Naív vagyok ? :)

Ha azt mondanám, hogy holnap kiállok az országút szélére stoppolni egy táblával a kezemben, hogy „a Holdra szeretnék eljutni”, akkor nem kérdés, hogy kicsit messzire mentem az álmodozással :)

De nem erről van szó.

Néhányan közületek ismernek, ismeritek a zenét, amit írok, és mivel éppen az köt össze minket, hogy mi merünk nagyokat álmodni, ezért megosztom Veletek, hogy épp mi az a következő lépés, amin dolgozom:

Hiszem, hogy számomra az Út a Zene. Így amikor nemrég arról kellett döntenem, hogy fel akarok-e hagyni a zenei terveimmel, könnyen elszántam magam, hogy inkább eladjam a lakásom. Most, hogy eladtam, a következő lépés kapcsán figyelem a jeleket, és a kérdésemet felírom a thesecret.hu egére is:

Ismertek valakit, akinek van egy vidéki háza, és aki örülne, ha ott lenne egy megbízható ember, aki rendben tartja, vigyáz rá, cserében azért, hogy ott lakhat és békében alkothat?

Persze van ’B’ tervem, ami „földönjáróbb”, de az ’A’ terv izgalmasabb, egyelőre maradok ennél :)

Szóval ha ismertek valakit, akire illik a leírás, szóljatok nekem! :)

Legyen szép nyaratok :)

Jon

HozzászólásokKöszönöm, Kedves Secret Admin :)

Az "A" tervemről tudom, hogy az én utam, csak figyelemfelkeltő címet akartam írni :)
A "B" terv meg azért van, mert még nem mindig varázsolok olyan erővel, ahogy szeretném :)

Köszönöm még egyszer, hogy írtál :)

Legyen szép napod :)

JonMinden tervre van "megoldás"

Minden tervre van "megoldás" ha hiszel az "A"-ban, akkor az lesz :-) Kérdés inkább az, hogy miért nem vagy benne biztos - vagy miért kérdezted meg itt - hogy az "A" terv kivitelezhető? Persze hogy az, ha abban hiszel. De végiggondoltad, hogy jó az neked, ami benne van? Biztos azt akarod? Mivel jár az "A" terv? Gondold végig, mi van ha valóra válik, az milyen változásokat hoz az életedbe, azokat is akarod, ami azzal együtt jár? :-) Ha válaszolsz magadnak, akkor tisztább lesz a kép, és tudni fogod hogy miért voltál előtte bizonytalan...