Köszönet a thesecret.hu-nak

Kedves Admin!

Már egy ideje követem a bejegyzéseket, de nem volt időm aktívan részt venni a beszélgetésekben, mert nagyon foglalt voltam. De szeretném megragadni az alkalmat és minden "secret"-es nevében hálás köszönetem kifejezni, amiért megálmodtad, hogy ezt az oldal létrejöjjön! Én odaadtam a barátomnak a filmet, hogy nézze meg, ő cserébe megmutatta nekem ezt az oldalt. Őszinte szívből gratulálok és remélem sokan csatlakoznak ezek a szavakhoz.

Tavaly olvastam Kiyosaki-tól a "Visszavonulni Fiatalon és Gazdagon" c. könyvet és ez a FiatalonGazdagon gondolat azóta kísér. Valamikor március végén láttam a The secret c. filmet és ez csak folytatódott. "Azzá válsz, amire gondolsz", minél tovább tartjuk a gondolatunkat egy adott dolgon, az adott dolog egyszer csak formát ölt és megnyilvánul előttünk. Nem részletezem jobban a folyamatot, de a könyv, a film és ennek a fórumnak az eggyüttes hatására "jöttem létre" - a blog és a weboldal is és ezt szerettem volna megosztani veled, veletek.

Tegnap este nagyon sok szenzációs videó anyagot találtam, interjúkat, ami a film egy-egy részét jobban megvilágította, más nézőpontból elemezte. Remélem lesz időm még ezekre visszatérni és veletek is megosztani.

Láttam Csillagvirág ötletét egy secretes találkozóra és azt hiszem, hogy zseniális ötlet. Csak meg kell valósítani. Egy biztos: lesz beszélnivaló bőven :)

Szívből üdvözlök mindenkit!
www.fiatalongazdagon.blogspot.com

HozzászólásokMindent köszönök!A rosszat is!

csenge333
.........................sziasztok kedvesek !

Nekem is van készulöben egy oldal,,,, szeretnek majd ötleteket,,, tőletek,, első kőrben mivel imadok rajzolni es van egy masik eletem a rajzfilmrajzolas,, (animator vagyok) fázis rajzolo,,, igy szeretnek kerni rajzosokat festoket irokat költöket hogy aki szeretne felkerulni , irjon ,, szivesen vennem .... amugy tudjátok mi a nagy álmom?? kavezo galéria :-) itt az alap a vision-art :-) a gomb
http://www.vision-art.huszinkronicitás belladonnának

Nagyszerű gondolatok. Köszönöm!

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaDr. John Gray

Olyan jó olvasni ezeket a sorokat, megint a filmet igazolja vissza, nekem erről egyből az alábbi rész ugrott be: "You become the solution for you. Don’t point to another person and say, “Now you owe me and you need to give me more.” Instead, give more to yourself. Take time off to give to yourself, and in a sense to fill yourself up to fullness, to where now you can overflow in giving."

És ez mennyire igaz, azt itt a fórumon olvasható dolgok is bizonyítják!!! A legtöbben itt már az "overflow" állapotában vannak, és ezért tudunk mégjobban segíteni egymásnak!!! Köszönet nektek!!!! :))))))
:)))

Feel good!FG-nek!!! is...!!!

Drága FG!

Ma reggel már megírtam, hogy mennyi hálát érzek Felétek, hogy vagytok:))), hogy itt lehetek:)))
Köszönöm Neked is és hálás vagyok, hogy itt lehetek:)))
Mindenki, mindig azt mondja, hogy sok az energiám, örülök, ha adhatok, ha érzitek!
Boldog vagyok, jó itt lenni....köszönöm köszönöm:)))

Csillagvirágos ölelgetés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Csillagvirágnak

Tegnap én is úgy jártam, mint Kadin. Megírtam a gondolataim a vendégkönyvbe és eltűnt az éterben :(

Nagyon tetszik nekem is és köszönjük, hogy megosztottad velünk! Hihetetlen sok energiát tudsz áramoltatni az embereknek, ez átjön itt is, a weboldaladon. Fantasztikus személyiség vagy és örülünk, hogy megtalált téged ez az oldal ...... vagy te őt ..... vagy ti egymást :)Egy nagy ölelés Mindenkinek:)))

Drága Teremtő Barátaim!

Köszönet és hála Nektek, annnyi szépet írtok, annyi soksok jót kapok Tőletek, hogy csak ülök és mosolygok és nagyon hálás vagyok Nektek!
Igazán talán erre nincsenek is szavak, hogy ezt meg lehessen fogalmazni:) Ha a Lelkemben lévő fehér igazgyöngyökből adhatnék, mindenki kapna egyet:), ami Tőlem Hozzád érkezik és az csak a Tied:)))

Egy nagy Csillagvirágos ölelés Mindenkinek

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Belladonna...

Drága Belladonna!

Jössz Te is a találkozóra?

Csillagvirágos ölelgetés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!szinkronicitás

Sziasztok! Szia Csillagvirág!

Olyan pörgős lett ez az oldal,hogy amióta regisztráltam ,csak olvasgatlak benneteket és még így is nagyon le vagyok maradva. :o)
Meg volt az oka,hogy ma miért "ragadtam" itt.Az ötlet a találkozóhoz nekem is nagyon tetszik.Köszönet a szervezőknek érte.
Az ajánlott könyv olyannyira érdekel,hogy éppen ma néztem ki magamnak és előjegyeztem,mert elfogyott. :o)

ösztönző......önmagamnak is: "Úgy tűnik,a siker nagyrészt azon múlik,hogy kitartunk,miután mások már megadták magukat." -William Feather-

"Az utadban álló egyetlen igazi akadály saját magad vagy.Bármilyen magas labdát ad a lehetőség,néhányan saját magunkat csapjuk le."

"Az igazi boldogságot és örömet az álmod-a célod- felé vezető úton leled,amikor tényleg a neked való úton mész."
-Bruce Garrabrandt -

szeretettel:belladonna :o)Drága Kadin!

Köszönet és hála, hogy megnézted:))) Boldog vagyok, hogy tetszik:)))

Csillagvirágos ölelgetés
A dorgálástól pedig irulok és pirulok:)))

Te is jössz vasárnap, igaz?

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Csillagvirág, megosztottad :-))

Megnéztem a te lapodat is, Csillagvirág. Véleményemet leírtam a vendégkönyvedbe, de eltűnt az éterben. :-) Mármint a véleményem. :-) De ez nem gátol engem abban, hogy ide is leírjam: Egyrészt nagyon-nagyon tetszik, átjön rajta, hogy szeretettel és örömmel készítetted. :-))) Másrészt: Ejnye! Eddig rejtegetni előlünk! :-))weblap tulajdonosok nevében

Kadin, köszönjük a kedves szavakat. Kiváncsian várjuk a te weboldalad címed is.

Úgy tűnik ez egy ilyen közösség, akik azon dolgoznak, hogy létrehozzanak valami. Ez valóban a Teremtés oldala :) Ha tudjuk egymást bíztatni, bátorítani, erősíteni, hogy minél többen gondolkozzanak el azon, hogy saját maga hozzon létre valamit, ami értéket ad az embereknek, amivel másokat szolgálni tud, akkor ez a Titok igazi tanítása, a gyakorlati alkalmazása. Ahogy az egyik barátom mondta, a vonzás hatalmának a gyakorlati alkalmazása a legfontosabb.

Csillagvirág oldala is fantasztikus, csak így tovább!

FiatalonGazdagonMegosztanám én is Veletek....

Nekem is van weblapom:) ha valakinek van kedve és ideje:) www.petocsilla.mlap.hu....kíváncsi vagyok a vélményetekre:)))

Csillagvirágos ölelés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!web-lap tulajdonosoknak...

Megnéztem Álomkereső és FiatalonGazdagon weblapját. :) Mindkettőhöz gratulálok, a bővülő tartalmat pedig figyelemmel kísérem. :) Ahogy a The Secret lapját is (köszönet a létrehozónak). :))) (Megjegyzem, saját műfajomban készül az enyém is, de az majd az extra.hu-n lesz. :)))FG-nak :)

Kedves FG,
Köszönöm a biztatást! :)
Egyébként a weboldal valóban meg van álmodva, és már csak néhány finomítás van hátra, hogy tényleg kész legyen. :)
Azonban nem a határidőt érzem elsősorban fontosnak, hanem inkább azt, hogy tényleg olyan legyen, amilyennek szeretném. :)
Mert biztosan Te is tudod, hogy nem a végcél a fontos, hanem az ahogyan megvalósítása közben érzed magad. :)
Szóval, csak akkor dolgozom, ha az okoz igazán örömöt. :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőRyka-nak és Álomkeresőnek

Sziasztok!

Ryka, köszönöm a kedves szavakat. Ez tényleg jól jön :)
Ha tudnád, hogy mennyi vázlat készült, amíg így összeállt.... Soha nem csináltam korábban és ugyan olvastam, hogy mire kell figyelni, de egy dolog, csak olvasni és teljesen más dolog azt gyakorlatba ültetni. Volt egy nagyon kedves mentorom és sokat köszönhetek neki. Érdek nélkül tette és épp ezért vagyok nagyon hálás. De majd jövő vasárnap lehet személyesen beszélünk minderről - ha akarod :)

Álomkeresőnek meg azt kívánom, hogy álmodja meg a weboldalát - bár biztos vagyok benne, hogy már megvan - és persze várjuk, hogy jelezd, hogy már elérhető. Tűzd ki magadnak egy határidőt, hogy akkorra meg kell legyen, fenn kell legyen a neten, üzemelnie kell. Nekem ez segített, hogy szerda estére meglegyen, igaz sokszor aludtam csak 3-4 órát .... Épp ezért örülök ezeknek a kedves szavaknak. Tényleg úgy érzem megérte az áldozat.

Üdvözlök minden secret-es társat :)
FGKönyv ajánló Tudatosoknak:)))

Nemrégiben bukkantam rá, dr.Bruce Lipton: Tudat, a belső teremtő című könyvére:) Röviden a tartalom:
TUDOMÁNY ÉS SPIRITUALITÁS KAPCSOLATA Megdöbbentő felfedezések új megvilágításba helyezik az élet lényegére vonatkozó tudásunkat. Eszerint nem a gének és a DNS szabályozzák az életfolyamatokat, hanem inkább azok az erőterek, melyeket pozitív és negatív gondolataink gerjesztenek. Nagyszerű, mélyenszántó könyv ez, amelyet gyönyörűség olvasni. Nem kevesebbet közöl, mint a rég keresett ,,hiányzó láncszemet,, anyag és tudat között. Immár bizonyos, hogy gondolataink átprogramozásával szervezetünkön is változtathatunk!

Hátha valakit érdekel:)))

Csillagvirágos ölelgetés

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Kedves FG, Úgy van ahogy

Kedves FG,
Úgy van ahogy írod! :)
1-2 hónapja, még én sem tudtam, hogyan lesz weboldalam, csak akartam egyet. :) És minden meg is érkezett hozzá, így hamarosan elérhető is lesz a www.alomkereso.com címen. :)

Szeretettel:
Álomkeresőweboldal

Én is megnéztem az oldalad és ezt is gyakran olvasom, mindkettőtöknek GRATULÁLOK. Egyszerűen csúcsszuper, amit létrehoztatok. :)
legyen szép a napotok!
RykaKöszi

Köszönöm szépen, a pozitív visszajelzések mindig jól jönnek :)

Igen, saját magam készítettem a weboldalt is meg a blogot is. Márciusban még elképzelésem se volt, hogyan kezzem el a weboldalt, csak azt tudtam, hogy akarok egyet. Ezt csak azért írom le, mert bárki, akinek egy adott témában van egy elképzelése és ehhez pl. egy weboldalt akar készíteni az megtalálja hozzá az eszközt és az embereket, hogy ez megvalósuljon. A vonzás törvénye itt is müködik!

Én is kiváncsi vagyok, hogy ez az oldal hogyan jött létre. Te csináltad? Nekem is nagyon tetszik!Weboldal

Közben megnéztem a weboldalad, nagyon szép, minőségi munka :) És az összeállítása is tetszik, gratulálok hozzá! Te csináltad?Érezd jól magad!

Kedves FiatalonGazdagon!

Köszönöm a kedves hozzászólást, üdvözlünk az oldalon! Kiyosaki-t egyébként én is szívesen olvasok, egyik kedvenc könyvem a Gazdag Papa ;) Sok hasonlóság van a gondolatai és a Secret között.

Kívánom hogy érezd magad jól itt az oldalon! Ez egy olyan hely, ahol segítőkész emberek beszélgetnek az élet nagy kérdéseiről :)))

Isten hozott!