FELAJÁNLÁS: Ajándékaim vannak! Hová küldhetem?

FELAJÁNLÁS: Ajándékaim vannak! Hová küldhetem?

Január 31. Mindjárt éjfél.
/Hogy jól értsd ennek az írásnak a mondanivalóját, feltétlenül olvasd el majd a 2.utóiratot!/
Az íróasztalomnál ülök. Ami tavaly ilyenkor még az autóm volt, és a kert, aminek a rendbetételén sokat dolgoztam korábban, és még sok minden, amiről örömmel lemondtam tavaly, dvd feliratú kartondobozokban áll az asztal alatt. Volt egy tervem. Kitűztem egy célt. A cél és a szándék tiszta volt: elkészíteni az Élet Mosolya című dvd-t. Elkészült. Hálás vagyok.

Egy kérdésre ébredtem egy hónappal ezelőtt: „Ennyi?” Amit az egyszavas kérdés rejtett, sokkal komolyabban feladta a leckét, mint a dvd elkészítése:

Megelégszem-e azzal a csodával, hogy ezer dvd pihen dobozokban mellettem, vagy valóban hiszem azt, hogy a zene, amit írok, jó szolgálatot tehet a Földön, és egy kis szeretetteljes varázslattal ajándékozhatja meg azokat, akikhez eljut?

Ugyanis, ha van benne hitem, akkor olyan lépésekkel tartozom magamnak, amelyek nem szerepeltek az eredeti tervemben: Ha hiszek benne, hogy valódi értéket képvisel ez a zene és ez a Közös Alkotás, akkor el kell kezdenem hirdetni, kopogtatni. Soha nem akartam semmit eladni. Nem erre születtem. Kiszámoltam, hogy mibe kerültek a dvd-k, elosztottam kettővel, hogy senkit ne ijesszen majd meg az összeg, ez lett a dvd ára. Ahol tudtam, és ahogyan helyesnek találtam, népszerűsíteni kezdtem Az Élet Mosolyát.

Kiderült, hogy nem vagyok jó a hagyományos marketingben. Ez nem lep meg, nem az én asztalom. És belátom, hogy egy lemezért, ami a szeretet hangjain szólal meg, nem tör ki vásárlási hisztéria. Több száz dvd pihen bontatlan dobozokban az íróasztal alatt arra várva, hogy szeretetteljes pillanatokkal ajándékozza meg azokat, akikhez eljut majd.
A meggyőződésem nem változott. Az Élet Mosolya egy szeretetteljes kezdeményezés, és így vagy úgy - és azon leszek, hogy inkább előbb mint utóbb - minden példány gazdára lel.

Ha bárkinek van ötlete, hogy hová küldhetnék ajándékpéldányokat, ahol nem engedhetik meg, hogy megvásárolják a lemezt, kérem, súgjon nekem. Köszönöm.

Ha arra van ötleted, hogy hol tehetne jó szolgálatot a zene, amit írok (tv, rádió, rendezvények, események, közösségek, kezdeményezések) megköszönöm, ha megosztod velem a javaslataidat!

Utóirat: Mostantól várom angolul tanulni vágyók jelentkezését üzleti vagy általános angol nyelvi online órákra (esetleg személyes órákra). Szeretem az angoltanítást :), forduljatok hozzám bizalommal!

Utóirat 2: Az Álmom a zenéről tovább él :) Fogom, amit a jelen pillanat kínál, alkalmazkodom és tevékenyen továbblépek, észben tartva – ahogy alig egy hete írtam: t.ü.r.e.l.e.m. :) !!

Szép napot :)

Jon

HozzászólásokSzia Kedves Anita!

Ha nem élnék a felkínált lehetőségekkel, akkor honnan várhatnám a csodák érkezését ? :)))
Köszönöm a kedves segítségedet!

JonKedves Jon!

Csak garulálni tudok, hogy ilyen gyorsan elindítottad az oldalt az abbcenteren. Sajna skype-on lekéstelek, de ami késik nem múlik, beszélünk, és segítek a további lépésekben!
És akiket érdekel, engedelmeddel ide be is linkelem:

Nézzetek be minél többen! Az oldal folyamatosan bővülni fog, és hamarosan rengeteg pozitív látogatót vonz, ebben biztos vagyok!

Részemről sok sikert kívánok!Szia Kedves Lollipop :)

A fotókat 104 ember nagylelkű felajánlásának köszönhetem, akik hozzájárultak, hogy a dvd-n szabadon felhasználjam a fotóikat. Mi jutott eszedbe? :)
Várom a válaszodat! :)

JonJon eszembe jutott még valami...

A te fotóid szerepelnek a zenék alatt?köszönöm : )

Köszönöm, Kedves Anita,
Serényen dolgozom az Abbcenter-en a weboldalamon :)

JonKedves Jon!

Szeretettel várlak az abbcenteren!
Feketekávé/AnitaSzia Kedves Lollipop :)

Köszönöm az ötleteket! Nagyon kedves Tőled! Megyek, megnéztem a lap.hu-t!
Szép estét kívánok :)

JonSzia Jon!

Regisztráltasd magad a lap.hu oldalakon.
Ez a leglátogatottabb magyar kereső. Van ott zeneszerző lap.hu, meg lehet találsz is műfajt, ahová beillesztheted.
Szép megnyugtató, meditatív zenék. Egy természetfilmhez, vagy egy esküvő nyugodt perceihez tudom elképzelni, na és persze közös meditáláshoz.Kedves Feketekávé :)

Köszönöm szépen a leveleidet! Máris nagyon sokat segítettél! Élek a lehetőséggel, ma este regisztrálok!

További szép napot kívánok! :)

JonKedves Anikó!

Köszönöm szépen a válaszodat! Holnap délelőtt felhívhatlak? Ha máskor esetleg jobb, akkor írd meg nekem. Köszönöm szépen :)
Várom, hogy beszéljünk! :)

Jon:)

Egyébként pedig köszönet a kellemes zenéért, belehallgattam és gratula!
Máris elajánlok két lehetőséget:
egyik a

itt felkerülhet a bemutatkozásod, néhány videód, ill mp3-ban a zene,

és azt hiszem felajánlom egy szerkesztő társam oldalát is, biztos vagyok benne, hogy igent mond,

Egyébként pont ilyen pozitív, tudatos embereket keresünk az abbcenterre.
Várlak szeretettel:
skype: kekeseketeötlet

Regisztrálj be az aklábbi linken, és készíts egy weboldalt, ahol bemutathatod a zenéidet, árulhatod, ill. felajánlhatod bárkinek.
Egy jó, kedves porzitív csapat van itt, szerkesztésben, és minden másban segítséget nyújtanak.

találsz itt olyan oldalakat is, akik szívesen reklámozzák a dolgaidat, teljesen ingyen.

szép napot!Drága Jon! :)

Nem tudom merre élsz.
Ma én pl. Bp Rákoskeresztúr központjában egy Művelődési Házba megyek, publikálhatom saját verses CD-met, ami " nem annyira profi" és ezt most halkan súgom meg, ugyan is annak szántuk, ám lehetőségeink nem voltak... végtelenek:))))))))) itt most vigyorgok egy jó nagyot, azzal gazdálkodtunk, amink volt:)

És sok ötletem van, milyen helyekre, és nem biztos, hogy csak ajándékba adhatod lemezeidet, hisz aki tudja fizesse meg. Tudod, a fejlődésünknek az ára. Te megfizetted és fizeted, és magam is ezt teszem, és igen is, sokkal jobban megtudjuk azt becsülni, amiért tudunk fizetni:)
Ezt hangsúlyozom: Büszke vagyok rá, hogy megvehetem ezt, vagy azt....
06 20 221 0342 a számom. Ha gondolod beszélhetünk róla:) Anikó