Kiscsoportos, kétnapos Vonzás Törvénye tréning!

Napsugár Életház Secret TréningNincsenek véletlenek. Nemrég találkoztam a Napsugár Életház egyik munkatársával, és kiderült, hogy ők is szerveznek a vonzás törvényével foglalkozó tréninget. Sőt, ez olyan szempontból más, mint a többi, hogy kétnapos, ottalvós, teljes ellátással étkezéssel együtt van, és a tréning kiscsoportban, alacsony létszám mellett folyik. Akit érdekel, az ebben a cikkben találhat további részleteket, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos infókat. Ha változtatni szeretnél az életeden vagy csak végiggondolni a dolgaidat, itt az alkalom!


Napsugár Életház Secret Tréning


Kedves Barátunk!

Szeretettel várunk "The Secret - a Vonzás törvénye" c. tréningünkre!
Ha változtatni szeretnél az életeden vagy csak végiggondolni a dolgaidat, itt az alkalom!
Szánj magadra egy hétvégét!


Jelentkezhetsz ITT!


Tréningünkön elsajátíthatod a pozitív gondolkodás magas szintű formáját, amelynek segítségével életed feladatai elől elhárulnak az akadályok, könnyedén valóra válthatod álmaidat. A program során sok olyan dolgot tudhatsz meg saját magadról is, amelyet talán nem is sejtettél, és biztos lehetsz benne, hogy életed egyik legizgalmasabb felfedezésére hívunk, némi elmélettel és sok-sok gyakorlattal.
Mindezt „kiscsoportos” formában, azaz max. 15 fős létszám mellett, így bőven jut figyelem mindenkire! Ha jót akarsz tenni családodnak, barátaidnak, vélt vagy valós ellenségeidnek, küldd el nekik is ezt a meghívót!

Légy Te a változás!


További információ és jelentkezés ITT!HozzászólásokNem semmi eredménye van...

Nem semmi eredménye van... :-)

UrzimamaNem semmi ára van ...

Nem semmi ára van ... :P

------------------------------------------------------------------------------
„Állandónak tekinteni azt,ami csak átmeneti,
Hiú ábránd.”
- Buddha -