Munkára fel!

munkaTisztelt és hőn szeretett Secret Oldal!

Lehet, hogy életem legrövidebb bejegyzésére készülök!
Rövid, de annál hatásosabb mantrát kívánok átadni Nektek, amely nagyban segítheti a munkakeresést.
Sokan álmodoznak arról, hogy milyen legyen új munkahelyük. Ez jó... részletezik is, ez is jó.
Arról álmodoznak, hogy:
MILYEN MUNKAHELY KELL NEKEM
Van azonban egy csodás "huszárvágás", amelynek alkalmazása szintén ajánlatos, természetesen az előzőek mellett.
Ez pedig nem más, minthogy:

MILYEN MUNKAHELYNEK VAN SZÜKSÉGE ÉN RÁM?
Gondoljunk csak bele mélyen ennek a tartalmába: Ne én találjam meg a vágyott munkahelyet, hanem a vágyott munkahely találjon én rám. Egy munkahely, amelyet persze szeretek, nekem is tetszik, de olyan emberekkel vagyok körülvéve, ahol így tekintenek rám:
"Ejj ha, pont ilyen emberre van szükségem, mint Ön, de jó hogy ide sodorta a szél!"
Képzeljük el, hogy egy ilyen tiszteletteljes, örömteli szimpátia mellett milyen kellemes lenne az amúgy is vágyott munka elvégzése.
A kettőt kombinálhatjuk is: a "milyen munkára vágyom én, milyen munka kell nekem" az alap, a tartalom, amit szeretnénk, a lényeg, a váz, a hordozórakéta pedig a "milyen munkahelynek van szüksége én rám". Ha a hordozórakéta leválik, és megérkezünk, akkor ott elénk tárulhat amire vágytunk.

Akárhogy is legyen, sikeres teremtést kívánok mindenkinek ezen a téren is.

HozzászólásokKoboldnak....

Amit írtál, hogy nem szeretsz az emberek után menni.... és a szimpibb lenne számodra, ha ők mennének hozzád.... hidd el sok ezer-millió ember vágya ez a világon.

És mond, te milyen embernek vallod magad? Szívesen mennél MAGAD után? Ha választásod lehetne, mennél e olyan ember után, mint te magad vagy?Elengedtem......

Mennyire igaz az, hogy ha valamit görcsösen akarsz, nem megy......el kell engedni, ahogy Palacskó András blogjában is olvashattuk. Talán oda kellene írnom, de itt témába vágóbb, ami velem történt. Munkát szerettem volna, jó állást, amit szeretek. Zsul gondolatai olvasva én is feltettem magamban a kérdést, hogy milyen munkahelynek kellenék én? Elengedtem ezeket a gondolatokat......találjon meg az a munkahely engem, amelyiknek szüksége van rám. És ezt kilőttem az Univerzum felé. Tudom, hogy dolgozni fogok, bennem van az érzés, a munka gyönyöre - imádok dolgozni. És csak a szavakat mondogattam magamban: munka - sok pénz - egészség - boldogság - jólét - gazdagság! És szinte úszkáltam ezekben, miközben mosolyogtam és egyre magabiztosabb voltam abban, hogy lesz munkám. Látom magamat dolgozni, érzem a biztonságot a lelkemben, látom az új autómat, és a házamat, a gyönyörű kertemet. Itt vannak a szemeim előtt.....
Tegnap este felhívott egy ismeretlen és állást ajánlott nekem (a részletekkel nem terhelek senkit, hogy hogyan talált meg pont engem).......olyan munkát, amit 20 éven keresztül csináltam, a véremben van. Ő ezt nem tudta, de mikor elmondtam neki, szinte meg sem lepődött, mert ő meg azt érezte, hogy találnia kell egy megfelelő embert erre a munkára.....szerintetek mit éreztem? Hálát.....hálát......hálát.

Tehát működik! Működik a vonzás.....meg kell tanulni az elengedést.......és hinni kell abban, hogy ha van célod, azt látod magad előtt, az Univerzum fogja neked megadni azt, amit akarsz. A tudást meg Te!
Nekem az égből pottyant az ölembe......és még most is ömlik ki a szívemből a hála! Köszönöm!Hát jön a nyár... az majd

Hát jön a nyár... az majd inspirálni fog...:) Strandolás, fagyi - kicsit az én szemszögemből - a gyönyörű lányok, akik mind az örömöt és a szépséget hirdetik puszta létezésükkel...:) Ilyenkor még dolgozni is jobb, függetlenül attól mennyire szereted, amit választottál. Persze kívánom, hogy pont az ideális munkahelyet vonzd be!:)Kedves Zsul!

Bár nagyon régen írtam már az oldalra, de szinte
minden nap olvasom a blogokat, sosem lehet
megunni :)
Amit írtál, az most nálam pont témába vág....jajj,
de jó a vonzás törvénye :D
Fősuli után majdnem egy évig nem találtam munkát,
illetve találtam, csak a legtöbb helyről válaszra sem
méltattak....meg igazából nem tudtam teljesen konkrétan,
hogy mivel szeretnék foglalkozni....
Most bekerültem egy helyre, tegnap volt az 5 próbanapból
az első, szóval még nem vettek fel rendesen. Olyan kellemetlenül
éreztem magam, hogy a nap végén már azon sírtam, hogy ilyen
xar körülményeket vonzottam be. Nagyon messze áll tőlem ez
a munka, úgy érzem. Itt úgymond nekem kell mennem az emberek után,
nekem viszont az sokkal szimpatikusabb lenne, ha az emberek jönnének
hozzám...
Érdekes, hogy ilyen helyzetben vagyok, hiszen sok mindent sikerült már
bevonzanom és tisztában is vagyok azzal, hogy minden pillanatban
működik.
Nagyon tetszik, amit írtál a munkahely megteremtéséről, tényleg rövid,
te annál hatásosabb :) Valamit kezdenem kell magammal, mert nem
ismerek magamra... :(( :D
Szép napot mindenkinek!

:*Érdekes...

Érdekes,mert Én így jártam.Engem kerestek meg.Én hiába telefonáltam és pályáztam hónapokig...semmi nem történt.Mikor megcsörrent a telefon:Holnap állásinterjú!Váááúúú!Felcsillant a remény és felvettek.Pedig előtte ugyanerre a helyre jelentkeztem,de nem kellettem....Hát nem érdekes?De az!Hiszek a teremtésben,de az igazat megvallva kicsit már feladtam....vagyis nem akartam annyira.Rábíztam magam az Univerzumra....és tessék:Dolgozom.Lassan már 1 hónapja,és szeretnek,KELLEK A MUNKAHELYEMRE! Elértem és ezért hálás vagyok a Fentieknek! Köszönöm!Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!/Csak nem görcsös ragaszkodást!/ :-)Köszönöm írásod. Nekem sokat

Köszönöm írásod. Nekem sokat segítettél. :)