Ne akard megúszni!

Ne akard megúszni...Most egy kicsit kemény leszek, és még az is meglehet, hogy ezzel az írással elveszítem az olvasóimnak legalább a felét. De ez most különösebben nem érdekel. Egy ideje már úgy vagyok vele, hogy nem is baj, ha nem olvas mindenki. Csak az olvasson, aki valóban komolyan gondolja az Álmait, a Vágyait, és azt, hogy Valódi Önmaga megtapasztalásával, olyasmit hajlandó adni a Világnak, amit rajta kívül más nem adhat.

Ha Te ilyen vagy, az nagyszerű, és talán nem is érdemes tovább olvasnod, hacsak nem érdekel az, ahogyan őszintén kinyilvánítom a véleményemet néhány dologgal kapcsolatban. Olyan dolgokról fogok írni, amik talán ítélkezésnek tűnhetnek, de biztosíthatlak, nincs a szívemben ítélet, gyűlölet, vagy harag. Még csak neheztelést sem érzek.

Szeretetet érzek most is, mint megélt pillanataim legtöbbjében, és ez a szeretet késztet most arra, hogy kimondjak olyan dolgokat, amiket más talán nem mond ki. És ha más nem mondja ki, akkor lesznek olyan emberek, akik soha nem ébrednek fel a kábulatból és életük hátralévő részét is mások irányítása alatt, sikertelenül, keserűen, esetleg unalomban élik majd le.

De én ezt nem szeretném. Én azt szeretném, ha minél több ember felébredne, és kinyitná a szemét, és végre felismerné azt, hogy mit is akar valójában, mi a dolga a Világban, és hogyan érheti el azt, hogy Álma valóra is váljon, és választott küldetését beteljesítse.

Tudom, sokan vannak, akik úgy gondolják, ők megtesznek minden tőlük telhetőt. Olvasnak, tanfolyamokra járnak, olyan közösségekbe, ahol pozitív légkör uralkodik, vágytablót készítettek, vágyvideókat, pozitív fórumokon csevegnek, pozitív emberekkel stb.

Azt is tudom, hogy sokan, mikor rátalálnak akár a Vonzás Törvényére és a Titokra, akár valamilyen más tanításra, - legyen az akármilyen ezoterikus-spirituális rendszer vagy mágia, vallás, vagy akár valamilyen nagyon is racionális és gyakorlati elképzelés - azt gondolják, hogy rátaláltak az egyetlen és örökérvényű igazságra. És mindent meg is tesznek azért, hogy ezt az igazságot mindenki mással el is fogatassák, mert felelősnek érzik magukat a Világ Sorsáért. Ezért ezek az emberek is eljárnak közösségekbe, látogatnak fórumokat, mindenhol hirdetve a saját igazságukat, miközben folyamatosan megkérdőjelezik mások igazságát, vagy éppen a „segítő” álszent köntösébe bújva osztogatják „jó szándékú” tanácsaikat, ezzel ültetve el a gyanútlan segítségkérőkben, saját abszolútnak vélt igazságuk magvait.

Nem hibáztatom egyik csoportba tartozókat sem. Nem is az a célja ennek az írásnak, hogy bárkit negatív színben tüntessen fel. Egyszerűen csak azt szeretném, hogy Te, aki olvasol – nem csak engem, hanem sok mindenki mást is – légy éberebb.

Amióta csak megfogalmazom és publikálom a saját igazságaimat, folyamatosan azt hirdetem, hogy ne fogadd el fenntartások nélkül, amit másoktól olvasol, vagy hallasz. Azt sem, amit tőlem! Ne helyezd mások kezébe az életedet azáltal, hogy maradéktalanul igaznak vélsz bármit, amit olvasol, hallasz vagy látsz.

Engedj be magadba minél több információt, de mielőtt visszabocsátanál egyetlen szót is az Univerzumba, - akármilyen segítő szándékkal is tennéd ezt – előbb vesd össze a saját tapasztalataiddal, építsd be az életedbe, a lényedbe és ebben a belső feldolgozási folyamatban alakítsd ki a saját Igazságodat!

Ehhez azonban nem elegendő az, hogy rengeteget olvasol, tanfolyamokra, közösségekbe jársz, vagy fórumokat látogatsz. Sőt, minél több időt töltesz ilyen tevékenységekkel, annál kevésbé foglalkozol a mély belső feldolgozással, e nélkül azonban, minden információ, minden tudás, halott információ. Halott tudás!

Nincs benne semmi élő! Nem járta át az Élet! Az Élet, amit a bensődben hordozol!

Ha elhanyagolod ezt a mély belső feldolgozást, elszalasztod az esélyt arra, hogy igazán megismerd és megértsd a Világ összes eddigi tanítását és információját. Ezzel pedig egyszer s mind elszalasztod az alkalmat arra is, hogy igazán megismerd és megértsd Önmagadat! Azt, Aki valójában vagy!

Márpedig az igazán mély Önmegismerés és Önmegértés nélkül, nincs Önmegtapasztalás!
Nincsenek megvalósult Álmok és Vágyak!
Nincs igazi egészség!
Nincsenek boldogító és gyümölcsöző kapcsolatok!
Nincs valódi gazdagság, bőség és jól-lét!
Nincs semmi, ami Igaz!

Csak hazugságok vannak, csak ál-vágyak, ál-álmok, ál-kapcsolatok vannak!
Csak hazug illúziók vannak!

És most kérlek, légy nagyon őszinte magadhoz!
Ne hozzám, ne máshoz, csakis magadhoz! Nem érdekel, hogy máshoz őszinte vagy-e, másnak megmered-e mondani a róla alkotott, vagy bármi másról alkotott véleményedet! Már bocsánat, de magasról lesz*rom, hogy máshoz mennyire vagy őszinte!

Az érdekel, hogy Önmagadhoz igazán őszinte vagy-e? Hogy Önmagadnak megmered-e mondani a saját magadról, és az életedről alkotott véleményedet, tisztán és őszintén?

Tehát, kérlek, most légy igazán őszinte magadhoz!

Mennyi időt töltesz naponta, hetente, havonta azzal, hogy olvasol, csevegsz és fórumozol? Mennyi időt töltesz azzal, hogy „pozitív társaságba” jársz, hogy lefoglald magad? Hogy tanácsokat kérj, vagy osztogass? Hogy mások életét megfigyeld és értékeld, esetleg kibeszéld?

És mennyi időt töltesz naponta, hetente, havonta azzal, hogy magadba mélyedsz, meditációba merülsz, és ott a csendben feldolgozod, és a lényedbe építed mindazt az információt, amit „kívülről” megszereztél? Mennyi időt töltesz Önmagad társaságában? Mennyi időt töltesz azzal, hogy a saját magad életét megfigyeld, megértsd és megbeszéld Önmagaddal?

Melyik irányba billen el a mérleg?

Melyik teszi szerinted teljesebbé az Életedet?

Járhatsz pozitív társaságba, olvasgathatsz pozitív könyveket és fórumokat, eljárhatsz a legkülönfélébb tréningekre és tanfolyamokra, vélheted úgy, hogy már a Tiéd az abszolút tudás, és már nincs más dolgod, mint, hogy terjeszd azt! Vélheted úgy, hogy tökéletes az emberismereted és mindenkiről tudhatod, hogy milyen ő, és valójában kicsoda!

Csakhogy, amíg „megspórolod” a Mély Belső Feldolgozást, addig ezek mind csak részleges és átmeneti eredményeket hoznak majd. Nem lesz az életedben semmi tartós, semmi igaz!

Amíg a mérleg csupán, a puszta élvezetek, az információszerzés, a „feltöltődés”, a saját igazságod hirdetése, a mások életének, tetteinek, viselkedésének értelmezése felé billen el, és elhanyagolod az önvizsgálatot, és a Mély Belső Feldolgozást, és az ezzel járó Valódi Megtapasztalást, addig az életed esetleges, és valójában tökéletesen eredménytelen. Nem hoz létre semmi pluszt, semmi eredetit, semmi újat!

Holott az Élet lényege a kreativitás, a teremtés és a benne lelt, felszabadult öröm.

Amíg ezt nem tapasztalod meg, amíg nem engedsz teret a kreativitásnak, az alkotásnak, a teremtésnek az életedben, addig nem lehetsz szabad! Addig csak egy báb vagy! Egy báb, aki függ a társadalomtól, a környezetétől és az őt „feltöltő” élményektől és információktól.

Amíg nem engedsz teret a Mély Belső Kreatív Feldolgozásnak, addig nincs benned semmi élő! Létezel, de nem élsz! Halott vagy!

Nem meghalnod kell ebben a Pillanatban, hanem végre elkezdened Élni!

Kreatívan és alkotó módon!

Kezdd azzal, hogy elvonulsz saját belső csendedbe és végre teret engedsz az Önvizsgálatnak és a Mély Belső Feldolgozásnak!
Hogy végre feldolgozod, magadba építed, asszimilálod mindazt, amit a múltban olvastál, hallottál, láttál, éreztél és tapasztaltál!

És ha jól végezted a dolgod, akkor megérted majd, hogy nincs szükséged abszolút igazságra és arra, hogy annak egyetemességéről és helyességéről meggyőzz másokat!
Nincs szükséged kívülről érkező „jó tanácsra” és támogatásra!
Nincs szükséged arra, hogy pozitív társaságba járj!
És nincs szükséged arra, hogy bármit, vagy bárkit birtokolj!
Nincs szükséged arra, hogy elemezd, értelmezd és kitárgyald mások életét!
Nincs szükséged semmire!

Kérlek, ne érts félre!

Nem azt mondom, hogy nem lesz Igazságod, és hogy nem fogod azt közvetíteni a Világba!
Nem azt mondom, hogy nem fogod meghallgatni mások véleményét és tanácsait, és hogy nem fogsz eljárni tréningekre, előadásokra tanfolyamokra.
Nem azt mondom, hogy nem fogsz többé pozitív társaságba járni és fórumokat látogatni!
És azt sem mondom, hogy nem lesz semmid és senkid!
Mint ahogy azt sem, hogy nem fogod elemezni és értelmezni mások életét!

Én csak annyit állítok, hogy nem lesz ezekre szükséged! És azt, hogy mindezeket a dolgokat már másképp teszed majd és más indíttatásból!

Rengeteget adhatnak majd ezután is az életedhez a másokkal folytatott beszélgetések, a tanfolyamok, előadások és tréningek, és a kapcsolatok! Rengeteget adhat majd azután is az életedhez az, ha megfigyeled és elemzed, - de soha ki nem beszéled – mások életét, létezésmódját.

De nem azért lesznek mindezek a tapasztalatok jelen az életedben, mert szükséged van rájuk, hanem azért, mert végre felismered majd azt, hogy ezeket a tapasztalatokat mind Te teremted, mégpedig azért, hogy általuk tovább fejleszd teremtő képességedet, a kreativitásodat, a szabadságodat!

Ekkor már végre szabadon és maradéktalanul élni fogsz isteni kreativitásoddal!
Végre élni fogsz azzal a szabadságoddal, hogy teremthetsz és alkothatsz!
Hogy szabadon megteremtheted mindazt, ami azt szolgálja, hogy Te magad teljesebbé, csodálatosabbá tedd a Világot és a benne élők életét!
Végre nem fecsérled majd többé az idődet azzal, ami mindig is gúzsba kötött: hogy mások igazságait szó szerint a saját életedre, saját magadra erőltesd!

De ehhez elengedhetetlen a Mély Belső Feldolgozás!

Ne spórold meg!

Ne akard megúszni!

Legyen bátorságod elvonulni, és a csendben egyedül lenni! Minden fájdalmaddal, keserűségeddel, örömöddel és szereteteddel együtt!
Legyen bátorságod szembenézni Önmagaddal!

Csak így lehetsz Szabad!

Csak így lehetsz az, Aki valójában vagy!

Ui.: Ha bántónak érezted a fenti sorokat, megértelek! Kérlek, bocsáss meg nekem, de úgy éreztem, itt az ideje annak, hogy őszintén elmondjam a véleményem.
Most talán egy darabig hallani sem akarsz rólam, ám ha mégis meggondolnád magad, tudod, hol találsz!

HozzászólásokKonnyu dobalodzni...

...ezzel a cimkevel "alszent", es kozben azt se tudjuk,hogy mit jelent!
Alszent,szenteskedo, szent,......vajon miert hasznaljak gunyos megszolitasnak?
Mi a valodi ertelmuk?

Szeretettel,
felebaratAdmin,jo kerdes!

"de oszinten , nem mindegy?"
Oszinten remelem,hogy eljon az az ido,amikor neked se lesz mindegy!

Szeretettel,
felebaratbangaboy!

Konkretan neked mit jelent "szentnek kell latszodni"?

Szeretettel,
felebaratjó kérdés felebarat! :)

jó kérdés felebarat! :)

a szent ha jól gondolom, valahonnan az egyháztól jön, és ott biztos definiálták azt is hogy ki lehet az. manapság viszont már sok mindenre használják, s nagyjából azt jelölik vele, hogy valaki erkölcsileg kifogástalan életet él. de egyrészt az erkölcs is ember által definiált dolog, és folyton változik, igazából számomra elég megfoghatatlan hogy ki és mi szent. de pl. a cél is lehet szent, és ha még elérhetetlen is, akkor az elbukás meg ünnepély. ákos bácsi szerint legalábbis.

de őszintén, nem mindegy? hallgassuk meg inkább ezt a jó kis dalt Satchmo-tól, pont a szentekről szól:Aha. Kezdem érteni a lényeget. Szentnek kell látszódni, ...

Aha. Kezdem érteni a lényeget. Szentnek kell látszódni, így ki lehet oktatni minden művelt embert, akkor is, ha banga vagyok.
Kösz a tippet!Admin!

Na ez mar igy erthetobb megkozelites!
Es milyen akkor az,aki szent, szerinted?

Szeretettel,
felebaratTutom nem engem

Tutom nem engem kérdeztetek, de szerintem álszent az, aki első ránézésre szentnek néz ki, de nem az :)Alom!

Az elso pl-a egy irigy emberi gondolat, a masodik meg egy eros kisebbsegi komplexusbol eredo.
Akkor hol van az alszentseg?
Kernek masik pl-at, ha lehet!
A kerdes tovabbra is,mit ertesz alszentsegen?

Szeretettel,
felebaratÁlom, ez egyre jobb, komolyan mondom, kezdesz szimpi...

lenni. Óriási megláttatások vannak ebben a beszélgetésben.
Mindenki nevében, aki olvassa, köszönöm. :-))Kedves Felebarát! :)

Pl. hogy magára vonja a figyelmet, vagy hogy ettől jobbnak és magasabb rendűnek érezze magát. :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!"Ne akard meguszni!"

Alom,
elarulnad v. kifejtened ,esetleg egy-ket ertheto pl., hogy mit ertesz "vmilyen egyoldalu -es nem feltetlenul anyagi - elonyon" ?

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát! :)

Köszönöm! :)
Én úgy érzem, egészségünkre vált! :)

Álszentségen azt értem, amikor valaki jóindulatot és segítő szándékot színlelve, tudatosan megvezet másokat annak érdekében, hogy valamilyen egyoldalú - és nem feltétlenül anyagi - előnyre tegyen szert. :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Figyelő! :)

Akkor talán tisztázzunk egy általános félreértést a tudatalattival kapcsolatban.
Azt írod:
"a tudatalattid nem tud mit kezdeni azokkal a mondatokkal, amit nem-mel vagy ne-vel kezdesz, hiszen arra koncentrálsz, amit nem akarsz, vagyis a tudatalattidnak azt jelenti, ezt akarod"

Ez így nem teljesen igaz!

Ugyanis a tudatalatti nem elemzi a mondatokat. Nem vizsgálja meg, hogy "nem" vagy bármi más szó áll-e egy-egy mondat elején. Amiből ez a félreértés ered, az a tudatalattinak az a "tulajdonsága", hogy nem ellenkezik, nem mond "nem"-et arra, amit belehelyezel, beleprogramozol.
Nem mérlegel, egyszerűen csak befogadja a gondolatot vagy kijelentést, amit eljuttatsz , vagy engedsz eljutni hozzá.

Ha kiszelektálná a "nem"-eket a mondantok elejéről, akkor az azt jelentené, hogy nyugodtan mantrázhatnánk akár saját magunknak, akár másnak olyan gondolatokat, mint pl. "Nem tudom megtenni!", "Nem vagyok rá képes!", "Nem vagyok elég jó!", "Nem tehetem!", "Nem érdemlem meg!" stb.
A Te logikád szerint ugyanis ezek valójában "pozitív" megereősítések. De valóban azok?

Pontosan erről szól ez a fenti írás!

Mielőtt bármilyen gondolatot, elvet vagy törvényt megdönthetetlen igazságként fogadnál el, előbb járd körbe alaposan. Ízlelgesd, emészd, értelmezd, érezd át, hogy mit jelent, és mennyire felel meg valójában az Igazságnak a Létezés egészének szempontjából nézve! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Figyelő!

Nevedhez hűen figyelj jobban! :) Az, hogy a törvények értem vannak, egy szemléletmód. Ezt hívják "PRO" azaz ÉRT szemléletmódnak. Az, hogy én úgy fogom fel, az a szemléletmódom, hogy a törvények értem vannak, csakis az én javamat szolgálhatja. Végtére is minden dolog tapasztalati kimenetelét a szemléletmód határozza meg. Isten ments, hogy megingassalak a saját szemléletmódodban, ha Te úgy érzed, hogy a törvényekhez igazodnod kell, mert túlmutatnak rajtad, akkor legyen a Te hited szerint. Vagy szemléletmódod szerint. Minden szemléletmód igaz ugyanis. Részemről pedig azt tartom igazságnak, amitől én magam szabadnak érzem magam. Tudod: "Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket. "
De persze, ez csak az én nézőpontom, szemléletmódom. :) A Tiédet is tiszteletben tartom, természetesen. :) Hiszen az nem az enyém, hanem a Tied.
-Fóki- :)Kedves Figyelő! Elég kellemetlen lehet ennyi korlátot...

teremteni magadnak. Nem baj, hiszen a Te dolgod. Szerintem a sejtjeim, az időjárás, a napok, az élet akkor is változik, ha ezen nem töröm a fejem. :-)
Ha Neked jólesik, csak törd.
Nekem például más esik jól. :-)„Hiszen nem én vagyok a törvényekért, hanem azok értem”

Fóki!
Tudod, azt mondom még igazad is, lehet :csak akkor nem értem mit is tanítotok? „Ahogyan a fizika törvényeivel - mint a gravitáció - sem foglalkozom, csak élek vele - mit is tehetnék mást? -
„Hiszen nem én vagyok a törvényekért, hanem azok értem”
Az univerzum törvényei rajtad, rajtunk túlmutatnak. Azok vannak nem érted ,értem ,értünk, csak úgy vannak: mint a gravitáció vagy az évszakok váltakozása vagy a hatás ellenhatás törvénye stb. Ezek sem érted vagy értem vannak, csak vannak, mint a villamosság.
Ha te megismered őket, akkor saját hasznodra tudod hajtani a törvényeket, mint a szelet vagy a vizet vagy tüzet.
Ám ehhez ismerni kell őket, és persze igazán alkalmazva élni.
Baráti üdvözlettel.Érdekes kis vita, hehe! Sosem tudnám végigolvasni,...

annyira unalmas. :-))))))Törvényeket alkalmazni???

Lassan már afelé tendálnak a dolgok, hogy kiderül: paragrafusokkal a hasunkon születtünk meg :) Én személy szerint nem különféle törvények szerint élem az életem, hanem az érzésem szerint. Azaz egyszerűen csak élek. Ha minden gondolatom és tettem mindig összevetném valamiféle szellemi törvénnyel, akkor egy idő után meghülyülnék, az már távolról sem szabadság. Ahogyan a fizika törvényeivel - mint a gravitáció - sem foglalkozom, csak élek vele - mit is tehetnék mást? - úgy a többi szellemi törvényt is inkább csak tudomásul veszem és élek velük, mondván, hogy értem vannak. Ha azon görcsölnék, hogy minden egyes törvénynek megfeleljek, akkor ez az élet elég sz*r lenne. Hiszen nem én vagyok a törvényekért, hanem azok értem. De ez csak az én felfogásom. Ugyanis nem látom azt, hogy azok az emberek, akik millió könyvet kiolvastak a témában és betéve tudják az összes idevágó okosságot, boldogabbak lennének. Sőt, én inkább azt látom, hogy akik nem is foglalkoznak vele, csak ÉLNEK és JÓL ÉRZIK MAGUKAT, azok boldogok. Boldogok és tudatlanul vonzzák az életükbe a jó dolgokat. Na és, ha nincs valamiről lexikális tudásuk? Igaz az, hogy az a sok tudás, amit megszerzünk, csak arra jó, hogy egyszer csak mindet eldobjuk. Ahogyan a kés sem arra való, hogy kielemezzük és különféle bonyolult rendszerekben leképezzük a vágás mechanikáját, hanem hogy vágjunk vele. Ilyen egyszerűen. Az élet sokkal egyszerűbb, csak hajlamosak vagyunk túl okoskodni.

- Apúúúú, tudtad, hogy ez a máj, amit eszünk, valójában egy túltengő mirigy, ami a szervezet méregtelenítését végzi?
- Nem tudtam, fiam, csak szeretem. Inkább egyél te is, ne okoskodj az asztalnál, mert így csak elmegy mindenkinek az étvágya.

Valahogy így van ez ezzel a sok szellemi tudománnyal is. A sok bába közt elvész a gyerek. :) Nem jó átesni a ló túloldalára, szerintem. Jó ha van ismeretünk, és sokaknak segít is, megvilágosítja őket. De elég kellene, hogy legyen ennyi. Ahogy a sült májat sem vetjük alá mindenféle vegyi elemzésnek, még ha tudjuk is, hogy micsoda, hanem élvezettel elfogyasztjuk. :) Tegyük ezt az élettel is! :)
-Fóki- :)Az univerzum számtalan törvényét kell együtt alkalmazni,

Az univerzum számtalan törvényét kell együtt alkalmazni, ebben igazad van, Azonban valamennyi törvénye kimond egy fontos dolgot.
Arra figyelj, amit akarsz! A figyelmed középpontjában ez legyen!
Az ok-okozat, a vetés-aratás, ha másnak így könnyebb, vagy a rezgés törvénye vagy az irányítás a kontroll törvénye mind azt mondja sorsunkat, mi irányítjuk azáltal, hogy uraljuk gondolatainak, azáltal hogy tudjuk mit akarunk!
A dualitás törvénye vagy másként a polaritás törvénye mondja ki, hogy kell a nem, hiszen mindennek van egy párja az univerzumban, amelyek egymással egyen értékűek. Azonban a tudatalattid nem tud mit kezdeni azokkal a mondatokkal, amit nem-mel vagy ne-vel kezdesz, hiszen arra koncentrálsz, amit nem akarsz, vagyis a tudatalattidnak azt jelenti, ezt akarod.
A félelem valóban ösztönzőleg hat az agyra, de nem mindegy hogy milyen irányba mozdítja el az érzelmeinket.
Mivel a félelem negatív rezgéssel bír, így hátráltatja a pozitív lelki beállítódás fenntartását.
Persze mindenki hihet, amit akar, hiszen olyan nagy ez a világ. Ám azt mondja ki a hit törvénye: bármiben hiszünk, mégpedig minél nagyobb érzelmi elkötelezettséggel, valósággá válik számunkra.Igazad van Alom!

Inkabb jojjon ki!
Valljek egeszsegedre/egeszsegunkre!

Azert lenne egy kerdesem!
Mit ertesz te azon,hogy alszent?

Szeretettel,
felebaratKedves Milliomos! :)

Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Felebarát! :)

Én köszönöm! :)
Inkább jöjjön ki egyszer "lágyan", "símogatóan", mint elfojtva pusztítson előbb "belül", majd "kívül" is! :)
Örülök, hogy olyasmire világítottak rá a gondolataim, amik fontosak az Életedben! :)
Köszönöm még egyszer! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Drága Leila! :)

Légy a nyugalom! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Angel-a! :)

Köszönöm! :)
És gratulálok! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Drága Simsam Barátom! :)

Én köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Shaumbra! :)

Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Drága Shakti! :)

Köcce! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Figyelő! :)

Köszönöm a hozzászólásodat! :)
Nagyon sok igazság van benne, mégis felmerült bennem néhány dolog.
Azt írod, régóta olvasol. Ezért is hálás vagyok, ám had jegyezzem meg, hogy a jelek szerint nem mindig figyelmesen. :)

Először is.
Én nem feltétlenül - vagy nem csak - a Vonzás Törvényét akarom tanítani, hiszen a VT a Létezés teljességének csupán egy vékonyka szelete, és nagy balgaságnak tartom, amikor a teljes Létezést, annak egyetlen kicsinyke részével akarják magyarázni, megérteni, megértetni és megtapasztalni. :)

Másodszor.
Nem emlékszem, hogy valaha is azt állítottam volna, hogy a félelem és a szorongás önmagukban "pozitív" érzelmek! Én csupán annyit állítok a félelemről, hogy nem annyira "rossz" és "negatív", mint amennyire azt sokan beállítják. Azt állítom a félelemről, hogy olykor nagyon is segítségünkre van, hiszen útmutatást adhat, üzenetet hordoz a számunkra, amit ha megértünk és megfelelően reagálunk rá, akkor a saját javunkra fordíthatjuk azt az óriási energia potenciált, ami a félelemben rejlik elfojtva.
A szorongással kapcsolatban pedig egyáltalán nem emlékszem, hogy valaha bármit is írtam volna. :)

Harmadszor.
A "Nem"-re vonatkozóan részben egyetértek Origamival és Unique-val. A "Nem"-hez sajnos nagyon sok "negatív" hiedelem tapad, holott a "Nem" ugyanúgy része lehet - sőt, kell is hogy legyen - a pontos, világos és hatékony önkifejezésnek. A Létezés kifejezésének!
Kétségtelen, - és ebben teljes mértékben egyet is értek Veled - hogy céljaink, vágyaink megfogalmazásakor valóban az az igazán célravezető és hatékony, ha azokat pozitív módon, vágyunk tárgyára irányulóan fejezzük ki.
Ugyanakkor, véleményem szerint eléggé balga dolog egy kb. 4 oldalnyi szövegből kiragadni néhány mondatot és ezek rezgésének vizsgálatával "meghatározni" az egész szöveg rezgését. Olyan ez, mintha egy zeneműből kiemelnél egyetlen hangot, és az alapján ítélnéd meg, hogy milyen maga a dallam. :)

De tegyük fel, hogy igaz az, amit a "Nem"-ről állítasz. Én úgy érzem ebben az esetben is csúszik egy kis hiba a következtetésedbe.

Vegyük csak pl. ezt a mondatot:
"Nem azt mondom, hogy nem lesz Igazságod, és hogy nem fogod azt közvetíteni a Világba!"

Ez egy összetett mondat. Három részből áll, vagyis valójában ez összesen három mondat. Mindegyik a "Nem" szóval kezdődik.
Vagyis, mit is állítok?
Azt, hogy lesz igazságod és közvetíteni fogod a Világba!
És pontosan így van! Valóban ezt állítom! De azt is állítom, hogy tapasztalataid, élményeid mély belső feldolgozása után mindezt már telejesen más indíttatásból és teljesen más módon fogod megtenni.
És ugyanez igaz, a többi általad kiemelt mondatra is.

De tivábbra is úgy vélem, hogy a rezonancia, amit kelteni akartam a szöveg egészében van! :)

És válaszolt is a Mindenség a Te hozzászólásod formájában is! :)

Köszönöm még egyszer! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Jugik! :)

Köszönöm! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Kedves Kinga! :)

Nem én adtam Neked erőt! :)
Az erő Benned volt eddig is! Mindig! És Benned is lesz!
Benned VAN! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!