Müller Péter tanitások

Szép napot mindenkinek!

Az igazság az, hogy én mindig keresek valamit, ami megkönnyiti a lelkemet a Vonzás törvényével kapcsolatban. Tudom magamról, hogy számomra nagyon nehéz elhinni ezt az egészet még akkor is ha milliók mondják, bizonygatják, még akkor is ha saját szememmel látok dolgokat amik ezt hivatottak alátámasztani. De azt is tudom magamról, ha minden nap valami újat találok és elgondolkodom rajta egyre nagyobb lesz a meggyőződésem ezáltal hitem, és a pozitiv gondolkodás segitségével eljutok a sikerig....
erről szól ez a film Müller Péter tolmácsolásában....
Mi is a siker? Mindenkinek más? Más emberek, legyenek azok a szüleink vagy a társadalom meg tudják mondani helyettünk számunkra mi a jó? számunkra mi számit sikernek?
Mióta ezzel a témával foglalkozom szakadatlanul próbálom megtalálni a kérdéseket, kéréseket,vágyakat önmagamban és ezeken keresztül a válaszokat.
Saját példám fiatalságomból adódóan csak a neveltetésből és az iskolában tanultakból vezethető le...Szüleimtől és a legtöbb embertől akivel eddig az élet összehozott ,mindig is azt kaptam, ha tanulsz jó állásod lesz, ha jó állásod van sok pénzt kereshetsz, ha sok pénzt keresel könnyebben boldogulsz.Mivel ezt én mind elhittem igazzá váltak életemben. Tavaly történt valami ami elvezetett a Titokhoz és a Vonzás törvényéhez. Egyik barátom fejéből kipattant egy ötlet.Fessünk gipszkacsákat és áruljuk ezt az embereknek. Először csak kinevettem mert nem tudtam elképzelni mit szeretne csinálni pontosan és nem láttam az eredményt ami akkora az ő fejében már tisztán látszott, de hamar rábólintottam mert jó érzéssel töltött el a gondolat még akkor is ha nem tudtam mi a vége. Az első kész kacsák után bennem is szárnyra keltek a gondolatok és elkezdtünk igazán alkotni. A mai napig csináljuk, és élvezzük amit csinálunk, alkotunk, Teremtünk....úgy érzem ez is egy bizonyiték arra hogy a Vonzás törvénye létezik.Ha az ember jól érzi magát a jelenben, szivből csinálja amit csinál akkor minden a keze alá játszik.Ha nem azt a hitemet követem, amit szüleim, tanáraim, a társadalom nevelt belém, hogy csak tanulás útján van kiút a szegénységből, a legjobb amit tehetek hogy megszerzek 3 diplomát aztán elállok egy multihoz és egész életemben robotolok a pénz miatt, hanem azt hogy a vágyaimat követem és élvezem amit csinálok sokkal jobban megy az élet. Ez nem azt jelenti hogy nem érzem a tanulás fontosságát, de most azon vagyok, hogy megtaláljam az okot ami miatt engem saját magamat tesz boldoggá a tanulás.
Töltsétek a filmet és nézzétek meg, sokkal közelebbinek érzem egy olyan ember szavait aki ebben az országban él és ismeri az élet nagy titkát....

HozzászólásokJó gondolatok..

Tetszenek a te kifejtéseid is..,és örülök annak is,hogy nem csak én,hanem mások is kíváncsiak,érdeklődőek a vonzás törvényével kapcsolatban mondhatni minden felől:)!Engem is sok minden érdekel..,utána nézek,olvasgatok vagy itt köztettek tanulok meg dolgokat,és ez is annyira jó érzés amellett is,hogy tudjuk nem csak olvasnunk kell és tanulnunk,gyakorolnunk úgymond,hanem tennünk is dolgokért!Tény..,nem könnyű pozitívan élni meg minden helyzetet és az életed(Abraham szerint nem is kell..)de sokat fejlődhetünk és közelebb kerülhetünk álmaink megvalósulásai felé.Nekem sem megy még egyszerűen van még nagyon sok tanulni valóm és fejlődni valóm,de soha nem fogom megbánni,hogy egyszer az utam a vonzás törvénye és a pozitív gondolkozás felé vezetett!:)
Sok-sok mindent én is másképpen látok,érzek,gondolok amióta ezzel kapcsolatba léptem.Bár vannak napok,helyzetek,emberek amik próbálnak kizökkenteni úgymond(hol sikerül,hol nem)de van hitem,bízom magamban,és a vonzás törvényében is!Hiszen amiről már nem csak 1 ember beszél az valóban létezik és van!Csak még mindig nem jut el mindenkihez,mert úgy minden másabb lenne.Csodás napokat!