Választ várok...

Sziasztok!Volna egy témám,amivel kapcsolatban íiváncsi lennék a véleményetekre!A horoszkópról lenne szó.Régi életem egyik meghatározó pontja volt,hogy minden reggelem horoszkóp olvasással indult.Ma már nem olvasom,mert ha rossz az előre jelzés a hangulatom is rossz lenne és valóban vonzanám azt a rosszat amit megírnak nekem előre.Tehát(véleményem szerint) a horoszkóp a secretizmusban már elhanyagolható,azaz ha valaki valóban boldog akar lenni az nem olvassa a horoszkópot,hanem magának ír előre jelzést és az szerint éli napjait,hogy boldog lehessen és jo érzéseket táplálhasson magának.Érdekelne ti hogy álltok a kérdéshez.Lehet,hogy ez mindenki másnak kézenfekvő,én túlságosan is gondolkodó ember vagyok.Előre is köszönöm a válaszotokat!

Hozzászólásoknem szoktam olvasni a

nem szoktam olvasni a horoszkóp előrejelzéseket.
soha nem váltak be, mégcsak meg sem közelítették a valóságot.
amúgy meg a horoszkóp olyan mint a genetika a személyiségednek.
ha tudatosan éled az életedet akkor felülemelkedsz rajta és érvényét veszíti rajtad.Szia !

Horoszkóp ??? Igen , van alapja , a horoszkópnak a jegyeket illetően jellemvonás tekintetében , bár ebben sem bízom igazán ! A horoszkópokat , megsúgom , azon emberek írják nap mint nap aki éppen ráér az adott újság vagy média területen szóval , lehet éppen egy takarítónénikét kérdeztek meg róla milyen lesz a napja a HAlaknak vagy más jegynek !!!!!!!!!!! pozitív vagy nem teljesen mindegy az én napomat hitemet nem befolyásolja , és igazán nem is érdekel :))) Ez a véleményem a horoszkópokról :))PÁPÁKedves Csenge1987...

Igen jo ötlet....minden napra irjunk saját magunknak horoszkopot.
Csupa pozitiv kijelentésekkel,eseményekkel dusitva és higgyünk benne,hogy ez meg is történik...Kedves Csenge1987!

A horoszkópokban van némi igazság, de valóban ne ez legyen a meghatározó a mindennapjaidban. Minden napodat te alakítod, olyan lesz amilyen a te érzelmi, és gondolatvilágod az adott jelenben. Régebben én is olvasgattam, ma már nem.Inkább hallgass meg egy Kryon üzenetet, vagy olvass vmi olyat amely csak pozitív rezgést ad .
Szeretettel.Évi
http://shaumbra-anya.gportal.hujó gondolat

Nagyon jó gondolat, én erre még nem is... reggelente Nekem az a menetrend, hogy kávé, gép be, mailek, és a hatékony tanulás érdekében elolvasom a napi cenzust angolul, egy két szó csak felmászik :). Már vagy két napja üres e téren a fiókom, de ha annak tükrében nézem, amit írtál. Végül is maradhat is üres. Bár az msn.com által küldött horoszkópok elég pozitívak.