Neked hogy tetszik? Kékben vagy bordóban?

Kedves Látogatók, kedves Secretfalva! Amikor ősszel az eredetileg bordó Secret oldal "bekékült", a megújult oldal kapcsán kapott szép dicséretek mellé sok hideget is kaptam (persze számíthattam volna rá, hisz kék lett az oldal), és akkor tettem egy ígéretet, hogy a dizájn kapcsán egy meglepetés készül. Az ötlet kézenfekvő volt: legyenek választható színek, hogy mindenkinek jó legyen! Most készültünk el vele...

Mától a "hivatalos" Secret szín újra az eredeti bordó, de mellette választhatóan az új kék szín is megmaradt, így mindenki eldöntheti, hogy milyen színben kívánja látni a Secret oldalt!

Megjegyzés: aki nem regisztrált tag, az a bordót lát(hat)ja csak, de ha regisztrál akkor választhat.

Hogy hol lehet színt választani?

1. Belépés után a bal oldalon az Adminisztrációs menüben van egy SAJÁT ADATOK menüpont,
2. A "saját adatok" oldal tetején lévő fülek (Megtekintés, Szerkesztés...) közül a "Szerkesztés" fülön lehet a Smink választása részben választani a kétféle "smink" közül: kék vagy a bordó... akarom mondani sötétnarancs! :)

Ugyanis az oldal átszínezésénél kiderült, hogy a régi oldal bordó színű fejléce valójában nem is bordó!

A bordó szín a piros és a fekete keveréke, ugyanúgy, ahogy a barna szín a (citrom)sárga és a fekete színek keveréke. A piros és a sárga között azonban van egy átmenet: a narancs szín. És az a narancs, ami most a főmenü háttérszíne lett, az pont ugyanaz a narancs, amiből a fejlécben található "bordó" szín feketével kikeverhető, vagyis a bordó fejléc, a secret oldal fejléc színe, az sosem volt bordó, mert nem a piros, hanem a narancs egy sötétebb változata. Vagyis ez a szín félúton van a bordó és a barna között: sötétnarancs!

Ezt azért osztottam meg veletek, mert három évig abban a hitben éltem, hogy a secret oldal színe: bordó :) és most kiderült, hogy mindig is narancs volt... A mostani színek egyébként szinte egy-az-egyben az eredeti oldal színei, de az elrendezés és a funkciók pedig a kék oldalból öröklődtek.

És még egy érdekesség: mivel már 10 napja élesben teszteljük a színeket, ezért vannak, akik már látták, a saját adatoknál már azóta át lehetett váltani. És annak ellenére, hogy eléggé el van dugva, több mint 20 felhasználó már bordóban használta az oldalt, ami azt jelzi, hogy elnyerte a tetszésüket! :)

Kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszik a régi-új dizájn!

Remélem sokaknak szerzek örömet és kellemes élményt azzal, hogy mostantól a Secret oldal választható színekben pompázik! További szép hétvégét és sikeres jövő hetet mindenkinek!!!

Admin

Ui.: Neked melyik jön be, a kék vagy a bordó?

Hozzászólásokköszi szépen

Köszi szépen, hogy választhatunk:), nagyszerű, szívet melengető lehetőség Tőled!

Nekem mindkét szín tetszik.
Amiért most mégis a kéket választom, annak oka az, hogy tisztább, világosabb (még akkor is ha hideg szín)
Másrészt meg valahogy mostanában annyit kell dolgoznom az árnyoldalam tudatosításával, hogy jól esik egy kis fényhez közelebbi színt látnom:)Bordó:) Valahogy sokkal jobb

Bordó:) Valahogy sokkal jobb kedvre derít ez a meleg szín, mint a hideg kék.Kedves Admin, ha választani

Kedves Admin,

ha választani lehet, akkor a bordó, jó dolog a választás:)))Nálam a zöld jön be

Nálam a zöld jön be nagyon.
Na jó tudom hogy nincs ilyen.

KÉK

:)A jó öreg bordó!:)

Köszi Admin!:)

Köszi Imi, bordó :)))Mindkét szín tetszik és kell

Mindkét szín tetszik és kell a változatosság, úgyhogy néha kék néha bordó :)Sziasztok..

Nekem minden képen a bordó, de lehetne valami föld szín is..valami melegebb, ragyogóbb, mint egy igazi isteni fényesség..

Köszönöm a megtiszteltetést..További jó munkát nektek Lorian Angel!!Én visszaállítottam a kékre,

Én visszaállítottam a kékre, az valahogy tisztább, egyszerűbb. De a bordó is nagyon JÓ lett! Köszi, hogy választhatunk!!!nálam a kék a nyerő! :)

nálam a kék a nyerő! :)Köszönöm!

A megvan :) Kék színben :) Köszi Admin:)Kedves Admin!

Ez a régi bordó nálam is a nyerő!A kék valamiért olyan rideg volt.Köszi hogy választhatunk!! :)szín

Sziasztok!
nekem a kék a kedvenc színem-nemcsak itt,általánosságban is:)
KrisztaNem tudom miért,de én az

Nem tudom miért,de én az elejétől fogva ha meghallottam,olvastam azt a szót h A titok,mindig a piros/bordó jutott eszembe! :D Úgyhogy nálam is a bordó a nyerő! :)Admin, a kék már megszokott volt, és azért feltünt a másik szín

egyből, viszont nekem a kék jobban nyerő :)Kedves Secret Admin!!

BORDÓ!!!!!!!!! Nagyon jó!!!Kedves Admin!

Hogy őszinte legyek a kék színt annyira megszoktam, hogy már nem is vettem észre! Viszont az rögvest feltűnt, hogy bordóra váltott. Köszönjük a lehetőséget, hogy eldönthetjük kinek melyik szín kell! Nálam marad a bordó :)
Hálás köszönet......