Munkaterápia

Sziasztok!
Hétvége van, mégis dolgozok. Ilyenkor jut idő a háztartási feladatokra, amikhez hétközben túl fáradt vagyok, vagy éppen nem jut rájuk idő. Muszáj tennem valamit. Ezzel elfoglalom magam. Régebben hülyeségnek tartottam a munkamániát, nem hittem hogy valakinek annyira nincs élete, hogy csak a munkája marad, hiszen annyi jó dolog van a világon. Pedig most én vagyok az, aki várja a hétfőt, hogy munkába mehessen, és van h úgyis bent marad délután, h nem fizetik meg, s ugyan én az aki néha még a szünetében is dolgozik. A munkatársaim csak úgy lestek mikor előadtam, h legszívesebben bemennék dolgozni aug. 20.-án is. Nem értették, h a munka az egyetlen, ami annyira lefoglal, h közben nem gondolkodok, nem agyalok, mert nincs időm magam sajnáltatni, annyi a tennivalóm. Ami érdekes még az egészben, hogy amikor van időnk egymásra a barátnökkel, van h csak a munkáról beszélgetünk. :)
Azt hiszem mégis, ez a munkaterápia most jót tesz nekem, mert a panaszkodás és sajnáltatás ideje lejárt, eljött a munka, a teremtések és a bevonzások ideje.I have read your article for

I have read your article for a several times and I was impressed by it! It was very interesting so I shared it with my friends. Hope they will like it too.
How to