Ne hallgass az érzéseidre!

mesterkódElgondolkodtál már azon, hogy ha a Titok filmben lévő dolgok működnek, akkor miért nem hallani több sikeres emberről, annak ellenére hogy több tízmillió ember látta a filmet, vagy vette meg a könyvet? Ezek szerint valami mégsem úgy működik?

Van egy rész a filmben, az egyek kulcs mondanivaló, mely az egész "Titok technika" alapja: hallgass az érzéseidre, mert azok megmutatják, hogy amit teszel, az jó-e számodra, vagy sem. Az érzelmi vezérlő rendszered majd útbaigazít. Ezt mondja a film. És szerintem ez vezeti a Titok film nézőit szépen bele az ingoványos mocsárba, ahonnan legtöbben aztán nem tudnak maguktól kijönni. Ez ugyanis így igaz is, meg nem is!

Miért mondom ezt? Tökéletesen igaz, amit a film mond. De elfelejtettek valamit, amiről fontos lett volna beszélni. Ez az érzelmi vezérlő rendszer, azoknál tökéletesen működik, akik már eleve sikeresek. Akik eddig is jól csinálták, akik tudják a Titkot. Azok, akik a filmet készítették, mind ilyen, sikeres emberek. Pont ezért mondták el ezt a filmben. De nem gondolták végig azt, hogy aki változtatni szeretne az életén, akinek eddig kudarcok szegélyezték az útját, és szeretne végre ő is boldog, egészséges, kiegyensúlyozott, sikeres és harmonikus életet, aki szeretne bőségben élni, annak épp ezen kell változtatnia! Épp ez a vezérlő rendszer nem működik náluk megfelelően.

Szerintem az érzelmi vezérlő rendszert átprogramozni kell, és megváltoztatni, ha az eredményeidet szeretnéd megváltoztatni. Ebben nyújtok segítséget a Titok Mesterszemináriumokon, és Carla Galli segítségével közösen a Mesterkód kurzusokon. Ha eljössz, megérted hogyan működik az elméd, hogyan működik a körülötted lévő világ, és e tudás segítségével megtaláld saját Mesterkódodat, ami a te személyes sikered titka, és térkép önmagadhoz. Hogy azt az életet éld, amire hivatott vagy, amire születtél, amitől boldog leszel. Az önismeret a kulcs a sikerhez, a Mesterkód a kulcs az életedhez.

A Titok Mestertréning az alap, benne van a tudás, az összes információ, mely ehhez kell. A kulcs a megértés. A megértés után pedig következhet a megélés, ami a te feladatod. A Mestertréning mindaz az elmélet, ami szükséges a sikerhez, mindaz ami kimaradt vagy félreértelmeződött a Titok filmben. A Mesterkód pedig a gyakorlat, melyet elvégezhetsz otthon, egyedül, vagy április 9-én, 10-én és 14-én velünk együtt a Sziddhárta Központban.

Kíváncsi vagyok a véleményedre a fentiekkel kapcsolatban.. a kérdésem a programok leírása után található.

Mindkét eseményre itt az oldalon lehet jelentkezni, jelenleg akciósan:

Mesterszeminárium
Időpont: 2010. április 7. szerda (1 napos)
Ára: 17.800 + ÁFA / fő
Akciósan most, ha ketten jöttök: 8.800 + ÁFA / fő
Jelentkezés:

MESTERKÓD
Időpont: 2010. április 9-10. péntek-szombat és 14. szerda (2,5 napos)
Ára: 34.900 / fő (bruttó)
Akciósan most: 28.900 / fő (bruttó)
Jelentkezés:

Kíváncsi vagyok a véleményedre a fenti gondolatokkal kapcsolatban. Szerinted az érzelmi vezérlőrendszered mire való, és hogyan működik? Mi az, ami a Titok filmből ezzel kapcsolatban él benned? Az ide érkező legjobb válaszokért cserébe részvételi lehetőséget adunk a következő előadáson, mely április 7-én lesz 18:30-kor a Sziddhárta Központban.

HozzászólásokTetszik ez a blog.

Szerintem tök mindegy ki jár tréningre és ki nem,úgyis az önmegismerés a lényeg.Valakinek megy magától,valakinek tréner,vagy pszichó kell hozzá.Egy igazi mester viszont szerintem ingyen van és dobja az élet.:)

Én felébredtem álmomból, ellenben Neked megérteni nem sikerült egy bötűt sem abból, amit írtam. :))))) Lefordítsam magam? Jó. :D
Ki így lát, ki úgy, mindenkinek joga van ehhez is, ahhoz is. Ellenben paraszt dolog ilyen stílusban írni egy tréner topikjába, ahogy tetted. Nem a véleményeddel volt bajom, a stílusoddal. Ez meg az én véleményem az álmaimból. :DTudatos etetés

Mindent egyszerre adni 30év fejlesztéseit megkapod két hétvégén 60ezer forintért vagy többért ébredj már fel álmodból. Ja magadban észre venni magadat lám neked sikerült. Többiek várják az etetést szép szavakban s küllemben.Kedves Angyay!

Ha visszaolvasod magad úgy, hogy egy picit leteszed a csőlátó szemüveget, meg fogod látni azt, amit egy kívülálló. Én nem vagyok sem a tréningek mellett, sem ellenük. Néhányon voltam, mindből leszűrtem, ami hasznos volt számomra, a többit elvetettem. Mostanában viszont nem mennék tréningre, mert mostanában inkább a magam útját esik jól járni, de nem csalódottság miatt. Ja és volt tanítom is több, mint 2 éven keresztül (amúgy teljesen ingyen) és jelenleg épp hozzá sem járok.
Azt gondolom teljesen felesleges elítélően szólni olyanokról, akiktől tanulhatsz (akár pénzért, akár ingyen). Egyfelől, mert, akik tréninglátogatók, azokat úgysem győződ meg, másfelől, mert csak önmagad korlátoltságát bizonygatod.
A legjobb trénerek és tanítók eleve úgy kezdik, hogy ne higgy nekik, higgy magadnak. Ő mutat egy módszert, elmond valamit, ami vagy jó Neked vagy nem, vagy alkalmazod vagy nem, de innentől Rád bízza mit kezdesz vele Te az "egyedi gondolkodásvilágodba" beépíted vagy sem, be tudod építeni vagy sem. Senki sem csinál senkiből robotot és ahogy az előttem szólok is írták, pisztolyt sem tart senki az emberek fejéhez, hogy menjenek el.
Tudod ez olyan, hogy én igyekszem nem megbántani az embereket, ugyanakkor fontos számomra az őszinteség is, ezért, ha valamiről nagyon elítélő a véleményem és ennek mindenképpen hangot kell adnom, akkor mindig tisztelettel teszem és igyekszem senkit és semmit sem pocskondiázni. Néha igaz, hogy nem sikerül, de azért nem megyek egy tréner topikjába pénzéhes mocsárba vezetőnek titulálni sem. :)
Nekem picit olyan az alapján, amit írsz, mintha életedben nem lettél volna tréningen, ha pedig ez így igaz, akkor elég "necces" egy meg nem élt tapasztalatról szólni, csak azért, mert ezt vagy azt hallottad és ezek alapján azt gondolod, hogy...

Egyébként meg és ezt pedig mindenkihez írom. Azt gondolom, hogy azok, akik 100%-ig megteremtették az életüket, minden szempontból és minden életterületen, azok valószínűleg nem járnak ide. Akik itt vannak, azok tanulni szeretnének az itt lévőktől, akár trénerek, akár "csak" fórumlátogatók, mint Zsűl vagy jómagam. Mindenkivel előfordul, hogy szeretné meggyőzni a másikat, de szerintem alapvető dolog kell, hogy legyen a tisztelet és valamilyen fokú nyitottság egymás felé. Elfogadás. Továbbra is.

Mindenkinek Boldog Nyulat kívánok!
()()
( **)Egyébként nem kötelező ezen

Egyébként nem kötelező ezen tréningekkel összekötni a secretet, tehát egyáltalán nem beetetés... senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy menny el. Én sem voltam még egyen sem, ugyanakkor meg itt lubickolok az oldalon.... és a titok (Univerzum) ettől még ugyanolyan jól működik nekem is.keves angyay, én elég sok

kedves angyay, én elég sok előadáson, tréningen voltam már életemben, és nekem ezek mindig többet adtak, mint amit gondoltam. minden ilyen egy újabb lökést adott, amivel a tréning vagy előadás árának többszörösét kerestem meg a következő hetekben pluszban. ha valaki tényleg tud gondolkodni, akkor az jár ezekre. nekem ez a véleményem, de attól szép a világ, hogy mindenki máshogy látja :-) én továbbra is leszek résztvevő. már meg is van a következő amit kinéztem, nemsokára erőlevest fogok enni Pozsonyban... ;-)BE ETETÉS MIKÉNTJEI, ÉS A HIÉNÁK MARAKODÁSA A KONCON

Titok film a beetetés, hogy mitől leszel sikeres (valamely tényről tudsz elmédben gondolkodni részleteiben) ha igen nem kell beetetés neked mert most e cikk a titokról szépen besétálsz abba a mocsárba és JÓ PÉNZEKÉRT ELVEZETGETNEK TÉGED MINDEN SZÉP HELYRE még oda érsz önmagadhoz is (üres pénztárcáddal)mert ez a lényeg adj valakinek majd helyetted fog az emlékeidben GONDOLKODNI). Ahhoz hogy megtanulj gondolkodni kellenek folyamok tanai AMIK KIVÉTEL NÉLKÜL A TE BEETETÉSEDRŐL SZÓL MOCSÁRBA TÉVEDJ AZ Ő MOCSARUKBA mert a többiek milyen helytelenül jártak el veled szemben DE MAJD MI KIVEZETÜNK A MOCSÁRBÓL (hahahahaha) tud bárki is helyetted gondolkodni a te gyakorlatias elmédben olyan képzeleti gyárad van amiben te vagy a főnök. Folyamok tanai egyre jó ha nagy ritkán elmész feltenni a kérdéseidet és beszélgetni másokkal SEMMI MÁSRA NEM JÓ MERT MINDENKINEK EGYEDI A GONDOLKODÁSI KÉPZELET VILÁGA és neked kell ott gyakorolnod nem nekem és nem annak ki csak a pénzedre fáj a foga és kitalál minden történetet hogy meggyőzzön arról majd ő tudja a dörgést mi kell neked. INGYEN TUDJA ADNI A TUDÁST SZÁMODRA EGY KÖTETLEN BESZÉLGETÉSBEN BÁRKI BÁRMIRŐL KÉRDEZHET ADOTT TÉMÁKBAN és sorra kerül az összes téma akkor kitudsz kikecmeregni a mocsárból de ha PÉNZT kérnek a te tanításodért (amit mindenkitől függetlenül magadnak KELLENE GYAKOROLNOD) MINDIG MOCSÁRBAN FOGSZ ÉLNI VALAMELY TANÍTÓ MOCSARÁBAN. Felmered vállalni te vagy a tanítod saját magad nem lesz szükséged PÉNZÉHES MOCSARAKRA SEM kik olyan fellengzős dumával betudnak téged vonzani a bűvkörükbe mindig most A TITOK FILM példa okaként.milaneze :)

teljesen, totálisan igazad van :)) minden szépet és jót Neked/ Nektekmilaneze!

JUj -de szívemből szóltál :)))))))))) Örülök hozzászólásodnak :)Ölellek Merkaba :))))))))Tedd, mond,gondold, ebben a sorrendben.

Szerintem az a fő gond ebben az egészben, hogy nagyon erős energiák vannak már az egész film mögött. A gazdagságot az átlag emberek mások élete alapján képzelik el, nem a sajátjuk ként, értem ez alatt, mijük is van miként élnek azok a jó létűek. És a gondolkodás menetével is vannak gondok.Én így kezdem. Az elsőként az alázatot említeném, majd a hálát, majd egy imát, majd leírom, szintén ezután szintén hálaadás alázattal, és a tudatában vagyok annak hogy már az enyém amit kértem, és tudatomban van az hogy mielőtt kértem már megkaptam.És a mostban kell maradni mindig ameddig csak lehet.Nincs feltételes mód. A második lépés amíg nem adsz nem is kapsz,ugyanis ezzel birtoklást hozol létre a tudatodban, hogy nincs mindenből elég. Sokan ülnek a pénzen és kamatoztatják ahelyett hogy minimális 10%-ot jótékony célra ajánlaná fel, vagyis mozgásba hoznák a pénzt, amit mindig áramoltatni kell, és ez az igazán nem sok a 10%, cserébe amit kapsz érte. És itt van még egy fő gond, nem mindegy hogy adod. Ha szánalomból adsz azzal azonosulsz az illető energiáival, és az Univerzum viszont nem is meri a szánalom szót. Csak a szeretetét. Ez maga titok a Szeretet mindenki és minden iránt , mert Mind Egy Vagyunk. Másik a belső félelmek pl. ó már mikor kapom meg végre, sokszor jut az az eszébe az illetőnek, ó hát ez nem működik, és máris semlegesíti az adott vágyról a képet amit szeretne. Kezdheti előröl. És most jön az ami számomra a legfontosabb.Azt mondják a gondolat a legnagyobb teremtő erő. Ezzel nem értek egyet teljesen. Nálam az a sorrend. Tett , mond , gondold, szóval megfordítás a lényeg. Például így. Tedd mindig azt amit érzel, illetve gondolsz. Tedd mindig azt amit mondasz. Ne térj el ettől semelyik teremtő erőt illetően. A második verzió. Mond mindig azt amit teszel, mond mindig azt amit gondolsz. A harmadik pedig, gondold azt amit teszel, és gondold azt amit mondasz. Mindegy melyikkel teszed csak előbb mindig adj. Igen az adás, de miből ha nekem is alig van, a titok újra ami hiányzik a filmből. Itt mindenki az anyagira gondol. Pedig ennél vannak szebb ajándékok is. Kezdeném pl. egy mosoly,vagy gondolatban küldj a veled szemben jövő ismeretlen embernek áldást , minden szépet és jót, anyagiakban és lelkiekben is.És most a lényeg szívből érzésből, az Univerzumot nem csaphatod be. Az én véleményem a szívből jövő érzések a Titok kulcsa, a gondolatban erőltetett akarás, nem lesz túl hatékony nem marad fent sokáig és hamar vissza zuhansz a kezdethez, vagyis nem tart sokáig, ugyanis az már az egó műve. Én is régebben spirituális egóból éltem, azt hittem mindent tudok ha láttam a filmet, hát nem. Hála a Mesteremnek sikerült megértenem mindent és kivetkőznöm ebből egóból. Ez az én véleményem sok mindent írhatnék,még de a válasz és a út mindenkinek ott van legbelül, persze azért kintről is kapunk segítséget mindig, csak vedd észre, hol egy barát szavában amit hülyeségnek vagy hihetetlennek gondolsz, vagy egy újság cikkben, egy dalban, egy filmben stb.., figyelj az intuíciókra. Ne azt gondold hogy jutsz el a gazdagsághoz, hanem tudd hogy az vagy. De a gazdagság szót nem csak a pénzre értem hanem a lelki gazdagságra is. A kettő csak együtt működik.ÉS NÁLAM ITT JÖN KÖZBE AZ ÉRZÉS. Szeresd önmagad. Innen indul minden. Ne egóból ha lehet.Sziasztok. Az Örök Teremtő Anya- Atya kísérjen szeretettel utatokon.Origami nem tudom miért

Origami nem tudom miért vetted magadra lenci71 írását.
Ami pedig a pénzt illeti: a pénzrendszer modellje, működése elárulja, hogy milyen szándékkal működtetik a pénzt, tulajdonképpen a gazdaságot. Ettől függetlenül mindenkinek, egyénileg érdemes megtisztítania a pénzzel kapcsolatos fogalmait.Már alább leírtam, de leírom még egyszer.

Minden energia.
És csak attól válik pozitívvá vagy negatívvá, amire HASZNÁLJUK.
A pénz is ilyen. :-)
És én szeretem a pénzt. :-)
De nem használok érte senkit sem ki, mert úgy már negatívvá válna.
Szerintem egyszerűen írom le a gondolataim, miért akarja mindenki úgy beállítani az ellenkező véleményeket, mintha azok rossznak tartanák a pénzt?
Egyszer sem írtam, hogy rossz lenne a pénz, sőt nagyon is jó, ha van.
De nekem nem mindegy, kitől kapom, miért és hogyan. :-)Miért nem működik mindenkinél az érzelmi vezérlő rendszer?

Sziasztok!
A baj a következő amiért nem működik mindenkinél pozitívan a vonzás törvénye. Megfeledkeznek az meberek az első lpésről ami a megbocsájtás. Megbocsájtás másoknak és önmaguknak. Pozitívan akarnak érezni, miközben haragot éreznek mások, illetve önmaguk iránt még akkor, ha ennek éppen nincsenek tudatába.
Légy hálás az Univerzumnak azért amit kapsz, amit kérsz. Milyen a hála érzése? Hogyan fejezheti ki valaki a háláját olyas valakinek, vagy valaminek akit nem lát, mikor annak nem fejezi ki szívből jövő háláját akit lát. Hogyan viszonyulhat az az ember az Univerzumhoz bizalommal, aki még a saját párjában, vagy a másik emberben sem bízik.
Amerikában az 1$ -os bankjegyre rá van írva, hogy "We trust in God." Hiszünk Istenben. Magyarországon ha hisznek is az emberek Istenben, akkor is milyen Istenben hisznek. Jóságos Istenben, vagy inkább olyanban aki bünteti őket, ha nem a törvényei szerint élnek.
A vonzás törvénye kimondja amilyen az érzelmi állapotod tartalma azt vonzod magadhoz.
A másik probléma, hogy gondolhat valaki pozitív ddologgal kapcsolatosan bármire, ha anank épp a hiányára gondol és a hiányérzetet hozza létre elmélyében. Akkor annak a hiányát fogja megtapasztalni.
A filmben elhangzott, hogy azokat a gondolatokat ragadd meg elmédben amik pozitív érzelemmel töltenek el és nem azokat amik negatív érzelemmel, de erre nem igazán figyelt senki fel.
Magyarországon még az is gondot jelent, hogy pozitívra tudjanak gondolni az meberek, mert vannak akik nem hisznek a jó dolgok létezésében. Vagy arról ami valójában jó azt tudat alatt rosszként értelmezik és ezért nem vonzák magukhoz azt amire vágynak.
Ha piszkos anyagiakra gondol valaki, akkor hogyan várja el, hogy azt megkapja, hisz úgy vélekedik rola, hogy piszkos és ami piszkos az nem is kell neki.
Ami még a filmben nem hangzott el, vagy inkább nem kapott kiemelt hangsújt az az, hogy akik kikerültek a negatív állapotból és megtapasztalták a pozitív állapotot az mennyi idő alatt ment végbe rajtuk. Valakinek több évbe tellett, míg megváltoztatta negatív gondolkodását pozitívra.

Szóval a vonzás törvénye mindig reagál, de csak annyira amennyire mi magunk megteremtettük magunkban a változást.

Ahogy Jézus mondta anank idején: "Legyen néked a te hited szerint.":))

Szerintem minden érzésre ráakasztott jól vagyok rosszul vagyok tettszik nem tettszik jó rossz , szép nem szép stb csak egy ráakasztott kabát, amit igen az érzéseink kreálnak ! Nos ez az amit én ha lehet elhagyok , és elfogadom azt úgy ahogyan van ! A belső megérzéseket viszont , figyelem mint tojáshéjból kikelt naposcsibe , aki elsőként látja meg a napot :)))))) ÉS hiszem , hogy nem egy tanfolyam fogja megváltani az embereket , vagy egy könyv , vagy bármilyen szintézis ! Az összes tanfolyam bennünk van , utirányt ismeretanyagot természetesen adhat , de a legmagasabb mester , és legtöbb tudás bennünk van ! Remélem amint sokan a megvilágosodás állapotához érünk , olyan lesz mindez amiről beszélünk mint az első játék amire már szinte senki sem emlékszik , mert ahhoz a ponthoz ahol majd lennünk kell már nincs szükségünk :))))))))))))))))))))) Eggyáltalán nem biztos hogy ez így van vagy lesz , a titok csak egy pici szelet mindabból ami ránk várhat még :)))))))))))))))))))))))) Ölellek benneteket Merkaba:))))))))))"A megérzések a lényegesek,

"A megérzések a lényegesek, nem a hatalmas nagy érzések."
Én a megérzéseket a gondolkodás, vagy méginkább kreatív gondolkodás kategóriájába értem, nincs köze az érzésekhez. Az érzés az, ami egy hangulati állapot, jól érzem magam, vagy rosszul. Vidám vagyok, vagy félek, stb. A megérzés szerintem inkább egy gondolat, ami kívülről jön, mint az intuíció. Magához a megérzéshez is kapcsolódik érzés, de az már nem a megérzés, csak a kísérője.Igen, Ritocska, pont így van

Igen, Ritocska, pont így van a teremtéssel is, gyakorlat teszi a mestert :-) Kipróbálnám a snowboardot, én csak síléccel feketézem...Szia Zsul! "S igen van úgy,

Szia Zsul!
"S igen van úgy, hogy tehetünk valamit az érésért, s van úgy, hogy úgy tűnik, nem tehetünk semmit ezen érésfolyamatért."
Szerintem mindig tudunk tenni érte. Épp ez a vizualizáció, vágynapló írás, és minden hasonló módszer lényege: folyamatosan átveszed a vágyad tárgyának a rezgését, legyen az helyzet, állapot, vagy konkrét dolog. Azonban van egy pont ahol a tudatalatti ellenállni kezd, és ez rossz érzéseket kelt. Nagyjából akkor, amit írtál, önbizalomhiány esetén. De épp ekkor nem szabad hagyni hogy a régi berögzült (én nem vagyok képes erre) gondolkodás nyerhessen. Fel kell venni a kesztyűt, és tudatosan áttörni, vagy egyszerűen lecserélni, kikerülni a rögzült kódot.
A másik kérdésedre, hogy van-e elengedés gyakorlat, a Mesterkódon igen, meditációval együtt, a szemináriumon csak elmélet van. Aki csak tanulni akar, és otthon egyedül akar dolgozni önmagán, annak a szeminárium a jobb. Aki szeret csoportban dolgozni (amihez jobban meg kell nyílni, hiszen hangosan mások előtt ki kell mondani dolgokat) és vállalja a közös gyakorlatokat, annak a kód a jobb program.Loreál :-)) fontos... még az

Loreál :-))

fontos...

még az átprogramozáshoz is...

a tudatos-önkéntelen sodródást valami gyönyörűen fogalmaztad meg admin !!!!:)

Végigolvasván Admin írását, csak egyetérthetek...:) Tulajdonképpen minden emberi élet így van felépítve, hiszen minden, ami több, jobb, tartalmasabb, érzelem dúsabb, sorolhatnám, az "rétegesen" érkezik meg az emberi életbe. Lehet ez a réteg egy váltásnyi, olyankor azt érezheti az ember, hogy "jaaaj de sikeres vagyok, rám szakadt minden jó". Aztán az első kábulatból feléledve csak rájöhet később az ember lánya és fia, hogy azért ő tett korábban ezt-azt, ami mégis csak elvezetett ahhoz, hogy most "véletlenül a semmiből" rászakadt a gyönyöráradat.:) Persze, ha valaki mégse találna magyarázatot a "miért"-re, el ne keseredjen!;-) A lényeg amúgy is az: a bennem levő végtelen lehetőségeket, életerőt, örömet, energiát a lehető legjobb módon létre-hozni (szeretlek édes anyanyelvünk:)), kitölteni vele önmagamat, s ezáltal a környezetemet.
Kérdésem: a szemináriumon olyan gyakorlatok is ismertetésre kerülnek, amelyek éppen ezért az elfogadás, befogadás kérdéskörét próbálják felvázolni, és átadni a hallgatóságnak?A megérzések a lényegesek,

A megérzések a lényegesek, nem a hatalmas nagy érzések.

És innentől kezdve más számára definiálhatatlan lesz minden, ami számodra csak úgy működik.
Csak tőled függ, csak te tudod, csak te érzed... ugyanis.

Mert megérzed. És innen már tudod merre.

De csak TE.

Ebből következően kire is hallgatnál, ha nem magadra?

De sose csapd be se magad, se mást. Ennyi!hibát követek el

Igen, már megint elkövetem azt a hibát, hogy nem olvasom végig, mert a kulcsgondolattal annyira "felizgattál":) (Rossz az, aki rosszra gondol:)), hogy máris muszáj billentyűzetet ragadnom.
Tehát az érzelmeinkre való hallgatást én úgy járhatnám körbe, hogy:
Ha megfelelő belső békéből és harmóniából indulsz ki (ahogy szokták mondani tiszta lappal, újult erővel), akkor az érzéseid NEM tudnak önmagad ellen vezetni.
Mikor lehet mégis ilyen? Akkor, ha valakinek önbizalomhiánya van.
Ekkor tényleg az történik, hogy az érzései miatt mégsem kaphatja meg, amire vágyik, hiszen a belső lénye így jelzi számára, hogy amit elképzelt, azt ő nem reálisnak, blődségnek képzeli. Itt jön a képbe az idő. Telik múlik, és bizony előbb-utóbb elérkezünk ahhoz az ÉRÉSI PONTHOZ, amikor az illető egyre kevésszer érez az elképzelt vágy után negatív érzéseket. Minél inkább így tesz, annál inkább felbátorodik. S igen van úgy, hogy tehetünk valamit az érésért, s van úgy, hogy úgy tűnik, nem tehetünk semmit ezen érésfolyamatért.Kedves Admin!

Igen talán előzőleg nem sikerült rendesen megfogalmaznom. :) Mostanában nem szokott sikerülni. :))))

A lényeg, h én úgy gondolom, h egyszer van egy olyan pillanat, amikor vhogy átlátod, átéled, megéled, érted is, de ez vmi mélyebb dolog. És onnantól megy. És onnantól egyre tudatosabb vagy és egyre jobban irányítod a szörfdeszkát. :D Bár én csak snowboardozni tudok, de az is valahogy így volt, ha jól emlékszem. Egy darabig a hó volt az úr, aztán meg én a havon. De ez nekem egy folyamat volt. Először csak lassabban ment, aztán egyre bátrabb voltam és egyre jobban ment. Aztán egyszercsak azon kaptam magam, hogy nem gondolkodtam már, csak csináltam és a végén már fekete pálya, meg ugráltunk meg szűzhavon jöttünk le. És kb a teremtéssel is így vagyok. Szóval értem, de köszi a pontosabb megfogalmazást, néha jó a helyére tenni a dolgokat. :) Köszönöm.Drága Admin!

Köszönöm,hogy válaszoltál..,és külön köszönöm amiket még plusszban írtál,nagyon-nagyon jólesik!Tudom,hogyha elakadnék úgymond akkor rád vagy itt az oldalon sok the secret tagra úgymond számíthatnék így ismeretlenül is,és már a tudat is jó érzésekkel tölt el.
Igazad van abban,hogy sok minden nem egyértelmű..,nincs kellően kibontva az a bizonyos"csomag",hogy mindenki mindent jól és érthetően megértsen.Én is vagyok így ezzel,nem is tagadom.Ám próbálok tájékozódni,figyelni az itteni írásokat vagy írásaidat,és bízom mindig a megfelelő segítségben ill. válaszban:).Külön örülök annak,hogy azt írtad,fogsz írni nekünk gondolatokat,és megosztasz velünk további hasznos infokat ill. tanácsokat.Várom őket sok szeretettel...:).
Köszönöm neked,hogy létrehoztad ill. hoztátok ezt az oldalt,nagyon szépen alakul és fejlődik itt minden..:)Bízom abban mi emberek itt mindannyian tudunk még nagyon sokat fejlődni jó irányban..,kitartás mindenkinek!!!!Kellemes tavaszi napokat:)))"Gyakorlatilag elmondható, h

"Gyakorlatilag elmondható, h ha jó úton jár az ember, akkor jó érzések kísérik." Nem így értettem, de igazad is van meg nem is :-) Az érzések nagy része abból jön, amit te programoztál be korábban magadnak. Csak akkor még nem biztos hogy tudatos volt. Mindenkinek van egy kódja, ez az, amit elneveztünk Carla Gallival Mesterkódnak. Amikor felkelsz és fogat mosol, nem gondolod végig, hogy balra vagy jobbra húzod a fogkefét, egyszerűen csinálod. Vagy a biciklizés. A nap 95-98%-ában olyan dolgokat teszel, ami egy korábbi program irányít, amit megtanultál valamikor. Ugyanígy van azokkal a dolgokkal, reakciókkal is, amit egy üzleti tárgyalás, vagy munkavégzés során teszel, vagy egy egyszerű beszélgetés közben. Ezek határozzák meg, hogy mi történik veled. Hogyan reagál a környezeted? Ahogy te kiáramoltatod magadból az energiákat. Ezek nagy része tudatalatti, kimenő rezgés, amit a környezeted is felfog. A belőled kiáramló rezgésből és az arra érkező válaszból ered minden olyan eredmény, ami meghatározza azt, hogy mennyire vagy sikeres abban, amit csinálsz. Ezt egyféleképp lehet megváltoztatni, a berögzült szokások, hiedelmek, paradigmák átprogramozásával. Ez az, aminek semmi köze az érzéshez, hiszen az érzés a jelenlegi helyzetedet jelzi, nem pedig azt, ahová el szeretnél jutni. Ergo ha az érzéseidre hallgatsz, akkor maradsz ott, ahol vagy. :-) Ha viszont irányítod őket, akkor szépen átkerülsz egy másik szintre. Az érzésnek fontos szerepe van abban, hogy tudd, hol vagy. De ahogy András is írta, nem mondja meg, hogy merre kell menni. Azt te döntöd el, tudatosan. A flow nagyon jó, mert igazán teremteni tényleg csak flowban tudsz. De óriási különbség van abban hogy egy flow, azaz áramlás visz téged, vagy te lovagolod meg az áramlást. Gondolj csak arra, hogy egy jó szörfös mindig fennmarad a hullámon, könnyedén siklik rajta, mert átadja magát az áramlásnak. De tudja hogy merre megy, az áramláson ugyan, de irányítva azt hogy jobbra vagy balra forduljon épp. Ugyanakkor ha csak hagyod hogy a hullámok vigyenek, mindenféle irányítás nélkül, akkor könnyen lehet hogy egyszer csak a sziklafalnak csapódsz, vagy leesel a hullámhegyről. A flow is csak akkor jó, ha tudatosan áramoltatod. Nem mindegy hogy áramlásról vagy sodródásról van szó :-) Persze tudom hogy te az előbbire gondoltál, csak úgy éreztem ezt is leírom még. Úgy látszik ma nekem is grafomán napom van!Szia András! Nagyszerű

Szia András! Nagyszerű gondolat. Tömören, velősen leírtad a lényeget.
Azt, hogy merre kell menned, neked kell eldönteni. És ha elindulsz, már minden jön is feléd.Szia Melinda! Azért írtam ezt

Szia Melinda! Azért írtam ezt a bejegyzést is, hogy néhány gondolatot megosszak veletek. Fogok még, szoktam írni, csak nem mindig van rá időm. De ahogy tudok, jövök majd újabb gondolatokkal. Köszönöm hogy válaszoltál. Szép napot! A.

Ui.: Amit javasolni tudok, én is ezzel kezdtem, amikor csak kételkedni próbáltam a vonzás működésében, megnéztem a filmet. Minden esetben - kivétel nélkül - rá kellett jönnöm a filmnézés közben, hogy én rontom el. Nem a vonzás hibázik, hanem én néztem "félre" valamit. Az is nagy segítség, ha elakadsz valahol, egyszerűen beteszed a filmet és megnézed. Vagy itt az oldalon is kérdezhetsz, mert mindig van segítség. Ha bízol benne, és hiszed hogy jön, akkor mindig megkapod.Szia Rózsafa! Tetszett a

Szia Rózsafa! Tetszett a hozzászólásod, ezen a szmötyi szón jól mulattam :-) Tényleg így van, sokszor kis szmötyik akasztják el a működést. De ezeket a kis szmötyiket mi tettük oda. Itt a tavasz, és itt a gondolat-nagytakarítás ideje! :-)))Szia Locrus! Azt írod, "el

Szia Locrus! Azt írod, "el kell érned egy olyan lelkiállapotot,személyes nézőpontot, amelyen át a jelenlegi világod tapasztalatai jó érzésekkel töltenek el."
Én épp arról írtam, hogy ezzel nem értek egyet. Nem kell hogy jól érezd magad, sőt, ha a célod felé haladva rossz érzéseid vannak, akkor - és itt tévednek sokan - nem azt jelenti hogy rossz felé mész, és nem visszafordulni kell, hanem egyszerűen áthangolni magad. Sokszor van, hogy akadályokba ütközünk, legyen az bármi, vagy hitünk gyengül, vagy csak egyszerűen feladnánk. Pont ilyenkor kell áthangolni magad, újra pozitívra váltani, mert az akadályt, falat néha nem lehet megkerülni, hanem egyszerűen át kell törni. Ha fejben ezt megteszed, akkor a környezeted reagál, és belülről indított változásodra kívülről meg is érkezik a válasz. Vagyis a rossz érzés épp azt jelzi, hogy valahol változnod kell! Nem azt, hogy rossz felé mész és fordulj vissza, hanem azt, hogy FIGYELEM itt valami nem oké.
Egyenesen azt állítom, hogy a legjobb célok épp azok, amire ha rágondolsz, a frász kitör, a víz lever. Ha arra gondolsz hogyan fogod megcsinálni, akkor megremeg a lábad a félelemtől. Mert olyan célod van, amiben nem tudsz hinni hogy képes vagy rá. Épp ezek a célok a legjobb célok, mert ehhez FEL KELL NŐNI. Vagyis ezek a célok biztosítják azt, hogy igazán megváltozz, és az eredményeid is megváltozzanak. Hogy magasabb szintre lépj. Hogy fejlődj. A siker sosem a komfortzónán belül van, hiszen ott csak az van, ami eddig is volt. Ha fejlődni akarsz, és azt elérni, amit eddig sosem, és még csak nem is hiszed hogy elérheted, ott működik legjobban a vonzás törvénye.
Amikor olyan történeteket olvasok, hogy pl. "ma reggel bevonzottam magamnak egy kávét", sosem értem, hogy ehhez minek a vonzás törvénye. A Kávét, ha bemész a boltba és megveszed, általában tízből tíz embernek sikerül. Ha már itt van nekünk a lehetőség arra, hogy bármit megkaphass, és bármit elérhess, miért foglalkoznak mégis emberek kávé vonzással? Miért nem akarnak valami jobbat? Megmondom miért: félnek. És inkább nem is akarnak mást, csak ami most is megvan nekik. Esetleg ugyanabból még egyet. De ez szerintem nem vonzás, hanem struccpolitika. Én abban hiszek, hogy bármit el tudunk érni, ha szeretnénk. És ez működik, mert a vonzás törvénye olyan kozmikus törvény, ami mindig működik. Kérj hát olyat, amiről mindig is álmodtál. Engedd el a fantáziád, és elméd határtalan erejével teremtsd meg életedben azt amiről mindig is álmodtál. Merjünk nagyot álmodni...Drága Admin!

Szerintem az, ami a leginkább jellemző, hogy sokan összekeverik az érzéseket a megérzésekkel. A kettő nem ugyanaz, a vágyakhoz is érzések kapcsolódnak, mégsem egyenértékűek a megérzésekkel, amik sokkal mélyebbről érkeznek. Nekem sokáig nagy gondot okozott az ezek közti eligazodás. Sokszor nem tudtam "mire kellene hallgatnom".

Gyakorlatilag elmondható, h ha jó úton jár az ember, akkor jó érzések kísérik. Ugyanakkor butaság ragaszkodni a "jó" érzésekhez foggal körömmel. Nekem megint csak az vált be, hogy hagyom az érzéseket áramlani, mintegy flow állapotban vagyok általában és így nem zavar, ha rosszabb a kedvem, mert tudom, hogy ez nem egy maradandó állapot.

A Titok filmben az félrevezető, amire András is rámutatott itt korábban. Ez a "legyetek heppik" és akkor minden szuper dolog. Kivitelezhetetlen. És továbbra is András szavainál maradva a "sötét napszemüvegre feltéve a rózsaszínt még annyit sem lát az ember, mint előtte". Ráadásul a művigyorral még a környezetet sem sikerül becsapni, nemhogy egy törvényszerűséget, ami folyamatos működésben van. Hazudhatsz másoknak, magadnak, de a szar a dologban, hogy a tudatalattinak nem. :) Így valójában az érzések közti pontos eligazodás a lényeges és az, hogy ne építsünk korlátokat azzal, hogy ne higgyünk az érzelmeknek. Higgyünk is, meg ne is (pontosabban tudjuk minek hihetünk és minek nem), na ezt megvalósítani nem egyszerű!

Köszi ezért a "head up"-ért. :)Izgalmas ez a kettősség

Az érzésed megmutatja, hogy hol állsz a vonzásban, de elfedi azt, hogy merre kell menned!

Fontos dolog! Aki teheti menjen és tanulja meg a különbséget! :-)