¤ Érzelmi Beállitottságod ¤

Ahogyan Érzelmi Beállitottságod olyan irányban is változhat, hogy alapvetöen jo közérzetedet vagy biztonságérzetedet fokozatosan kellemetlen érzések váltják fel, ennek a forditottja is megtörténhet, mivel beállitottságodat mindössze figyelmed és uralkodo gondolataid hozták létre.
A legtöbben azonban nem fontolják meg gondolataikat, hanem hagyják, hogy azok a körülöttük történö dolgokon járjanak: valami történik - ök pedig megfigyelik azt. A megfigyelt dolgok aztán bizonyos érzéseket váltanak ki bennük. És mivel rendszerint nem érzik képesnek magukat a megfigyelt dolgok irányitására, azt a következtetést vonják le, hogy nem befolyásolhatják milyen érzést váltanak ki bennük az események.
Ha megérted hogy beállitottságod teljes mértékben az uralmad alatt áll, és azt is, hogy milyen hasznos ha beállitottságodat tudatosan alakitod ki, akkor amire számitasz - az fog eljönni hozzád. Részletekben lehetnek ugyan eltérések, de a rezgés lényegében nem.
Érzelmeid elárulják, hogy pillanatnyi vágyaid révén éppen mennyit idézel meg a Forrásenergiábol, és azt is, hogy gondolataid döntöen vágyadrol, vagy annak hiányárol szolnak-e. A szenvedély vagy a lelkesedés érzése arra utal, hogy nagyon erös vágy sürüsödik össze egyetlen pillanatban. A düh vagy a harag érzése ugyancsak nagyon erös vágyra utal, ugyanakkor a kedvetlenség vagy az unalom pillanataiban alig összpontosul benned némi vágy.

Hozzászólásokheavenangel, Yonderboi!

Ti mindketten csodálatosak vagytok ! Tunolok töletek........Ölel :ÁgicaWeronic

;)YB-mnek :)

Akkor én már nem is mondom, úgyis tudod :P Szivi, nagyon sokat segítettél. Köszönöm. És azóta szárnyalok :DDDDDD Annyi, de annyi jó történt az elmúlt pár napban. :)
Nagy pussz.
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Örökös Boldogság

Hányan és hányszor mondjátok még ezt?:) Nem mintha rosszul esne!;)Egy gondolat

Annyit szeretnék mondani hogy mint gyerekek a szüleink formálása alatt álunk és a felnöttek akik körül vesznek bennünket. Ez meghatározza a felnött idöszakunkat hogy és miként gondolkuzunk. Fejlödni csak akkor fogunk ha megengedjuk magunknak és belátjuk milyen hibákat követtünk el. A szavakkal jobban lehet megsérteni bárkit mint tetlegesen ezt nem kell soha elfelejteni.
Szerettel beszéljünk egymással. Figyeljünk oda milyen szavakat használunk még akkor is amikor a hangulatunk nem jó. A fejlödés kezdetén akkor éred el ha oda figyelsz a környezetedre és embertársaidra miként és milyen hangnemben beszélsz. Mindent el lehet mondani de nem mindegy hogy miként hogy fejezed ki magad.milyen igaz

mindennap megtapasztalom magamon :)Drága Yonderboi :)

Ezt ma pont eltaláltad :)
Köszönöm :)