Örömmel értesítelek, hogy 2008.09.28.-án reggel 7 óra 50 perckor, legnagyobb örömünkre megszületett....

párom ötlete! Egy pillanat alatt kipattant az ötlet, amivel foglalkozni szeretne a jövőben! Erre vártunk már, tudod hány éve? Legalább 4-5. Eddig csak beszélt róla, mit csináljon, mit kezdjen magával, mit kezdjen az életével. Jó lenne önnállósodni, na jó de mibe kezdjen? És vhogyan eddig csak nem ment neki a teremtés...de amióta elindult az úton, ahogy írtam is nektek néhányszor róla...teljesen kicserélődött!
Hatalmas izgalommal tervezgeti, tervezgetjük az új munkáját! Vállakozásba kezd, életében most először önnállóan, de tudom, tudjuk sikeres lesz! Ebben semmi kétségünk! Minden adott volt, itt volt az orra előtt, csak a fától nem látta az erdőt! Természetesen mindenben támogatom, ahogy eddig is, de a döntést, a lépéseket, s magát a munka oroszlánrészét neki kell megtennie!
Annyira örülök ennek a fejleménynek! Hiszen az eddig munkája nagyon leáldozóban volt, főképpen ez nyomta a hangulatára a bélyeget. De most, hogy megtalálta a célt, van miért dolgozni, van miért lelkesednie, ismét öröm, remény és boldogság járja át a szívét! Hatalmas felelősség egy vállalkozás beindítása, de hatalmas lehetőség is egyben. És ha megvan a hited, az elszántságod és szívvel, lélekkel csinálod, hiszem, tudom, meglesz az eredménye!
Köszönöm az égieknek, hogy ilyen csodákkal találkozhatok nap, mint nap!
Szildi

u.i: sokan kérdezték, milyen keveréket adtam páromnak 2 héttel ezelőtt. Íme leírom, hiszen ez a keverék az, ami ilyen gyorsan hatott, és közben támogatta a Vonzás törvényének megtanulását és használatát.

Cseresznyeszilva- a belső feszültség oldására, érzelmek kiengedésére
Tárnics- a hitünk és akaraterőnk megerősítésére és az optimista beállítottság kialakítására
Vadgesztenyerügy- a jobb koncenrtáció végett és a következtetések jobb levonására, illetve a gyors tanulásra
Rozsnok- az életút megtalálására, az életcél körvonalainak felfedezésére. Lökést ad, merre is induljuk el
Kékgyökér- az önbizalom erősítésére, a döntés hozás elősegítésére és az intuíció erősítésére. kinyitja fülünket, hogy meghalljuk végre belső hangunkat

HozzászólásokKedves Gyöngy és mindenki!

Köszönöm a jó kívánságaitokat, nagyon kedvesek vagytok! Szeretettel kívánok nektek hasonló, sőt még nagyobb sikereket a titok alkalmazásával kapcsolatban!

Gyöngynek! A virágokat egy nagy higítású keverékbe tesszük, és azt kell szedni naponta 3 alkalommal. Ha érdekelnek a Bach-virágok, írj privit, vagy nézz be a oldalra...

Ölellek benneteket,
Szeretettel:
SzildiHm.Most mondjam azt, hogy ez teljesen o.k. ?

Tudod, Szildikém, már többször említettem, csodálatos család vagytok TI négyen és nagy megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatunk itt, a fénymunkában. A párod szédületesen gyors változása egy újabb bizonyíték a titok működésére: kérj, higyj, fogadd el!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Szildi!

Nemrégen keveredtem az oldalra azóta is ha tehetem, olvasgatom írásaitokat. Szuper amit írsz a párodról, kívánom minden sikerüljön Neki, ahogy gondolta.
Érdekes a csepp is amiről írsz, megosztanád Velünk hogyan, honnan készül??? Szívesen megpróbálnám .

KösziDrága Szildi!

Örömmel olvasom írásodat. Csodálatos dolog ha az ember elindul az úton!
Sok sikert ,és kitartást kívánok. Biztos vagyok benne ,hogy a párod álmai valóra válnak.
Hiszen akinek ilyen párja van mint Te ,annak sikerülni fog amit megálmodott.
Bár mi teremtők mindent magunknak teremtünk,egy igazi társ nagyon jó segítség mindannyiunknak.

Szeretettel: KrisztiSzildinek :)

Drága Szildi :)
Én is teljes szivemből gratulálok, hiszen sokszor az szorítja vissza az embert az alkotástól, teremtéstől, hogy görcsösen ragaszkodik a régi elhasznált dolgokhoz. A párod elkezdett teremteni. Kérlek Benneteket, hogy mindig higgyetek magatokban, mert ha el tudjátok fogadni hogy sikeresek lesztek, akkor az úgy lesz :)
Szeretettel: Örökös Boldogság

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Gratulálok Neki! Szívem melege sugározzon reá! :)))

"Szíved halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg."

AnikóSzildinek!

Drága Szildi!
Nagyon örülök párod sikerénrk! Úgy tünik kellenek a cseppek nagyon. És tljesen igaz, ha az ember lelke nyugodt és örömmrl van teli , akkor minden sikerülni fog!
Csak egy apró kérdés: Ti már egy évvel elöbbre is jártok??????????????????????

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : Tike