Beszélgetések Istennel,

Kedves barátaim,

megnéztem a Beszélgetések Istennel című könyv alapján készült filmet.
Aki teheti feltétlenül nézze meg mert megtudhatjuk, hogy ott van a lényeg előttünk.
És az is kiderül, hogy kicsit félreismertük Istent.
Semmi más dolgunk nincs csak szeretni őt és egymást, a többi már csak gyerekjáték.
A könyvet még nem olvastam, de felkerült az olvasmánylistám élére.
Ajánlom mindenkinek szeretettel.

szép napot
egyre jobban
Miki

HozzászólásokTudnátok adni egy linket? Hol lehet megnézni?

nem is tudtam, hogy ebből van film is... Óriási:)))
Nagyon szeretem a könyvet:))) millió dolgot helyrerakott bennem... teljesen felvillanyozódtam tőle!
Nagyon szeretném megnézni a filmet is!:))
Tudtok segíteni?
Köszi
Deryla film nagyon jó, többször is

a film nagyon jó, többször is láttam. a könyv megvan, de elaludtam rajta :-) a tripla kötetes kb. 1000 oldal...:)

Kedves Barátaim,

köszönöm a hozzászólásokat,
látom nemcsak nekem tetszett :)

szép estét
egyre jobban
MikiKedvesek, a könyvet eltudom küldeni..... a filmet magam is megné

Aki kéri, írjon privát levelet, elküldöm otthonról, akár holnap :)Egyik kedvenc könyvem.

Azért örülök, hogy előbb olvastam és csak utána láttam a filmet. A könyvet végig kacagtam mert annyira jó humora van Istennek. A film egyáltalán nem egy könnyed, humorral teli történet. Persze benne van a mondani valója, de szerintem érdemes előbb olvasni.
Mellesleg ez egy olyan mű amit érdemes magunkkal vinni egy lakatlan szigetre is. Kisegít minden bajból.Részlet a Belszélgetések Istennel c. könyvből...

„Hamarosan meghökkentő élményben lesz részed, kedves olvasóm: tanúja lehetsz a párbeszédnek, amelyet Istennel folytattam. Igen, igen, tudom... Ez képtelenség. Az ember beszélhet Istenhez, de egész biztosan nem beszélgethet vele. Úgy értem, Istennek esze ágában sincs válaszolni. Legalábbis nem a szokásos, mindennapi formában. Pontosan így gondoltam én is. Aztán... megtörtént ez a könyv. Szó szerint értem. Ezt a könyvet nem én írtam, hanem megtörtént. És ha elolvasod, veled is meg fog történni, mert mindannyian eljutunk ahhoz az igazsághoz, amire már készen állunk. Valószínűleg jóval könnyebb lenne az életem, ha minderről mélyen hallgattam volna. De hát nem ezért történt meg. És bármi kellemetlenséget okoz még számomra ez a könyv (az a legkevesebb, hogy egyesek csalónak, istenkáromlónak, álszentnek kiáltanak ki, vagy éppen - ami még rosszabb - szent embernek), már nem állíthatom meg a folyamatot. Nem is kívánom megállítani. Nyílt rá lehetőségem, nem is egy, hogy visszatáncoljak ettől az egész ügytől, de nem használtam ki. Elhatároztam, hogy ragaszkodom ahhoz, amit az ösztöneim diktálnak, és nem törődöm azzal, mit mondanak mások erről az anyagról. Az ösztöneim pedig azt súgják, hogy ez a könyv a legkevésbé sem képtelenség, nem egy elégedetlen ember túlfűtött képzeletének terméke, vagy egy félresiklott életű férfi kétségbeesett önigazolása. Pedig már nekem is megfordult mindez a fejemben. Így aztán átadtam a kéziratot elolvasni néhány embernek - valamennyien megrendültek. Sírtak és kacagtak. És, mint mondták, teljesen megváltozott az életük. Ekkor már tudtam, hogy ez a könyv mindenkihez szól, és hogy muszáj közzétennem; mivel csodálatos ajándék mindazoknak, akik valóban válaszra várnak, és valóban foglalkoztatják őket az alapvető kérdések; mindazoknak, akik tiszta szívvel, a lélek sóvárgásával és nyitott szellemmel látnak neki az igazság keresésének. Nagyjából mindannyiunknak."

/Részlet Neale Donald Walsch könyvéből/

A neten belekukkantottam a film"vázlatába" és ez alapján meg a leírtak alapján én is szívesen megnézném a filmet,és elolvasnám a könyvet is..:)Megírnád hol lehet elérni?

Megírnád hol lehet elérni? Köszi!
Jutka