BRIAN TRACY:ÖNERŐBŐL MILLIOMOS

Sziasztok!

Ezen a linken bele olvashattok a könyvbe!Ha betöltődött az oldal,akkor ott görgessétek lefele az oldalt vagy lapozzatok és máris elétek tárul a könyv..:).Gondoltam adok mindenkinek egy kis lendületet ahhoz,hogy ne adjuk fel..,merjünk tenni álmaink megvalósulásáért bármiben!Tudom hosszú út áll sokszor előttünk..,de ha sosem cselekszünk bármiben is akkor sosem tudjuk meg valóra válhat-e az álmunk vagy sem.Kitartást kívánok mind magamnak,mind mindenkinek!Ha másra nem is használod a leírtakat akkor is,szereztél magadnak egy pozitív napot:)))További szép napokat!

HozzászólásokEzt ismeritek? A Főnix szeminárium anyagából való

Brian Tracy Főnix szeminárium – 27 pontban

Bevezető
A 7 lelki törvény: A lelki törvények a fizika törvényeihez hasonlóan működnek; / ezeket a törvényeket évszázadok óta tanulmányozzák elismert kutató tudós emberek, és erre a megállapításra jutottak. / Összhangban kell élnünk alap törvényeinkkel.
Első törvény az:
1. Az IRÁNYÍTÁS vagy Kontroll törvénye;
mindössze olyan mértékben érezzük jól magunkat bőrünkben, és érezzük pozitívan magunkat, félünk vagy bízunk magunkban, amilyen mértékben irányítás alatt tartjuk gondolatainkat, és magunkat. Saját kezünkben van. Hogy élünk? Ez az alap törvény. És olyan mértékben érzünk negatívan magunkban, amilyen mértékben kiengedtük kezünkből az irányítást. Éreznünk kell, milyen mértékű a változtatásra való késztetésünk, és fel kell tenni magunknak a kérdést, hogy életünk mely szférájában, területén vagyunk sikeresek? A kontroll ezért fontos, hogy saját kezünkben tarthassuk az irányítást. Összhangban élve a szellemi törvényeinkkel, mert ezek a törvények állandóan fennállnak.
Mert ebben vagyunk a legboldogabbak. Külső kontroll: hogy a rajtunk kívül álló okok, egészségünk, pénz, számláink, munkánk
A belső irányítás gondolatainkkal kezdődik. Érzéseinket gondolataink, cselekvéseinket érzéseink határozzák meg, és ne feledjük, mindig tetteink határozzák meg sikereinket. Ezzel szemben a Véletlen törvénye, melynek nagy számát, mintegy a lakosság kb 80%-át tesz ki, így élve életét. Ha rosszul vagy nem tervezünk a bukást, kudarcot vonzzunk magunknak, magunkhoz! Sodródnak, körbe-körbe, mint a kormányos nélküli hajó. Mintha csúszna lefelé… és boldogtalanná, céltalanná, üressé válik élete. Kedvetlenek, csalódottak… úgy érzik sikertelen az életük.

2. a következő törvény az OK és OKOZAT törvénye

A világban minden okkal történik. Az ok és okozat törvénye vas-törvény. Amint vetünk, úgy aratunk. Legfontosabb dolog megértenünk, hogy gondolataink az Ok, körülményeink az okozatok. Mert mindig mindennek a kezdete egy gondolat a fejünkben. Ez a gondolat hozza létre a kívánt, vagy éppen nem kívánt eseményeket, és ha megakarjuk változtatni életünket, meg kell tudni tanulni változtatni gondolkodásunkat, gondolatainkat. Amint az ember gondolkodik, úgy érez, és olyanná válik. Hatalmunk egyedül csak saját gondolkodásunk fölött van.
Következő törvény, a HIT törvénye, és bármi amiben hiszünk, valósággá válik magunkban.
3 –Képességeink kibontakoztatása
4 –Tudatalatti erőforrások
5 – Vegyük kezünkbe sorsunk
6 – A negatív érzelmek kiiktatása
7 –Fékjeink kiengedése
8 – A vész elhárítása
9 – A sikerre való beállítódás
10 – Az ÉN fogalom megváltoztatása

11 – Az új lelki diéta Azzá válunk- amire sokat gondolunk, és a legtöbbet akarunk
Pontosságom érdekében kijelentem: Nem késhetek el. A múltban késtem, de most NEM.
Legközelebb időben ott leszek. A megbeszélt időre pontosan érkezem.

12 – Az agy szoftverje
13 – Gyorstanulási módszerek
14 A – Progresszív relaxáció zenével
14 B – A progresszív relaxáció szövege
15– Öt kulcs a célok kitűzéséhez
16 – A célok megvalósításának 12 lépése
17 – Az idővel való gazdálkodás stratégiája
18 – Kettőzze meg szellemi képességeit
19 - Az Önben rejlő zseni feltárása
20 – Kreatív probléma megoldási technikák
21 – Az energia szint növelése
22 – A lélek és a test közötti kapcsolat
23 – A stressz és a feszültség kiiktatása
24 – A sikeres személyiség kialakítása
25 – Kiváló kapcsolatok kialakítása
26 – Hogyan neveljünk tökéletes gyerekeket?
27 – Hogyan találjuk meg életünk valódi célját?.... 31 van, csak eddig írtam le:))))))))GINI99!

Szívesen:)))!Örülök,ha szereztem számodra 1 jó napot,és olvasmányt!Köszönöm,

Köszönöm, elolvastam.
Tracytől eddig csak hanganyagom volt, most már könyveim is :-)
22 oldal mindösszesen, és mégis nagyon sokat adott.