Rezgésszint 2.

Köszönöm a hozzászólásaitokat, azokra is itt válaszolok.

Most nem tudom, hogy velem történik-e csak, vagy még nagyon az elején vagyok valaminek, vagy már előrébb járok. Nekem most határozottan fizikai tüneteim vannak, mintha az egész testem átalakulna. A lelki békémmel semmi baj, sokat tanultam ezen a téren, nincsen bennem semmi, ami gátolná a boldogságérzést, mert ami nehezen alakul, az is az utam része, amit elfogadtam. Már szinte mindenben tudom látni a szépet, és ez bizony boldoggá tud tenni. Egyre jobban érzem a hálaérzetet is.... Stb.
Igen, az is valóban működik, amikor egy bizonyos rezgésszinten vagyok, és valamibe belekezdtek, azt valóban mindig sikerre is vittem. Ezt már 2006-tól így működött, akkor pedig még nem is hallottam a Titokról.

Egy része a tüneteknek lehet a változó kor része is, hiszen abban is benne vagyok, azonban ilyen intenzíven nem éltem meg egy hónapban sem, s eddig nem is volt különösebben gondom, amit a reikivel ne tudtam volna kezelni. Most még a reiki beavatások utáni megéléseket is túl szárnyalja. Részben, mert szinte hihetetlennek tűnnek, mégis megtörténnek.

Pl. Mivel lehet magyarázni, ha egy természetes hullámos haj egyik percről a másikra teljesen sima lesz, majd néhány nap múlva magától lesz olyan göndör, amilyen sosem volt? Természetesen a hajam mindig előrejelzett dolgokat, pl. pont a havi ciklus idején kevesebb volt benne a hullám, vagy betegség kezdete előtt is csökkent benne a hullám, de ilyen sima még életemben nem volt, s most nem volt se ciklus, se betegség. Az, hogy vándorol bennem a fájdalom, nem újdonság, megéltem néhányszor, de ezt most sokkal intenzívebben. 2 perc alatt a bal lábujjamtól keresztül megy mindenemen. Hol az egyik vesébe hasít bele, a következő pillanatban már a térdemnél jár, stb. A fejem olyan, mint aki napokig nem aludt, holott 4 napon át olyan aluszékony voltam, hogy nappal sem bírtam fennmaradni, én, aki soha életében nem tudott nappal aludni, most aludtam. A rengeteg álom. Több száz álomkép megy le egy éjszaka alatt, ám jó, ha harmincra emlékszem belőle, van hogy csak néhányra. A váltakozó hideg-meleg érzet. Ez nem az a hőhullám, amit a változókorban érez az ember. Éjjel egyébként gyakoribb, nappal nem érzem igazán ezt az ingadozást, de egyik percben még kiráz a hideg, a másikban már leizzadok. A bal fülem nagyon érzékeny. Olyan sugallatokat érzek, hallok, mintha mondaná valaki, hogy mit csináljak, s mikor megteszem, bebizonyosodik, hogy igaza volt. Szóval felerősödtek a megérzéseim. Átlátok olyan dolgokat, amelyeket még mindig el kell engedni, lehet ez ember, tárgy, hely.

Ez néhány kiragadott példa, ezért kérdezem, hogy másvalaki él-e meg ilyeneket? Az aluszékonyság már megszűnt, a fülem is rendbe jött, a fájdalomvándorlás is csökkent, ma még nem is volt, és az álmok is elmúltak.

Kedves Felebarát, hogy ez lesz-e a következő könyvem témája, nem tudom, de jó ötlet, még majd meggondolom. Köszönöm. :)
Köszönöm a hozzászólásaitokat, s bízom benne, hogy más is él át ilyeneket.

Szeretettel:
Léna

Címkék:

Hozzászólásokköszönet

Kedves Alfajáró,

lehet, hogy igazad van, bár nem tudom, mi lehetett még, ami elzárt volt bennem. Ez a harmadik ilyen eset volt. Tavaly júniusban, októberben már átéltem ilyeneket, csak akkor nem volt ilyen intenzív a fizikai tünet, akkor nem volt ez a hideg meleg érzet sem. Az viszont biztos, hogy most valóban sokat reikiztem magam, és 1 hónapig böjtöltem, tegnap hagytam abba. Köszönöm válaszod.

Kedves Rozsafa, a hozzászólásodat csak most olvastam a másik bejegyzésemnél. Köszönöm, hogy írtad, hogy neked is voltak fizikai tüneteid, belül érzem, hogy ez szükséges, s valószínűleg nekem ez még összejátszik a változókorral, s lehet, hogy egy gyógyulási folyamattal is.

Szeretettel: Léna