¤ Ha nagyon szeretnél valamit... ¤

Ha nagyon szeretnél valamit, és vágyad gondolata kellemes érzéssel tölt el, gondolataid rezgése összhangban áll azzal, amire vágysz - igy a Forrásodbol érkezö áramlat akadály nélkül halad keresztül rajtad vágyad felé. Amikor nagyon szeretnél valamit, de düh, félelem vagy csalodottság van benned, az azt jelenti, hogy vágyad ellenkezöjére összpontositasz, igy vágyaddal összaférhetetlen rezgést adsz a "keverékhez".
Ha érzelmeid erösek - akár jok, akár kellemetlenek - akkor a vágyad is erös. Ha érzelmeid nem erösek, a vágyad sem erös. Ha érzelmeid jo érzést okoznak - akár erösek, akár nem - nem akadályozod a vágyad valora váltását. Érzelmeid tévedhetetlenül elárulják, milyen rezgések vannak benned. Igy pontosan azt tükrözik, hogy mit vonzol éppen. Minden pillanatban tudatják veled, hogy éppen hagyod-e beteljesülni a vágyad.

HozzászólásokDrága Yon,

Köszönöm....

BrigitteBrigitte-nek a párkapcsolatokról

Talán kezdjük ott hogy miért is lehetett vége:
Ha nem vagyunk nyugodtak, nem érzünk tökéletes elfogadást, megbecsülést, rezgéseink szét fogják forgácsolni a kapcsolatunkat, függetlenül attol, hogy mennyire nem ezt szeretnénk. Ha a kapcsolatunk abbol áll, hogy igyekszünk szerelmünk kedvére tenni, megmenteni vagy kiengesztelni Öt, akkor is negativ modon vonzunk.
Tegyük fel,h Párunknak van valamilyen rossz szokása,amely bosszant Bennünket. Mi erre koncentrálunk és ezzel állandositjuk a rossz szokást, hiszen rezgéseinkkel fenntartjuk azt. A kellemetlen körülményekre valo figyelés az oka minden megkeseredett kapcsolatnak.
Amit egy kapcsolatban adunk,az nem egyenlö azzal amit kapunk. Még csak nem is attol függ, hogyan áramoltatja Társunk az energiáját. Mint minden más a világon, amit kapunk, a kapcsolatunkban is egyenesen onnan származik,amit Mi Magunk érzünk,sugárzunk,rezgünk. Ha vártoztatni akarunk a kapcsolatunkon, meg kell változtatnunk a rezgéseinket. Egyszerüen nincs más modja.
Egy kapcsolatban nem változtathatjuk meg a Másikat,ha Ö nem akarja. Nem kényszerithetünk rá senkit,h átirja a forgatokönyvét, elöntsék a pozitiv érzelmek. Ha már áramoltatjuk azt a fajta energiát,amelynek a másik fél ellenszegül,és nem akar részt venni abban,amit kinálunk Neki,az igenis azt jelenti,h szétválnak utjaink.
Ha olyasvalakivel állunk szemben,aki nagyon nem akarja a változást,de mi igen,akkor az egyetemes fizika elszakit Bennünket Egymástol,és a Magunk utján kell továbbhaladnunk. Lehet,hogy rosszulesik,de kérdezzük meg magunktol,miért akarunk olyasvalaki mellett maradni,aki az életét a negativ áramlásokon keresztül alakitja.
Az egyetlen modja a vágyott kapcsolat elérésének,hogy irjunk egy uj forgatokönyvet,és tartsunk ki mellette, amig valora válik akár a régi,akár egy uj társsal,akivel nagyobb harmoniában van a rezgésünk.
Az uj forgatokönyv nagyon egyszerü: ki kell találni egy nagyszerü álmot - jelen esetben volt pároddal - és bele kell élnünk magunkat! Kitalálunk egy kedves szituáciot a kivánságunkkal kapcsolatban - a jelenben játszodjon ne a jovoben. Ne legyen nagyon valoszinütlen a történetünk,mert akkor nem tudunk érzelmileg belehelyezkedni. Mondjuk el,h az elképzelt dolog megvalosulása után mennyivel jobb lesz Nekünk. Önmagunk meggyözéséért nagy jutalmat kapunk - vágyunk beteljesülését.

És egy kis plusz az igazi szerelmi kapcsolatrol;) :
A szerelem univerzális jellegü, vagyis maga a Szeretet. Ami univerzális az független és szabad. Igy a szerelem nem tartalmazhat birtoklást, uralmat, vagy kötödést, ragaszkodást. Minden hosszu kapcsolatnak a szabadság a titka.
Az igazi kapcsolat olyan,amelyet nem ural az ego a maga imázsformálásával. Az igazi kapcsolatban nincs semmiféle akarás, csak a másik személy felé áramlo, nyilt,élénk figyelem. Ez az éber figyelem a jelenlét. Ez a hiteles kapcsolat elöfeltétele. Az ego vagy akar valamit,vagy ha ugy véli hogy semmit sem kaphat a másiktol akkor a közömbösség állapotába merül. Ezért az egos kapcsolatok 3 meghatározo állapota: az akarás, a meghiusult akarás(harag, sértetség,hibáztatás, panaszkodás) és a közömbösség.Sokat segítesz

Kösziszerelem

Szia,

Ha nagyon vágyom a volt szerelememre, és jó érzéssel tölt el, örömteli várakozást érzek, őt is megkapom, ugye ?

Brigitte