Naplemente

naplementeAmikor lemegy a Nap, a Föld kissé homályosabbnak és hűvösebbnek hat. S mégis, ez az a pillanat, amikor a Nap sugarai és színei a leglátványosabbak és legfigyelemreméltóbbak. És ez ugyanígy van saját életeddel kapcsolatban is: amikor gondolataid és hangulatod borongóssá válnak, fényed még erősebben ragyog benned és körülötted.
Most képzelj el bensődben egy gyönyörűséges naplementét, mely a sárga, narancs, rózsaszín és bíbor dicsőséges árnyalataiban pompázik, és érezd át sugárzó melegségét és szépségét. Érezd, amint benső alkonyatod egyre hatalmasabbá és fényesebbé válik, belülről megvilágítva téged és környezetedet.
Minél jobban látod ezt a ragyogást, annál sugárzóbbá válik az életed, a hangulatod és az energiaszinted. Melletted állunk ebben a pillanatban, Isten mindannyiunk felé áradó szeretetétől ragyogva. Támaszkodj csak fényünkre, amikor csak szeretnél, mi majd utat mutatunk, hogy megtaláld - és előnyt húzhass - az állandóan benned izzó ragyogásból.
(angyalok)


csepp

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm kedves Csepp!

Borbi

"Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen." /Mark Twain/Kedves Viktória!

Igen, a sárga szín jótékony hatásai..., akkor már ketten vagyunk:)
cseppDrága csepp!!!

Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Képzeld az én otthonom is sárga, úgyhogy nem lesz nehéz elképelni. A kedven színem is a sárga és az árnyalatai. :-)
Azért tudom mi a jó mi??? :D:D:D
puszi: Viki
XDXDXD

Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)