Nem adom fel!

Nem adom fel!Benned is felmerül néha, hogy inkább feladnád az egészet, amibe belekezdtél, amiről álmodtál, amit elképzeltél? Te is gondolsz néha arra, hogy legszívesebben hagynál mindent a fenébe? Téged is elkedvetlenít olykor a negatív környezet, az állandóan kritizáló és mindenben hibát kereső, kötözködő emberek, akik egyre csak arra törekednek, hogy visszahúzzanak és elkedvetlenítsenek?

Hidd el, nem vagy egyedül!

Legtöbbünket olyan emberek veszik körül, akik mindent elkövetnek azért, hogy ki ne törj közülük, hogy még csak véletlenül se váltsd valóra az álmaidat, mert még a végén emlékezteted őket arra, hogy ők miről is mondanak le az átmeneti és látszólagos „kényelmükért”. A legtöbbünk életében vannak olyan körülmények, melyekről azt gondoljuk, akadályoznak bennünket a kibontakozásban, az önmegvalósításban és az előrehaladásban.

„Nem adom fel!” – szólt az LGT nagyszerű slágere egykoron. És Téged is arra bíztatlak, hogy ne add fel!

Sokan keresnek instant, azonnali megoldást a problémáikra, az életükre. Sokan keresnek valami olyan csoda módszert, vagy technikát, ami már a következő pillanattól, de legkésőbb a következő naptól egyszeriben eltünteti minden problémájukat és kihívásukat, és egyszeriben egy csodálatos, boldog és gazdag élet veszi kezdetét a számukra. Ha valaki ígér nekik ilyet, arra azonnal lecsapnak és kérdés és fenntartások nélkül, elvakultan alkalmazni kezdik a technikát, aztán ha három napon belül nincs eredmény, akkor csalódnak és feladják, míg végül már semmiben sem fognak hinni, még abban sem, ami valóban megoldást jelenthet a számukra, még ha nem is azonnalit.

Ha Te még mégis ilyen csodamódszert keresel, akkor most lehet, hogy ki foglak ábrándítani.

Nincs ilyen módszer!

Hacsak nem vagy képes arra, hogy itt és most letedd minden régi sérelmedet és beidegződésedet, minden rögzült hiedelmedet és meggyőződésedet! Képes vagy rá? Ha igen, akkor gratulálok, máris megtapasztalhatsz egy valóságos kvantumugrást, és ettől a pillanattól egy teljesen új élet kezdődik a számodra, bár az új körülmények ekkor sem fognak azonnal, mind egyszerre megjelenni az életedben. Bevallom, én még nem láttam olyan embert, aki ezt meg tudta volna valósítani, egyik pillanatról a másikra.
Ha Te sem vagy képes erre a kvantumugrásra, akkor mégis mit tehetsz, hogyan vehet az életed más irányt?

Nos, most jön a jó hír! Abban a másodpercben, amint eldöntöd, hogy minden pillanatban arra törekszel, hogy figyelmedet arra irányítsd, ami igazán fontos a számodra, ami igazán örömmel tölt el, és amit igazán szívből akarsz, az életed máris új irányt vesz.

Az pedig teljesen természetes, hogy kezdetben nem mindig fog sikerülni az, hogy a „pozitív” gondolatok felé irányítsd a figyelmedet és lesz, amikor újra maguk alá temetnek a „negatívumok”. Azt az önbecsülést, amit éveken vagy akár évtizedeken keresztül romboltál le, – vagy engedtél lerombolni – még ha tudattalanul is, nem lehet egyik pillanatról a másikra újra tökéletesre felépíteni. Ehhez idő és kitartás szükséges.

A kitartó állhatatosság hozhat csak igazi eredményt. Az, hogy nem hátrálsz meg az első nehézségek felmerülésekor, vagy az első olyan alkalomkor, amikor a negatív gondolatok újra elborítanak. Az, hogy nem engeded meg a negatív körülményeknek és embereknek, hogy tartósan a mélybe húzzanak, hanem észreveszed azt, amikor a figyelmed a negatívumokra terelődik, és szépen el kezded visszaterelni pozitív irányba. Hogyan teheted meg ezt?

Először is fogadd el a jelenlegi körülményeidet. Fogadd el, hogy mindaz, ami jelen pillanatban körülvesz az életedben, mind korábbi gondolkodásmódod és korábbi tudatosságod minőségének fizikai kivetülései, megnyilvánulásai. Nem tudsz rajtuk tartósan változtatni azáltal, hogy megragadod és ráncigálni kezded őket. Csakis úgy tudsz rajtuk változtatni, hogy a gondolkodásmódodon változtatsz és a tudatosságod minőségét emeled.

Másodszor, döntsd el, hogy mostantól minden pillanatban arra törekszel, hogy tudatosságod minőségét minél magasabb szinten tartsd, és hogy figyelmedet igyekszel mindig arra fordítani, ami igazán fontos a számodra, és amit igazán szívből akarsz.

Harmadszor, fogadd el azt is, hogy a jelenlegi körülményeid nem fognak azonnal mind, egyszerre megváltozni, mihelyst meghozod a döntést, és a tudatosságod minőségét és a gondolkodásmódodat megváltoztatod. Mint ahogy kezdetben még az is előfordulhat, hogy újra meg újra önkéntelenül is a negatív, visszahúzó erők felé fordul a figyelmed, hiszen hosszú évekig, évtizedekig szinte csak ezekkel foglalkozott az elméd, és már annyira hozzájuk szokott, hogy nehezen enged be mást figyelmed középpontjába.

Negyedszer. Ha mégis megjelennek figyelmedben és körülményeidben a negatívumok, ne ragadj le náluk, ne szentelj rájuk a szükségesnél több figyelmet, időt és energiát. És hogy mennyi a szükséges? Nos, pontosan annyi, amennyi ahhoz kell, hogy megértsd, milyen gondolatokkal és tettekkel hoztad létre az adott körülményt és milyen gondolatokkal és tettekkel változtathatod meg azt.

Ötödször. Fogalmazz meg magadnak olyan pozitív megerősítéseket, melyek Egyetemes Alapelveken nyugszanak, és még ha nem is túl rózsás éppen a jelenlegi helyzeted, mégis azt fejezik ki, hogy Valódi Önmagad természetes létállapota igenis a béke, a nyugalom, a bőség, a boldogság és a szeretet. Például megalkothatsz egy olyan mondatot, mint amit én is használok: „Teljességgel Szabad vagyok! Bármire képes vagyok, természetesen könnyed és laza! Természetes létállapotom a Belső Béke és Nyugalom, a Bőség, a Boldogság és a Szeretet!” Vagy bármi mást, ami számodra azt fejezi ki, hogy jelenlegi érzelmi állapotodtól és körülményeidtől függetlenül, valójában mennyire nagyszerű és csodálatos Lény vagy. Írd fel ezt a megerősítő mondatot egy kis kártyára és hord magaddal mindig, bárhová is mész. Napjában többször – és különösen olyankor, amikor nem érzed magad túl jó passzban – vedd elő, és olvasd fel magadnak többször hangosan, amíg jobban nem érzed magad. Ha teheted, állj a tükör elé és nézz mélyen a saját szemedbe, miközben a megerősítésedet mondogatod. És ne hagyd ezt abba egy-két nap, vagy hét után. Folytasd és mondogasd magadban ezt a megerősítést minden áldott nap, hónapokon, vagy akár éveken keresztül, ugyanúgy, mint ahogy korábban évekig hajtogattad magadnak az önbecsülésedet romboló mondatokat.

Minél kitartóbban és állhatatosabban gyakorlod azt, hogy a Valódi Természetedet megerősítő gondolatok felé fordítsd a figyelmedet azáltal, hogy ezeket a megerősítéseket mondogatod, annál inkább át is járnak azok az érzések, melyek azt az állapotot jelzik, amikor valóban igazi Önmagad vagy, és annál kevésbé tudják majd elterelni a figyelmedet a negatív körülmények, gondolatok és emberek.

Nem fog azonnal minden megváltozni. Előbb változás áll majd be abban, hogy egyre több pozitív gondolat áramlik be az elmédbe, sokkal több, mint korábban bármikor, míg végül már ezek lesznek többségben a negatív gondolatokhoz képest. Amint a pozitív gondolatok kerülnek „túlsúlyba”, tartós változás áll majd be az érzelmi állapotodban és abban, ahogyan a külvilágra, a körülményekre és más emberekre tekintesz. Az érzelmi állapotodban és szemléletmódodban bekövetkező változás pedig hatással lesz az élethez és a világhoz való hozzáállásodra, a tetteidre, a viselkedésedre és ezáltal a körülményeidre, a kapcsolataidra és minden tapasztalatodra.

A látható változás nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni. De a belső változás igen!

Ezért, soha ne add fel!

Én sem adom fel!

Akkor sem, amikor Te már feladnád!

Amikor Te már kezdenéd elveszíteni a reményt, én akkor is hinni fogok Benned és abban, hogy képes vagy kibontakoztatni magadban azt a Csodát, amit a bensődben hordozol, és átadod majd a Világnak azt az Ajándékot, amit csakis Te adhatsz meg a számára!

Tarts ki állhatatosan Igaz Álmaid és Elképzeléseid mellett, bármilyen körülmények és emberek vegyenek is körül.

Mindig, minden körülmények között tarts ki és szegezd a figyelmedet arra, ami a legfontosabb dolog a Világon: hogy megtapasztald azt, Aki valójában vagy és olyan életet élj, amilyet csak igazán szeretnél!

Forrás:

Hozzászólásokmeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24meadc

Jewelry Armoire - Official
Zales Jewelry
fake sunglasses
chrome store
prada wallet men
ray ban clubmaster sunglasses
ray ban sunglasses outlet
pandora charms
oakley sunglasses
Kate Spade - Online Sale
puma sneakers
Nike Air Max 1
Salomon Speedcross Shoes
under armour shoes
Prada Outlet
coach sale
official coach outlet site
yeezy shoes
Jordan Fusion Femme
coach outlet store
burberry scarf
ray ban online
under armour
pandora bracelets charms
moncler jacket
moncler sale
hermes bag
michael kors bags
sunglasses
Air Max 90
Nike Air Jordan Enfants
ray ban outlet
Air Jordan 10
burberry purse
Air Jordan Homme
pandora jewelry
ugg boots
payless shoes
citizen watches
prada online
puma outlet
trazodone100mg
Nike Air Max Femme
puma suede
top sunglasses
coach outlet online
Nike Air Jordan
puma outlet online
kate spade handbags
prada outlet bags
snow boots uk
coach outlet
michael kors watches
Diamond Rings - Official
Coach outlet online
coach outlet
prada outlet
nbastore
Air Max Enfants
basketball jerseys
michael kors outlet online
pandora rings
birkenstock uk
chanel bag
puma sneakers online
kate spade outlet
Pandora Bracelet - Official
rayban sunglasses
Prada Shoes - Official
homepage keywords
Nike Air Max Enfant
prada sunglasses
piumini moncler replica
michael kors
pandora.com
Nike Hyperdunk Shoes
Nike Boots
michael kors us
Adidas Outlet
Online Oyun
coach outlet online
Nike Air Force 1 Homme
michele watch
birkenstock canada
poly sunglasses
coach outlet online
pandora rings
Dreamland Jewelry - Official
birkenstock
ray ban uk
pandora uk
baseball jerseys
puma outlet
Air Jordan Fly 23
pandora charms sale clearance
Nike Air Max
Air Jordan Retro 3
kate spade outlet online
ugg uk
kate spade bags
shop mlb
michael kors uk online
handbags online sale
ray ban shop
louis vuitton
Nike Air Jordan Enfants
Jimmy Choo Shoes
pandora charms sale
payless shoes
birkenstock sandals
michael kors bags
Nike Air Max 90 pas cher france
Oakley Sunglasses
spendless shoes
birkenstock outlet
moncler outlet
ray-ban aviator
pandora sale
birkenstock sandals
The Retail Compliance Association
michael kors australia official
coach tennis shoes
chrome store
michael kors purses
Cartier Watches
discount oakley sunglasses
Nike Air Max Enfant
Nike Air Max 90
kate spade
puma outlet
michael kors outlet online
prada online
Longchamp tote
Prada bags
puma shoes
yeezy boost 350
nike running shoes
official chrome hearts
nike shox
prada outlet woodbury
pandora rings
coach usa online
birkenstock
Jordan Flight 45 Femme
ray ban sunglasses sale
nike shox
pandora uk
birkenstock sandals
ray ban frames
louis vuitton purse
Doxycycline
michael kors outlet online
burberry australia
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
basketball jerseys
oakley holbrook.
coach carter
Sunglasses outlet sale
tracking ups
kate spade outlet
Oakley Sunglasses
Nike Free
ray ban sunglasses
prada us
michael kors
omega watches
louis vuitton outlet online
puma outlet
gucci watches
Air Max 95
ẩm thực
moncler outlet
canada goose sale online
pandora deutschland
Air Max Enfants
Lisinopril 10mg Us
polo outlet online
Nike Air Jordan Enfants
outlet sale
ray ban outlet
michael kors outlet
Nike Air Max 1
baseball jerseys
kate spade purses
hot dor
kate spade outlet
michael kors outlet online
nike air max 95
moncler us
pandora uk
Brighton Jewelry - Official
Wave Prophecy 2 Shoes
ray ban outlet
nflshop com
Wedding Rings- Official
Nike Free
michael kors outlet online
Nike Shox R3
mcm outlet online
Nike Free Run
Nike Free
Nike Air Max
sunglasses outlet
Nike Air Jordan Homme
rolex watch
yeezy boost 350 white
birkenstock gizeh
nike running
Nike Air Max 2017
Nike Air Max 2017
Air Max 180
coach outlet us
coach factory outlet
pandora rings
hermes belt
Nike Air Max 2017
puma shoes
Nike Dunk SB Low
louboutin shoes
Nike Schuhe Herren
yeezy boost 350 shoes
burberry outlet online
prada outlet online
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max Chase
Nike Air Max 90 Mes
louis vuitton outlet
Wholesale Outlet Sale
yeezy boost 350 shoes
michael kors outlet
Prada Sunglasses - Official
BURBERRYburberry australia
michael kors outlet
ray-ban glasses
Prada Bags
nike jordan shoes
canada goose sale
michael kors outlet
burberry australia
tiffany co
celine outlet online
Burberry Shirt - Official
pandora charms
skechers shoes
snow boots
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
ray ban sunglasses
pandora uk
Jared Jewelry - Official
michael kors outlet online
chrome store
Nike KD 8
ray-ban sunglasses
kate spade outlet
louis vuitton australia
sunglasses
puma suede outlet
pandora jewelry uk
hermes bag
Nike Zoom
Nike Air Jordan Enfants
ugg uk
oakley frogskins sunglasses
coach outlet online
spades uk
breitling watches
kate spade
hockey jerseys
Pharmacy Discount Network
Kay Jewelers - Official
timberland boots
coach bags
prada outlet online
timberland outlet
pandora jewelry sale
birkenstock outlet
Nike Free Run
ralph lauren sale
kate spade outlet store
ray ban polarized sunglasses
pandora jewelry
puma sneakers
louis vuitton bags
clb shoes sale
rayban prescription glasses
burberry outlet
coach australia
burberry outlet online
Michael Kors Outlet
Prada Sunglasses - Official
hermes belt
Jared Jewelry - Official
ralph lauren polo
sunglasses hut
burberry outlet
under armour stock
Nike Free
abercrombie canada
burberry scarf
casio watches
Promise Rings - Official
Nike Schuhe Damen
wayfarer sunglasses
pandora charms
Wave Prophecy 2 Shoes
Air Max 90 Femme
pandora uk
Premier Jewelry. - Official
puma oulet sale
ray ban justin
ray-Ban sunglasses
coach outlet online
boulder shoes sew repair
KRUZ-GRAPHIX,wordpress
michael kors outlet
nike outlet shoes
Nike Air Max 2017
Abercrombie Fitch
yeezy shoes
Air Max 180
mens sunglasses
Celine Outlet Sale
kanye west shoes
michael kors bags
ua shoes
ray ban erika
prada handbags
payless shoes online
official kate spade website
coach outlet online
pandora rings
pandoracharms
pandora rings uk
Coach Sunglasses Outlet
balenciaga outlet
Engagement Rings - Official
Nike Air Max 180
official michael kors
Ray Ban sunglasses
shoes sale
Nike Air Max
Air Max 180
burberry outlet
Dreamland Jewelry - Official
birkenstock sandals
birkenstock
Nike Air Max Couple
coach outlet online
prada outlet online
louis vuitton outlet online
Nike Air Jordan
gel kayano
official michael kors
michael kors outlet bags
Hugo Boss Store
payless shoes
Premier Jewelry - Official
ray ban outlet
Coach Handbags
pandora sale
coach watches
nike store
football jerseys
louis vuitton outlet online
coach outlet online sale
Add Your Link Free
backlink
louis vuitton us
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
michael kors
Michael Kors Handbags Outlet Sale
kate spade outlet online
Green Cleaned
ugg boots
sunglasses
Nike Blazer Femmes
evbid
Wine
coach outlet
birkenstock outlet
Burberry Australia
payless near me
Chanel Outlet
north face sale
Nike Air Max
Prada Shoes - Official
michael kors outlet
ray ban wayfarer sunglasses
Oakley Sunglasses
puma sneakers outlet
payless shoes
nike free shoes
diesel watches
burberry outlet canada
prada sale
puma sneakers sale
louis vuitton outlet
Air Max 180 Homme
Jewelry Armoire - Official
coach handbags sale
Hermes Outlet
timberland shoes
Nike Air Max 2017
coachs outlet
louis vuitton outlet online
Nike Jordans
football jerseys
burberry outlet sale
Nike Free 3.0
michael kors outlet online
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses
Rolex Watch
michael kors
michael kors
nike huarache shoes
ray ban sale
Adamson
pandora necklaces
kate spade italy
coach australia
pandora uk
pandora uk
swatch watch
michael kors watches
michael kors
rayban prescription sunglasses
Brighton Jewelry - Official
prada outlet online
Nike Air Force
michael kors outlet
fulam shoes
softball jerseys
Nike Air Max
balenciaga us
Air Max 1 Homme
michael kors
Watches
Air Jordan Enfant
chrome store canada
sunglasses store
coach outlet
michael kors outlet
Nike Free Run
mk outlet online
michael kors outlet
the beat
seiko watches
michael kors
Lifestyle
Air Max 90 Femme
hermes outlet
Nike Air Jordan enfants
hermes outlet
prada purses
kate spade outlet
nike jordan shoes
salomon sneakers
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
kate spade handbags
prada outlet sale
Air Jordan 11 Femme
80's Fashion
Air Jordan Femme
birkenstock sandals
kate spade wallet outlet
articles
kate spade outlet
tiffany co
myhermes parcel shop
burberry outlet
Longchamp outlet
nike shoes
under armour outlet
ray ban shop
me adc8.5csatlakozom

nagyon érdekes dolgokat írtál és hálás vagyok a sorsnak, hogy ide vezetett és olvashattam.
Persze azért kérdéseim még lennének:
először is: volt már hogy nagyon szerettem volna valamit és küzdöttem érte, az akadályokat is jól vettem, de a Jóisten mégis úgy akarta, hogy ne úgy legyen...erre több jelzés is érkezett, végül kudarcba fulladt a dolog...aztán másik vonalon próbálkoztam, de ott is elbuktam...viszont nem személyes kudarcnak éltem meg, nem rossz kívánságnak nem hibás vonzásnak, hanem egyszerűen Isteni vezetésnek: valamiért akkor annak ott nem kellett megtörténnie, egyszerűen nem az én utam volt....szóval szerintem azért fentről igen is pofoznak minket, vaggy nem???
ha vaa másik meg a pozitív szavak és a nem szócska: erről a Talen című könyv is ír, meg sok helyen olvastam, hogy hiába mondom, hogy de jó illata van a virágnak és szeretek élni, ha a virág szó az agyadban egy negatív érzést kapcsol be, akkor már el is van tolva az egész "pozitívság"...ez elég kezdetleges példa, de remélem értitek mire gondoltam.
a másik meg az, amit már egy másik témában is feszegettem, hogy mi van ha amit igazán el szeretnék érni, az igazából bűn...konkrétan: én most a pókerben találtam meg mindazt ami jelenleg örömet okoz, s általa még a saját korlátaimat is át kell lépnem ( türelem és kitartás hiánya )...szóval nem adom fel, de jó nekem , ha nem adom fel?:)
szép napot mindenkinekMinden Rész Egész. :-)

És minden Egész Rész. :D
Már csak ez van "hátra". :-)Hálás vagyok

Nagyon köszi ezt az írást!Betettem a könyvjelzőmbe és amikor úgy érzem minden összeesküdött ellenem és semmi sem sikerül,elolvasom és újra erőt ad,és eszembe jut,hogy tényleg működik és nem adom fel.Köszönöm szépenköszönöm barátom a

köszönöm barátom a cikket.Érdekes,értelmes,élvezetes volt.Kedves Álomkereső! Köszönöm

Kedves Álomkereső!
Köszönöm hogy olvashattalak!:)
Épp jókor jött..Köszönöm a hozzászólásokat! :)

Némelyik különösen érdekes. :)
Amin a leginkább elgondolkodtam, azok a következők:
1. Érdekes, hogy egy írásban ki, mit vesz észre, mire fókuszál, mit olvas ki belőle, és aztán ez milyen reakciót vált ki benne. :)
2. Önmagukat tudatosnak valló emberek, még mindig hajlamosak arra, hogy meg sem próbálva megismerni a "teljes képet", rész információk alapján vonnak le elhamarkodott következtetéseket és ezek alapján nyilvánítanak véleményt vagy éppen hoznak ítéletet, és alakítják ki a meggyőződéseiket. :)
3. Önmagukat tudatosnak valló emberek időnként mennyire nehezen szabadulnak meg bizonyos rögeszméiktől. :)

Tényleg szuper volt! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel,
ÁlomkeresőKedves Álomkereső!

Köszönöm,hogy olvashattam írásod!Szeretettel,ZsófiDrága Sanya!

Végig éltem az írásodat, amíg olvastam, megerősítésként hatott rám és nagyon jó érzés.
Szemléletesen, aprólékosan vezeted végig azt, ami ott van, bennünk van, de nem mindig vesszük észre és nem mindig tudjuk megfogalmazni.
Így vagyok a kedvenc könyveimmel is, amiket rendszeresen előveszek és ronggyá olvasok.
Tudom, hogy csak érte kell nyúlni, ki kell nyitni és mindig, mindegyik megadja nekem a választ.
Köszönöm szépen, én is hiszek Benned és mindig is hittem, hiszen tudod...?!

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!"Na, még valaki, akit ilyenek vesznek körül:

"Téged is elkedvetlenít olykor a negatív környezet, az állandóan kritizáló és mindenben hibát kereső, kötözködő emberek, akik egyre csak arra törekednek, hogy visszahúzzanak és elkedvetlenítsenek?"
Rossz lehet. :D
Kétszer szerepel a mondatban egyébként az 'elkedvetlenít' szó.
1. "Téged is..."
2." elkedvetlenítsenek"
Te és ők.
Hát, igen, tényleg egy és ugyanaz. :-)Remek cikk

szépen megszerkesztett, hatásos.

Ide ajánlom a negyedik felismerést:Ja, és még valami. Az én környezetemben szeretnek...

engem, mert ismernek, és tudják, milyen vagyok, nem ítélkező cimkéket ragasztgatnak rám.
Már akik elviselik, hogy nem hagyom áttolni magamra a felelősséget azért, amit nekik kell megoldani az életben.
Akik nem, azok kellemetlennek találják a kérdéseimet és válaszaimat.
Na, ja. :DAtyaég! Én lennék a "vallató"? :D :D :D Hát, mi ez, ha ...

nem ítélkezés?
Éppen azért írtam be ide, mert nem tudok azzal egyetérteni, hogy a saját negativitásunkat kivetítsük másokra, mint ahogy ebben a folytonosan másokat lehúzónak nevező, ítélkező cikkben olvasható.
Ja, csak nekem nem lehet?
Vajon ez a kérdés is vallatásnak minősül, mert kényelmetlen? :D
Milyen játszma?
Én leírtam ismételten az őszinte véleményem, ez nem játszma.
Másokat okolni a saját életünk bajaiért és elhibázott döntéseinkért viszont vastagon az.
Álom a "lehúzókat" okolja, Te meg a "vallatókat".
Jó kis cimkék. :D
Talán ezek nem ítéletek? :D:)

Origami, te csak a saját játszmádat nem ismered fel:)
"A vallatók a fizikai értelemben kevésbé fenyegetnek, viszont megtörik a szellemet, és az akaratot, mert szüntelenül kérdőre vonják a másik ember tevékenységét, szándékát.
Kritikusak, állandóan ítélkeznek, folyton hibát keresnek a többi emberben, ezzel tulajdonképpen saját magukkal szembeni elégedetlenségüket próbálják elnyomni :
„Ha más rosszabb mint én, akkor én jobb leszek”

Ők maguk nincsenek tisztában azzal, hogy legbelül kissebségi komplexusuk van, hiszen a fejükben ők „tökéletesek”.
És mint „tökéletes”, jogot formál magában, hogy ő megítélheti a többi ember cselekedetét, életét.
Minél inkább a hibáidon lovagolnak annál jobban fogsz figyelni rájuk, annál inkább igyekszel az ő igényeiknek megfelelni.
Minél jobban iparkodsz, hogy igazold előttük magadat, és megfelelj nekik, annál több energiát áramoltatsz feléjük.
Bármit mondasz, nem elég jó nekik, előbb-utóbb felhasználják ellened.
Úgy érzed állandó megfigyelés alatt állsz.
A vallató rendívül éber, viselkedésére jellemző lehet a cinizmus, a kétkedés, a gúny, a csipkelődés, a maximalizmus, az „önkéntes mérvadó”szerepe, de szélsőséges esetben eljuthat a rosszindulatú manipulációig is.
Embertársaik figyelmét kezdetben szellemességükkel, tanult érvelésekkel, tévedhetetlen logikájukkal, intelligenciájukkal ragadják meg.
Később mikor egyre kevesebb ember marad a környezetükben, vakon kijelentik hogy jobb is hogy „ilyen” emberek nincsenek már körülöttük. Egyszerűen nem vesznek tudomást arról hogy mindenki kerüli őket. "Fúj! Vajon miért is vonzol be mindig szent lényed köré...

ilyen undorító, negatív és "lehúzó" személyeket???
Talán csak nem azért, mert a hasonló a hasonlót vonzza??? :D :D :DKedves Álomkereső!

Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Pont jó kor. Akár Rólam is szólhatna, és Nekem is szólhatna ez az egész.
Persze tudom Mindenkihez szól akinek éppen szüksége van arra, hogy ne adja fel!
S Én sem adom fel !

Köszönöm: LeilaS. Adminnak

Nekem tetszett Álomkereső írása, erőt adott, mindenképpen. Látod, igyekezzünk mindíg teljességében szemlélni a dolgokat, a részletek félrevihetnek.

Viszont - és most ezért Neked válaszolok itt - nagyon megragadott a kvantumugrásról írt néhány gondolatod. Erről van bővebben valahol írásod?

Nekem most kvantumugrásra van szükségem. Kinéztem egy házat, ami kétszer annyiba kerül, mint amennyi pénzem pillanatnyilag van. Ezt csoda nélkül nem lehet megoldani. Köszönöm.

Kikerics:)

koszi az irast, teljes mertekben egyetertek Veled alomkereso, megegyszer koszi:)hihhi..

Kedves Álomkereső ,
Már az írásod címétől is vidám lettem hisz ezzel a felhasználói névvel regisztráltam ide.
Az írásod tartalmával pedig teljesen egyetértek és nagyon köszönöm, én is csak vánszorgok, mint a csiga de haladok és nekem ez a fontos.

:-))))))))))
nagyon köszönömSzia Jamy!

Szia Jamy! Egyetértek, ugyanarról beszélünk, ezért is írtam hogy végigolvasásra már értettem. Az első hozzászólásom előtt nem olvastam el a cikket végig, csak az elejét.Például

Ha ismerem is az univerzum törvényeit és vonzok tudatosan most már,ha valami nagyon negatív dolog történne velem,önbizalmat adna ez az írás,mert nem tartom valószínűnek,hogy rögtön képes lennék elfogadni,meglátni a negatív dolog értelmét és elengedni.Például,ha meghalna a kutyám,vagy kisfiammal lenne valami baj(ami persze nem lesz),tuti bekattannék és csigavánszorgásba kezdenék újból.Álomkereső szerintem ilyesmi szitukban lévő embereknek segített ezzel az írásával.Kedves Admin!

Szerintem arról szólt az írás,hogy hogyan próbáljanak meg azok az emberek boldogulni akik képesek lennének erre az ugrásra,de nem tudják magukról,hogy azok.Mert onnantól kezdve,hogy egy ember hisz...könnyű ugrani.De ha nem hisz és erről nem tehet,csak egy másik szinten él-pár év múlva,vagy következő életében úgyis hinni fog-az bizony csiga módjára vánszorog ahogy írtad. És a vánszorgáshoz is kell segítség és Álomkereső ezt adta meg.Szerintem nem lehet egyik szintről egy sokkal magasabbra átugrasztani embereket,mert a szinteket végig kell járni,ez a lelki fejlődés.Ha nekem azt mondta volna valaki 10 éve,hogy gondolkodjak úgy,mint most és kérjek,vonzzak be dolgokat,jót röhögtem volna.Most meg vonzok ezerrel már egy hónapja.Majd fel is írom a sikersztorikhoz,miket.Az elmúlt 10 évben viszont sok minden történt,csigaként vánszorogtam inkább hátra,mintsem előre,de ennek a hátra vánszorgásnak a következménye szerintem az a szint,hogy elolvastam a Titkot és egyáltalán komolyan vettem amiről szól,abszolút elhiszem,kétségem egyáltalán nincs.Szerintem semmi negatív nem volt Álomkereső írásában,csak azoknak szólt,akik vagy nem ismerik a pozitív gondolkodásmódot,vagy ismerik,de per.pill. valami miatt visszacsöppentek a negatívumokba,ami előfordul és tök emberi dolog.Szerintem ez egy pozitív írás volt.Szia Ritocska! Bevallom, nem

Szia Ritocska! Bevallom, nem olvastam elsőre végig a teljes bejegyzést, csak az első néhány bekezdésből szűrtem le a véleményt amit írtam. A többi részét - most hogy olvastam - tényleg pozitívnak és hasznosnak tartom :-) De ettől függetlenül áll az, amit írtam: az a bizonyos kvantumugrás, amit Álomkereső még nem "látott" nem csak hogy létező dolog, hanem szerintem természetes állapotunk kellene hogy legyen. Mindenkinek. Én azon dolgozom, hogy minél több ember megtapasztalja ezt, és nyilván nem örülök ha valaki olyat ír hogy ez lehetetlen. A Titok és a vonzás törvénye épp arról szó, hogy NINCS lehetetlen, és az van amit TE TEREMTESZ magadnak. Vagyis aki azt hiszi hogy nincs olyan módszer, ami biztosítja a "kvantumugrást" az sosem fog tudni nagyot lépni előre, csak - mint a képen - csiga módjára vánszorog. Ez persze kényelmesebb, és annál sokkal jobb, mint egyáltalán nem változni. De ha van lehetőség, miért ne fejlődjünk nagyobbat? Igen, ez lehet hogy kockázatosabb, elismerem, de a haszna is nagyobb. Szeretem bőségben élni az életet, és ez mindenkinek megadatott. A.Szia Admin!

Bocsi, hogy reagálok arra, amit nem nekem címeztél, de én egyáltalán nem éreztem ezt. Engem sokkal inkább fellelkesített és arra ösztönzött egy bizonytalan pillanatomban, hogy igenis tartsak ki a céljaim mellett. Ezért most annyira nem értettem ezt a hsz-ed. :)
A jelen elfogadása egyébként része a teremtésnek, még, ha ez nem is egy csendes beletörődést jelent. Ha nem tudod elfogadni, akkor küzdesz ellene, ha küzdesz ellene akkor növeled, amit egyébként megszüntetnél szándékod szerint.
Szerintem, de hát ez csak egy véredény. :)
A legjobbakat Neked! :)Kedves Álomkereső, ez egy

Kedves Álomkereső, ez egy szokatlanul negatív (talán csak provokáló?) írás, meglepett hogy pont tőled olvasok ilyen lehangoló dolgot. Az a bizonyos kvantumugrás csak azok életében létezik, akik tudnak hinni benne. Számukra ez teljesen természetes, mert életüket saját maguk teremtik. Amiről írsz, nekem úgy jött át, mint ami a csendes beletörődést, a jelen helyzet elfogadását jelenti. Remélem csak félreértettem...

Nekem sokkal inkább az a célom hogy segítsek minél több embernek drasztikus változást elérni az életében, és a fejlődést felgyorsítani, hogy tudatára ébredjen - aki ezt választja - hogy milyen bőséges erőforrások szunnyadnak a felszín alatt minden egyes emberben. Mert arra a bizonyos kvantumugrásra, ami szerinted nem létezik, szerintem minden ember képes lenne.

Az a szomorú, hogy az emberek nagy része meg sem próbálja, mert fél a kudarctól. A te írásod pedig még azokat is, akik egy picit hinnének ebben, eltántorítja a felhőtlen szabadság, az igazi önismeret útjától. Abban persze tökéletesen igazad van, hogy kitartás kell hozzá, és a "nem adom fel" szemlélet hozza meg az igazi előrelépést. De ehhez sokkal mélyebb szintű önismeret kell, és ezt ma Magyarországon nem sok program tudja megadni, alig néhány ilyet ismerek. A Mesterkód nem véletlenül lett alig néhány hét alatt ennyire népszerű program, valódi változásokat indít el az emberek életében. A Titok Mestertréning pedig a legkedveltebb, Titok technikára épülő szeminárium. Mindkét program kulcseleme az a kvantumugrás, amit életünk átprogramozásával saját magunk döntése szerint (akár lassan, akár gyorsan) megtehetünk. A vonzás törvénye nem ismeri az időt, a teremtés pedig folyamatosan zajlik, és mi döntjük el, mennyi idő alatt akarjuk hogy megvalósuljanak az álmaink!

Hallottalak néhány éve előadni, és akkor éreztem a magabiztosságot, a teremtőerőt, és a pozitív szándékot, ami áramlott belőled, és körülötted. Ebből az írásból most nem érzem ugyanezt. Remélem azért minden rendben, és sikerrel teremted magad körül azokat a dolgokat, amit csak szeretnél!

Szeretettel, AdminDrága Álomkereső!

Köszönöm ezt az írást,.....nagyon jó újra "látni" Téged ! Szeretettel ölel:ÁgicaKedves álomkereső

EZ nagyon szuper hálás szivvel köszönöm!!!!!!Nagyon köszönöm drága Álomkereső!

Namaszte!Kedves Álomkereső!

Köszönöm ezt az írást Neked. Egyre ritkábban van, hogy egy írás igazán sokat tud adni, de ez most a lehető legjobbkor jött.
A legjobbakat kívánom Neked!