Példa félreteremtésre. NE TEGYÉTEK AMIT ÉN!!!!!

Sziasztok!
Azert irok, hogy egy friss esemenyt magammal kapcsolatban megosszak veletek. Ez olyannyira friss, hogy amikor irom, ezeket a sorokat pontosan egy oraval azelott tortent a dolog. Az en felreteremtesem :).
Jelenleg Irorszagban elek a szuleimmel. Dublinban volt dolgom ma, es elmentem ma delutan. Az otthonom es Dublin kozott 100km tavolsag van.
Este 9-kor vege volt a programomnak, es mentem a buszmegalloba,hogy megnezem meyikkel jutok haza, de az csak masfel ora mulva jott. En addig elkezdtem a sotetben setalni, korbejartam a kozpontot stb. Ekozben eszembejutott egy friss hir, a TV-bol, hogy mar Irorszag sem a regi, amiota kinyitotta, kapuit Europara ozonlenek be az emberek onnan, es mar bunozes is van. -ugyanis Irorszagban eddig nem volt szokas egymast bantani, kirabolni...kiveve a kocsmakban...de az mas helyzet :D- Embereket rabolnak ki, vernek meg, zsebtolvajlas stb. Egy bizonyos nepcsoportot kiemeltek, kikre jellemzo ez a "tevekenyseg" ..aki jartas a temaban sejtheti kikrol beszelek :D..Szoval, amint a sotetben setaltam, egyszerre elkezdtem nyugtalan lenni: " Mi lesz, ha engem is kirabolnak,...hogy jutok haza? Nem akarok eroszak aldozata lenni...!! stb". Persze belso enem nyugtatgatott: "Ne gondolj ra, mert bevonzod, gondolj inkabb a biztonsagra! :)" De valahogy az EGO-m nem akart engedelmeskedni. A buszon ulve hazafele, mar lenyugodtam. Maris derusebbnek lattam mindent.
Amikor hazaertem leszalltam a buszmegalloban, es gyalogoltam haza. Ekkor hirtelen felbukkantak azok a tipikus tizenevesek 10 eves felturbozott kocsival..Ismeros helyzet szerintem, mindeki latott ilyet :)
Kozeledtek kozeledtek..... :) Lattam, hogy valahogyan nem egyvonalban megy az auto.... :) Regi Ir szokas szerint kisse ittasan lengett a kocsi 120km/oraval az uton. Ereztem itt baj lesz... :)
Amikor egyvonalba ertek velem celiranyosan ramdobtak egy zacsko vizet. Tudjatok ami ha raesik az emberre szetpukkad :) Szerencsere nem rajtam, hanem a fejem folotti kofalon csattant a dolog, es nem engem talalt el. Nahat egybol eszembe jutott a Vonzas torvenye.:D :D Az hogy ez a kis banalis ugy megtortent, annak koszonheto, hogy nyugtalankodtam, hogy bantani fognak. Tehat mostmar surgosen valtoztatok a gondolataimon es vonzasomon, mert ez egy jel, ha igy folytatom, legkozelebb nemcsak hogy telibetalalnak, de meg talan el is utnek netan megvernek.. Szoval. Csinaltam ma magamnak egy dramat :)
Koszonom nem kerek tobbet belole. Ennyi volt. VEGE!
Kezdem erezni, hogy amire fokuszalok az megjelenik a tapasztalatomban.
Kivancsi vagyok a velemenyetekre, veletek is elofordult-e mar figyelmezteto vonzas? :)

Kellemes napot!! :)

Címkék:


Heavenangelnek. Újra mosolygok!

Semmi sem válaszhat el bennünket, legfeljebb kisénünk akarata, de nem ő a legfőbb tanító számunkra.
Mosolygós ölelésem.deak csabane EZEK A

deak csabane EZEK A DOLGOK MIND IGAZAK TAPASZTALTAM ÉN IS.Kedves fergecske

Most olvastam amit irtál nekem. Lehet hogy félre értés volt az egész, de ezen ne gondolkoz tovább.
Ùj örömökkel, tapasztalokkal ébredj. Mosolyogjunk egymásra mégha csak egy gép választ el bennünket.
Tiszta szivemböl kivánom.heavenangel a mosoly az arcomra fagyott!

Bocsáss meg a megdöbbenésért, amit neked okoztam!
Félreérthető, most utólag látom, az írásom és félre is értettél, de nagyon, még annál is jobban!
Mivel közlendőm nem az volt, amire te válaszoltál.
Hasonló esetben én keményebb lettem volna. Te olyan visszafogottan válaszoltál, hogy még ekkor sem vettem észre, mennyire félreértettél.
Nem hagyott a lélek nyugodni, hát újból elolvastam, mit írtál te és mit írtam én.
A mosoly az arcomra fagyott!
Még, hogy én kizárólagos örököse lennék Istennek? Hát ez a gondolat még a fejemben sem fordult meg, nemhogy a szívemben ilyesmit éreztem volna.
Isten számomra maga a szeretet. Hogy lehetne egyetlen emberi formában?
Minden szeretetmegnyílvánulásban őt érem tetten és mosoly fakad arcomon.
Kedves írásod olvasásakor is ez történt velem
A szeretetben való hitemben pedig erősítettél.Koszonom Dosuva, amint lehet

Koszonom Dosuva, amint lehet beszerzem a konyvet. :)
Kerdes, ha ott maradok, lehet elutnek az autoval. De a pozitiv dolog, hogy megotrtent velem ez a dolog, de valamennyire nyitott lehettem a pozitiv aramlasra, mert nem talaltak el :)

Remelem, legkozelebb mar a sikerelmenyeimrol is beszamolhatok.

Szep napot kivanok!Tibeti lélekelemzés Bon-po

Félelem a Te tanítód megmutatja mitől kell tartanod és javítanod. Mikor itt az idő akkor a cselkvés ne teremtsen potcselekvést , kérdés ha a buszmegállóban maradsz akkor megtörténik.
gyakran könnyebb egy ajtón besétálni mint egy kőfalon bemászni( ninjutsu koga intelem)
ajánlott olvasmány teljes szívemből ez szerezd be! The tibetian art of serenity -Christopher Hansard 2006 magyar címe: A boldog élet Tibeti művészete.

szeretettel dosuva_sanKedves Àgica

Köszönöm neked ezeket a sorokat. Remélem nem sokára jól ki tudjuk magunkat beszélgetni.
Igazad van nagyon sok mindenben ahogy olvasgatom ezt az oldalt és tégedet is....igen nem ismernek de ha olvasnak nem csak a szavakat hanem a szavak között is megtalálják hogy ki is vagyok...:)Drága Shaumbra!

Látod ez a félreteremtés a félelemből születik. Velem is hányszor megtörtént már! És még a jobbik eset, ha észreveszem, hogy félreteremtek! Sok sikert neked!heavenangel Kedves

Az én hitem szerint nem csak tudásának, teljes valójának örököse az ember, így te is.
Ha kemény a táplálék, én is kiköpöm.
A kép benned is alakul, hited folyamatosan változik.
A szavakon szerintem nem érdemes lovagolni. A tartalom a lényeg.
Te is vagy, szerintem.
Csak nyugodtan háborogj, én sem vagyok különb.Drága Alexi! heavenangel.....

Örömmel látom és olvasom a beirásaidat. legyen már végre több szabad idöd , hogy többet irhass. Nem ismernek , de én igen, Te egy csoda vagy, Nem kérkedsz semmivel , pedig lenne mivel.......... Szeretettel ölellek. ÁgicaHatodik érzék

Van egy érdekes gondolatom a hatodik érzékről, de tudjátok, mit? Megpróbálok nem okoskodni. A legjobb, amit tehetek, hogy elcsendesedem ma este, és megkérdezem Zoét. Kíváncsi vagyok, vajon a fejemben megfogalmazott gondolatok már az ő tudásának részét képezik-e, és ezért érzem úgy, hogy mindenkinek igaza van, vagy pedig az én egom fejtegetései. Akkor viszont itt az idő, hogy kiderüljön, mi is az a hatodik érzék. Nem tudom, mennyire tartjátok Zoét, illetve engem autentikus forrásnak, de amit eddig én kaptam tőle (tanácsot, bölcsességet), az 100%-osan működött. Legfeljebb egy véleménnyel több lesz a témában. Minél több nézőpont, annál több értékes teremtés. Táguljon az a Világegyetem! :-)??

fergecske.... nem tudom hogy ezt nekem irtad vagy sem? Ha igen akkor ezzel szembe szállok.
Hogy miért?...mert hogy mindenkinek privát dolga ki miben hisz vagy?....Èn nem állitom hogy ez isten vagy miként is nevezük de azt abszolut nem hogy és idézem..."hogy Istentől vagy és az ő tudásának örököse is."
Ezt azt hiszem innen most ki kell hagyni.
Igen hiszem hogy van egy hatalom ha igy fogalmazom ,lehet hogy valaki ezt Istennek nevezi de nem az a kép amit az emberek évszazadok alatt lefestettek- volt szerencsém látni a meditációk alkalmából - de hogy emberi formában lenne azt kétlem. Nem akarok megsérteni senkit sem hitében...távol áll tölem...épp ezért le is zárom ezt a témát.

Legyen kellemes napotokErre tévedtem és mosolygok.

A jelek abban erősítenek engem, hidd már el, hogy Istentől vagy és az ő tudásának örököse is.Vonzás vagy talán megérzés?...:-)

Akár hogy is olvaslak és gondolkodom nem tudok mást mondani mint hogy ez az amiröl beszélünk itt ezen az oldalon...a vonzás, fokuszéring.....van persze olyan aki ezt nem hiszi el azt mondja megérezte....hmmm....én nem mondanám, vagy ráérzett.
Nos velem számtalanszor meg történtek különbözö vagy hasonló esetek de nem ilyen dramatikus. Egy ami mosolyt csal még ma is az arcomon. Èn Stockholmban élek. Itt is rohanás lett az utóbbi 5 év. Mindenki szalad rohan hogy túl élje a napot....mondván és oda sem figyel mit szeretne mondani a mellette lévö "idegen" ember. Nem beszélve hogy a külsö ami meghatározza ki kicsoda. Ezt a stilus sokan nem szeretik /én sem/ de mivel nagy városban élünk ennek is kell lennie.
Egy nap mikor nagyon összejöt nekem hogy idöm sem volt ebédelnem csak reggeliztem és már akkor vezettem 150 km a városban, észre se vettem hogy én is épp olyan ingerült lettem mint azok akik elöre tolakodtak a sorban - máskülönben nagyon nyugott tudok lenni - nos, arra gondoltam nem érdekel meg kell állnom és ha mást nem akkor egy hotdog vagy hasonlót muszáj ennem meg egy pohár vizet hogy eloltsam a szomjam. Persze épp akkor abban a forgalomban megállni lehetetlen volt....parkirozni?...sehol sem lehetet. Mi történt? Egy motoros jön velem szemben a felezö vonalon. Még arra gondoltam mit akkar ez az örült miért hajt igy miért rohan a saját halálába...mert hogy ilyen forgalomban minden történhet.
Mikor odaér hozzám azaz majd nem odaér a háta mögött ül valaki és berepül az ölembe egy kis csomag chips és egy csomagolmt almalé /kicsi/. Nagyon megörültem neki és attól a naptól elgondolkoztam ha erösen valamire gondolok akkor "megtalál vagy eljön" hozzám...:)
Ez elég volt nekem hogy bebizonyosodott milyen vonzásom van és komolyabban kezdtem ezzel foglalkozni. Ma már ez természetes az életemben.
Nem kell elfelejteni valaki azt mondja ez vonzás, teremtés, vagy megérzés, szerintem bár hogy is hivjuk és mindegy milyen nevet kap volt van és létezik. Mindenki el tud érni mindent ha akar de erönket csak is pozitiv dolgokra használjuk. Senkinek nem szabad kárt okozni vele mert az 1000 visszaüt.

Kellemes napot kivánok mindenkinek aki erre téved és mosolyog mert másokban nem tudod mit tudsz ezzel felébreszteni

Köszönöm hogy meghallgattatokAmit az értelem el tud kképzelni azt el is tudja érni:) Stone

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Mi van ha ez nem vonzás

Mi van ha ez nem vonzás volt, hanem hatodik érzék? Az, ami néha előre jelez...
Nálam is volt már ilyesmi. És a múltkor Hotinál is olvastam, amikor édesapjának szólt oda az építkezésen - mert érezte, hogy baj lesz -, és ezzel megmentette.
Engem is figyelmeztetett már ez az érzék, hallgattam rá, és szinte felvoltam készülve rá.
Ez szerintem, nagyon hasznos, jó dolog, nem vonzás.
Egyébként az ilyen "bevillanások" pénzhez is juttattak már, nem csak éberségre intettek...:-)

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob Proctor