás itt vagyok ám...

most már tudom miért neveznek igy, gyönyörü ez itt, hogy mindez honnan van Bennetek
azta,.. én csak falom irásaitok, láttam a szilveszteri fotókat is, ebből láttam, hogy előteremtetted, hogy ott légy, ügyi vagy..
Az Úr az én pásztorom, nem szenvedek hiányt, zöldellő réteken legeltet, a nyugalom vizéhez terel, felüditi lelkemet, az igaz úton vezérel, nevéhez hiven.
Ha sötét völgyben járok is, nem félek a bajtól, mert Ő velem van, pásztorbotja biztonságot ad. Kegyelme és jósága vezet életemnek minden napján. Az Úr házában lakhatom örök időkön át.
Köszönöm,köszönöm,köszönöm....Drága Ragyogás!

Kissé megkésve,de szeretnék a klub tagja lenni.
Nem értem Ti hogyan csináljátok,hogy ennyit fent vagytok az oldalon?A lányom szerint már csak a gép elött ülök,de így sem tudom követni az összes írást.
Szeretettel ölellek!MarcsiYvett, kedvesem!

Szeretettel üdvözlünk a Money-Klubunkban.
Abba együttes: Money, Money, Money száma nincs meg véletlenül vkinek?

2008

2008 ragyogó hajnalán.
Ki s mi vár ránk ezután?
Átlépve bűvös kapuján...
Örök sötétség?
Vagy ragyogó fényleány?

Kétezer évet hordozva vállunkkal,
ebből ezeret Magyarságunkkal.
Kétezer év. Kimondani milyen egyszerű!
Évezredeket, Emberként megélni,
volna nagyszerű!

És ehhez mi már a Jó úton haladunk.
És egymásnak itt a Mostban a legszebbet adunk.
"Szeress! Önmagunk kicsit jobban, mint mást.
Ha magunk szeretjük, kinyílik számunkra a Világ. "

B.U.É.K.! Anikó

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán átsegítve,, oly lágyan, ahogyan a szél fúj."
Csak az tud élni, ki nagyon szeret.Drága Tündér! Tündérem!

Igen. Igen. Igen. Anikó a Ragyogó, valóban Ragyogó. Mert a Fény, mely Belőletek árad, megszínesít, beragyog Engemet is.
Köszöntelek a Money-Klubban.

2008

2008 ragyogó hajnalán.
Ki s mi vár ránk ezután?
Átlépve bűvös kapuján...
Örök sötétség?
Vagy ragyogó fényleány?

Kétezer évet hordozva vállunkkal,
ebből ezeret Magyarságunkkal.
Kétezer év. Kimondani milyen egyszerű!
Évezredeket, Emberként megélni,
volna nagyszerű!

És ehhez mi már a Jó úton haladunk.
És egymásnak itt a Mostban a legszebbet adunk.
"Szeress! Önmagunk kicsit jobban, mint mást.
Ha magunk szeretjük, kinyílik számunkra a Világ. "

B.U.É.K.! Anikó

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol majd át életünk minden egyes szakaszán átsegítve,, oly lágyan, ahogyan a szél fúj."
Csak az tud élni, ki nagyon szeret.drága Anikó

én is belépek ezennel a klubba! :o)
hétfőn találkozunk!!!!!!!!
öleléssel YvettHiszen Te ragyogsz!!

Gratulálok az ötletedhez! Ragyogó mint Te magad! Csatlakozom! Legyen 2008 egy RAGYOGÁS!
Szeretettel ölellek!
Tündér
A világ egy könyv, s akik nem utaznak megrekednek egyetlen oldal olvasásánál. /Szent Ágoston/