Kívánság+vizualizáció

Hogyan teljesülnek legkönnyebben a kívánságaink?
Az én tapasztalatom az, hogy ha olyan természetesen tudjuk a dolgokat kívánni, mint bármi mást /itt gondolok arra, hogy minden történés előtt az agyban jelenik meg a kívánság, pl. most felkelek, fogat mosok stb, csak ezeket már nem is figyeljük, mert automatikusan működnek/, akkor ugyanolyan természetesen teljesülni is fognak, mint az automatikusan működő dolgok. Az agyad nem tudja, hogy most ez neked nagy dolog vagy kisebb, ő megpróbálja azt ugyanúgy teljesíteni, mint a többit. Képzeld el az agyad egy számítógépnek, oda is teljesen mindegy, hogy milyen utasítást gépelsz be, kicsit, vagy nagyot, a számítógép egyformán teljesíti.
Az agyad is megpróbál minden beprogramozott dolgot teljesíteni és bevonzza azokat a lehetőségeket, amik segítenek a célod elérésében.
A másik nagyon fontos, hogy ezt el is hidd, hogy ez természetesen teljesülni is fog. /mint ahogy nem kételkedsz a felkelés és a fogmosás teljesülésében sem/
Talán ez a legnagyobb probléma az egészben, hogy nem tudjuk elhinni, hogy nekünk ugyanúgy teljesülhetnek a dolgaink, mint bárki másnak.
Mivel sokunkban vannak gátak, előítéletek, a teljesülésnek ezek a legfőbb akadályai. Azt kell megérteni, hogy azért, mert eddig nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy akartuk, nem mi vagyunk a hibásak, mi sem vagyunk kevesebbek a többieknél, csak annyi történt, hogy nem a jó módszert alkalmaztuk.
Ahogy ezt megértjük és nem magunkat hibáztatjuk, már egy gátat feloldottunk.
A sikerhez még egy fontos dolog, hogy minden megérzésedet figyelj, mert így kapod a jelzéseket. Mindig hallgass a megérzésedre, mert azt a Te okos agyad üzeni!

Az alkotó vizualizáció módszere:
Az alkotó vizualizáció olyan módszer, amelyben képzeletedet használod fel arra, hogy létrehozd, amit szeretnél az életedben. Az alkotó vizualizációval kapcsolatban nincs semmi, ami új, különös vagy szokatlan lenne. Máris használod mindennapjaidban, tulajdonképpen életed minden pillanatában. Valójában ez képzeleted természetes ereje, amelyet állandóan használsz, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Sokan éltünk teremtő képzeletünk erejével a múltban is, de egy kevéssé tudatos módon. Mivel az életről mélyen gyökerező negatív elgondolások alakultak ki bennünk, automatikusan arra számítottunk, és öntudatlanul is azt képzeltük el, hogy az életből osztályrészünk a hiány lesz, korlátozottság, nehézségek és problémák jutnak majd nekünk. Kisebb vagy nagyobb mértékig ezt meg is teremtettük saját magunknak.Fantáziánk az a képességünk, hogy egy ötletet vagy mentális képet hozunk létre agyunkban. Az alkotó vizualizáció módszerével fantáziád segítségével pontos képet alkotsz arról, aminek megvalósulását szeretnéd. Ezután rendszeresen gondolsz erre az ötletre vagy képre, így adsz neki pozitív energiát egészen addig, amíg objektív valósággá nem válik... Más szavakkal: amíg ténylegesen el nem éred, amit elképzeltél.Célod bármilyen lehet -lehet fizikai,érzelmi, mentális vagy szellemi szinteken. Elképzelheted magadat egy új otthonban vagy egy új munkahelyen, vagy egy csodálatos kapcsolat részeseként, vagy azt, hogy nyugodt és derűs vagy, vagy hogy javul a memóriád és jobban tudsz tanulni.Bármilyen szinten dolgozhatsz, mindegyiken eredményre jutsz... Gyakorlás közben meg fogod találni azokat a képzeteket és módszereket, amelyek a legmegfelelőbbek neked.Itt kell megjegyeznem, hogy ezt a módszert nem lehet arra használni, hogy irányítsam a többiek viselkedését, vagy bármi olyanra rávegyem őket, amely akaratuk ellen való.Az alkotó vizualizáció használatához nem szükséges hinned bármilyen metafizikus vagy spiritiszta dologban, de lehetségesnek kell hogy tartsd olyan dolgok létezését, amelyekről eddig nem tudtunk. Egyáltalán nem fontos hinned bármilyen rajtad kívül lévő erőben.Arra kell csak vágynod, hogy megtanulj és megtapasztalj valami újat, és elég nyitott legyél ahhoz is, hogy ezt pozitív hozzáállással kipróbáld.Az alkotó vizualizáció módszere csoda a szó legigazibb és legmélyebb értelmében. Segíti, hogy megértsd az univerzum működését irányító természeti elveket, és nagyon tudatos és alkotó módon megtanuld használni ezeket.Az, ami első pillantásra megdöbbentőnek vagy lehetetlennek tűnik a korlátozó okatási rendszerben felnőtt racionális gondolkodásunk számára, tökéletesen érthetővé fog válni, mihelyst elsajátítottuk a folyamat mögötti elveket és alkalmazzuk is azokat.Ha így teszel, úgy tűnik majd, csodákat teremtesz az életedben... És meg is fognak történni ezek a csodák!

/Forrás:internet/

HozzászólásokKormorán!

Üdvözöllek téged is sok szeretettel,és minden kedves új és rég tagot!Sőt a Melindákat is..,stb. sorolhatnám még tovább a neveket!Csodás napokat mindenkinek!!!!!PuszimNekem is tetszett!

Amúgy én is Melinda vagyok,csak 81.:)Ha már igy összefutottunk itt!Szép napot mindenkinek!MELCSI 79!

Örülök,hogy tetszett a blogom:)!S annak is örülök,hogy még egy Melcsi79 felhasználó van itt köztünk:)))!Gondolom a születési éved a '79 s nem szerencseszám(bár tévedhetek..,mert nekem a születési évem takarja a szám)?!Akkor is meg bárhogyan is van..,Isten hozott az oldalon!:)))Szép napokat!!!:)

Köszönöm!:) Pont erre volt szükségem!:)