Élek és élvezem!

Nem tudom, hogy minek köszönhető, lehet, hogy annak, hogy rengeteget foglalkoztam a vonzás törvényével, sok pozitív emberrel érintkeztem, vagy annak, hogy érettebb koromra bölcsebb lettem, de az utóbbi időben KÖNNYED, LAZA, BOLDOG vagyok!

Nem idegesítem fel magam semmin!

Nem parázom, ha valami elsőre nem sikerül, higgadtan tudomásul veszem, mert tudom, hogy úgyis sikerülni fog előbb vagy utóbb.
Nem idegeskedem, ha a főnök leszid, mert tudom, hogy jóvá teszem, amit elrontottam.
Nem vagyok kétségbeesve azért, mert most éppen nem vagyok szerelmes, mert érzem, hogy eljön a szerelem. Nem parázok, hogy mi lesz, ha mégsem fogok ezer fokon égni egy férfiért, mert számtalan érdekesebbnél érdekesebb dolog van a világon, mint a szerelem.
Nem méregetem magam a tükörben miután felszedtem pár kilót, mert biztosan leadom tavaszra. (És ha nem? Ez is én vagyok!)
Tréningruhában is kimegyek az utcára, a buszon a Story-t olvasom, a tévében megnézem a Mónika show-t, nem érdekel, hogy ciki... azt teszem, ami NEKEM jól esik!

HozzászólásokKedves Cherry!

Nem parázom, ha valami elsőre nem sikerül, higgadtan tudomásul veszem, mert tudom, hogy úgyis sikerülni fog előbb vagy utóbb.

Nem vagyok kétségbeesve azért, mert most éppen nem vagyok szerelmes, mert érzem, hogy eljön a szerelem-Hát egyszer biztosan el jön mindenkinek van akire rá mosolyog,van akit elvarázsol és magával ragad,van akit a földe döngöl,van akit elvisz,a szerelem az olyan....

Tréningruhában is kimegyek az utcára, a buszon a Story-t olvasom,-az rendben van,bár én nem olvasom a pletyka lapokat... a tévében megnézem a Mónika show-t,-Hühaaaa te ilyen műsorokat nézel???? nem érdekel, hogy ciki... azt teszem, ami NEKEM jól esik!

Tedd azt ami neked jól esik:)
Így van!

Azon gondolkodtam mert ez régi írásod,vajon mi lehet veled? (Azóta)
Kellemes napot neked:);)

;)Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, kívánom, hogy Ti is találjátok meg a boldogságot!
CherryHajrá, Cherry, így kell élni!

Hajrá, Cherry, így kell élni! Tartsd meg jó szokásodat!;)Nagxon jó érzés!

Szia Cherri!
Én is örömmel olvastam az írásodat
Hála a Mindenségnek ismerem ezt az érzést!
Ez az az állapot, amikor az ember lazán,könnyedén
megtervezheti és megteremtheti a jövőjét.
Sok sikert kívánok hozzá!!!
Üdv: riamillaÖrömmel olvasom:)

Bíztatnak soraid!:):):)Remélem egyszer Én is elmondhatom magamról ezeket a dolgokat!Köszönöm!:)Örülök a sikeres Életednek!Légy Boldog továbbra is!:)Boldogság,életöröm,vidámság...

Annyira jó volt olvasni Téged!.....Köszönöm....!!!ZsófiJó volt olvasni! Örülök

Jó volt olvasni! Örülök neked! :)

(Bárcsak én is így éreznék...)