¤ Kövesd a legjobb érzéseidet! ¤

Talán ugy véled, hogy nem befolyásolhatod az érzelmeidet, vagy ugy hiszed, hogy uralkodnod kell rajtuk - a lényeg azonban az, hogy másképp szemléld õket. Figyelj oda az érzéseidre, és engedd, hogy érzelmeid rendeltetésüknek megfelelöen értékes jelzések legyenek.
Amikor autod müszerfalán a kijelzö azt mutatja, hogy üres az üzemanyagtartály, akkor nem a kijelzöt hibáztatod - tudomásul veszed a közölt informáciot és feltöltöd üzemanyaggal. Egy negativ érzés ugyanigy azt jelzi, hogy olyan gondolatokat választottál, amelyek miatt rezgésed nincs összhangban Forrásenergiáddal, és nem engeded magad teljes mértékben csatlakozni ehhez az Energiaáramhoz. Azt is mondhatnánk, hogy az üzemanyagtartályod kezd kiürülni.
Érzelmeid nem teremtenek - azt azonban elárulják, hogy éppen mit vonzol be magadhoz. Ha érzelmeid segitségével megtudod, hogy választott gondolataid nem arra visznek, amerre menni szeretnél, akkor tegyél valamit: Válaszd a jobb érzéseket okozo gondolatokat, és igy állitsd helyre ezt a kapcsolatot. Kövesd a legjobb érzéseidet!

HozzászólásokÁgica

Én is olvasom a reakcióidat!;) Jelen állapotodbaaan? - az már csak a múlt lehet számodra, hisz annyi szépet/jót kaptál itt;)YONDERBOI !!!

Tudod, hogy állandó olvasod vagyok, és sok mindenben segittél te is többekközt. Igen igazad nan jelen állapotomban " kezd kiürülni az üzemanyagtartályom". Szeretettel .. Ágica