ScienNet - inkább hittek benne

""Inkább hittek benne, mint értették", így fogalmazott Fröhlich Zsolt ezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Központi Bűnüldözési Parancsnokságának parancsnokhelyettese azzal kapcsolatban, hogy vajon a beszervezett sciennet tagok megismerték-e a rendszert, mielőtt beléptek, értették-e azt. Azonnal szöget ütött a fejembe, hogy az egyik bajom éppen ez, és éppen erre kellene a belépni vágyó emberek figyelmét a leginkább felhívni. Nemrég ugyanis az ismeretségi körömben is előfordult, hogy ész nélkül belevágtak az mlm-be, 3k kezdővel, és amikor a barátom megkérdezte őket, hogy egyáltalán utánaszámoltak-e, azt felelték, hogy felesleges, mert ott voltak a színpadon a gazdagok, nyilván meg lehet élni belőle. Mikor el lett magyarázva, hogy hogy is működik, kerek szemmel néztek, és másnap elkezdték intézni a termékek leadását. Azt gondolom nem véletlenül mondjuk azt, hogy hinni a templomban kell. Lassan meg kellene fogadni." forrás:

Nos ez a hit és a hitetlenség ereje közti különbség. A hittel valóban hegynyi embertömeget lehet hülyeként mozgatni:-) Az értelmesek persze maradtak a helyükön és nem hittek ilyen szélhámosságban. Nos ki járt jobban most is?

Kicsit bővebben ide kattintva a cikkemben is olvashatóügyvéd keresés sciennet károsultak

Sciennet kicsalt pénz visszaszerzése

Egy jó ügyvédet kellene szereznünk ,vagyunk hatan , ki csatlakozik hozzánk ?Eltűnt a ScienNet-ügyfelek foglalója

Eltűnt a ScienNet-ügyfelek foglalója

A „felsőbb szinteken” osztották szét a százmilliókat
Csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el kedden a Budai Központi Kerületi Bíróság a Scien-Net-ügyben adócsalással gyanúsított Leinemann Zsolttal szemben. Az ügyész előzetes letartóztatásra tett indítványt. A ScienNet törzsvásárlói hálózat azonban aligha folytathatja működését. A tagok többmilliárdos befizetéseinek nyoma sincs a virtuális számlákon...Huuuuu, de ment itt a behülyítés:

"Igaz, hogy a ScienNet rendszere a vásárlásról szól, de ha 10.000,- forinttal ezt a vásárlást előre lefoglalózzuk, akkor a bináris rendszer kb. 1-12 hónap alatt /ezt az időt nem lehet előre tudni/ termeli ki a 131.600,- forintot, amely 1316% "kamatot" jelent, amely nem egy elhanyagolható tényező!

Ebbe csak a Scien jutalék van benne, a többi nem! Akár úgy is meg lehet közelíteni a foglalózást, mintha egy lekötött betétben tartanánk a bankban a pénzünket, és "X" idő alatt a fenti hihetetlen hozamot biztosítja. Ha ezt a pénzt valóban bankba tennénk 10%-os kamatos kamatra, akkor 27 év alatt lenne belőle ugyanennyi pénz. / 30%-os kamatos kamattal számolva közel 10 év /."

forrás:kedves unique

Amint látod a tudásaink és tapasztalatink átadásával mi magunk, de ezen lap is alakul. Amint többen megjegyezték, nagyon eltűntek a a palimadár üzletfélre vadászók itt. Ez pedig szerintem így helyes.Csak ártatlanul érdeklődöm, IGe:

A Lyoness rajongókkal mi történhetett vajon?
Nektek nem hiányoznak?
Olyan fura, hogy már nem népszerűsítik itt a "zseniális rendszert".
Csak ezért kérdezem. :DMelyik a hibás? Aki átver?

Melyik a hibás? Aki átver? Akit átvernek?

Találtam teljesen független, gondolkozni tudó, az érzéseit nem kihasználni engedő blogokat... közösségi témákkal, mint népátverés, lehúzás, objektíven, nem bántva más hitét, vallását, politikai nézetét, egyszerűen csak leleplezi az okoskodó, más hátán felmászni akaró és másból megélni akaró "kreatívokat", zseniális szélhámosságaikat, akik bizony nem restek kiismerni az emberi nem gyengéit... a pénz iránti mohóságot használják ki, jogosan, hisz a pénz világában élünk, ITT és MOST, mindenkinek itt és most pénz kell, hiába vágyunk optimistán és idealistán a hatalom és a pénz emberségére... az áramszámlát fizetni kell (többek közt...)

Hiába reménykedünk a szeretet erejében, sokszor fanatikus hívő vallásosok, álszeretetet hirdető ezoterikus mesterek, angyalok közé jutunk megrekedt magánéletünk helyrehozásán fáradva, és elfelejtjük közösségi szintre vonszolni az édes kis szellemünk... mondjuk addig nem is érdemes, míg magunkról sem tudjuk kicsoda... de még borzasztóbb, ha nem is akarjuk megismerni...

Jó lenne tudni, hogy miért nem működik a szeretet kicsit nagyobb közösségi szinten ... mármint tudjuk, a pénz és a szeretet édes duója még MLM-renszereken belül sem működik, nemhogy országirányítási szinten...

BAJ, hogy nemcsak magán, de közösségi szinten megrekedünk!!!!!!!!! (Ami ugye nem csoda, ha magánszinten is csak akaratosak és önzők és pénzsóvárok és soha semmivel sem elégedett emberek maradunk...) De vajon ha ezt meggyógyítanák az emberek, jobb lenne az ország? Elég lenne a pénz a kisembereknek is? Van erre esély?

Akarnak az emberek változtatást, de önmagukat nem változtatva... valami nagy világégés kell nekünk, hogy képesek legyünk megbocsátani és valódi szeretetet, felelősséget érezni... hogy ne a BKV vezetői tegyék el az irdatlan pénzt... hogy csak maradjak az aktuális példánál..

Idealista-optimista harcos maradok... a reményhal meg utoljára alapon, és a szemnyitogatás elvén ...

Melyik a hibás? Aki átver? Akit átvernek? Akit ki lehet használni, átverni, azt át kell! Ez is hibás szemlélet! DE! Aki észreveszi, és hagyja, hát már ő a hibás...

Szóval mi a megoldás? Maradunk vagy lépünk valamit? Puffogunk, morgunk, nyafogunk, igazságosztunk, .... vagy ... olvasunk, szűrűnk, beszélgetünk nyitottan.. aztán kialakul.......

Addig kell írni ugyanarról, de másképp, amíg csak van rá igényed és másokat is érdekelhet... mindenki megtalálja a saját tanítóit, sosem tudod, melyik új vagy már százszor leírt szavad nyit ki kaput valaki szívében, fejében.

Itt életutak sorjáznak, ki hogyan eszmélt dolgokra, senki nem indult itt hatalmas tapasztalatokkal, sőt, többnyire szeretetéhesen, naivan kezdtük... Többnyire. Mert azért volt olyan, aki egyből meg akarta mutatni, hogy ő milyen nagy ember.
Nem is értettük akkor még az igazi nagyokat, kerestünk, mert akinek kell a fény, keresse meg!!!
Csendben olvastunk, máshol is körbejártuk a témát, és szűrtünk. Mi igaz ránk, mit tapasztaltunk ebből meg.

És akkor írtunk, hogy hol tartunk. Különböző lelki fejlettségi szinten állunk, van, aki a párkapcsolatával és önmagával küzd még, van, aki munkában szeretné használni itt szerzett tudását, van, aki személyiségfejlesztésre is kész már, van, aki könyvet ír, van, aki online olvasótermeket nyitott, de általában itt mindenki segíteni akar a másiknak. Néha nem jól sül el, valóban. A mondás, miszerint a pokol felé vezető út is jó szándékkal van kirakva, itt eléggé megmagyarázódott. Nem mindig tudjuk, mi az igazi segítség. De írunk. Hátha épp az. Aztán beszélgetünk a szomszéd nénivel, sütit sütünk a gyerekeknek, belemosolygunk egy idegen szemébe, megsimogatjuk egy gyermek fejét... próbáljuk a világot szabad ember szemével nézni. Persze van, aki sosem akar tanulni... szeret benn ülni az önsajnálat pocsolyájában, vagy haragját önti ide. Mi pedig látjuk, hogyan küzdi le.

Ez egy nyitott közösség. Érvekkel, gondolkozva, szívvel, tovább akar lépni. Kivétel nélkül mindenki. Bízva önmagában és a világban.

Minden fórumnak, írásnak helye van. Utunk, állomásaink, kétségeink, tévhitek, téveszmék, hitek, eszmék. Minden. Ebből fejlődünk, nemcsak a buksi/léleksimogatásból.

Sok helyre repítettük és repítették írásainkat, és ez így van jól. Várjuk azokat, akik tapasztalataikkal vagy bármilyen úton, de tanulni és átadni szeretnének. Itt rengeteg az érdeklődő ember, a segítő, a másikra odafigyelő. A vonzás törvénye, vagyis az elfogadás művészete. Jerry Hicks és felesége írta a Vonzás törvénye c. könyvet, amelynek ez volt az eredeti címe: Az elfogadás művészete. Ez az oldal az elfogadásról szól, és annak határairól, határtalanságairól. A hiszékenység, naiv vagy tapadó szeretetet nem előny, érteni és érezni is kell a világot. Mármint aki tényleg tanulni akarja a világot. És átadja másnak, nem birtokolja.
Most sem mondtam mindenkinek újat, mégis ide tartozott.
Nem felelhetünk meg mindenkinek.
És nem szerethet minket mindenki.
És nem hihetek el elsőre, gyanútlanul mindenben.
Minden lehet igaz, és annak ellenkezője is.
Ezért nemcsak egy oldalról kell nézni a dolgokat. Minden éremnek két oldala van.

Mióta ezeket tudom, elégedett vagyok. Pedig nem dúskálok a földi jóban és nem is vagyok szép virágszál.

De már minden rendben van az én kis világomban. Szájönettel vagy anélkül. Csinálja, aki akarja, de utána ne sírjon.
Itt csak szemnyitogatás folyik, és a másik hasonló nevű fórumon. Aztán mindenki dönt. És annyi.

De szélhámosoknak itt helye nincs. Az élettől mindig visszakapják, amit adtak. Kikopnak maguktól. Erős közösség ez.

Itt a helye minden ismételt mondandójú vagy új írásnak, ha a cél, hogy közelebb kerülhessenek az emberek egymáshoz...Lehetne valami olyat, hogy

Lehetne valami olyat, hogy összességében elolvassuk el, ami erről szól, kedves Ditta? a secret oldal (is) ezzel van tele... van itt minden, mi szem-szájnak ingere, jó és még jobb és fura és még furább...

itt a háttérben más dolgok is vannak, aki mostanában regisztrált ... nem látja át a dolgokat...

Minden jót, mutass új utat, köszi!Nem talált...ez sem

Nem vagyok ScienNet-es, csak vonzódom a zseniális emberekhez és dolgokhoz.

És mielőtt véleményt alkotok valamiről szeretek a lehető legtöbbet megtudni róla.

Egyébként ha lennél szives visszaolvasni annak a bejegyzésnek a legelejét, amivel ezt a fórumot indítottad!!!

"Inkább hittek benne, mint értették......"Kérdés....

Melyik az a vallás,ami tiltja?Visszatérve.....

A rendszer csúnya szóval élve : hibrid

Igazából nem lehet besorolni sehová. Ki kell találni egy új marketing és közgazdasági fogalmat rá.

Talán az ügyvéd úrnak is épp ezért "adták a szájába" az MLM fogalmat.Ditta45 elkönyveltelek fundamentalista SienNetesnek

Olvasd el az adott Szkeptikus fórumot, ott a link és ott volt a kivétel módja is, ami elvileg lehetséges, csak hát nem éri meg. Egyébként hülyeséget minek tanulni??? Eléggé ismerem az MLM rendszert, tudom, hogy aki jót akar magának kerülje nagy ívben. Nekem például a vallásom is tiltja az ilyenben való részvételt és bárminemű segítséget.

De ha akarsz, írj akkor itt róla. Nem hiszem, hogy nekem bármi újat tudnál írni, de talán másoknak, akik itt olvasnak, hasznos lehet.Vega is tanulhatott volna.....

Kíváncsi lennék, hogy mennyi időt és energiát fordított "vega" arra,hogy megtanulja használni a rendszert?
Egyébként a jogokban lévő pénz "kivehető"-egyetlen módon, ha valóban érdekelte volna, hogy hogyan,akkor ezt tudná.Ditta45

Nem MLM hát ez nagyon érdekes, mert a KAMU állítólagos érdekvédelmi szövetség Magyar György ügyvéd szájába, akkor miért adta azt, hogy ez egy legális MLM rendszer???? Ennyire hülyék lennének, hogy nem is MLM, de még is azzal védekeznek???

A piramis rendszert meg nemsorára hallani fogod a rendőrségi, ügyészségi, vagy nemzeti nyomozóiroda, vagy szervezett bűnözés elleni akármilyen csoport nyilvános sajtótájékoztatójában az ügyről. 1-2 hónap max szerintem és lezárják a nyomozást.Rosszul súlyoztad a dolgot....

A ScienNet sem nem piramis ,sem nem MLM. Ha tanultál volna és tapasztaltál volna lehetnél szakember ebben a témában.
De nem vagy!Sciennet = undorító piramisjáték

"vega válasza vega (17:55) hozzászólására előzmény | 2009.12.01. 18:02 | (#57590)
Március:
veszteség 214. 2009-03-23 13:36

Comboy én fél évig voltam tag, nálamnál jobban nem ismered a rendszert. Fogd fel, hogy az a virtuális pénz ami jogokban van, nem kivehető.

Se én, se az ismerőseim nem tudják a pénzüket kivenni!

Csak úgy kereshetsz pénzt, ha a barátaidat rábeszéled, hogy tegyenek be pénzt ők is jogokba, és te megkapod az ő pénzük egy résztét.

Amikor a becsapott barátaid észreveszik, hogy nem tudják kivenni a pénzüket, akkor felfognak jelenteni, vagy talán lesz olyan is, aki elvágja a torkodat.

előzmény: comboy (212) 2009-03-23 12:49 "Ditta45

Ezt írtad:"A ScienNet annyira új, minden ízében,hogy egyetlen olyan terület van, ahol szakemberek dönthetnek ezzel kapcsolatban: az pedig a törvényesség. Miden egyéb területen kikezdhetetlen a rendszer."

Értelmezve: Új???!!! Na ne kábíts, mert a piramis rendszer és az MLM egy elégé régi találmány. Lehet, hogy más az elnevezése, de a módszertan azonos. Matematika versenyen nyertem még gyerekkoromban egy könyvet és már abban is úgy írtak róla, mint történelem. Ja és azt írtad, ha figyelsz, hogy a törvényesség szintjén kikezdhető a rendszer , ebben szerinted szakemberek döntenek, és minden egyéb területen szerinted nem. Nos közerkölcsi és közetikai és közbizalmi szintem már elbukott.

Ez a lényeg. Innét már nem tud felkelni, még ha mankókat, meg sztárügyvédeket raknak a hóna alá, akkor sem.

Paulinyit hagyjuk, mert elég jól ismertük egymást, de hányingerkeltő az az ember.Nem talált...

Sem az egyik sem a másik! nem olvastad el elég figyelmesen,amit írtam:én hasonló gondolkodású embereket kerestem és a googleba
a secret szót ütöttem be. Én is meglepődtem,amikor megláttam a ScienNet nevet!!!! Ennyi az egész.
Nem lett oda a pénzem és nem ebből éltem.
És..meg van a saját, tapasztalatokon alapuló véleményem. A tudás nem az, amit az iskolapadban ülve tanítanak,ez az egész iskolarendszer
csak arra jó, hogy engedelmességre tanítsa az embereket. Amikor egy ember átél és megtapasztal valamit: az az IGAZI TUDÁS
Internetes viták a ScienNet-ről?...hm....
Én az ilyen szakbarbár stílusban előadott vitákban csak a sztereotípiákat látom. A ScienNet annyira új,minden ízében,hogy egyetlen olyan terület van,ahol szakemberek dönthetnek ezzel kapcsolatban: az pedig a törvényesség. Miden egyéb területen kikezdhetetlen a rendszer.

Mit jelent az, hogy valaki szakember? Tanul és tapasztal. Ebben szerintem egyet értünk....
Tanulás=elméleti elsajátítás
Tapasztalás=az elmélet gyakorlatban való kipróbálása
Nos?
.................
Paulinyi Tamás is ismer téged?Én ebből csak annyit látok,

hogy a beírások az Egyént minősítik.

És itt az oldalon vannak beírások bőven...........Ditta45

Fura, hogy egyből ezt és itt lelted meg. Hol kerested? A googlében? Én is ott keresgéltem és nagyon sok értelmes vitát olvastam. Talán neked is el kellene olvasnod őket. Tehát javaslom folytasd az olvasást a témában.

A magyar bíróságok:-) Kac-kac hahahhahahahaha tények..... na jó, Nőj fel fiam, vagy lányom, mert naív vagy. Ebben az országban minden a pénzről és érdekekről szól azon a szinten is. A SienNet sorsa már most eldőlt. Mit gondolsz mit lehet még újraindítani 5-6-10 év múlva, mire itt egy ilyen per esetleg átlagosan lezárul???

Paulinyi, háááát mint írtam neked túl jól ismerem személyesen is. Jómagam az viszonylag közepesen, vagy enyhén veszélyes szélhámos, beszívott hippi kategóriába sorolom. Ha neked ő a mérce, háááát megérdemled a SienNettel együtt:-) Ha nagyon veszélyesnek tartottam volna, akkor már régen nem tudná azt csinálni, amit csinál.

Persze én inkább azt mondom, GONDOLKOZZ!!!! A szerződés, amit annyira ajánlottál, hogy olvassam el egy lótúró.... miért.... mert szerződés létrejön szóban írásban és ráutaló magatartással és ha az írottak nem fedik a gyakorlatot, akkor kenheted a papírt a hajadra.

Na de még mindig nem bökted ki az igazat, hogy mi a manóért is van ez a nagy ScinNet érdeklődésed. Bepaliztak, oda a pénzed??? Mennyi? Te akartál bepalizni embereket és oda a jövedelemforrásod??? Na elő a farbával!!!!válaszka...

Információt kerestem. Azért kattintottam rá a névre,hátha valaki olvasott esetleg hiteles információt valahol. Engem a tények érdekelnek ebben az esetben,ahogy a bíróságot is., hiszen ez ott fog eldőlni a ScienNet kontra Magyar Állam perben. És védőügyvéd sem vagyok
csak tényeket közöltem a rendszer működéséről, az emberekre és a gazdaságra gyakorolt hatásáról.

Paulinyi Tamást én egy nagyon szerény, mosolygós embernek ismertem meg,aki rendszeresen publikál és újság rovatokat vezet.

Azt megköszönöm neked,ha idézel másoktól,akik hasonlóan gondolkodnak,mint én. Pont őket keresem!

Az, hogy valaki számára mi a szimpatikus és mi nem, az mindig őt,mint személyiséget, mint embert minősíti,hiszen ezek a kivetülések a tükrei
mindenkinek. Akár tud róla,akár nem. Az önelemzés hasznos lehet ebben az esetben, már ha valaki számára fontos,hogy fejlődjön
a személyisége.

Ignatyenko tábornokról mit is írhatnék.......? Parafenomén....hm...
Erről az aura látás jut eszembe. Megnézném az auráját szivesen...a Kirlián fényképezés is orosz találmány.
A mai világban még könnyen vissza lehet élni az ilyen képességekkel.Annyit tudok a témáról,hogy mindkét nagyhatalom folytatott
titkos katonai kísérleteket a gondolat átvitel és a távolba látás képességével,de nyilvánosságra nem sokat hoztak belőle.

Daszkale, a ciprusi mágus a róla írt könyvben szintén érdekes részleteket árul el a saját képességeiről és arról, hogy mire használja.

Az emberi AURA látása és elemzése már sokkal kézzelfoghatóbb téma a mai ember számára. Ez sokkal szélesebb tömegekhez érhet el,
mint egy parafenomén képességeinek vizsgálata. Az aura látása sokkal több ember életminőségén javítana.

Minden mindennel összefügg - ezt csak az elkülönültség állapotában és világában élők nem látják meg.
Dittaválaszka...

Információt kerestem. Azért kattintottam rá a névre,hátha valaki olvasott esetleg hiteles információt valahol. Engem a tények érdekelnek ebben az esetben,ahogy a bíróságot is., hiszen ez ott fog eldőlni a ScienNet kontra Magyar Állam perben. És védőügyvéd sem vagyok
csak tényeket közöltem a rendszer működéséről, az emberekre és a gazdaságra gyakorolt hatásáról.

Paulinyi Tamást én egy nagyon szerény, mosolygós embernek ismertem meg,aki rendszeresen publikál és újság rovatokat vezet.

Azt megköszönöm neked,ha idézel másoktól,akik hasonlóan gondolkodnak,mint én. Pont őket keresem!

Az, hogy valaki számára mi a szimpatikus és mi nem, az mindig őt,mint személyiséget, mint embert minősíti,hiszen ezek a kivetülések a tükrei
mindenkinek. Akár tud róla,akár nem. Az önelemzés hasznos lehet ebben az esetben, már ha valaki számára fontos,hogy fejlődjön
a személyisége.

Ignatyenko tábornokról mit is írhatnék.......? Parafenomén....hm...
Erről az aura látás jut eszembe. Megnézném az auráját szivesen...a Kirlián fényképezés is orosz találmány.
A mai világban még könnyen vissza lehet élni az ilyen képességekkel.Annyit tudok a témáról,hogy mindkét nagyhatalom folytatott
titkos katonai kísérleteket a gondolat átvitel és a távolba látás képességével,de nyilvánosságra nem sokat hoztak belőle.

Daszkale, a ciprusi mágus a róla írt könyvben szintén érdekes részleteket árul el a saját képességeiről és arról, hogy mire használja.

Az emberi AURA látása és elemzése már sokkal kézzelfoghatóbb téma a mai ember számára. Ez sokkal szélesebb tömegekhez érhet el,
mint egy parafenomén képességeinek vizsgálata. Az aura látása sokkal több ember életminőségén javítana.

Minden mindennel összefügg - ezt csak az elkülönültség állapotában és világában élők nem látják meg.
DittaDitta45

Nos ezek szerint te védeni szeretnéd a SienNetet és azt elérni, hogy újraindulhasson. Nos szerintem nem fog újraindulni. Nagyon sok munkám van ebben a határozott álláspontomban és prognózisomban, mert nagyon alaposan elemeztem ezt az egészet. Gyakorlatilag több száz ember véleményét olvastam, vagy hallgattam meg.

A részletekbe mint írtam nem látom értelmét belemenni vitákba, mert megtették már mások szerte a neten. Keress és találsz.

A vonzás meg fura, mert itt azért egy jó nagy szélhámosságba vonzották be az embereket. Egyébként magában már ezek a pozitív gondolkozás erejére és ráhúzott üzleti jellegű újra feldolgozások sem túl szimpatikusak nekem. A "titok" féle meg főként. Nem titkolom, hogy a tiszta és eredendő alapokat kedvelem ebben a témában.

Majd hozok neked néhány idézetet, arról, amit te ne gondolsz, hogy mások nem gondolhatták úgy.Nem..kedves IGe.....

Korábban nem jártam ezen az oldalon. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem volt netem.

Még akkor sem, ha ismerősnek tűnnek a gondolataim számodra. Ezek a saját gondolataim.Sőt azt is elárulom neked,hogy
sokat közülük most írtam le először.

A vonzás törvényét alkalmazva átfutott az agyamon, hogy jó lenne találni egy olyan közösségi oldalt,ahol a Titokra nyitott emberek
véleményét és tapasztalatait ismerhetném meg. És itt vagyok: ez a vonzás törvénye.
Nem tagadom, hogy a ScienNet is foglalkoztat, hiszen két hónapomba telt,mire átrágtam magam az üzletszabályzaton és megértettem,
hogy hogyan működik ez a kétrétegű rendszer. Egy bizonyos: a szoftver mp. pontossággal,emberi beavatkozás nélkül működött.
Másképp képtelenség lett volna napi több százezer információt feldolgozni.
Elárulom neked, hogy pl.a magyarországi Valdorf iskolák, óvodák,különböző alapítványok is tagjai a rendszernek,és nem kevés
bevételük volt a sciennetnek köszönhetően, méghozzá úgy, hogy nonprofit szervezetek lévén ők gazdasági bevételszerző tevékenységet nem
végezhetnek. És a tagságuk teljesen megfelelt a törvényi előírásoknak.
Itt nem a vásárlóközösséggel és nem a rendszerrel,nem a szoftverrel van a probléma.Sőt, még csak nem is sikkasztásról szóltak
a hírek,hiszen lefoglaltak 1,7 milliárd forintot a bankszámlákon. A hírek az adótörvények megsértéséről szóltak. A problema az, hogy
a ScienNet ciprusi cégként devizakülföldinek számít,mivel Ciprus nem EU-s tagállam, és mint devizakülföldi más adójogszabályok vonatkoznak
rá. De ettől többet én sem tudok.Ezért kattintok rá,ha valahol meglátom a cég nevét.
A PSZÁF semmi elmarasztalót nem talált amikor átvizsgálta a rendszert: az állásfoglalásukat te is olvastad. Nekem is jön a hírlevelük.
Amiről pedig te írtál,hogy munka nélkül lehet sok pénzt keresni vele,nos ilyen kijelentés a Leinemann Zsolt száját soha nem hagyta el.
A PSZÁF is úgy találta, hogy a ScienNet nem végez sem befektetési és pénzgyűjtő tevékenységet. A foglalók összege pedig a Volksbankban
egy elkülönített letéti számlára megy automatikusan abban a pillanatban, amikor a törzsvásárló a bankfiókban saját kezűleg befizeti
a pénztárban. A letéti számlát ügyvédek használják, onnan csak egyetlen, előre meghatározott céllal lehet pénzt levenni. Ez a ScienNet-nél is.
Józan gondolkodású ember el sem hitte, hogy ezzel munka nélkül lehet meggazdagodni.

Ditta
így működött.Kedves 79865!

Igazad van, hiszen sok olyan ismeretterjesztő film van,ahol bemutatják,hogy az ember mi mindent tanult meg a természet és az állat-
világ megfigyeléséből. Emlékezz csak Leonardo daVincire: szárnyakat épített,hogy repülhessen, tanulmányokat készített a madarak
mozgásáról.És....a madaraknak "köszönhetjük" a repülőgépet. No és persze az emberi tudásszomjnak.
A multilevermarketing ereje a csapatmunkában rejlik és lényege a "másolódás", ami egyszersmind a sikeres MLM munka záloga is.
És a Titok lényegéhez ez szervesen kapcsolódik. Ez is a vonzástörvényen alapul. Ez egy olyan energia, amit áthat mindent és talán
minden eddig ismert energiánál erősebb, mindenhol jelen van./Már Einstein is keresett egy általa gravitációs állandónak nevezett,
és a mezőelmélet alapját adó univerzális alkotóelemet/

Kicsit elkalandoztam. Ne haragudj.

Szóval...igen, úgy gondolom, hogy helyesen látod a piramis dolgot: a piramisokban mindig azok az emberek vannak legfelül,akik velük született természetességgel alkalmazzák a vonzás törvényét. Talán nincsenek is tudatában mindennek.
De ahogy a Titok című filmben és a könyvben is láthatjuk ez most változni látszik,hiszen egyre több ember elégedetlen az életével,
a sorsával, és egyre többen ébrednek rá Önmagukra,arra a tényre, hogy ez egyedül rajtuk múlik, és arra, hogy ahogyan Bob Proctor mondja a filmben:Nincs az égben egy tábla, amire föl lenne írva a nevünk és előre a sorsunk. Csak a jelen valóságos, a jövő mindig mozgásban van!
/Ezt már Yoda is mondta a "Csillagok háborúja" c. filmben./

DittaDitta45

Háááát Pulinyi nálam nagyon rossz referenciának számít, aki őt kedveli.

Nagyon úgy néz ki, hogy te vagy egy itteni tag vagy új néven, hogy ne lehessen azonosítani, vagy direkt a SienNet miatt, tehát ezen cikkem miatt jöttél ide. Ehhez nem kel Dalai lámaság sem:-)

Jobb lenne mielőbb kiböknéd a valódi szándékod és célod, mert felesleges kerülgetni.:)

Nem vettem zokon IGe "letorkolását" az ő baja :) Ismerem a hálózat építés rejtelmeit jó ideig foglalkoztam vele. Mondhatjuk azt is értem el benne sikereket. De ez most nem számít. A lényeg a "PIRAMIS"elv. Csak arra hívtam fel a figyelmet hogy ahol egy nagy rendszer jelen van ott mindig a"piramis" rendszere van jelen. Vagyis aki legfelül van az irányít vagy nála csapódik le a haszon stb.Nincs a természetben sem olyan hogy mindenki egyformán uralkodik mindig van egy valaki aki a képzeletbeli csúcson helyezkedik el. Farkasoknál "alfa hím" vagy vezérbika vagy méh királynő stb.Ezek alatt helyezkednek el a dolgozók ,katonák stb.A megfelelő rangsorban. Az embereknél ha egy céget nézünk ott is ugyan ez az elv van jelen.De nézheted a vallást is ott is mindig egy vezető van, alatta pedig a "papok" megfelelő rangsorban. Csak ennyit gondoltam leírni remélem kielégítő volt:) További kellemes napot mindenkinek:)Háát....

Elismerésem az eredményeidért és ezt szívből írom!

Ami a tegeződést illeti,most már részemről is mehet. Nálam a magázódás a tisztelet jele,ami részemről minden
embert megillet.Az azonnali tegeződést van,aki lekezelőnek tartja. És sokszor van is ebben valami.
Szóval, ha már kialakult bennem egy kép a másik emberről, akkor semmi akadálya .
Igazad van! Téged nyugodtan letegezhettelek volna. A piszkálódásaid leperegnek rólam!

Hogy mit keresek itt? Tudod a Dalai láma már gyerekként tudta, hogy ő kicsoda, és ebben az sem befolyásolta,
hogy a tanítói mind sokkal tapasztaltabbak és idősebbek voltak nála! Erről ennyit!

Bár a tűzön nem járnék,de neked gratulálok, hogy ekkora koncentrációra vagy képes, és hogy felismerted és fejleszted
a veled született képességeidet. Silva munkásságát én is tanulmányoztam,sőt alkalmaztam a módszereit is,ahogy a parakutatást is. Erről nekem
Paulinyi Tamás jut az eszembe, szívesen olvasom a cikkeit, a könyveit. /Szintézis Szabadegyetem kontra Paulinyi Tamás/
Ha már a paraképességeknél tartunk, mit szólsz ahhoz a képességhez, amikor valaki megérzi mások gondolatait?

Ami a vallást illeti én nem vagyok vallásos. Olvastam a világ vallásairól, mert érdekeltek a tanításaik, hiszen minden vallásnak
van egy vezérfonala, egy alaptézise,egy fő tanítása, ami az egész emberiség számára fontos lehet. Engem az
érdekelt, hogy hogyan lehet szintézisbe hozni ezeket a tanításokat ahhoz,
hogy végül kialakuljon egy holisztikus világkép.

Ennek a holisztikus világképnek a központi eleme AZ EMBER. Mindig is érdekelt, hogy hová tart az emberiség fejlődése?
Mire vagyunk képesek,mint emberek? Milyen rejtett képességeink vannak,amiket csak azért nem használunk, mert nem vagyunk
tudatában mindennek.
Ezek nyitott kérdések és nagyon jók!

Igaz én......, hogy Einsteint idézzem: "Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi.!"...,de azért
én így érzem jól magam.Az én képességem arra ösztönöz,hogy igyekezzek a világot holisztikusan szemlélni és megpróbálni
szintézisbe hozni mindazt, ami látszólag ellent mond egymásnak.

Hiszen már Buddha is azt tanította,Hogy "Ha a húr túl feszes, akkor elpattan, ha túl laza, akkor nem lehet játszani rajta:a megoldás
a középút"
DittaDitta45 szerintem inkább neked nem lenne itt KERESNI VALÓD:-)

Itt mindenki tegezi egymást, veled sem teszek kivételt. Főként nem a (20 órányi itteni regisztrációdra való tekintettel) 1-2 éve Vágó István is jött ezzel a fura magázással egy netes vitánkban, de itt neki és neked kell igazodnod a szokásokhoz. Itt a tegezés a természetes.

13-as a tagszámom és több évtizede a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaságban
Tevékenykedtem az AION alapítványban is, amely az emberi pszichikum képességeit kutatja
Optimista, pacifista, tolerancia stb. klubok tagja vagyok
Tűzönjárást és ilyesmit még akkor elvégeztem, amikor még itthon csak filmeken látták
José Szilvával, az agykontrol alapítójával és világhíres parafenoménokkal stb személyesen találkoztam, némélyiküket laborba vizsgáltuk is. pölö Albert Ignatyenkót
Számos vallást és egyházat alapítottam és jelenleg is alapítanak az ötleteim alapján és a segítségemmel

ne fárasztom magam a felsorolással
Tehát te is írj legalább ennyitKedves 79865......

........kifejtené bővebben,hogy mire gondolt, amikor azt írta, hogy a természetben mindenhol
"piramisra" bukkanunk? Ne hallgass IGe-re,ő letorkol mindenkit,de engem érdekel mirre gondoltál?!