vágycélom merre vagy?

Most először történik velem olyan, hogy hónapok óta nincs vágycélom és nemtalálom a helyem.. Pedig a vágycél az, ami éltetett mindigis, legyen az bármivelis kapcsolatos.. Mióta megszűnt a munkahelyem és a sulikat is befejeztem nemtalálom a helyem.., (pasikról nemis beszélek mert ottis épp pangás és káosz van.. )
Megijeszt, hogy nincs semmi most, ami előrevinne vagy motiválna..eddig mindig kaptam jeleket, mindig történt valami, ami segitett előrelépni és most semmi.. nemértem, hogy miért. Ilyenkor mit kell csinálni, hogy végre valami változzzon és lehetőleg jó irányba? Kezdek aggódni, mert ha az embernek nincsenek céljai akkor nincs élete.... én pedig élni szeretnéééék, de nagyon!
Kérlek ha bármi ötletetek van hogy mitévő legyek írjátok meg! Köszönöm!

Címkék:

Hozzászólásokköszii

köszii elolvastam:) nagyon jóó kis írás! nekem amúgy pont az a gondom most, h nemhallom a kis belső hangot, hogy mit mondd hogy mit kéne lépnem és merre.. pedig eddig mindig tudtam.. mostmeg csend van nagyon és ez az ijesztő..de gondolom vmikor csak meghallom ha eljött az ideje :)Na! Máris egy szálacska...

Ajánlom neked a "Kövesd az utad" blogbejegyzsemet.
Pusza:)

igazatok van! .. ma már jobban indult picit a napom, bár az életcélomra még nemjöttem rá, de megnéztem régi vágyfüzetemet és előkerült pár apró kis vágyacska, amiket még mostis szeretnék, ha megvalósulnának ... kezdetnek nemrossz:) Kösziii Lolli és ÉviLavinka ez az időszak teljesen normális.

Ez az időszak az üresség teljesen normális. Mindenki keresztül megy ezen.Türelem. Szellemi szintű , tudat szint változáson mész keresztül. A vágyak a célok ott vannak benned, csak kell egy kis idő, hogy a felszínre jöjjenek. Minden ott van benned, csak hozzá kell tudnod férkőzni. A szívedben van, a sejtjeidben. A környezet nem mindig támogat, mindez azért van mert ők másképpen haladnak, fejlődnek, magadra figyelj, a belsődre, és megkapod a válaszokat.
Szeretettel.Évi

http://shaumbra-anya.gportal.hu/Mi is a meggyőződésed?

"...mert ha az embernek nincsenek céljai, akkor nincs élete...."
Lavinka

Attól, hogy épp nincs célod, még élsz, és létezel.
Görcsösen akarom, hogy jöjjön egy cél...

A legtöbb engem motíváló dolog a teljes céltalanság ködébe burkolózva jött.
Azt se tudtam, hogy eszik e, vagy isszák, de azt csináltam ami engem érdekelt.
Ebből nőnek ki a vágyak. Türelem, kitartás, és a belső csend elfogadása a lényeg.
Most például olyanban hiszek amiben a környezetem nem.
Lehet, hogy kiderül róla, hogy ez egy kihívás.
Úgy legyen.
-Mit szeretek? -Mit szeretek? Csinálni? Enni? Inni?
Ez a kérdés minden nap!