Sziasztok!

Csütörtökre szervezett Álomkereső egy kötetlen beszélgetést az Aranyhold teaházba. Az egyik ismerősöm nagy örömmel készült erre, hiszen szeretett volna találkozni olyan emberekkel, akik pozitívan gondolkodnak. Tanulni szeretett volna tőlük. Mikor odaért és helyet foglalt, óriási meglepetés érte. Figyelemre se méltatták őt. Úgy 1 óra hosszát ücsörgött és hallgatta őket, utána otthagyta az egészet.
Tehát a kötetlen beszélgetés azt jelenti, hogy csak azzal állnak szóba az ott lévők, akik úgymond bennfentesek? Ha valaki félénkebb és nem akar/mer ismeretlenül beleszólni, nem karolják fel?
Akárkik is voltak a jelenlévők, nagyon nem szép tőlük. Gondolkodtam rajta, hogy én is elmegyek. De jó, hogy nem tettem. Csak az időmet vesztegettem volna ott.
Sajnálom, hogy a magasan kvalifikált "titoktudók" közé nem férnek be az egyszerű halandók. Tudom, ebből is tanulni kell, mert minden értünk van. De nem csak nekünk, hanem nekik is. A bejegyzésnek ez a célja, hogy észrevegyék magukat és tudják meg, hogy önmagukon kívül más embereket is lássanak meg.

Címkék:

HozzászólásokKöszi, Evelion. :-)

Elhiszem, hogy ez most ingyenes volt.
Viszont én itt olvastam régebben számos pénzes Álom-programról, azért kérdeztem rá erre.Az én olvasatomban...

Én nem pártoskodnék, senki mellé nem állok és ellene sem beszélek (bocs, írok)!

Tény számomra az, hogy akarva akaratlan, vádaskodás történt...egy csapat nagyon jó ember társaságát megcélozva...anélkül, hogy valós információval rendelkeztek volna...hm...ez valóban bicskanyitogató, annál is inkább, mert van egy kis csapat a vérzivataros kisvárosunkban, ahol elfogadás, szeretet, egymásra figyelés van jelen...erőszak és rábeszélés nélkül! Mindenki önként ilyen:)))
Amikor bosszant valami, lehet én sem tudom jól szavakba foglalni a gondolataimat...és Fóki nem saját magát, hanem egy csapatot védett meg...ösztönösen, szeretetből! Más is ezt tette volna, aki nagyon oda van azért a kis közösségért, akit a barátainak tud...bárki...amúgy meg szólás szabadság van...nem???

És még valami, ami csípi a szememet! Itt a hely tulajdonosa nem kér pénzt, nincs óradíj, nincs helypénz, akármeddig (zárásig) lehetünk a teaházban...nagyon sok helyen kérnek terembért...itt nem!!!! Mindenki szeretettől vezérelve van jelen...és nem önös érdekből:))))

Sokan úgy írnak, hogy 2 és fél alatt egyszer sem engedték, hogy megismerjük őket...ők sem ismernek minket...csak a fejükben szövögetnek rólunk bírálatokat, elképzeléseik alapján. Tudjátok én mindegyikőjüket ismerem, akik a teaházban voltak...most már a 3 újoncunkat is:)))))

Egyszóval kompetensnek érzem magam, hogy ehhez a témához hozzászóljak...az ellenkezőjét nem is értem...ott sincs...és bírál...egy másik embert..."másokban a szálkát" effektus???

A teaház vár mindenkit! Ne higyj nekem, hogy jó lesz ott neked is...:)))Azt hiszem felesleges

Azt hiszem felesleges kommentálni ezt a történetet. Fóki sem véletlen, hogy eltűnt az oldalról. Eléggé meg is lepett, hogy ilyet kell olvasnom egy régebben igencsak tiszteletre méltó tanítótól:
"Fogalmam sincs, mi indította ezt a valakit arra, hogy ekkorát hazudjon, megvádolva, rágalmazva egy egész társaságot, de bevallom, nem is érdekel, ez maradjon az ő baja, ha van lelkiismerete, akkor rendezze ezt magában vagy akivel akarja."

De mint minden más, változnak az emberek és változnak a hangulatok is. Azért remélem hogy egyszer mindenki tényleg Önmagára talál, és eljutunk oda, hogy elfogadjuk a másikat akkor is, ha téved, és akkor is ha más a véleménye. De legyen ez is egy tanulságos példa arra, hogy aki másnak vermet ás... ugye a vonzás mellett az ok-okozat is működésbe lép, és erről hiába beszélünk számtalanszor itt az oldalon is, sokan megfeledkeznek.Azért nekem még idekívánkozik egy kukacoskodó kérdés,..

de én már csak ilyen vagyok. :D
Ugye, most ingyen lehetett együtt szórakozni Álommal?Kedves angel-a!

Latod........, pedig nem is "puskaztam"!:)))

Olvastam a bocsanatkeresed, varhato volt toled,annak ellenere is,hogy nem ismerlek szemelyesen.
Es ez az eset egy nagyszeru pl-a,hogyan lehet masokat akaratuk ellenere befolyasolni, Foki megint irt sot Obi is es Alom is benezett.Ez egy nagyon sikeres vonzas volt angel-a, GRATULALOK!!!:)))
Pedig veletlen felreertes az egesz.
Veletlenek meg nincsenek, de szukseg volt egy ilyen "meleg" helyzetre ahhoz ,hogy az iment felsoroltak, lehetoseget kapjanak legrelytettebb vagyuk megvalositasahoz,hogy ujra ITT lehessenek.:)))

Foki, te ismered angel-at,akkor miert volt szukseg igy letamadni?!
Mostmar biztosan sobalvany lesz beloled, tobbszorosen!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Bekesseg!

Szeretettel,
felebaratSziasztok!

Kedves Fóki és Öbike!
Megértem, hogy mérgesek vagytok, a megkövetés már megtörtént a bocsánatot kérek, c. blogban, de itt is megírom, hogy bocsánatot kérek minden érintettől, tévedtem.
Kérlek benneteket, hogy olvassátok el azt is.
Előbb megtörtént, mint, ahogy írtatok ide.
Nem hazudott senki, csak félreértés történt, nincs itt semmiféle szándékosságról szó.
Fóki! Ismersz és tudod rólam, ha hibázok, felvállalom. Most is így történt.
angel-aNem akartam ide írni többet

De úgy érzem, fontos megvédenem a "mundér becsületét", hogy ilyen fura képzavarral éljek. :)
Angel-a, Téged személyesen is ismerlek, fogalmam sincs miért írsz be marhaságokat, olyasmiket, amikről Neked nincs személyes meggyőződésed, mivel hogy ott sem voltál. Továbbá arról sincsen fogalmam, hogy miért nincs annyi bizalmad olyan barátaidban, mint pl. Öbike, aki szintén jelen volt, hogy nem így viselkedik egy társaságban. A társaságban jelenlévők közül többeket személyesen is ismersz, mégis kikeltél egy blogban ellenük, mert hallottál valamit valakitől. Mellényúltál, méghozzá indulatból, csak mert valaki hazudott. Zsigerből érzem, ha hazugságról van szó. Kedves Angel-a, nem Te hazudsz, hanem az "informátorod", aki állítólagosan ott volt. Most pedig közlöm a tényeket, amelyeket a társaságunkban akkor jelen lévő tizenkét ember igazolni is tud:
Körünkben 3, azaz három új ember volt, egy hölgy és két srác. Az illető hölgy - Virina - már írt ide hozzászólást, el kell olvasni. A két srác közül az egyik pedig Álomkereső honlapjáról jött (tehát nem "secretes" és nem is fehérvári), a másik pedig Álomkereső kollégája, tehát személyes ismerőse. Nem volt körünkben más új.
Fogalmam sincs, mi indította ezt a valakit arra, hogy ekkorát hazudjon, megvádolva, rágalmazva egy egész társaságot, de bevallom, nem is érdekel, ez maradjon az ő baja, ha van lelkiismerete, akkor rendezze ezt magában vagy akivel akarja. De az, hogy egy kétes beszámolóra rögtön sértődött blog-bejegyzést írjunk, olyan eseményről, ahol jelen sem voltunk, nem vall meggondoltságra. Hangsúlyozom, nem Te hazudsz, Angel-a, Te csak szimplán meggondolatlan voltál és bizalmatlan e baráti találkozón részt vevő barátaiddal.
Itt leírt szavaim igazságát nem kívánom semmivel sem igazolni, igazolja az a tizenkét ember, aki jelen volt - újak és "régiek" vegyesen - és jól érezte magát. Sőt, még az AranyHold teaház kedves személyzete is, akiket már személyesen is ismerünk.
A találkozó fél hétre volt meghirdetve, ez időpont előtt semmiféle más társasági összeröffenés nem volt a nevezett helyen. Valaki megint hazudott félelemből (mert mondjuk be akart jönni, csk nem mert, inkább kitalált egy ilyen mesét), vagy ami még rosszabb, szándékosan, rossz indulatból. Az ő dolga, számoljon el a saját lelkiismeretével. Mindenesetre ha akar, jöjjön el közénk máskor, merjen leülni közénk, szeretettel várjuk, senki sem fogja a szemére vetni e hazugságát, mert emberek vagyunk, megértjük, még csak megbocsátani sem kell. Figyelni fogunk rá és jól fogja érezni magát a társaságunkban, persze, csak ha akarja.

Köszönöm.

Továbbá, Kedves Angel-a, mivel Te írtad ezt ide fel, a Te dolgod a résztvevők, és főleg Álomkereső megkövetése ugyanezen blogban. Hogy miért, azt fentebb leírtam. Persze, ha úgy érzed. Ne érts félre, nem vádollak, ráadásul ismerlek is, tudatos embernek ismerlek. Csak a dolgok helyretétele érdekében javaslom ezt a dolgot, mert bizony ez a blog-bejegyzés így, ebben a formában emberek becsületébe gázol. (még ha nem is az a célja, ugyanis ilyen szándékosságot nem feltételeznék).

-Fóki :)én is ott voltam :)

Amikor Fókival odaértünk, akkor két új taggal ismerkedtünk meg és már Álomkereső és Ercsike szeretettel várta az érkezőket.
A székesfehérvári titok-klubhoz hasonlóan, amit közösen vezetünk Angel-a-val itt is az első körben, még a beszélgetés megkezdése előtt egy bemutatkozásra került sor. Ez kb. egy órát el is tartott, amíg mind a tizenketten elmondtuk magunkról hogy kik vagyunk.
Nagyon csodálkoztam Angel-a ezen beírását, mert nem volt senki közöttünk, aki szó nélkül maradt volna, és olyan jó volt a hangulat, hogy innen biztos nem ment volna el senki szó nélkül távozva.
A találkozó 18:30-ra volt meghirdetve, arra az időpontra már szépen össze is gyűltünk :)

Mivel valami félreértésre gondoltam, ezért felhívtam Angel-a-t, hogy miért van ez a beírás. Mint kiderült, Angel-a barátja 16 órára!!! érkezett az Aranyhold teaházba, és nagy valószinűség szerint egy másik baráti társaság közepébe cseppent.
Ez azért elgondolkoztató....

Drága Angel-a! Mi továbbra is szeretettel várjuk a Barátodat, hogy végre megismerje a mi társaságunkat, és megismerje azt a fogadtatást amit Álomkereső és Ercsike ad magából.

Békét és Boldogságot mindenkinek :) ÖbikeHát, igen.

Vannak, akik csak pénzért karolnak fel másokat, és vannak, akik ingyen. :-)Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy kéretlenül közbeszólok... Angel-a, az jutott eszembe kapásból, és azért írom, mert hátha segít, hogy voltam mindkét oldalon én is, és alapvetően törődös vagyok, de ha új közösségbe megy az ember, akkor ott erősen "meg kell magunk mutatni". Oda kell menni, ki kell állni, szólni kell, kezdeményezni, mutatni, hogy AZÉRT JÖTTÜNK, MERT JÓL AKARJUK MAGUNKAT ÉREZNI, és ha arra is zárt ajtók a válasz, az baj. De van egy embertípus, aki valahogy vesztésre játszik, és ezt általában meg is kapja. Lehet, épp ebből kell kitörni az ismerősödnek? Ne vedd magatokra, ha nem így van, csak leírtam az azonnali érzéseimet, mert én is jó sokat küzdögettem ezekkel a dolgokkal, mindkét oldalon.
Amúgy meg tényleg hiányzik a világból a törődés nagyon.Én újként voltam ezen a

Én újként voltam ezen a beszélgetésen. Rajtam kívül még ketten voltak újak. Nagy szeretettel fogadtak, és mindenki bemutatkozott néhány mondatban. Nem emlékszem, hogy valaki egy órát ült volna közöttünk némán, és senki nem kérdezte volna meg tőle, hogy miért jött.
Én nagyon jól éreztem magam. Alig várom a következő kötetlen beszélgetést.
VirinaKedves angel-a!

Sajnálom, hogy így vélekedsz erről.
Nagyszerű volt a hangulat, és bizony néhányan már összerázódtunk a sok találkozás során.
Ilyenkor valóban nem egyszerű beilleszkedni elismerem.
Nem szeretnék célozgatni senkire, úgy gondolom, hogy egy férfiról van szó.
Vagy félóráig vizsgálta az itallapot magába vonulva...
Nos senki helyett nem tehetünk máshogy.
Ha neki tetszettek a témák, akkor jöjjön el újból, vagy többször, és csatlakozzon bátran hozzánk.
Ezt a többiek nevében is mondom.
Összetartó jó kedéllyű csapatnak tartom a társaságot, minden emberi hibájuk, és tökéletlenségük mellett is... :)))
Hangos bekiabálósok vagyunk, de mindenki szót kap.
Ezek mellet, beismerem én is figyelmen kívül hagytam további két tagot, de ha többször látjuk egymást, biztos összemelegszünk.Kedves Rózsafa! Hogyne

Kedves Rózsafa!
Hogyne tanított volna. Az embereknek általában az esik a legrosszabbul, ha figyelmen kívül hagyják őket. Hiába mondjuk, hogy a boldogságunk ne másoktól függjön. Ezt könnyű mondani, de annál nehezebb kivitelezni. Ez már a megvilágosodás része, amiben véleményem szerint nagyon kevés élő embernek volt része.
Igen, mindenki halandó. Mindenki követhet el hibákat. Azokból tanulunk és ezáltal fejlődünk. Ha mindig minden olyan happy lenne, unalmas lenne az élet.:))))))Kedves Felebarát! Igen, ne

Kedves Felebarát!
Igen, ne hibáztassunk másokat. Itt nem az történt, hanem inkább figyelemfelkeltés. Tanulunk sok mindent, de főleg szeretetet és figyelmességet kell tanulnunk, mert ebben a felgyorsult és kifordított világban mintha ez leértékelődött volna.Én viszont azt mondom

mindig annak kell figyelmesebbnek lenni, aki hívja az érdeklődöket. Hiszen mint tudjuk majd nem minden klubban a többség azok, akik már régóta ismerik egymást.
Kedves Angel-a, biztos téged is tanított valamire. Gondolom főleg arra, hogyha egyszer házigazda leszel, akkor Te észre fogod venni azokat, akik akkor járnak nálad először. A résztvevőknek meg talán azt tanította, hogy ha nem zárt körű rendezvényen vannak, akkor talán legközelebb invitálni fogják az újakat, hogy a bátorságuk igen is meglegyen ahhoz, hogy Ők is kitárulkozzanak.
Ja, és ebből kiderül, hogy Ők is ugyan olyan halandok mint Ti.Kedves angel-a

Szerintem pont az hianyzott,hogy te is elmenj a barattal egyutt,es jelenleteddel erositsd, ismeretlenul is hozzaszolj a temahoz,ha van okos otleted!!!Benned van kurazsi!:)
Mindig a kezdet a legnehezebb!
Ne masokban keressuk a hibat,hanem magunkban,ha vmi felresikeredett!

Probaljatok meg ujra,legkozelebb, egyutt!:)

Szeretettel,
felebaratDrága Anikó! Nem én voltam.

Drága Anikó!
Nem én voltam. Ha én lettem volna, felvállaltam volna.
Ő nem trónon ül, hanem itt van a földön és nagyon rendes ember, komolyan érdekli a vonzás törvénye. A szituáció egyértelmű volt. Úgy érezte egy zárt klikkbe csöppent, ahová neki nincsen bejárása. Ott ült. Mit gondoltak, miért ment oda? Én kapásból odaültem volna mellé, bemutatkoztam volna és bemutattam volna a többieknek is. Nálunk is működik Titok klub és ilyet el sem tudnék képzelni, hogy hagyjunk valakit szó nélkül ücsörögni az asztalunknál. Nem mindenki olyan bátor, hogy egyből kinyissa az ajtót.
Igazad van, neki is tanulni kell ezt, hiszen biztosan azért került ebbe a helyzetbe, hogy feltalálja magát. Azért mindenesetre megkönnyíthették volna a dolgát.
Nincs semmi baj, csak egy kicsit elment a kedve. A hite nem, csak más módját választotta a tanulásnak. Én meg nem védeni szeretném őt, csak arra felhívni a figyelmet, hogy figyeljünk oda jobban egymásra.Drága Ange-a :)

Van egy csodálatos, kifejező mondás: " Néma gyereknek az anyja se érti a szavát!"

Ha belegondolsz..........., ha ő nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.... ez is ide illik. Csak télleg gondolj bele. Gondolt-e ismerősöd arra már, hogy ha nem ismer valaki, valakit, nem biztos, hogy akik beszélgetnek, mert már ismerik egymást, odafordulnak ismerősödhöz, hiszen ilyen nyílvános helyen sok ember megfordul, nézőként, kíváncsiskodóként, hallgatva akik beszélnek :)

Magam is úgy ismerkedtem meg pl. én is a Magasan Kvalifikált Titok-Tudorokkal, hogy leereszkedtem "bársonyszékem" trónjáról, odamentem, bemutatkoztam, és elmondtam, hogy IDE VONZOTTATOK. Szeretnék beszélgetni veletek :)

Kicsit irónikusra szántam, de csak azért, mert szeretlek, ismeretlenül is, te drága, és megértem "ismerősödet", aki lehettél akár te is, ám ennek nincs jelentősége :)

Legközelebb csapjon a lovak közé, és tegye meg a bemutatkozó első lépését hittel... a többit bízza a titoktudókra , és magára :)
Csak annak, hogy Bátraké a szerencse !!!!! Áldás. Anikó