Mosolyogj Magyarország :) nekem mit jelent?

margarétaMit jelent nekem ez a két szó: Mosolyogj Magyarország :)

Már 2007. szeptember elején leírtam Nektek, ( http://www.thesecret.hu/node/578 ) hogy hogyan kaptam meg ezt a „választ” egy indiai asszony gyönyörű mosolya láttán, mikor az a vágy kerített hatalmába, hogy én EZT AKAROM, mindennap ilyet akarok látni, mikor megyek az utcán, utazom a bkv-n, vagy egyáltalán otthon, a munkahelyemen és bárhol ahol vagyok. Arra gondoltam, hogyha naponta látok egy ilyen mosolyt, akkor megéri ezért bármilyen áldozatot hozni, de mivel elég telhetetlen vagyok :)), így már csak az a vágyam, hogy az egész drága Csodaországom mosolyogjon.

Mi mindannyian, akik ennek az oldalnak a részesei vagyunk, tudjuk, hogy a mosoly nagyon nagy úr, hegyeket mozdít meg, érzelmeket indít el, jókedvre derít, szeret :)
Hiszen mikor bemegyünk egy üzletbe, hivatalba, és ránkmosolyognak, megszűnik a félelem, a tartás valamitől, hanem boldogság érzet tölt el, hiszen akkor biztosak leszünk magunkban, hogy mindent el tudunk intézni. Saját tapasztalat, hogy nem egy, hanem több tucat ügyfelem kimondta hangosan, hogy azért választott engem, mint szolgáltatót, mert mosolygok rá, és ezt nagyon ritkán kapja meg máshol.
Ha otthon vagy a munkahelyeden mosolyognak rád, akkor biztonságban érzed magad. Jobb kedvvel állsz neki a barkácsolásnak, a takarításnak vagy ha éppen leltárt kell csinálni, akkor azt is jobb kedvvel teszed, hiszen a mosoly feltölt :)
Mivel a vonzás törvénye alapján nem kapunk meg a kérdésre minden választ egyszerre, hogy pl. ezt hogyan tudom megvalósítani, az első lépcsőfok az volt, hogy kaptam fentről egy ötletet, hogy csináljunk kitűzőt és azt osztogassuk. De azt ÉRZÉSSEL osztogassuk. Ez egy mágikus tárgy, amit ha tulajdonosa feltesz, akkor nyíltan felvállalja hogy ő pozitívan gondolkodik és elfogadja magát, és ezt tudatja a nagyvilággal azzal hogy mosolyog és erre szeretne választ is kapni egy másik mosolyból. Én nem osztogatom fűnek-fának, csak azoknak adtam, akik a szemükkel, lelkükkel kérték. Így is nagyon sokat adtam ajándékba.
És ez itt a kulcsszó: AJÁNDÉK.
Azok kapják, akik megérdemlik, vagy azonosulni tudnak ezzel az elképzeléssel. Az ajándékot az emberek megbecsülik, dédelgetik, szeretgetik. Ha csak úgy ráerőltetjük az emberekre, akkor elveszti értékét, és valamelyik alsó fiókban végzi.
Viszont ha kitűzi, akkor vállalja, hogy közénk tartozik, vállalja önmagát, vállalja hogy tud adni magából másoknak.
Én az első lépcsőre felálltam, most már Ti következtek :))))

A következő kérdésem az volt, hogy ezt hogyan tudjuk terjeszteni. A válasz Ercsike és Secret Admin Ölelkezős projektje volt, ahol mi akik ezt megcsináltuk, megtapasztaltuk, hogy a szeretetnek óriási ereje van. Mi adtunk szeretetett, és olyan energiákat kaptunk vissza, hogy én utána három napig csak repkedtem és mindenkinek a blogjába össze-vissza beirkáltam :)
Annyira fel voltam töltődve, és ezt otthon, az üzletben, az utcán mindenhol észrevették. Emlékeztek drága székesfehérvári secrettársaim, mikor a Csitáry kútnál az első találkozásunkkor, beszélgetés közben odajött egy idegen férfi és megérintett, és azt mondta, hogy „ezt soha se hagyja abba hölgyem”. Én tudtam hogy erről van szó, hogy annyi energia és szeretet van bennem, hogy ez biztos kisugároz belőlem.
Ezt szeretném, ha Ti és az én szeretett országom minden lelke ismerné és átélné nap mint nap.
Aztán erre a kérdésre még Csillair volt a másik válasz. Hiszen Drága Csillánk olyan emberekhez viszi ezt az eszmét, akiknek igenis nagyon nagy szüksége van az odafigyelésre, és akik most kezdik csak megtalálni önmagukat. Drága Csillám ezt csodálatosan csinálod, köszönöm és hálás vagyok Neked, hogy ezt a mi Mosolyprojektünket ennyire a szíveddel, lelkeddel végzed.

A következő kérdésem az Univerzumhoz az volt, és hogyan tovább hiszen el kell juttatni a TITKOT mindenkihez. Az első válasz drága Deni-nk volt, aki már régen megálmodta a BÉKEKARAVÁN-t. Ezzel a világméretű projekttel elvisszük a hírt az egész világnak, hogy mi másképp gondoljuk, mint ami a tévében, rádióban, utcán!!!! van. Ezzel megindítjuk minden országban a Teremtő Lélektársakat, hogy lehet ezt másképp gondolni. Köszönöm neked DENI :)
A következő válasz megint Csillair, Drága Csillánk volt, aki a tréningjeivel járja az országot megkeresve olyan lélektársunkat, akik fogékonyak a titokra.
A harmadik válasz az volt, mikor Panka segítséget kért a kis Petra életéért. (http://www.thesecret.hu/node/864 ) Akkor olyan érzések kerítettek hatalmába, amit még soha nem éltem át. Hiszen ezek a kis angyalok, kik lejöttek közénk védtelenek ebben az eldurvult világban. Meg kell védenünk őket, és mivel ők még ismerik a titkot, meg is kell tanítanunk őket hogy ne felejtsék el. Ekkor jött a válasz, hogy FOGADJUNK ÖRÖKBE minden kis újszülöttet. Arra gondoltam, hogy minden korházba, szülőotthonba eljuttatjuk magunkat azzal, hogy hivatalosan, mint Mosolygó Magyarország lakói jelképesen örökbe fogadjuk a kis lelkeket. Ezt oklevéllel, egy nagyon édes macival, és egy ismertetővel. Ezt olyan ismertetővel, ahol drága Teremtő Lélektársaim - Álomkereső, Secret Admin, Deni, Csillagvirág, Csillánk, Fóka, Alfajáró és még sorolhatnám azokat a Testvéreimet, akik írásaikkal, gondolataikkal segítik, építik lelkünket - megfogalmazzák azt, hogy mi a célunk, ezzel finoman beépülve minden háztartásba. A gyerekek tudják a TITKOT, és ha meg tudják tartani, akkor a szüleiket is meg tudják tanítani rá. Az ismertetővel a kíváncsiságot szeretném elindítani, hogy mi kik és miért vagyunk.
Aztán mikor Steve-vel beszélgettünk erről, előjött a fantasztikus ötletével, hogy tanítsuk a TITKOT a pedagógusokon keresztül. Hiszen mint fent is írtam, a kis angyalok még akkor tudják a titkot, csak meg is kell hogy maradjon.
És aztán jönnek-jönnek-jönnek folyamatosan a válaszok :)))))) ÁLTALATOK :))))))
Köszönöm hogy meghallgattatok és kérlek Benneteket, hogy segítsetek nekem ebben a nagy projektben.

Szerető öleléssel: Örökös Boldogság

Ezt a cikket már egyszer olvashattátok, de mivel nagyon sok új tagunk van, és 2008. február 14-én megalakult a Mosolyog Mozgalom :) egyesület, ezért gondoltam hogy kiírom egy különálló forumba.

Az egyik közös nagy vágyunk megvalósult :)))) TEREMTETTÜNK :))))

És megvalósult Álmunk álma a Mosolyogj Magyarország videó:
http://www.thesecret.hu/mosolyvideo
nézzétek szeretettel :)

Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Betti55 :)

Igazad van, a mosoly és a szeretet mindent áthat :)
Nagy öröm volt számomra olvasni, hogy megteremtetted magadnak karácsonykor azt az érzésvilágot, amiben akkor és ott boldogságot éreztél :)
Szeretettel ölellek és mi Secret-falva lakói ezerrel mosolygunk Rád :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a többiek is :))))))))))))))
Öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves zszabocs.Egyetertek

Kedves zszabocs.Egyetertek velemenyeddel,orom olvasgatni ezeket a sorokat.Meg uj vagyok itt,es keresem a megoldast,hogyan beszelgethetnek a kozos erdeklodesu,es itt mosolygo emberekkel.Magamhoz vonzzom az iras tudomanyat,es igy osztom meg veletek boldogsagom,ami meg ma is tart,ugy feltoltott,pedig Szent Este utani napon tortent.Sorsom Angliaba szolitott,es az unnepeket itt kellett toltenem.Magamhoz vonzottam mindent,karacsonyfat,vacsorat,ajandekokat,megis szivemben uresseget ereztem.Elindultam hat setalni,es lementem a tengerpartra.A szepseg,a nyugalom,minden ott volt,megis a legnagyobb boldogsagot a ram mosolygo,es nekem Merry Christmast kivano engem nem ismero,Angol emberek adtak meg.Igy ha megbocsatotok nekem,kitagitanam a mosolyt,a szeretetet az egesz Univerzumra,mert kicsi szivem,kicsi hazamert dobog,nem tudhatjuk,kinek,hol,milyen sokat jelent a mosoly,es a szivbol jovo szeretet.Remek gyütemény

Remek gyüjtemény, öröm olvasgatni ezt a sok "mosolygást".
Nagyszerű az oldal, mindenkinek sok mosolyt nap mint nap!
Bármilyen segítségre van szükség jelezzetek.

Linkcsere I TopStarWorldNews I Dj mixes I Nyomdai szolgáltaások I Domain regisztrációMosolyogj Magyarország

Élni tudni kell, csak a célt kell keresni, ami nem más, mint
hazánkért, s egymásért valamit tenni!
Tárd ki szívedet a világ felé, s az megnyílik előtted!Egyetértek

Én is így érzem, pedig még új vagyok!Unique mosolya

Lehet, hogy csak nagyon közvetett a kapcsolat, amit felfedeztem, de nézzetek Ti is Rá, a barátunkra, aki pár napja olyan lenyűgöző, csodálatos érzéseket keltve néz ránk a fotójáról, ami mindent és mindekinek bizonyíthat!
Unique! Mikor meglátlak, Veled nevetek:)
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosSmile:))))Öbike Szívem!

Nem nyílik meg a video nekem:((((((

Én most azt álmodtam meg, miután Örökmozgó mint kiskorú egyetlen tag itt, hogy vonzzuk be a gyerekeket is...és lehetne "secretes", MoMoMo-s programokat nekik is kitalálni:))))) Vállalnám nagyon nagy szeretettel:))))
Evelyn:)Istenem,de jó ide feljönni

Istenem,de jó ide feljönni és olvasgatni.Végig lúdbörös vagyok és érzem ami a szavak mögött van.Nekem ezt jelenti

Csillogó tekintet, ölelés, nyitottság, odafurdulás, elfogadás, közös öröm, együtt, szépség...
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosÖlelés:)))))))))))))))))

Ez egy igazi szeretetteljes ölelés:)))))
http://videa.hu/main.php?page=play&v=uJvupdWKz9cPkB4l
Evelyn:)mosolygok és mosolyognak rám

az élet szép és csak mi tehetjük még szebbé és még boldogabbá.
a mosoly ingyen van,de kamatozok napról-napra. ez az igaz kincs és gazdagság.Drága Evelion :)

Mindig velünk vagy :))))) Aki tudja, érti és érzi azt hogy mit jelent: EGYEK VAGYUNK.... annak számára ez teljesen természetes, hogy ha fizikailag nem, de lélekben EGYÜTT VAGYUNK MINDENHOL. Én igy vagyok a kéthetenkénti szerdai találkozásaitokkal. A testem is vágyódik, hogy köztetek lehessen, mert a szememmel látni, a fülemmel hallani, a kezemmel érezni akarlak benneteket, de a lelkem mindig ott van, és nagyon jól érzem magam köztetek...
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Én adok!!!!!!!!!!!!!

Feltétel nélkül a velem élőknek, az óvodásaimnak, a kollegáknak...és így azoknak szépen sorban, akik végülis minden nap körülvesznek...csak egyet nem tudok még: osztódni:))))))))))))) Mert mindig mindenhol ott akarok lenni veletek:)))))))))))
Evelyn:)Drága Csillám :)

Könnyes a szemem a boldogságodtól... Látod, hogy nem kell siettetni semmit sem, benne vagyunk az áramlatban... Az Uni nekünk dolgozik, azt amit legjobban szeretnénk, az valósul meg. Neked is teljesülnek a vágyaid, hiszen mikor vágyodunk, akkor először a családunkra is gondolunk. MINDIG... és képzeld, én már látom, mikor Anyukád is ott áll kint, és lehet hogy még nem öleli a járókelőket, de örül az örömödnek. Én tudom hogy ez a világ, amit mi teremtünk már most CSODÁLATOS...
Drága Tesóm, azokra pedig ne haragudj, akik akkor nem voltak veled. Hidd el, hogy nem mindenki tudja megtenni, még ha a szájával azt is bizonygatja. Hagyjuk türelmesen, szeliden, hogy eljöjjön az az idő, mikor már mindenkinek fontos lesz az hogy SZERETETET adjon. Csak úgy, FELTÉTEL NÉLKÜL...
Szeretlek... Tesód :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Azt hiszem, szerelmes vagyok a secret után Momomo-ba is!

Drágáim! AMIT MÉG NEM TUDTOK!
Hatalmas médiamunkát csináltam Nyíregyházán, hogy mindenki ott legyen a mi első országos ölelésnapunk nyíregyházi rendezvényén!

Éppen ezért óriásit néztem, amikor 10 órakor egy szál magam álltam ott, és mellettem 12 db operatőr, riporter és újságíró sorakozott fel. Mindenki cserben hagyott, aki ígérte, hogy 10-kor ott lesz velem együtt.

Ám mit csináltam én? Nem ijedtem meg, bár a médiák azt hitték, na ez a nő biztosan meg van itt őrülve, de NEM ÉRDEKELT! Láttalak lelki szemeim előtt TITEKET, és tudtam, hogy NEM VAGYOK EGYEDÜL!
Tudtam, hogy 12 másik városban ott vagytok, ott álltok helyt az öleléstáblákkal és ölelitek a népet!

És mit adott az Isten? 11 órára már 4-en voltunk, akik ölelgettünk! Beállt mellém a Nyíregyházi TV-től Erdei Nagy Ibolya, akivel a videónk kezdődik, és beállt mellém Bón Borbála, a Kölcsey TV szerkesztője és műsorvezetője, aki szintén fontosnak tartotta ezt az akciót és tudjátok, mi volt számomra az igazi meglepi?

BEÁLLT MELLÉM A CSALÁDOM! A 70 ÉVES KERESZTANYÁM, ÉS KÉT LEÁNYA , MESI, ÉS ILDIKÓ, AKIKET IMÁDOK!

Képzeljétek el! ELJÖTT A CSALÁDOM! Csak úgy! Ők is rajta vannak a videón!
Hát nem gyönyörű?
Hát nem óriási?
És aztán este a Békejelen is ott tartották a fáklyát, fekete Ágikával együtt, aki szintén unokatesóm!
Azt mondták, mindig el fognak jönni, mert itt a helyük!

Úgy hogy nem bírok a boldogságommal!
Váci Mihály már ezt megírta:
"Nem elég jóra vágyni! A jót akarni kell! És nem elég akarni, de tenni, tenni kell!"

És mi ezt tesszük, teremtőtársaim!

Na futok, mert ma tréning van Pesten és még oda kell érnem!

SZERETLEK BENNETEKET! SZERETEM MAGUNKAT! FANTASZTIKUSAK VAGYUNK!!!!
EGY NAP ALATT 237-EN NÉZTÉK MEG AZ ÖLELÉS VIDEÓNKAT!
http://www.youtube.com/watch?v=tZJhEAb8BhA

CSILLÁTOK

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huHiányoztok nagyon...

Itt olvasgatok az oldalon...és hiányoztok nagyon!!!!!!!!!!!!!!! Mostanában mindig közbejött valami, amikor elterveztem, veletek szeretnék lenni a nagyobb eseményeken...igaz, számomra kedvező "akadályok" voltak ezek, mert ha munkára hívnak, akkor ott a helyem...még mindig egyedül nevelem 3 gyermekem és minden fillér számít:))))) De ti egyre erősebben hiányoztok!!!
Öbike drága a versedtől, amit látom Álomkereső írt, attól pedig könnybelábadt a szemem...annyira hiányzik látnom, hallanom benneteket!!!! És az öleléseitekre pedig vágyom nagyon:))))
Evelyn:)Nekem....

"A lovak álma a csillagok, mindig jobbat remélni,
Hol valah volt a Föld, oda visszatérni.
A lovak álma nem eladó, a szemük beszédes.
Féljen, aki ellenáll, ha megindul a ménes."
(Koltay Gergő)Húúúúú, de gyönyörűűűű!:))))))))

EryÁlmomtól kaptam :)

"A Szeretet hív, ez bizonyosság,
Dobban a szív, ébredj hát.
Visz az út haza hozzád,
Mosolyogj Magyarország :)"
(Álomkereső)Idézet Virginia Satirtól az ölelésről:

„Napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten maradáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz.”
EryIgen, igen

Szebben megsem lehet talán már fogalmazni. ha továbmagyaraznám, akkor mint a gúla, újra és újra visszatérnénk az egszerre kiinduló és befejező ponthoz, valamely élhez.
selyemcicaDrága Öbikém!

Én még nem ölelkeztem így életemben. A fiaimat ölelgetem és a Páromat, de hát az más!
Amikor láttam Rólatok a pécsi videot, ahol Álomkeresővel ölelkeztek, na, azt megnéztem vagy 4x
és nagyon vágytam rá, hogy találkozzunk. Nagyon boldog vagyok én is!
Szeretettel: EryDrága Erym :)

Boldog vagyok, hogy megölelhettelek, csodás lélek vagy :)
Boldogságot Neked :) öbike
Mosolyogj Magyarország :)Drága Boldogság!

Nagyon örültem a tegnapi találkozásunknak!
A nap élménye még ülepszik bennem, időre van szükségem, hogy megemésszem, de az biztos, hogy semmihez nem volt hasonlítható,
amikor Te rám mosolyogtál!

Szeretettel: Ery:-)

A végtelen szeretetet.
Kedvesem már oly szépen megfogalmazta,s csak egyetérteni tudok Vele!!
Szeretlek Titeket,szeretem Magyarországot.Drága Álmom, Lélektársam...

Köszönöm e csodás megfogalmazást. Befogadtam és örökre bennem marad...
Végtelenül szeretlek....
Boldogságod :)
Mosolyogj Magyarország :)Mit jelent nekem...

Drága Boldogságom! :)

Hogy mit jelent nekem e két szó: Mosolyogj Magyarország?
Nos, számomra ez Összhang, Boldogság, Elfogadás, Szeretet! :)
És hogy e négy szó mit jelent számomra? Ezt is kifejtem! :)
Számomra az Összhang nem a másokkal vagy a környezetemmel való összhangot jelenti, hanem sokkal inkább a saját magammal, Valódi lényemmel való összhangot. Az összhangot azzal, Aki valójában vagyok. Vagyis nem a másokkal való együttéléshez szükséges kompromisszumokat, megalkuvásokat keresem, hanem azt, hogy mitől érzem úgy, hogy örömmel élek együtt saját magammal. Nem azt keresem, hogy mit szerezhetnék meg magamnak, mi az ami még elégedetebbé tehetne, ha az enyém volna. Ehelyett azt keresem, hogy mitől érzem felszabadultan magam, mi az a tevékenység, mely éppen örömmel tölt el, ami Összhangot teremt köztem és az között, Aki valójában vagyok! :)
Ennek megfelelően a Boldogság sem azt jelenti számomra, hogy elérek valamit, amit nagyon szeretnék, következésképp, számomra a Boldogság nem is valamiféle elérendő cél. Sokkal inkább az a fölött érzett öröm, hogy azt gondolom és azt teszem, ami maradéktalanul szolgálja azt, Aki vagyok, és tökéletes összhangban van Valódi Lényemmel. Tulajdonképpen a Boldogság számomra egy választás! Azt választom, hogy Itt és Most, ebben a Pillanatban Boldog leszek. Vagyis aszerint gondolkodok és cselekszem, Aki valójában vagyok. :)
Az Elfogadás számomra sokkal inkább Megengedést jelent! Azt, hogy megengedem - magamban - önmagamnak és másoknak is, hogy Itt és Most azok legyenek, aszerint gondolkodjanak és cselekedjenek, Akik lenni akarnak és ami szerint gondolkodni vagy cselekedni szándékoznak. Hogy azt választják-e, hogy Valódi Lényükkel összhangban teszik-e ezt, az már nem rám tartozik. Ha ezt választják, ezt engedem meg nekik és ezzel a választásukkal fogadom el őket, ha pedig nem, akkor ezze a választásukkal! Önmagamat is beleértve. :)
A Szeretet... Na igen, mit is jelent számomra a Szeretet... Ez olyasmi, amit emberi nyelven kommunikálva, nehezen fejezek ki, de azért megpróbálom. :) A Szeretet számomra, maga az Élet Erő. Az Éltető, Teremtő Energia. Egész pontosan annak érzése, hogy ez az Energia szabadon, szűntelenü, ellenállás nélküll és akadálytalanul áramlik keresztül rajtam! Minél szabadabban engedem ezt az Enrgiát áramolni, annál erősebb bennem a Szeretet érzése, annál inkább áthatja teljes lényemet! Számomra a Szeretet nem olyas valami, amit birtokolhatok. Következésképp adni sem tudok belőle másnak, mint ahogy el sem vehetem mástól! Az én felfogásomban a Szeretet csak tisztán áramlik, és módomban áll befogadni, beengedni magamba, bele helyezni ebbe az Áramlatba Lelkem, Valódi Lényem lenyomatát és tovább engedhetem, sőt tovább irányíthatom azt, abba az irányba, amerre csak akarom. De választhatom azt is, hogy nem irányítom semerre, hanem egyszerűen csak tovább engedem, hogy teljes fizikai valómból sugározzon mindenfelé, és afelé áramoljon, amerre csak akar! Számomra ez a Szeretet! :)
És hogy ez a négy fogalom, hogyan kapcsolódik össze az én Világomban?
Nos, ha Összhangban vagyok saját Valódi Lényemmel, akkor Boldognak érzem magam. Ha Boldognak érzem magam, akkor nem esik nehezemre megengednem sem magamnak, sem másoknak, hogy saját választásuk szerint gondolkodjanak, cselekedjenek, éljenek. Vagyis feltételek nélkül elfogadom Önmagamat és Másokat is! Ha Elfogadó, megengedő vagyok, akkor sugárzik lényemből a Szeretet.
De felállíróthatnék más sorrendet is. Ha azt választom, hogy Boldog vagyok, akkor öszzhangba kerülök önmagammal. Ha összhangban vagyok Önmagammal, akkor efogadom magam és másokat is. Ha elfogadó vagyok, akkor Szeretet van bennem...
Bárhogy variálhatom.
Olyan mint egy hárömszög alapú gúla, egy tetraéder. Bárhogy is forgatom, a legfelső csúcsot mindig a másik három támasztja meg! :)
És hogy mi közöttük az összekötő kapocs, az él?
Hát mindaz, amit teszünk akkor, ha Összhangban vagyunk, Boldognak érezzük magunkat, Elfogadóak vagyunk és Szeretünk! Vagyis a Mosoly, az Ölelés, a Simogatás, az Érintés bármilyen szeretetteljes formája, a Dícséret, az Elismerés, a Nagyrabecsülés, mindaz, amivel kifejezzük ezt a négy csodálatos dolgot! :)
Ezt jelenti számomra a Mosolyogj Magyarország! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Katim :)

Ez természetes :) Erről eszembe is juttattál valamit :))))
Mikor kitesszük Adminnal és Álomkeresővel az alapítással kapcsolatos tájékoztatókat, akkor lesz egy külön fórum, ahol jelentkezni lehet alapítótagnak, mert most beszéltem az ügyvédünkkel, hogy ezt dokumentálnunk kell, és mivel ahányan vagyunk, annyifelé lakunk, igy ez a legegyszerübb módja annak, hogy a jelenléti ívet megjelenítsük :)))
Mosolyogj Magyarország :)Beánk!

Én is én is! Alapító tag szeretnék lenni. Illetve már vagyok ugye? :-)

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.